HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste nettbutikker

Hvilken nettbutikk passer best for din bedrift?

Nettbutikk, e-handel, nettbutikk. Uansett hva du kaller det, er vi glade for deg satse på netthandel – noe av det morsomste som finnes. Vi i BusinessWith har lang erfaring med nettbaserte systemer og verktøy og vil gjerne veilede deg i valg av nettbutikk (nettsidebygger). Pris er ofte en avgjørende faktor, og du bør nøye gjennomgå kostnadene rundt, men det er langt fra det eneste å vurdere. Lenger ned på denne siden vi viser flere ting du bør vurdere når du bestemmer deg for e-shop.

Utover teknologi, er det et par ting du bør vurdere for å optimalisere din online-butikk. Du vet sikkert allerede hva du vil selge, men har du laget en markedsanalyse? Hva vet du om målgruppen? Hvordan ser kjøpsatferden ut? Gjøre skikkelig research og spioner gjerne på konkurrentene. Lær av sine feil og av ting de gjør riktig. Og du, ikke glem å lage en enkel forretningsplan. Det er fint å ha et grunnlag å stå på.

Sist men ikke minst: Ingen trafikk, ingen salg. SEO og annonsering på Google og i sosiale medier kan være vanskelig og tidkrevende, avhengig av hvilken forkunnskaper du har. Vurder å ta et kurs eller ansette eksperter. Fokuser på det du brenner for og er best på – det kan ta deg langt.

Vi i BusinessWith hjelper deg med å velge e-handel. Her på vår side kan du finne den beste nettbutikken for din bedrift. Du kan sammenligne ulike alternativer for nettbutikker og e-handelsverktøy og les anmeldelser. Ta deg god tid og gjør en analyse av dine behov på forhånd du begynner. Lykke til med kjøpet av en nettbutikk for akkurat din bedrift.

7 faktorer som påvirker valget av nettbutikk

Liste over 33 forskjellige Nettbutikk

Sorter etter
Shopify

Shopify

Shopify

Shopify er rettet mot midtre og mellomstore selskaper som leter etter et brukervennlig e-handelssystem. Som bruker får du tilgang til funksjoner som kundesegmentering, søkeordpotensial og bemannede priser.

Lær deg mer om Shopify

Les mer
Wix

Wix

Wix

En e-handelsplattform som er flott for det mindre selskapet som raskt og enkelt vil utvikle sin e-handel. Med funksjoner som nøkkelordpotimasjon, tilkobling til eksterne markedsplasser og API -funksjonalitet.

Lær deg mer om Wix

Les mer
Abicart

Abicart

Abicart

Abicart er en komplett E-handelsløsning, fult av funksjoner for en rimelig pris.Stilige temaer, moderne betalingsløsninger, smarte integrasjoner, flere språk, flere valutaer og en enkel admin man vil like å jobbe i.

Lær deg mer om Abicart

Les mer
24nettbutikk-logo

24nettbutikk

Sincos software as

KOMPLETT NETTBUTIKK KLAR TIL BRUK! Ta betalt med markedets beste kasseløsning, ingen startavgift, ingen skjulte kostnader. 24Nettbutikk har i dag 3 avdelinger. Rørvik i midt-norge, Oslo og Polen (Gdansk). Hele tiden har målet vært å hjelpe gründere til å lykkes med sin nettbutikksatsning. Ikke bare skal vi levere en moderne nettbutikkplattform, men også gi våre kunder gode råd om frakt, betaling, ...

Lær deg mer om 24nettbutikk

Les mer
Bigcommerce

Bigcommerce

BigCommerce

Et av markedets største e-handelssystem. BigCommerce tilbyr integrering av både front-end og back-end for enkel håndtering av alle funksjoner selskapet kan trenge.

Lær deg mer om Bigcommerce

Les mer
Bryo-logo

Bryo

Bryo

Bryo har 18 års erfaring og over 1000 nettsteder lansert, gir vi deg et viktig verktøy for å markedsføre virksomheten din.

