HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste verktøy for kompetanseutvikling

Hvordan bør jeg tenke kompetanseutvikling?

Kompetanseutvikling er like viktig for bedriften som for den ansatte. Når individet får forutsetninger for å vokse i bedriften, øker sjansene for at han trives og blir der. For bedriften eller organisasjonen betyr dette at man gjennom kompetanseutvikling får økt kunnskap internt og dermed blir mer konkurransedyktig. Takket være dette er å redusere personalomsetningen en stor bonus.

Men hvordan lager du en plan og struktur rundt hvordan du skal utvikle ferdigheter? Hvordan identifiserer du hvilken kompetanse som finnes? Og hvordan vet du hvor det er et kunnskapshull som kan og bør fylles? For å hjelpe deg trenger du et kompetansehevingsverktøy. Et slikt verktøy hever nivået og skaper struktur i intern kompetanseutvikling - BusinessWith hjelper deg med å velge riktig kompetanseutviklingsverktøy for din virksomhet.

Hvilket verktøy for kompetanseutvikling bør jeg velge?

De digitale kompetanseutviklingsverktøyene er i dag svært dynamiske og fungerer som plattformer der arbeidsstyrken din får det de trenger for å utvikle kunnskap, ferdigheter og kompetanser. Ved å samle alt under samme tak får du som bedrift eller organisasjon en bedre kompetansestruktur og kan skreddersy utdanningen eller kursene som ansatte kan eller bør ta del i. Avhengig av størrelsen på bedriften eller typen virksomhet du driver, kan ulike løsninger være bedre eller dårligere. Bruk litt tid på å sammenligne de forskjellige systemene og verktøyene mot hverandre. Hvilke anmeldelser har de ulike leverandørene fått fra andre kunder? Hvilke funksjoner er viktige for deg? BusinessWith gjør valget av ferdighetsutviklingssystem så mye enklere. Finn den rette i kompetanseutviklingsjungelen direkte hos oss.

Derfor er kompetanseheving viktig

Liste over 17 forskjellige Kompetanseutviklingsverktøy

Sorter etter
Learnster

Learnster

Learnster

Learnster utvikler morgendagens læringsplattform for lærende organisasjoner som vil oppnå maksimal utvikling på minimal tid. Learnsters innovative teknologi skaper nye muligheter til kommunikasjon og informasjonsdeling innen hele organisasjonen. Spar verdifull tid med hjelp av Learnsters smarte regler for automasjon. Revolusjonerende Knowledge Gap AI sikrer at den som skal lære fokuserer på det vi...

Lær deg mer om Learnster

Les mer

Grade Learning er et moderne LMS- og onboarding-verktøy som inneholder full støtte for e-learning, fysiske (lærerledede) kurs og Blended Learning. Med det integrerte forfatterverktøyet Composer skaper dere enkelt interaktiv og responsiv e-learning direkte i LMS-et. Vi er en trygg og engasjert totalleverandør med over 25 år i bransjen og en kundetilfredshet med support på 98,25 %. Våre erfarne pros...

Lær deg mer om Grade Learning

Les mer
Eurekos-logo

Eurekos

Eurekos Systems ApS

Eurekos er den førende europeiske SaaS kundeutdanningsspesialisten som tilbyr innovative programvareløsninger til bedrifter og organisasjoner med behov for ekstern trening, sertifisering eller akkreditering.

Lær deg mer om Eurekos

Les mer
Learningbank

Learningbank

Learningbank

Brukervennlig, intuitivt LMS og onboarding-plattform. Spar tid med automatisering, skap engasjerende innhold eller bruk ferdige læringsmoduler. Samle digital og fysisk opplæring på ett sted, og rapporter fremgang på en enkel måte. Perfekt match for selskaper med over 100 ansatte. Les mer og få en gratis demo.

