HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste prospekteringsverktøy

Hvilket prospekteringsverktøy trenger bedriften din?

Ved å bruke et prospekteringsverktøy eller et prospekteringssystem hjelper deg å spare tid når du er på jakt på jakt etter nye kunder. Verktøyet fungerer så smart at det gir deg informasjonen og dataene du trenger for å prospektere og selge mer og raskere, og se ofte at du vender deg til den riktige typen prospekt - de som er mest sannsynlig kundene dine. Prospekteringssystemet sørger dermed for at du ikke sitter tilfeldig og ringe eller kontakte noen «unødvendig», men hjelp til å finne de som kan virkelig være potensielle kjøpere. Men hvilket verktøy trenger ditt bedrift for å kunne jobbe godt med salg slik at man konverterer prospekter til leads? Hvilke funksjoner føler du er viktigst for din salgsorganisasjon? Og hvilke data eller database må du ha tilgang til for å fungere best og smartest? Med riktig type verktøy øker du sjansene for salg og kan jobbe mer strukturert og effektiv.

Her i BusinessWiths sammenligningstjeneste kan du og dine selgere enkelt filtrere på ulike funksjoner for å finne det prospekteringsverktøyet som passer best for din spesielle organisasjon. Vår kartlegging gjør det enkelt å finne det rette systemet for prospektering. Filter, sammenlign og les om verktøyene direkte her på siden.

Hva trenger jeg å vite om prospekteringssystemer?

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 13 forskjellige Prospekteringsverktøy

Sorter etter
Logo_ Gray & Color.png

Lime CRM

Lime Technologies

Du vil skape struktur og vekst. I over 30 år har selskaper innen eiendom, energi, helkalk, maskin og konstruksjon vendt seg til oss for industriell CRM. Prosessene dine implementeres etter beste praksis i et skalerbart system som kan løse det meste. Vi løser resten med brukeropplæring og støtte fra lokale eksperter. Lime CRM er basert på enkle prinsipper som får klikk, god søkbarhet og visuell ove...

Lær deg mer om Lime CRM

Les mer
Goava

Goava

Goava

Goava er et Sales Intelligence-verktøy som hjelper salgsteam med å øke salget og spare tid på salgsarbeidet. Med Goava får du personlige anbefalinger om hvilke selskaper du bør kontakte. Vi samler all bedriftsdata på ett sted for effektiv research.

Lær deg mer om Goava

Les mer
Logo_ Gray & Color.png

Lime GO

Lime Technologies

Lime Go er det nettbaserte CRM-systemet for selgere og salgsledere som ønsker å jobbe mer datadrevet i salget sitt. Med alle nordiske selskaper integrert i databasen fra starten med smarte filtre, kan du enkelt finne nye kunder. Lag ringelister basert på hundrevis av kriterier og arbeid strukturert med pipeline management for å avslutte avtaler raskere. Kom raskt i gang med Lime Go i dag!

Lær deg mer om Lime GO

Les mer

CRM-systemet for deg som ønsker å komme raskt i gang og deretter tilpasse veksthastigheten din. Hubspot inkluderer alt fra markedsføringsautomatisering og leadgenerering til salgsautomatisering for en fast månedlig kostnad. I tillegg får du gratis tilgang til Hubspot-støtte samt integrasjon til Outlook og Gmail. Passer for alle bransjer og kan kobles sammen med de øvrige systemene dine, som ERP, d...

Lær deg mer om HubSpot CRM

Les mer
Apollo-logo

Apollo

Apollo

Med Apollo får du tilgang til en rik B2B-database med kontakter, med mer enn 65 filtre som hjelper deg å tiltrekke nye kunder. Få tilgang til direkte kontaktinformasjon via LinkedIn, Salesforce eller Hubspot. Systemet varsler deg når nye potensielle kunder oppfyller søkekriteriene dine, og bygger på AI for å anbefale potensielle kunder.