Lær deg mer om Bryo

Les mer
Columbus-logo

Columbus

Columbus

Columbus er en global IT-service og konsulentorganisasjon med over 2200 ansatte over hele verden og 165 i Norge fordelt på 6 lokasjoner. Det vi gjør best er utvikling, implementering og vedlikehold av digitale forretningsløsninger som ERP, ehandel, CRM og applikasjonsforvaltning. Vår oppgave er å veilede deg i din digitale transformasjon, slik at virksomheten din fortsatt kan være fremgangsrik i l...

Lær deg mer om Columbus

Les mer
dandomain-logo

dandomain

Dandomain

Med sine mer enn 6.000 kjørende nettbutikker, 500.000 registrerte domener og over 75.000 kunder, er DanDomain en av Skandinavias største leverandører av domener og har fått tittelen Skandinavias største nettbutikksystem.

Lær deg mer om dandomain

Les mer
Ecwid

Ecwid

Ecwid

ECWID tilbyr en skybasert og brukervennlig løsning for selskapets nettbutikk, noe som gjør det enkelt og enkelt å drive e-handel. Takket være integrering av sosiale medier, tilknytning til eksterne salgskanaler og ferdige maler, kommer selskapet raskt i gang med salget på en bred front.

Lær deg mer om Ecwid

Les mer
Freewebstore

Freewebstore

Freewebstore ltd

FreeWebstore er et jevnt nettstedverktøy for det mindre selskapet som ønsker å komme i gang med e-handelen. Verktøyet inneholder en gratis versjon som letter starten. For mer avanserte spillere er det også Pro -versjoner med ekstra funksjoner som flerspråklig støtte, forlatte shoppingkurver og API.

Lær deg mer om Freewebstore

Les mer
Gurusoft-logo

Gurusoft

Gurusoft as

Gurusoft har over 20 års erfaring med utvikling av brukervennlige og effektive digitale løsninger. Vår solide plattform integreres lett mot eksterne systemer og datakilder, og skaper en helhetlig digital verdikjede. Sammen automatiserer og optimaliserer vi din forretning!

Lær deg mer om Gurusoft

Les mer
Jimdo

Jimdo

Jimdo

Jimdo har utviklet et e-handelsverktøy som gjør det enkelt for selskapet å utvikle og drive en webshop. Med integrering av sosiale medier for både markedsføring og salg, så vel som klare maler, kan selskapet opprette en personlig nettbutikk som er optimalisert for alle enheter.

Lær deg mer om Jimdo

Les mer

Et brukervennlig verktøy for selskapet som ønsker å starte en webshop. Design ditt personlige nettsted direkte i nettleseren, uten forkunnskaper, ved å bruke de profesjonelt designede malene. Nettbutikken er automatisk tilpasset mobil og nettbrett, noe som gjør det enkelt for kunder å handle.

Lær deg mer om Loopia Sitebuilder

Les mer

Adobe Commerce, drevet av Magento, gir B2C- og B2B nettbutikker omfattende integrasjoner, smarte arbeidsflyter, smidigheten til å håndtere trafikk topper og grunnlaget for sømløst å vokse.

Lær deg mer om Magento Commerce

Les mer
Make customers-logo

Make customers

Make Customers AS

Make costumers as lager en nettside-løsning for din bedrift som er optimalisert og tilpasset bransjen din, basert på de beste prinsippene for å få kontaktinformasjon fra de som besøker hjemmesiden din.

Lær deg mer om Make customers

Les mer
Megawebb

Megawebb

Megawebb

Megawebb leverer flotte og stilrene firmanettsider til konkurransedyktige priser! megawebb webbyrå og de ansatte har solid erfaring fra hundrevis av prosjekter og vil hjelpe deg med å lage en fin nettside eller nettbutikk slik at din bedrift kan vinne nye kunder og øke salget.

Lær deg mer om Megawebb

Les mer
MissHosting

MissHosting

Miss Hosting

Gjennom sin torskeløse plattform tilbyr MisShosting en jevn løsning som selskapet kan bruke til å utvikle nettbutikken. Med profesjonelt designet maler, ubegrenset skyplass og mobilappen, kan selskapet raskt og enkelt legge til og følge aktiviteten på nettstedet.

