HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste butikkdatasystemer

Hvilket butikkdatasystem bør jeg velge?

Trenger du et butikkdatasystem for din kjede, e-handel eller butikk? Da har du funnet rett sted. Et butikkdatasystem gir deg en rekke fordeler, som kontroll over alle virksomhetens kjøp og salg. Flere systemer har også andre funksjoner å bruke, som lagerstatus og mulighet til å lese resultater. Både små og store bedrifter har i dag behov for et butikkdatasystem som støtter virksomheten. Det er også mulighet for å finne et system eller verktøy som er helt tilpasset det du trenger, og som kan skreddersys ned til minste detalj. Men å finne riktig vei i systemjungelen er ikke alltid det letteste, og det er her vi i BusinessWith kommer inn. Ved hjelp av vår systemguide kan du sammenligne butikkdatasystemer, for å finne det som føles best for din virksomhet.

Hvilke fordeler gir butikkdatasystemer meg?

Et system som administrerer alle butikkdata skal bidra til å redusere administrasjonen fra deg, samtidig som det gir deg en rekke fordeler – som å ha full kontroll over virksomhetens kjøp, varelager, salg og andre data som du kan lese og analysere . Det gjør det lettere å planlegge fremover og er dermed et strategisk verktøy å lene seg på når man skal ta ulike beslutninger. Å ta del i spesielle statistikker og analyser er et verdifullt verktøy som gjør at du aldri trenger å føle at du står og tråkker. Butikkdatasystemet sparer penger, tid og bidrar til utvikling. Hos BusinessWith har vi samlet de ulike butikkdatasystemene som er tilgjengelige på det norske markedet i dag. Her kan du sammenligne ulike funksjoner og ulike systemer, for til slutt å bestemme for deg og deg selv hvilken du mener passer best for din virksomhet. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller ønsker veiledning om riktig system.

Hvilke funksjoner og lagringsdata trenger bedriften min?
Beklager, ingen resultater samsvarer med de valgte filtrene.

Nyttige funksjoner i et butikkdatasystem

Avhengig av bransjen du og du opererer i, kan du ha ulike krav til et nytt butikkdatasystem. E-handel, stor skobutikkkjede eller en mindre matbutikk? Selvfølgelig har du ulike behov og krav. Og det fine her er at systemene kan skreddersys eller tilpasses bransjen. Tenk over hvilke funksjoner som er grunnleggende for at du skal føle at butikkdatasystemet sparer både penger og tid. Hvilken statistikk og rapporter trenger du? Må butikkdatasystemet integreres med andre systemer? Klarer systemet at du har flere butikker – og at du også satser på å skalere opp virksomheten? Hvor sterkt trenger du rask støtte, skulle noe gå galt? Ta deg tid til å evaluere og sammenligne de ulike butikkdatasystemene som er tilgjengelige i Norge i dag.

Hos oss i BusinessWith kan du lese anmeldelser, se priser og sammenligne ulike funksjoner. Et system er ikke noe man kjøper inn eller installerer på et blunk og så blir tvunget til å endre dersom det ikke oppfyller kravene. Så sørg for å sammenligne nøye – direkte i BusinessWiths guide til lagring av datasystemer.