HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste verktøy for e-læring

Hvilken løsning for e-læring passer deg best?

Fjernkurs har eksistert lenge og det samme har digitale verktøy. I løpet av Imidlertid eksploderte pandemien behovet for nettbaserte verktøy for ulike former for kommunikasjon og læring. Flere og flere bedrifter og organisasjoner så en mulighet til å henvende seg til digitale plattformer for å spre kunnskap og informasjon via for eksempel et e-kurs eller andre opplæringspakker. Til og med etter pandemi er det klare fordeler med e-læring: det er ofte mer miljøvennlig, mer kostnadseffektivt og sparer tid. Om virksomheten din er ny innenfor digital læring, eller hvis du har jobbet med nettkurs i mange år, vi i BusinessWith kan hjelpe deg med å navigere blant mange av verktøyene som er tilgjengelige for e-læring.

En digital læringsplattform kan være mye. Det kan være en enkel tjeneste for undervisning eller en kommunikasjonsverden der brukere deler tekster, bilder og videoer som er likt, delt og kommentert av medstudenter. Noen har behov for avanserte løsninger for verksteder med høy grad av samhandling, andre er fornøyd med et innslag for klassiske forelesninger. Det er organisasjoner som trenger et LMS, en læringsplattform, for noen få kurs. Samtidig er det skoler og universiteter som trenger store læringsportaler med innebygd administrasjon for bestillinger, varsler og ventelister. Vi på BusinessWith er der for dere alle.

Vi har laget en sammenligningstjeneste for verktøy innen e-læring. Søk etter det beste e-læringssystemet som passer dine behov med ved å bruke filtreringen nedenfor. Lykke til, vi ønsker deg i BusinessWith!

Ordliste for de som ønsker å forstå e-læring
Learnster

Learnster

Learnster

Learnster utvikler morgendagens læringsplattform for voksende organisasjoner som vil oppnå maksimal utvikling på minimal tid. Learnsters innovative teknologi skaper nye muligheter til kommunikasjon og informasjonsdeling innen hele organisasjonen. Spar verdifull tid med hjelp av Learnsters smarte regler for automasjon. Revolusjonerende Knowledge Gap AI sikrer at den som skal lære fokuserer på det v...

Lær deg mer om Learnster

Webside
Visma Talent

Visma Talent Learning

Visma Talent Solutions

Digitaliser alle HR-prosesser i system-støtte der alt henger sammen. Visma Talent tilbyr markedsledende LMS med støtte for læring i alle former, inkludert støtte for LXP. Dette LMS støtter alle organisasjoner om det så kun handler om å lage en sentral opplæringskatalog og håndtere samsvarskrav, til å bygge opp avanserte ”blending learning programmer”. Automatisert tildelning. Smarte og individuell...

Lær deg mer om Visma Talent Learning

Webside
Learningbank

Learningbank

Learningbank

Brukervennlig, intuitivt LMS og onboarding-plattform. Spar tid med automatisering, skap engasjerende innhold eller bruk ferdige læringsmoduler. Samle digital og fysisk opplæring på ett sted, og rapporter fremgang på en enkel måte. Perfekt match for selskaper med over 100 ansatte. Les mer og få en gratis demo.

Lær deg mer om Learningbank

Webside
Learnifier

Learnifier

Learnifier

Learnifier er den ledende læringsplattformen i Norden. Et dynamisk verktøy for å digitalisere kunnskap. Learnifier tilbyr et mangefacettert verktøy som løser mange av de vanligste, arbeidsrelaterte utfordringene i vår tid. En løsning som er mye enklere enn du kanskje tror. Vårt verktøy passer deg som søker et moderne LMS, begynne å skape e-læring, vil digitalisere deres Onboarding, deres eksterne ...

Lær deg mer om Learnifier

Webside
LMS365

LMS365

Storyals

LMS365 er en prisvinnende plattform utviklet av morselskapet Elearningforce International. De er et privateid programvareselskap etablert i Danmark 2003. LMS365 er "smart, enkel og kostnadseffektiv". LMS365 er nøkkelen til veldig engasjerte, effektivt trente ansatte og et samarbeidsrom for det moderne selskapet. For hver bransje, institusjon, organisering eller statlig/kommunal enhet er kontinuerl...

Lær deg mer om LMS365

Webside
Docebo

Docebo

TicTac Interactive

Docebo er markedets ledende LXP (Learning Experience Platform). Med AI og sosial læring gir du brukerne den beste læringsopplevelsen! Docebo er skybasert og fungerer i alle typer enheter, slik at brukere kan få tilgang til plattformen hvor som helst og når som helst. Vil du samle all digital utdanning i en brukervennlig LXP? Vil du lage personlige utdanningsstrømmer ved hjelp av AI? Vil du lage en...

Lær deg mer om Docebo

Les mer
Eloomi

Eloomi

Eloomi

Enkle LMS -systemer som kobler din interne og eksterne trening. Bygget for å gjøre ansatte mer bevisste på ny forretningspolitikk og øke kunnskapen, ved å bruke den brukervennlige skytjenesten.

Lær deg mer om Eloomi

Les mer
Simployer

Simployer

Simployer

Vi har bygd et HRM-system med menneskene i sentrum. Vi kaller det People First Technology. De praktiske verktøyene gir en mer effektiv arbeidshverdag som sparer tid og passer på at dere har unisone prosesser i virksomheten.

Lær deg mer om Simployer

Les mer

Ordliste for de som ønsker å forstå e-læring

E-læring, e-kurs og digitale læringsplattformer kan være vanskelige for det uinnvidde. Vi i BusinessWith har laget en liten ordliste for å hjelpe deg navigere gjennom noen vanlige konsepter.

  • E-læring: Læring som foregår på nettet.
  • LMS: Læringsplattform eller læringsportal.
  • LXP: En læringsplattform som er mer erfaringsbasert enn én LMS.
  • Forfatterverktøy: Verktøyet som forfatteren opplæringen, som kursleder bruker til å gjennomføre opplæringen inspirerende. Et forfatterverktøy krever ingen kunnskap om programmering. Det handler for eksempel om dra-og-slipp-øvelser, animasjoner, lyd, bilde og flervalgsspørsmål. Resultatet kan publiseres i en læringsplattform eller på en vanlig side.
  • SCORM: En teknisk løsning for digital publisering kurs på en læringsplattform. SCORM er industristandarden for administrasjon e-læring.
  • Blandet læring: Ofte mer enn lærerledede samtaler kreves for at et e-kurs skal være veldig bra. Blended learning refererer til opplæringskurs som inkluderer forelesninger samt seminarer, workshops, diskusjoner i fora og andre aktiviteter.

Når du er klar til å finne den beste digitale læringsplattformen for deg, er vi er klare til å støtte. Bruk gjerne vår søketjeneste.