Lær deg mer om Learningbank

Les mer
Learnifier-logo

Learnifier

Learnifier

Learnifier er den ledende læringsplattformen i Norden. Et dynamisk verktøy for å digitalisere kunnskap. Learnifier tilbyr et mangefacettert verktøy som løser mange av de vanligste, arbeidsrelaterte utfordringene i vår tid. En løsning som er mye enklere enn du kanskje tror. Vårt verktøy passer deg som søker et moderne LMS, begynne å skape e-læring, vil digitalisere deres Onboarding, deres eksterne ...

Lær deg mer om Learnifier

Les mer

ISPring Learn er et raskt og enkelt læringsstyringssystem som lar brukeren kjøre et bredt spekter av scenarier. Dette inkluderer onboarding, produktopplæring, salgstrening, kanalopplæring, trening og sertifisering av etterlevelse. Plattformen har et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt for både det som lærer og den som underviser. Systemet har en sterk analyse og rapportmotor som lar lærere h...

Lær deg mer om iSpring Learn

Les mer
Sana

Sana

Sana Labs AB

Sana forandrer måten folk lærer på, fra one-size-fits-all til en mer personlig og engasjert opplevelse. Plattformen bygger på AI for å opprette, oppleve og administrere alt fra onboarding og up- og reskilling til salgs- og produktopplæring, treningsakademier samt daglig ferdighetsutviklingsarbeid.

Lær deg mer om Sana

Les mer
Docebo

Docebo

TicTac Interactive

Docebo er markedets ledende LXP (Learning Experience Platform). Med AI og sosial læring gir du brukerne den beste læringsopplevelsen! Docebo er skybasert og fungerer i alle typer enheter, slik at brukere kan få tilgang til plattformen hvor som helst og når som helst. Vil du samle all digital utdanning i en brukervennlig LXP? Vil du lage personlige utdanningsstrømmer ved hjelp av AI? Vil du lage en...

Lær deg mer om Docebo

Les mer

Et skybasert HR-system som inneholder moderne HR-funksjoner som gjør personalprosessene mer effektive og gir deg en enklere jobbhverdag.

Lær deg mer om 4Human HRM

Les mer
Cimple

Cimple

Cimple

En global e-læringsplattform på nett som har mer enn 20 000 brukere. Inneholder LMS-funksjoner som forfatterverktøy, administrasjonsverktøy osv.

Lær deg mer om Cimple

Les mer

Et e-læringsverktøy som er utviklet for å øke ferdigheter og administrasjon når det gjelder læring og kompetanseutvikling. Verktøyet er utviklet i Norge for norske bedrifter.

Lær deg mer om Didac Trainer

Les mer
Dossier-logo

Dossier

Dossier

Med Dossier får du full kontroll og oversikt over organisasjonens kompetanse og sikrer målrettede og effektive kompetansetiltak som raskt kan oppdateres og tilpasses. Tildel eller oppdater kompetanse umiddelbart og tildel til den rette målgruppen med et klikk, enten det er nye læringsmål, påminnelser eller en kilde til læringsinnhold. I tillegg kan du dra nytte av den omfattende rapporteringsfunks...

Lær deg mer om Dossier

Les mer
Easy LMS

Easy LMS

Easy LMS

Dra nytte av Easy sitt brukervennlige ferdighetsutviklingssystem for å opprette og dele givende personalopplæring. Easy bidrar til en smidig og ukomplisert prosess som sikrer at dine ansatte raskt utvikler nye kompetanse, noe som tar organisasjonen videre. En annen viktig funksjon er at Easy samler alt undervisningsmateriell på ett og samme sted, hvilket betyr at du slipper å søke blant tusenvis a...

Lær deg mer om Easy LMS

Les mer
Eloomi

Eloomi

Eloomi

Enkle LMS -systemer som kobler din interne og eksterne trening. Bygget for å gjøre ansatte mer bevisste på ny forretningspolitikk og øke kunnskapen, ved å bruke den brukervennlige skytjenesten.