Lær deg mer om MissHosting

Les mer
Moocommerce-logo

Moocommerce

MOOCOMMERCE AS

MooCommerce, din strategiske partner på reisen mot digital transformasjon, er dedikert til å levere eksepsjonelle programvareløsninger for å møte dine spesifikke krav. Ved å bruke en kundeorientert tilnærming, bistår vårt team av 25 eksperter fra fem land virksomheter med å navigere i det dynamiske digitale landskapet.

Lær deg mer om Moocommerce

Les mer
Multicase-logo

Multicase

Multicase

Multicase er en systemplattform utviklet med tanke på handelsbedrifter. Løsningen fokuserer på logistikk, automatikk og god kundebehandling for å skape en vedlikeholdsfri nettbutikk. Multicase tilbyr ulike moduler, inklusive CRM, innkjøp og økonomi. All informasjon deles sømløst mellom de ulike modulene ifølge «one point of entry» prinsippet.

Lær deg mer om Multicase

Les mer
Mystore-logo

Mystore

MYSTORE.NO AS

Mystore brukes i dag av alt fra nettgründere og din lokale klesbutikk til konsern med over 100 millioner i omsetning. Vi skal gjøre handel enklere gjennom våre to hovedprodukter Mystore Nettbutikk og Mystore Datakasse. Disse er integrert i vår skybaserte løsning, som gjør at du kan selge via nettbutikken og fysisk butikk samtidig. I dag starter 9 av 10 kjøp på nett, også de som gjøres i fysisk but...

Lær deg mer om Mystore

Les mer
One

One

One

One leverer en komplett plattformløsning for bedriftens e-handel, med nettsideverktøy, hosting og personlig e-postadresse i en og samme tjeneste. Med One kan du opprette en sikker og tilpassbar nettbutikk som er optimalisert for alle enheter, helt uten transaksjonsgebyrer.

Lær deg mer om One

Les mer
Quickbutik

Quickbutik

Quickbutik

Nå ut til kunder over hele verden med sømløs kjøpsprosess, vakkert design, integrasjoner til verdens ledende markedsplasser og alle viktige e-handelsfunksjoner. Med Quickbutik AI tilgjengelig for alle, er du også i forkant av e-handelen uten behov for teknisk kunnskap.

Lær deg mer om Quickbutik

Les mer
Site.pro

Site.pro

Site.pro

En tilpassbar nettstedbygger som lar selskapet velge innholdet og funksjonene som er best egnet for selskapets behov. Gjennom sin plugin -modell kan selskapet enkelt og enkelt legge til viktige verktøy eller fjerne funksjoner som føles overflødige, for å optimalisere nettbutikken.

Lær deg mer om Site.pro

Les mer
Site123

Site123

Site123

SITE123 tilbyr et enkelt -for -bruk og brukervennlig websideverktøy som fokuserer på å minimere det manuelle arbeidet for utvikling av nettsteder. Med en automatisert designprosess kan selskapet raskt og enkelt laste opp materialer til plattformen og la Site123 selv skape et fint design for din virksomhet.

Lær deg mer om Site123

Les mer
Sitebuilder

Sitebuilder

Sitebuilder

SiteBuilder er et mobiltilpasset verktøy for nettbutikker som muliggjør en brukervennlig og smart plattform for selskapets e-handel. Gjennom sin mobile tilpassede og kodeløse plattform lar SiteBuilder selskapet enkelt komme i gang med ny webshop.

Lær deg mer om Sitebuilder

Les mer

Square Online er godt egnet for selskapet som ønsker en brukervennlig løsning for nettbutikken. Med funksjoner som Facebook -markedsføring, nøkkelordoptimalisering og SSL -støtte, blir selskapets nettbutikk både effektiv, jevn og sikker.

Lær deg mer om Square Online

Les mer
Squarespace

Squarespace

Squarespace

En veldig populær e-handelsplattform for det mindre selskapet. Squarespace tilbyr ferdige maler, analyseverktøy og SEO-verktøy.

Lær deg mer om Squarespace

Les mer
storeshop-logo

storeshop

Storeshop as

Storeshop leverer markedets eneste løsning laget for B2B. Med Storeshop kan du enkelt vise frem dine produkter på nettet. Gjør kjøpsprosessen rask, effektiv og enkel.

