HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Alt om systemer og programvare for forretningssystemer

Forretningssystem

På tide å få et ekte forretningssystem (ERP-system) eller på tide å modernisere din nåværende måte å administrere forretningsprosessene dine på? Tips nummer én: se etter en partner du kan ha lenge fremover.

Forretningssystemet er et komplekst system, som kan ha et tall ulike funksjoner som hjelper deg å effektivisere ulike forretningsprosesser som f.eks bl.a. dine ulike kjøp og hva du leverer av tjenester og produkter. Her det er nødvendig å lese seg opp for å forstå hva de ulike systemene tilbyr. Å ha mange funksjoner du aldri kommer til å bruke anbefales ikke. Sørg derfor for å sjekke sømmene til din tiltenkte partner og leverandør nøye og ikke betal mer enn du trenger. Sammenlign ulike forretningssystemer nøye.

Så hvilket er det beste forretningssystemet? Reisen mot å kjøpe en nytt system starter med deg selv. Hva slags selskap er du og hvilke? utfordringer og behov har du nå? Hvor er du om fem år eller om ti år? Kjøpet av forretningssystemet gjøres ikke på et øyeblikk. Still krav til deg selv leverandør at de kan hjelpe deg med delene som kanskje ikke fungerer i dag, og sørge for at de har gode vilkår for støtte og støtte.

Du kan finne hvilke forretningssystemer som er tilgjengelige i Norge hos oss på BusinessWith. Sammenlign moduler, funksjoner og sorter etter bransje i vår smarte sammenligningstjeneste.

Topp system innenfor ERP

NetSuite-logo-half-light.png

Netsuite

Oracle

Den første og siste ERP du trenger. Den viktigste ERP -plattformen i skyen for små til mellomstore, voksende og multinasjonale selskaper. Kjør selskapet ditt på en enkelt plattform, få kontroll over virksomheten og ta de riktige operasjonelle og strategiske beslutningene. NetSuite er et integrert system som inneholder finans/ERP, CRM, innkjøp, prosjektledelse, fakturering og lagerstyring. NetSuite...

Lær deg mer om Netsuite

Bitlog

Bitlog

Bitlog

Bitlog tilbyr et skybasert WMS utviklet for dagens dynamiske, globale marked som oppdateres kontinuerlig og alltid kjører på den nyeste versjonen. Som bruker slipper du å betale for dyre oppgraderinger. Vi bruker ekte bransjeerfaring og ekspertise for å hjelpe e-handlere, detaljhandel og produksjonsselskaper med å gjøre logistikk til en strategisk del av virksomheten. Bitlogs WMS gjør det enkelt å...

Lær deg mer om Bitlog

Still krav til din leverandør av forretningssystemer

Hvilke krav kan stilles til en leverandør? Svaret er ikke overraskende: mange. Dette kjøpet er utrolig viktig for hele virksomheten, så fortsett tid til å undersøke og sammenligne ulike forretningssystemer. Starte med for å forstå hvilke utfordringer du har i dag og hvor mye hjelp du trenger trenger - og hva du kan gjøre selv. Hvor mye hjelp trenger du? implementering, vedlikehold og support? Hvor kompleks er din virksomhet og behov integrerer du systemet med dagens system? Prisen på forretningssystemet varierer mye, men det tåler å si igjen og igjen om alle B2B-systemer – ikke betal for mer enn du trenger. Få du en god idé om hva de ulike leverandørene tar betalt for, begge deler vedrørende selve kjøpet samt fremtidige oppdateringer, utvikling og vedlikehold. Spør deg selv hvor mye støtte, støtte og opplæring du trenger. Du ønsker et forretningssystem som forbedrer prosessene dine og som hjelper på sikt du virkelig spare penger og tid. Funksjonene som finnes i forretningssystemet bør passe deg som hånd i hanske, så pass på å velge et forretningssystem som passer deg virkelig.