HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste lead generation-verktøy

Hvorfor bør jeg ha et lead generation-verktøy?

Hvordan samler du inn leads, det vil si potensielle kjøpere? For å generere leads på best mulig måte bør de som jobber med markedsføring, og de som jobber med salg hos deg, være synkroniserte. Med det mener vi hos BusinessWith at det er umulig å finne interessante leads hvis du internt ikke har samme oppfatning av hvordan den perfekte kjøperen ser ut.

I neste trinn, etter at du er enig, vil bruk av et verktøy for generering av potensielle salg, markedsføringsautomatisering eller markedsføringsverktøy spare deg for mye tid. Leads, potensielle kjøpere, genereres vanligvis i dag gjennom en prosess med «oppvarming», noe som betyr at du forser din potensielle kundeemne eller prospekt med nyttig informasjon. Med alle internetts muligheter til å bestemme seg for et produkt eller en tjeneste ved å trykke på en knapp, er verktøyet for generering av potensielle kunder et must for å få kunder. Å søke manuelt etter potensielle kjøpere er vanskelig og tidkrevende. Velg heller en målgruppe og få hjelp av verktøyet til for eksempel å skape interesse rundt deg og så få tak i en potensiell leads kontaktdetaljer eller lignende – for eksempel ved at personen laster ned en whitepaper, en rapport eller signerer opp for et av webinarene dine. Mulighetene er mange og å jobbe med lead nurturing og leadgenerering er et must - BusinessWith hjelper deg ved å liste opp de beste leadgenereringsverktøyene på markedet, slik at du finner det som passer deg best.

Hva er det beste verktøyet for lead generation?

Det anbefales ikke å begynne å samle leads før du har noen formening om målgruppen eller til og med har noen strategi. Først, begynn å tenke på hva som er et interessant kundeemne for din bedrift. Tenker marked og salg det samme om den tingen? Kan dere sammen skape personas, det vil si hva som kjennetegner den perfekte kjøperen? Før du velger et verktøy for generering av potensielle kunder, tenk på budsjettet ditt og hvor mye tid du har til pleie eller generering av potensielle kunder. Hvordan finner du kjøpere i dag? Hvordan vil du jobbe? Hvilket verktøy passer best for din måte å jobbe på? Ta deg tid til å sammenligne verktøy for generering av potensielle salg for å finne det beste verktøyet for din bedrift. BusinessWith viser de beste verktøyene på det norske markedet.

Hvordan bør jeg tenke på lead generation?
ebbot.ai

ebbot.ai

ebbot.ai

Ebbot er en svensk spiller som tilbyr en skybasert AI-chatbot med støtte for naturlig språk, API-integrasjon og ferdige integrasjonsmoduler, for rask implementering og brukervennlighet.

Lær deg mer om ebbot.ai

Les mer
Weply

Weply

Weply

Konverter eksisterende nettstedstrafikk med Weplys live chat. Gjennom en personlig og dagbemannet chat på nettstedet ditt, ønsker våre chat-konsulenter velkommen de besøkende og hjelper dem med å finne den informasjonen de trenger. I tillegg til å sikre at du er tilgjengelig døgnet rundt og at de besøkende får en god online opplevelse, samler vi også inn og videresender informasjon om kundene som ...

Lær deg mer om Weply

Les mer

Samle dataene dine. Automatiser kundereisen din. Skap økt vekst med APSIS One. En brukervennlig plattform for avansert personalisering med intuitive verktøy for e-post, hjemmeside, SMS og automatisering.

Lær deg mer om Apsis One

Webside
Sharpspring

Sharpspring

Funnelbud

Markedsføringsautomasjon og CRM -systemer som inkluderer rådgivningshjelp og sitt eget Martech -team! Hovedsakelig for B2B. SharpSpring er CRM -verktøyet som tilpasses for å styrke din inngående markedsføring og øker salget.

Lær deg mer om Sharpspring

Les mer
Get response

Get response

Get response

Få svar hjelper selskapet med å utvide kundegrunnlaget ved å skape en visuell og personlig kundeopplevelse. La Svar markedsføringsautomatiseringsverktøy gjøre jobben for deg, slik at du kan fokusere på det du gjør best.

Lær deg mer om Get response

Les mer
marketo

marketo

Marketo

Forbedre markedsføringen og salget ved å engasjere potensielle kunder med størst sannsynlighet for å kjøpe. Lag automatiserte markedsføringskampanjer som fjerner manuelt og repeterende arbeid.

Lær deg mer om marketo

Les mer
Vainu

Vainu

Vainu

Vainu er et av de mest populære utforskningsverktøyene på markedet, med intuitive løsninger for å skape en bedre arbeidsflyt. Vainu tilbyr hjelp med funksjoner som integalitet med CRM og en enorm database med informasjon.

Lær deg mer om Vainu

Les mer

Hvordan genererer jeg leads for bedriften min?

Har du begynt å tenke på å ta en helhetlig tilnærming til markedsstrategien i bedriften? Er du klar til å begynne å bruke et markedsføringsverktøy eller et verktøy for generering av potensielle salg for å finne de riktige kundene? I denne sammenheng nevnes ofte "kalde" og "varme" ledninger. De kalde lederne er de som ikke forventer noe av deg, eller som kanskje ikke en gang kjenner deg. Da kan kjøpsprosessen bli lengre. De varme leadsene har en stund bare blitt varmet opp – kanskje fordi de abonnerer på nyhetsbrevet ditt, har deltatt på et av webinarene dine eller som har lastet ned en guide, en rapport eller lignende fra nettsiden din. De er interessert, men å gå fra interesse til kjøp kan ta litt tid. Det er akkurat her et verktøy for generering av potensielle kunder kommer inn, som hjelper deg å konvertere potensielle kunder til kunder. Lead generation-verktøyet automatiserer (markedsføringsautomatisering), for eksempel oppfølgingen og gir potensielle kunder den informasjonen den trenger, eller samler inn informasjon som kan være nyttig for deg når du henvender deg til den potensielle kjøperen. Få hjelp i dag fra BusinessWith for å finne og sammenligne de ulike verktøyene for generering av potensielle salg på markedet. Din vei til den beste måten å generere potensielle kunder for virksomheten din – går gjennom oss. Velkommen til å finne og sammenligne verktøy nå direkte.