Lær deg mer om Eloomi

Les mer
GO+

GO+

TicTac Interactive

GO+ er det ideelle valget av LMS (Learning Management System). Opprett, del, følge opp, minne! Go+ fungerer i alle typer enheter slik at brukere kan få tilgang til plattformen hvor som helst og når som helst. I Go+ kan du enkelt administrere e-læring. Du laster opp materialet ditt og supplement med quiz og evalueringer for å sikre at brukerne dine har forstått innholdet. Har du fysiske møter og we...

Lær deg mer om GO+

Les mer

Munio LMS-systemet er en bransjetilpasset læringsplattform for e-læring (bygg- og anleggsbransjen). Plattformen er kompatibel med Adobe og andre viktige LMS-funksjoner for å øke kompetanseutviklingen.

Lær deg mer om Munio LMS

Les mer
Simployer

Simployer

Simployer

Vi har bygd et HRM-system med menneskene i sentrum. Vi kaller det People First Technology. De praktiske verktøyene gir en mer effektiv arbeidshverdag som sparer tid og passer på at dere har unisone prosesser i virksomheten.

Lær deg mer om Simployer

Les mer

Fordelene med kompetanseheving

Kompetanseutvikling handler om å kunne vokse som medarbeider og nå sitt fulle potensial. Uten mulighet til å vokse, er risikoen for å lete etter en annen jobb større. For deg som bedrift kan manglende muligheter for kompetanseheving bety at du mister talent. Når man etterstreber at alle skal kunne utvide sin kompetanse, øker kunnskapen innad i bedriften, man blir mer effektiv og kan nå nye og innovative høyder.

Å bruke og utvide kunnskapen deres gir en mer motivert og mer engasjert arbeidsstyrke, noe som kan føre til at du som bedrift eller organisasjon får gode ambassadører på kjøpet.

Hva inngår da i kompetanseutvikling? Det kan være alt fra kurs, opplæring, forelesninger, onboarding eller deling av trender eller intelligens. Det er ingen grenser for fantasien om hvordan du imøtekommer hver enkelts utvikling. Ta gjerne en titt på de nyttige verktøyene og systemene for kompetanseutvikling som finnes, for å finne det beste systemet for den strukturen du ønsker rundt det. Beste kompetanseutviklingsverktøy er via BusinessWith. Bruk vår sammenligningsguide nå og finn det riktige systemet uten problemer.

Beskrivelse av produktegenskaper

blandet læring

Dette er en læringsmetode basert på en blanding av tradisjonell klasseromsundervisning og digital nettbasert læring. Målet er å finne en god balanse mellom fysiske møter og individuell nettbasert læring.

Gameification

Øk samspillet med materialet og skape engasjement blant ansatte og de som skal trenes ved å bruke spilllignende metoder for læring.

Komplette kurspakker

Tilgang til ferdige pakker som kan deles med ansatte. Dette muliggjør en rask prosess med innholdsrike kurs som kan føre organisasjonen videre.

Lage videoer

Verktøyet lar brukeren spille inn sine egne videoer og publisere dem på plattformen. På denne måten kan materialet enkelt deles med kursdeltakerne på en rask og informativ måte.

Målstyring og ytelse

Plattformen er tilpasset for å sette klare mål og prestasjoner som skal oppnås gjennom utvikling av ferdigheter i organisasjonen. Dette styrer organisasjonen i den tiltenkte retningen.

Oversikt over kompetanser

Få en overordnet oversikt over hvilken kompetanse medarbeiderne besitter for å se hvilke kompetanser som mangler og kan forbedres i organisasjonen.

SCORM-kompatibel

SCORM er en referansemodell som brukes til delbar online læring. Hvis systemet er SCORM-kompatibelt, sikres det at det kan bidra med e-læring som er i henhold til SCORM-standarden.

Tester og resultater

Test om deltakerne har nådd kompetansemålene som er satt, og vurder prestasjonene deres for å være sikker på at formålet er oppfylt.

Utvikle kurs innen e-læring

Lag dine egne kurs og la deltakerne få tilgang til disse direkte i systemet, som muliggjør kompetanseutvikling eksternt.