HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste prognoseverktøy

Hvorfor bør jeg investere i et prognoseverktøy?

Prognoser er ofte avgjørende for alle som ønsker å drive en effektiv og suksessfull virksomhet, nesten uavhengig av hvilken bransje selskapet opererer i. Takket være prognoser er det mulig å ta beslutninger om kjøp, rekrutteringer og investeringer, og være klar for ulike typer hendelser og scenarier.

Et prognoseverktøy gir en antagelse om hvordan fremtiden kan se ut, basert på blant annet historiske data og mønstre samt trender og konkurranse der du opererer.

Hvilket prognoseverktøy som er best for bedriften din, avhenger av behovene dine. En god start er å ta en oversikt over behovene før du sammenligner prognoseverktøy. Hvor stor er bedriften din? Hvilken bransje opererer du i? Hva er dine mål med virksomheten?

Vi i BusinessWith har lang erfaring med å støtte bedrifter i å velge riktig prognoseverktøy. Med vår sammenligningstjeneste kan du få en ide om alternativene som tilbys på markedet.

Hvordan fungerer budsjettprognoseverktøy?

Mange velger å investere i verktøy for budsjettprognoser. Excel og Sheets er kjære venner for mange bedriftseiere, og hjemmelagde eller modifiserte profesjonelle maler er vanlige for både å holde styr på dagens situasjon og forutsi fremtiden. Men markedet tilbyr mange andre budsjettprognoseverktøy.

Mange programmer for å administrere budsjettprosesser er i skyen og flyter sømløst mellom ulike enheter og brukere. Budsjettprognosene oppdateres i sanntid, noe som gjør det mulig å følge flyten på en enkel måte.

Enten bedriften er liten eller stor, er det lurt å investere i et prognoseverktøy. Det hjelper deg og dine med å planlegge for fremtiden. BusinessWith hjelper deg å velge det beste prognoseverktøyet akkurat for deg. Velkommen til å filtrere og sammenligne med en gang.

Hvordan finne det beste prognoseverktøyet

Liste over 10 forskjellige Prognoseverktøy

Sorter etter
Axiom

Axiom

Syntellis

Axiom Software (tidligere Axiom EPM) er et verktøy for ytelsesstyring for bedrifter som utstyrer FP&A-fagfolk og ledere med de beste verktøyene for budsjettering, prognoser, planlegging, rapportering, senariomodellering og mer.

Lær deg mer om Axiom

Les mer
Bizview

Bizview

insightsoftware

Bizvew er en helhetlig løsning for prognose, budsjettering, rapportering og analyse. Bizview er svært fleksibel og løsningen kan enkelt integreres med ulike datakilder og forretningssystem. Den er utviklet spesielt for å hente og lagre data i andre systemer, og er en åpen løsning som ikke låser dataene.

Lær deg mer om Bizview

Les mer
Effectplan

Effectplan

House of Control

House of Control Group er et teknologiselskap som utvikler programvare som en tjeneste (SaaS)-løsninger for kontrakts styring og IFRS 16-overholdelse (Lease Accounting). House of Control Software-as-a-Service-løsninger løser viktig, tidkrevende og faglig utfordrende arbeid for CFO og finans avdelingen.

Lær deg mer om Effectplan

Les mer
Jedox

Jedox

Jedox

Jedox er verdens mest tilpasningsdyktige planleggings- og ytelsesstyringsplattform som gir organisasjoner mulighet til å levere planer som overgår forventningene. Over 2500 organisasjoner i 140 land stoler på at Jedox modellerer ethvert scenario, integrerer data fra alle kilder og forenkler planlegginger på tvers av organisasjoner på tvers av alle forretningssystemer. Med Jedox kan du reagere rask...

Lær deg mer om Jedox

Les mer
Jirav

Jirav

Jirav

Planlegg raskere og smartere med Jirav. Løsningen hjelper deg å gjennomgå budsjetter, din økonomiske status og mål og planer som foregår rundt selskapet. Basert på tidligere meningsmålinger hjelper Jirav deg med å skape en godt fundet analyse i tidligere uttalte tall for bedre økonomisk planlegging og bedre forutsigbarhet.

Lær deg mer om Jirav

Les mer

Et fullt integrert BI-verktøy som muliggjør skybasert dataanalyse der du raskt kan få ad hoc-rapporter som enkelt kan deles med andre brukere.

Lær deg mer om OneStopReporting

Les mer
Planful

Planful

Planful

Planful er en moderne løsning for små og store selskaper. Lag og utforme ditt eget syn og hold deg oppdatert på nøkkeltall, budsjetter og planlegging i selskapet. Planful tilbyr et lett å håndtere, brukervennlig og nettbasert verktøy for å ta neste trinn i din økonomiske kontroll.

Lær deg mer om Planful

Les mer
Profitbase-logo

Profitbase

Profitbase AS

Profitbase har over 30 års erfaring med å lage løsninger for finansiell planlegging, analyse og virksomhetsstyring. Vår CFO-plattform samler finansiell data trygt på ett sted, slik at hele organisasjonen kan involveres, og bedre beslutninger kan tas raskere. Konkrete løsninger plattformen tilbyr inkluderer: 🧭 Budsjett og prognose 📈 Konsolidering ⚠️ Risikostyring 🏦 Låneportefølje Siden pla...

Lær deg mer om Profitbase

Les mer

Med Solver (BI360) budsjettering, rapportering og prognoser (sky eller on-premise) kan du oversette dataene dine til handlingsrettede beslutninger og øke produktiviteten i organisasjonen din.

Lær deg mer om Solver BI360 Budgeting

Les mer
Xledger

Xledger

Xledger

Xledger spesialiserer seg på økonomistyring og regnskap. Med vår integrerte, tilpassede og sikre løsning er Xledger det beste valget for kunder som har ambisjoner om å vokse og utvikle seg, og som på veien skal ta gode beslutninger basert på oversiktlige data. Data – eller tallene – er selve kjernen i jobben med å oppnå sine ambisjoner.

Lær deg mer om Xledger

Les mer

Hvordan finne det beste prognoseverktøyet

Å finne det beste prognoseverktøyet er en utfordring. Start med å definere behovene dine, og sammenlign deretter verktøyene på nettet.

**Hvilken bransje opererer du i? Hva slags prognoser trenger du? **Hvor mange av dere vil bruke prognosene? Hvordan ser dine økonomiske forhold ut og hvor mye tid har du på å analysere og bruke prognosene? Det er ikke positivt for noen å sitte med for omfattende materiale – sørg for å tilpasse resultatene til din virkelighet.

En annen viktig faktor som er verdt å vurdere er hvor brukervennlig verktøyet er. Hvem i staben skal bruke det? Har de gode tekniske ferdigheter eller må analysene serveres på en enkel måte? Kanskje du trenger omfattende støtte, eller ingen i det hele tatt?

Vi i BusinessWith tilbyr en sammenligningstjeneste der du kan finne det beste prognoseverktøyet for deg. Filtrer og sammenlign gjerne.