Lær deg mer om Apollo

Les mer

Creditsafe tilbyr et prospekteringsverktøy for deg som jobber innen direktereklame, telemarketing eller nykundebehandling. Med daglige oppdateringer og dekkende opplysninger får du alt du behøver for å ta de riktige beslutningene om leads og nye kunder.

Lær deg mer om Creditsafes prospekteringsverktyg

Les mer
Lusha

Lusha

Lusha

Lusha er en leteprogramvare som hjelper deg med å finne riktig kontaktinformasjon for selskapene du vil ta kontakt med. Utforskningsverktøyet deres produserer telefonnumre og e -post til de rette personene i de fleste selskaper.

Lær deg mer om Lusha

Les mer

Nordic Business Key fra Bisnode, hjelper deg med å utvide og finne nye kunder i hele Norden. Deres skybaserte løsning hjelper deg med prospekt for din bransje.

Lær deg mer om Nordic Business Key

Les mer

Proff Forvalt hjelper deg med å skaffe nye kunder med kun få tastetrykk. Løsningen henter daglig inn oppdatert informasjon fra Brønnøysundregistrene og Gule Sider, og segmenteringsverktøyet gjør at du enkelt kan finne firma basert på geografi, bransje eller størrelse.

Lær deg mer om Proff Forvalt

Les mer
Prospector-logo

Prospector

Cognism

Prospector gjør det enkelt å nå dine potensielle kunder. Dra nytte av en rik kontaktdatabase med nøyaktig og oppdatert informasjon, og tiltrekk nye kunder med relevante tilbud. Verktøyet kan enkelt integreres med dine eksisterende system, som for eksempel Salesforce, Hubspot eller Outreach.

Lær deg mer om Prospector

Les mer
Prospektör

Prospektör

Pipedrive

Prospektøren fra PIPEDRIVE hjelper deg med å finne måleverdier som passer til selskapet ditt bedre, alt for å øke varmen på ledningene dine. Leveres med funksjoner som deres visuelle rørledning, mobilapp, rapporter og analyser.

Lær deg mer om Prospektör

Les mer
Snov.io-logo

Snov.io

Snov.io

Snov.io gir deg tilgang til e-postadresser og kontaktinformasjon for potensielle kunder. Med dette nyttige verktøyet er det enkelt å opprette en rik og nøyaktig kontaktdatabase ifølge din bedrifts behov, samtidig som du legger til ny kontaktinformasjon fra hvert nettsted du besøker.

Lær deg mer om Snov.io

Les mer
Vainu

Vainu

Vainu

Vainu er et av de mest populære utforskningsverktøyene på markedet, med intuitive løsninger for å skape en bedre arbeidsflyt. Vainu tilbyr hjelp med funksjoner som integalitet med CRM og en enorm database med informasjon.

Lær deg mer om Vainu

Les mer

Hva trenger jeg å vite om prospekteringssystemer?

Et prospekteringssystem oppdateres kontinuerlig og gir deg dynamiske data, dvs. informasjon, firmadata eller kontaktlister som er «up to date», og dermed relevant og nytt. Det kan sammenlignes med statisk lister, som kan være bedriftsinformasjon og rapporter som kun samles inn årlig.

Prospekteringssystemene gir deg dermed relevante bedriftsdata som du vet er oppdatert. Verktøyene som finnes blir smartere og det blir flere og flere populært å prøve å forstå hvor en bedrift er på vei - at du takket være Algoritmer kan forstå et prospekts fremtid og kjøpsintensjoner. Mye handler om timing, å få kontakt med et prospekt i akkurat rett øyeblikk tid. Salgsprosesser i dag er unektelig en hel vitenskap og det er det massevis av verktøy for å kunne jobbe raskere med salget ditt på firmaet. Ikke glem å tenke nøye gjennom hvor du ønsker å gå med fremtiden din salg for å kunne finne det verktøyet eller systemet som passer best, og går hånd i hånd med ønsket retning (KPIer). Vurder og undersøk de ulike verktøyene her hos oss i BusinessWith for å forstå hva de ulike leverandørene tilbyr.