HjemSystemguidenOm ossFor leverandører
AlexisHR

AlexisHR

AlexisHR

i
Vurderingen består av flere faktorer som annmeldelser, popularitet, sammenligninger osv.

Beskrivelse av AlexisHR

HR-plattformen som smelter sammen med din organisasjon:

Alexis' komplette HR-plattform lar HR-teamet, ledere og ansatte spare tid ved å håndtere personaladministrasjon på en intuitiv måte i en enkel chat-opplevelse 💬

Plattformen er bygget for små og mellomstore bedrifter som ønsker å forenkle sine ansattprosesser på en kostnadseffektiv måte. I et lettfattelig grensesnitt kan du automatisere og optimalisere alt fra onboarding og offboarding til personal- og lønnsadministrasjon, samtidig som du sparer tid og kostnader ved å samle all personaldata på ett sted - og dermed kan arbeide strategisk for å beholde og utvikle ansatte. Plattformen tilpasses helt etter din organisasjon og skiller seg ut gjennom den dyptgående chat-integrasjonen med Slack & Teams, som gjør det mulig å håndtere HR-relaterte arbeidsoppgaver og innsamling av personaldata gjennom hele organisasjonen. Alexis forbedrer employee experience og skaper verdi for både HR, ledere og ansatte.

Bedriftsstørrelse

Hvilken bedriftsstørrelse passer til dette systemet?
XSSML

Mobilapp

Finnes det mobilapp?
JANEI

Saas/ egen server

Må man implementere det selv, eller finnes det i skyen?

Geografiskt område

Hvor finnes vi?
Globalt

Prismodell

Hvilken modell passer ditt budsjett?
ModulbasertAbonnementLisens

Medarbeidersamtale

Funksjon for å håndtere medarbeidersamtaler?
JANEI

Lønnsoppgjør

Finnes det verktøy for lønnsoppgjør?
JANEI

HR-analyse

Er det tilgang til verktøy for HR-analyse?
JANEI

Rekruttering

Finnes det en rekrutteringsmodul?
JANEI

Hvorfor samarbeide med AlexisHR?

Hvorfor velge deres system?

Små og mellomstore bedrifter velger Alexis' etablerte løsning for å ta HR til neste nivå uavhengig av hvor ansatte befinner seg i verden.

 • Plattformen som sparer deg tid - Bruk mindre tid på å bla gjennom Excel-filer eller sette sammen data fra ulike systemer. Med Alexis kan du samle all data om ansatte, lage prosesser for tidshåndtering, signere eller lagre dokumenter, og få verdifulle innsikter som rapporter - alt i én plattform.

 • ⚙️ Fleksibelt og tilpasningsbart system - Med Alexis' alt-i-ett-løsning får dere all fleksibilitet som trengs for å kunne bygge, endre og forbedre HR-prosesser for akkurat deres organisasjon. Når teamet vokser eller endres, skal det være enkelt å tilpasse alt som trengs, uavhengig om det er for HR, ledere eller ansatte.

 • 📊 Kostnadseffektivt og lett å bruke - AlexisHR smelter inn i din organisasjon uten å være en distraksjon og frigjør tid for alle. Forbedre ansattopplevelsen og la hele organisasjonen håndtere HR-oppgaver raskt og enkelt med en chatbot-opplevelse i Slack & Teams.

Hvorfor velge dere som leverandør?

Hver kunde er unik, og vi jobber tett med våre kunder fra dag én for å hjelpe dere til å maksimere verdien av plattformen.

 • 👌 Det selvsagte alternativet - Alexis-plattformen er optimalisert for små og mellomstore bedrifter som er ute etter en kostnadseffektiv helhetsløsning med en enkel brukeropplevelse og støtte for integrasjoner med andre verktøy.
 • 👥 Funksjoner basert på kundeinnsikt - Et moderne selskap som driver innovativ produktutvikling i dialog med både kunder og HR-eksperter i bransjen. Plattformen utvikles hele tiden for å følge de kravene selskapene har innen HR.
 • 💬 Kundestøtte i verdensklasse - Rask og skreddersydd implementering og støtte. Vi ønsker å bli deres partner og bygge langsiktige relasjoner for å skape så mye forretningsnytte for dere som mulig. Jessica, Amaya og Calle er noen av våre stjerner du vil møte under implementeringen.

