HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste kartleggningsverktøy

Invester i et kartleggingsverktøy

Myndigheter, kommuner, bedrifter. Kartleggingsverktøy hjelper mange organisasjoner med forskning og studier. Kartleggingsverktøy er glimrende for å generere bevis for nye satsinger og innovasjoner. Takket være verktøyet er grunnlaget gjennomtenkt og er ikke basert på gjetninger og forutsetninger – snarere tvert imot. I tillegg er kartleggingsverktøyene geniale i skoleverdenen, for å nevne et spesifikt område, for å se at elevene utvikler seg i takt med kunnskapskravene og i mange andre situasjoner eller for å håndtere for eksempel fravær.

Kartleggingsverktøy brukes i alle slags bransjer og kan brukes både langsiktig og kortsiktig. De er tilpasset for å utføre kartlegging i ulikt omfang og på ulike nivåer. Noen kartleggingsverktøy brukes av en enkelt person, for eksempel en prosessleder, og andre spenner over hele organisasjoner eller avdelinger. Det er viktig at du tenker over hva du skal undersøke før du velger verktøy, for å finne et som er tilpasset din virksomhet. Som med enhver investering, er det lurt å tenke fremover for å utnytte de økonomiske ressursene som er tilgjengelige best mulig.

Ved å velge et kartleggingsverktøy får du eller du muligheten til å bruke standardiserte vurderingsinstrumenter som fører deg til suksess, uansett om du jobber med mennesker, endringsprosesser eller innovasjoner. I mange bransjer finnes det flere verktøy for kartlegging og det er viktig at du finner det rette for deg. BusinessWith har en systemveiledning der du kan sammenligne kartleggningsverktøy. Velkommen for å komme i gang.

5 eksempler hvor kartleggningsverktøy passer perfekt
Beklager, ingen resultater samsvarer med de valgte filtrene.

5 eksempler hvor kartleggningsverktøy passer perfekt

Kartleggingsverktøy er tilgjengelig for alle mulige områder. Det er viktig at du finner et verktøy som passer deg godt, som du kan få hjelp til via vår systemguide. Her lister vi fem eksempler hvor verktøy for kartlegging passer veldig godt.

  1. Forretningsprosesser. Bra for for eksempel å identifisere ineffektivitet og forbedringsområder.
  2. Infrastruktur. Med et kartleggingsverktøy er det enkelt å finne ut hvordan innbyggerne bruker for eksempel sykkelveier og hva som kan forbedres.
  3. Omsorg og omsorg. Verktøy for kartlegging brukes ofte i pleie og omsorg, for eksempel for å fange opp endringer i helse og atferd og tendenser før diagnostisk arbeid.
  4. Ungdomsaktiviteter. Mange kartleggingsverktøy er digitale og passer perfekt for unge målgrupper. Å kartlegge unges atferd, vaner og utfordringer har aldri vært så enkelt som i dag.
  5. Skolen. Innen skolen foregår kartlegging på mange nivåer og i ulike områder. For å nevne et par eksempler er kartleggingsverktøy hensiktsmessig når det gjelder å vurdere nyankomne elevers kunnskaper eller for å undersøke en elevs behov for spesiell støtte.

Vennligst søk etter kartleggningsverktøy for din bedrift via vår systemguide. Ta kontakt med oss ​​på BusinessWith hvis du har spørsmål.