Allt om system och programvara för Verksamhet- & ledningssystem

Hva er forretnings- og ledelsessystemer?

Et operativsystem eller administrasjonssystem er et system som støtter deg aktiviteter med det primære målet om at din bedrift eller organisasjon når dem mål du har satt deg. Her kan du som bedrift få støtte med planlegging, implementere og kontrollere prosessene dine, samt evaluere det du gjør.

Forretnings- eller ledelsessystemet gir deg god oversikt over hvordan bedriften eller organisasjonen går, og bidrar til bedre struktur for deg prosesser. Hvis du for øyeblikket ikke har et drifts- eller ledelsessystem, men vil ha en på plass – start med å involvere de rette personene. Det gitte er det ledelsen skal ha mye å si, men glem heller ikke de ansatte. Dine primære behov kan selvfølgelig se annerledes ut avhengig av bransjen du opererer i. Systemene som er tilgjengelige på marked er relativt komplekse, men kan i mange tilfeller skreddersys etter behov.

Hvordan virksomheten eller ledelsessystemet skal se ut avhenger for det meste av hvilken visjon du som bedrift eller organisasjon har. Plattformen adresserer forskjellige deler, for eksempel arbeidsmiljøarbeid eller retningslinjer for ressursene dine - dvs. arbeidsstyrken din. Før du velger et system, bør du vurdere det grundig organisasjonens krav, for å finne systemet som passer. Ved hjelp av BusinessWiths sammenligningsguide gjør det lettere å finne riktig system.

Hvem passer forretnings- og ledelsessystemer for?

Et drifts- eller ledelsessystem passer for både private og offentlige sektor, og bør velges ut fra egne krav og behov, til for eksempel hvis du trenger en viss ISO-standard. For å kunne gjøre en god en valg bør valget forankres i ledelsen, men også i personell med ansvar for de ulike prosessene i bedriften eller organisasjonen. Inviter nøkkelpersonene til et møte for å avklare hvordan behovet ser ut. Alle organisasjoner og bedrifter som ønsker en retning å jobbe mot bør ha en bedrift eller ledelsessystem. Det hever kvaliteten på hele organisasjonen.

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 4 forskjellige Kvalitet- & ledelsessystem

Centuri

Centuri

Centuri fungerer som et knutepunkt for informasjon som er opprettet, håndtert og flyter i virksomheten. Det hjelper deg å finne og administrere informasjon raskere, med mindre arbeid og med høyere kvalitet. Plattformen er fleksibel og lett tilpasset for å støtte dine arbeidsmetoder. Bygget på den nyeste teknologien i brukergrensesnitt, mobilitet, integrasjoner og søkefunksjoner, kan den støtte kom...Lær deg mer om Centuri

Datakvalitet - logo

Datakvalitet

Vi tilbyr et skybasert kvalitetsstyringssystem med fleksible og tilpasningsdyktige moduler for ledelse og kvalitetsarbeid. Våre konfigurerbare fire basis moduler for dokumenthåndtering, avvikshåndtering, revisjon og risikostyring gir en solid plattform for støtte i ISO-sertifisering og kvalitetsarbeid. Systemet er brukervennlig, pålitelig og tilpasses bransje- eller virksomhetsspesifikke behov. ...Lær deg mer om Datakvalitet

Add Ledningssystem

Add Ledningssystem

Addsystems tilbyr en webplattform for styringssystemer som skal føles morsomt, trygt og effektivt for brukeren å jobbe i. På denne måten blir det lettere å få hele organisasjonen med i et system med ISO som virkelig utgjør en forskjell. Det er også fullt mulig å legge til standardløsninger men også gjøre kundetilpasninger basert på endrede behov og ønsker.Lær deg mer om Add Ledningssystem

Creatio

Creatio

Markedets ledende low-code CRM, som gjør det enkelt og fleksibelt å bruke utifra bedriftens behov. Moderne og stilrent utseende for en bra brukeropplevelse. Fullstendig transparent avtalemodell, uten skjulte kostnader, kombinert med lav TCO (Totalt Cost Ownership) over, gir et av verdens mest prisgunstige CRM-systemer. Legg til en globalt prisbelønt prosessmotor, åpne og moderne APIerLær deg mer om Creatio

Hvorfor bruker du forretnings- og ledelsessystemer?

Både privat og offentlig sektor bruker forretnings- og ledelsessystemer for å sikre at selskapet eller organisasjonen drives og drives i riktig retning. Det handler i stor grad om at de ansatte har støtte å jobbe hver dag mot de mål som virksomheten har, og at arbeidet fører til lønnsomhet. Miljøstyringssystemer og kvalitetsstyringssystemer kan være to retninger av ledelsessystem.

Systemet eller plattformen inkluderer alt fra å evaluere risikoer til å inkludere internrevisjon og ressursplanlegging. Det er altså en verdifull støtte for å få virksomheten til å nå sine mål.

I BusinessWiths sammenligningsguide finner du en rekke systemvirksomheter og ledelsessystemer. Har du for eksempel krav til ISO-standarder og lover, kan du enkelt bl.a guidefiltrene våre for dette. Er funksjoner som saksbehandling eller kanskje analyseverktøy viktige for deg, disse er også tilgjengelige å filtrere på når du ser etter forskjellige systemer. Gjør en nøyaktig kartlegging av hvilke funksjoner som er viktige i din virksomhet, og inkluder et fremtidsperspektiv når du diskuterer frem til da beste løsningen for deg. Holde styr på prosesser og rutiner, for å for eksempel å minimere ulike risikoer, er en stor grunn til at man har et behov for å ha en plattform som støtte. Redusert administrasjon takket være smartere informasjonsflyt er også en stor gevinst.

Et godt forretnings- eller ledelsessystem bidrar til et mer effektivt arbeid og hever både kvalitet og struktur for hele organisasjonen, men som som sagt – behovene og systemene ser forskjellig ut avhengig av bransje operere i eller hvilken stilling du har. Velkommen til å søke etter den rette plattformen i BusinessWiths enkle sammenligningsguide.