Hvilken posisjon har dere på det norske markedet?

Vi forstår utfordringene dere har innen HR, og har lang erfaring med å jobbe med norske, svenske og danske selskaper.

 • 🙋🏻‍♀️ Personlig kundestøtte - Vi hjelper deg å komme i gang og gir en skreddersydd implementering og løpende støtte langs veien for å maksimere verdien av plattformen.
 • 🤝 Samarbeidspartnere - Vi har nært samarbeid og ferdige integrasjoner med etablerte aktører både i Norden og internasjonalt. For eksempel Teamtailor, Wndy, Learnifier, QBIS og Sysarb for å nevne noen. Vi støtter også SSO og User provisioning.
 • 🔐 GDPR & Schrems II - Alexis har hundrevis av nordiske kunder med internasjonalt fokus som krever etterlevelse av datainnsamling i henhold til GDPR & Schrems II.

Hvilke behov og utfordringer er det dere løser for kunden?

Alexis lar deg samle viktige funksjoner og HR-data i ett system slik at du kan basere dine beslutninger på innsikter.

 • ⚙️ Automatisere og optimalisere prosesser - Krøklete eller upraktiske HR-prosesser er tidstyver for mange bedrifter, for eksempel ved håndtering av når- og fra-varo, onboarding eller rapportering. Alexis lar deg tilpasse og forenkle HR for HR-team, ledere og ansatte.

 • 👩🏻‍💻 Enkel innsamling av personaldata - HR-team har ofte problemer med å overskue organisasjonen og ta riktige beslutninger når viktig ansattdata er spredt utover mange forskjellige verktøy og ikke henger sammen. Alexis samler all ansattdata på ett sted og gjør den også tilgjengelig for innsikter.

 • Slipp klipping og liming av informasjon - Ledere kjemper med repeterende og tidkrevende administrativt arbeid og trenger ofte å klippe og lime data mellom ulike systemer. Alexis masterdata henger sammen med lønn og IT og skaper en helhet som gjør at HR smidig håndteres fra én plattform.

Anmeldelser

Hva synes andre om systemet?

Samlet vurderingscore

4.635

Brukervennlighet
Samarbeidet med leverandøren
Support og service
Tilgjengelige funksjoner
Kundetilpassning og fleksibilitet
Integrering
Verdi for pengene
Hvor fornøyd er du totalt sett?

Brukernes vurdering

Lätt och smidigt system som täcker behoven vi behöver av ett HR system.

Ett toppenbra system!

VP People and CultureLiten bedriftVerifisert personSverigeJanuar 2023

Hva liker du best?

Lätt och smidigt system som täcker behoven vi behöver av ett HR system.

Hva liker du minst?

Svårt, AlexisHR utvecklar väldigt snabbt så är det något som saknas är det oftast på plats kort tid efter.

Hvilke virksomhetskritiske problemer løses med systemet?

Allt från en bra on/offboarding process, till att lagra all information om våra medarbetare på ett säkert sätt och organisation där det även är lätt att ta ut rapporter och följa löpande statistik till en bra lösning för tid och frånvaro rapportering.

 • Brukervennlighet
 • Samarbeidet med leverandøren
 • Support og service
 • Tilgjengelige funksjoner
 • Kundetilpassning og fleksibilitet
 • Integrering
 • Verdi for pengene
 • Hvor fornøyd er du totalt sett?

Snyggt och användarvänligt system med fantastisk support!

Director People & CultureLiten bedriftVerifisert personSverigeJanuar 2023

Hva liker du best?

Jag gillar användbarheten i systemet. Det är enkelt att arbeta med både för administratörer, medarbetare och chefer. Vidare är systemet modernt och Alexis-teamet gör löpande nya uppdateringar för att förbättra upplevelsen. Människorna som jobbar på Alexis är också toppenbra. Får alltid klockren support och stöd!