Lær deg mer om storeshop

Les mer
Vendre

Vendre

Vendre

En e-handelsplattform som tilbyr en omfattende løsning for selskapet, med funksjoner som søkeordoptimalisering, bemannede priser og kundesegmentering.

Lær deg mer om Vendre

Les mer
Webnode

Webnode

Webnode

Med webnodes e-handelsverktøy kan selskapet raskt og enkelt opprette sitt nye nettsted direkte i skyen. Takket være et stort utvalg av klare laget design, statistikkverktøy og bygget -i SEO, får selskapet full kontroll over nettbutikken.

Lær deg mer om Webnode

Les mer
Weebly-logo

Weebly

Weebly

Weebly er en populær nettsidebygger som kan brukes til å lage og vedlikeholde din firmanettside, nettbutikk, personlig blogg og mer. Løsningen har innebygde markedsførings- og analyseverktøy og kan integreres med mer enn 200 apper om du trenger tilleggsfunksjoner som planlegging eller live chat. Med Weebly kan du administrere nettstedet eller nettbutikken din fra hvilken som helst enhet.

Lær deg mer om Weebly

Les mer
WooCommerce

WooCommerce

WooCommerce

Et godt alternativ for det mindre selskapet som vil starte opp sin e-handel eller det større selskapet som ønsker å dra nytte av fordelene med en modulær plattform. WooCommerce lar brukeren legge til plugins og funksjoner til sine egne behov.

Lær deg mer om WooCommerce

Les mer
WordPress

WordPress

WordPress

WordPress er bransjeleder i CMS, med flertallet av verdens brukere. Med enkle og fleksible egenskaper og slippfunksjoner og stilige maler for å lage og redigere nettsteder.

Lær deg mer om WordPress

Les mer

7 faktorer som påvirker valget av nettbutikk

Det er lett å stirre seg blind på utseendet og de synlige kostnadene valg av nettbutikk. Ikke gjør det. Det er en rekke faktorer å vurdere for de som ønsker å lykkes med nettbutikken sin.

  1. Din bakgrunn. Hva kan du? Støttes du av et lag eller er du alene? Det finnes forskjellige typer av e-butikker, mer eller mindre enkle å administrere.
  2. Fremtiden. I utgangspunktet har vi ofte få krav og er mest glade for å komme i gang. Med tiden behov vokser og du ser etter flere funksjoner. Tenk fra begynnelsen. Tilgjengelig plattformen på flere språk? Hvilke designmuligheter er tilgjengelige? Hva apper kan henter du? Velg en plattform som selskapet kan utvikle seg med, hvis du ser trenger det i fremtiden.
  3. Budsjett per år. Hvor mye kan nettbutikken din koste? Sammenlign nøye prisene til forskjellige leverandører og se etter skjulte kostnader. Ikke undervurder behovet for støtte: Hva det koster de? Hva er inkludert? Husk at virksomheten din sannsynligvis vil vokse. Hva skjer med kostnadene når du trenger nye funksjoner?
  4. Bak skallet. Se gjennom tiden det tar for en side å laste, slik at du ikke ender opp med en treg side butikk som fraråder kunder og faller i Google-rangeringen. Hvor mye data får du og er det mulig å kjøpe mer plass? Tenk også på sikkerhet: Hvor bra er det nettstedet beskyttet mot inntrenging?
  5. Mobiltilpasning. Selv om mange handler via mobil, er det ikke åpenbart at alle e-handelsplattformer fungerer bra på mobil. Sørg for at nettbutikken din er responsiv og ser minst like ut ser bra ut på mobil som desktop.
  6. Markedet. Skal du kun selge produkter i Norge eller har du som mål å oppnå suksess også i utlandet? Sørg for at den valgte plattformen fungerer i landet/landene. du har ditt marked inne.
  7. Betaling og frakt. Hvilken type betalingsløsning ønsker du å tilby kundene dine? Hvordan blir frakten? arbeid? Gjør skikkelig undersøkelser og sørg for at e-handelsleverandøren din er opp til jobben hva du ønsker.

Vi i BusinessWith ønsker at du skal oppnå suksess med virksomheten din. Vår sammenligningstjeneste hjelper deg med å finne et e-handelsverktøy som er helt riktig dine behov. Velkommen til å sammenligne!