For systemleverandører

Nordens største digitale markedsplass for bedrifter som ønsker å kjøpe skytjenester.

Få flere kunder, innsikt og kraftig posisjonering blant selskaper som aktivt leter etter sitt nye system å kjøpe seg inn i.

"Vi er svært fornøyde kunder av BusinessWith! Metodikken deres har vært en stor ressurs for å kunne møte kunder tidlig i kjøpsprosessen. Dette er et must for systemleverandører da kunder i dag er mer utdannede, bedre forberedt og ønsker å føle at de har fått riktig kunnskap før de kontakter oss som potensiell leverandør."

Anders Månsson - Salgssjef i Grade | BusinessWith

Anders Månsson

Salgssjef i Grade

"Med Businesswith har vi skapt en intelligent flyt av potensielle kunder med innsikt i hvordan våre potensielle kunder har tenkt å omgå kjøpene våre. Vi har fått en ROI på ca 4x investert kapital! Dette er en moderne måte å generere potensielle kunder og innsikt på!"

Markus Ewers - Head of Commercial i Sweet Systems | BusinessWith

Markus Ewers

Head of Commercial i Sweet Systems

"Når vi vurderer markedskanalene våre ser vi på noen ulike parametere, som kostnad per lead, kvalitet i dialogen og utfallet i form av ny virksomhet. BusinessWith oppfyller alle ledd på en god måte, da vi har lav kostnad per lead, vi har gode og konstruktive dialoger og en konvertering av nye kunder, noe som gjør BusinessWith til en god investering for oss."

Andreas Lundmark - Country Manager hos webCRM | BusinessWith

Andreas Lundmark

Country Manager hos webCRM

Lime CRM
Visma
Learnster
SuperOffice
Sweet System
Oracle
Grade
HiBob

16000+

Besøkende/ måned

12000+

Bedrifter har blitt veiledet til riktig system

2800+

Skytjenester på ett sted!

Hvorfor bør du bli partner i BusinessWith?

BusinessWith er Nordens største digitale markedsplass for kjøp av B2B-systemer. Vi brenner for relasjoner, og har som mål å koble bedrifter med riktig systemleverandør basert på deres unike forutsetninger.

Vi har jobbet i SaaS lenge og forstår hva selskaper verdsetter før systemkjøpene deres. Vi har laget digitale produkter som hjelper bedrifter i alle størrelser og bransjer å finne riktig vei i kjøpsprosessen.

Ønsker du som systemleverandør å komme i kontakt med bedrifter som aktivt leter etter nye systemer til sin virksomhet? Send deretter inn din interesse nedenfor!

Øke salget

Mer data og innsikt

Flere inngående ledere

Systemguiden