Hva liker du minst?

Kompensationsblocket på medarbetarprofilerna skulle behöva en uppdatering för att bättre reflektera verkligheten. Vi har medarbetare med lönetillägg, förmåner etc som skulle behöva vara synliga när vår lönepartner hämtar rapporter. I dagsläget kan vi bara visa månadslön i detta block.

Hvilke virksomhetskritiske problemer løses med systemet?

Alexis har förenklat onboardingen otroligt mycket för företaget och har sparat mig och våra chefer mycket värdefull tid. Ytterligare ett löst problem är att information från medarbetarsamtal och målsättning nu kan föras över till ny chef då all information lagras i Alexis istället för lokalt hos chef.

 • Brukervennlighet
 • Samarbeidet med leverandøren
 • Support og service
 • Tilgjengelige funksjoner
 • Kundetilpassning og fleksibilitet
 • Integrering
 • Verdi for pengene
 • Hvor fornøyd er du totalt sett?

Awesome Platform!

Office ManagerLiten bedriftVerifisert personSverigeFebruar 2021

Hva liker du best?

-Enkel att använda -Lätt att hitta information eller att lägga till nya uppgifter -Gillar integration med alla andra verktyg/platform vi använder

Hva liker du minst?

-Vi skulle uppskatta en funktion för sälj provisioner, så att vi slipper använda flera platform/verktyg och använda bara Alexis för lönerna. -Haft lite problem med invite länk, men det verkar att det har blivit bättre nu -Det skulle vara nice att ha Alexis HR App i framtiden

Hvilke virksomhetskritiske problemer løses med systemet?

Hela HR Admin har blivit mycket enklare att hantera med Alexis. Det underlättar jobb både dagligt med också för Management Team

 • Brukervennlighet
 • Samarbeidet med leverandøren
 • Support og service
 • Tilgjengelige funksjoner
 • Kundetilpassning og fleksibilitet
 • Integrering
 • Verdi for pengene
 • Hvor fornøyd er du totalt sett?

AlexisHR vises i følgende kategorier

AlexisHR produktfunksjoner

HR-system

Administrer brukerrettigheter

Ingår

Ansettelse

Ingår

Automatiser arbeidsflyten

Ingår

CoreHR

Ingår

Digitaliser personalarkiver

Ingår

Elektronisk signatur

Ingår

Fraværsregistrering

Ingår

HR 360 grader

Ingår

HR-analyse

Ingår

Konsultasjon

Ingår

Lønnsoppgjør

Går att lägga till

Medarbeidersamtaler

Ingår

Opplæringspakke

Ingår

Oppsigelsesundersøkelser

Ingår

Prestasjonsstyring

Ingår

Rapporter og KPIer

Ingår

Saksbehandling

Ingår

Selvbetjening

Ingår

Sertifisering

Ingår

Single sign-on

Ingår

Tidsrapportering

Ingår

Om AlexisHR

AlexisHR er en HR-plattform som hjelper små og mellomstore bedrifter med å utvikle sine ansatte, ta datadrevne beslutninger og skape en bedre arbeidsplass. Det sparer ikke bare tid og penger, men gjør det også mulig å øke den strategiske verdien som HR gir bedriften din. Alexis kan hjelpe deg med å samle, håndtere og analysere data på en smart og automatisert måte. Vi ønsker å befri deg fra administrative oppgaver slik at du i stedet kan fokusere på rekruttering, ansattutvikling, kultur og prestasjoner.

Vi legger stor vekt på personlig kundeservice og hjelper deg å komme i gang raskt og enkelt.

 • 🧩 Funksjoner som er inkludert:

Masterdata HR Admin / Onboarding / Ansattesamtaler / Når-& fra-varo / HR-analyse / Whistleblowing / E-signering / Lønnsrapporter / Dokumenthåndtering / Integrasjoner / Målstyring (ekstra) / Lønnsrevidering (ekstra) Les mer på nettsiden www.alexishr.com 🔗

Noen av Alexis kunder er NA-KD, Qred, Bokio og Dryft.