HjemSystem guideOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste verktøy for kompetanseutvikling

Hvordan bør jeg tenke kompetanseutvikling?

Kompetanseutvikling er like viktig for bedriften som for den ansatte. Når individet får forutsetninger for å vokse i bedriften, øker sjansene for at han trives og blir der. For bedriften eller organisasjonen betyr dette at man gjennom kompetanseutvikling får økt kunnskap internt og dermed blir mer konkurransedyktig. Takket være dette er å redusere personalomsetningen en stor bonus.

Men hvordan lager du en plan og struktur rundt hvordan du skal utvikle ferdigheter? Hvordan identifiserer du hvilken kompetanse som finnes? Og hvordan vet du hvor det er et kunnskapshull som kan og bør fylles? For å hjelpe deg trenger du et kompetansehevingsverktøy. Et slikt verktøy hever nivået og skaper struktur i intern kompetanseutvikling - BusinessWith hjelper deg med å velge riktig kompetanseutviklingsverktøy for din virksomhet.

Hvilket verktøy for kompetanseutvikling bør jeg velge?

De digitale kompetanseutviklingsverktøyene er i dag svært dynamiske og fungerer som plattformer der arbeidsstyrken din får det de trenger for å utvikle kunnskap, ferdigheter og kompetanser. Ved å samle alt under samme tak får du som bedrift eller organisasjon en bedre kompetansestruktur og kan skreddersy utdanningen eller kursene som ansatte kan eller bør ta del i. Avhengig av størrelsen på bedriften eller typen virksomhet du driver, kan ulike løsninger være bedre eller dårligere. Bruk litt tid på å sammenligne de forskjellige systemene og verktøyene mot hverandre. Hvilke anmeldelser har de ulike leverandørene fått fra andre kunder? Hvilke funksjoner er viktige for deg? BusinessWith gjør valget av ferdighetsutviklingssystem så mye enklere. Finn den rette i kompetanseutviklingsjungelen direkte hos oss.

Derfor er kompetanseheving viktig
Learnster

Learnster

Learnster

Learnster utvikler morgendagens læringsplattform for voksende organisasjoner som vil oppnå maksimal utvikling på minimal tid. Learnsters innovative teknologi skaper nye muligheter til kommunikasjon og informasjonsdeling innen hele organisasjonen. Spar verdifull tid med hjelp av Learnsters smarte regler for automasjon. Revolusjonerende Knowledge Gap AI sikrer at den som skal lære fokuserer på det v...

Lær deg mer om Learnster

Webside

Grade Learning er et moderne LMS- og onboarding-verktøy som inneholder full støtte for e-learning, fysiske (lærerledede) kurs og Blended Learning. Med det integrerte forfatterverktøyet Composer skaper dere enkelt interaktiv og responsiv e-learning direkte i LMS-et. Vi er en trygg og engasjert totalleverandør med over 25 år i bransjen og en kundetilfredshet med support på 98,25 %. Våre erfarne pros...

Lær deg mer om Grade Learning

Webside
Learningbank

Learningbank

Learningbank

Brukervennlig, intuitivt LMS og onboarding-plattform. Spar tid med automatisering, skap engasjerende innhold eller bruk ferdige læringsmoduler. Samle digital og fysisk opplæring på ett sted, og rapporter fremgang på en enkel måte. Perfekt match for selskaper med over 100 ansatte. Les mer og få en gratis demo.

Lær deg mer om Learningbank

Webside

ISPring Learn er et raskt og enkelt læringsstyringssystem som lar brukeren kjøre et bredt spekter av scenarier. Dette inkluderer onboarding, produktopplæring, salgstrening, kanalopplæring, trening og sertifisering av etterlevelse. Plattformen har et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt for både det som lærer og den som underviser. Systemet har en sterk analyse og rapportmotor som lar lærere h...

Lær deg mer om iSpring Learn

Les mer
Docebo

Docebo

TicTac Interactive

Docebo er markedets ledende LXP (Learning Experience Platform). Med AI og sosial læring gir du brukerne den beste læringsopplevelsen! Docebo er skybasert og fungerer i alle typer enheter, slik at brukere kan få tilgang til plattformen hvor som helst og når som helst. Vil du samle all digital utdanning i en brukervennlig LXP? Vil du lage personlige utdanningsstrømmer ved hjelp av AI? Vil du lage en...

Lær deg mer om Docebo

Les mer
Eloomi

Eloomi

Eloomi

Enkle LMS -systemer som kobler din interne og eksterne trening. Bygget for å gjøre ansatte mer bevisste på ny forretningspolitikk og øke kunnskapen, ved å bruke den brukervennlige skytjenesten.

Lær deg mer om Eloomi

Les mer
Simployer

Simployer

Simployer

Vi har bygd et HRM-system med menneskene i sentrum. Vi kaller det People First Technology. De praktiske verktøyene gir en mer effektiv arbeidshverdag som sparer tid og passer på at dere har unisone prosesser i virksomheten.

Lær deg mer om Simployer

Les mer

Fordelene med kompetanseheving

Kompetanseutvikling handler om å kunne vokse som medarbeider og nå sitt fulle potensial. Uten mulighet til å vokse, er risikoen for å lete etter en annen jobb større. For deg som bedrift kan manglende muligheter for kompetanseheving bety at du mister talent. Når man etterstreber at alle skal kunne utvide sin kompetanse, øker kunnskapen innad i bedriften, man blir mer effektiv og kan nå nye og innovative høyder.

Å bruke og utvide kunnskapen deres gir en mer motivert og mer engasjert arbeidsstyrke, noe som kan føre til at du som bedrift eller organisasjon får gode ambassadører på kjøpet.

Hva inngår da i kompetanseutvikling? Det kan være alt fra kurs, opplæring, forelesninger, onboarding eller deling av trender eller intelligens. Det er ingen grenser for fantasien om hvordan du imøtekommer hver enkelts utvikling. Ta gjerne en titt på de nyttige verktøyene og systemene for kompetanseutvikling som finnes, for å finne det beste systemet for den strukturen du ønsker rundt det. Beste kompetanseutviklingsverktøy er via BusinessWith. Bruk vår sammenligningsguide nå og finn det riktige systemet uten problemer.