HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste prospekteringsverktøy

Hvilket prospekteringsverktøy trenger bedriften din?

Ved å bruke et prospekteringsverktøy eller et prospekteringssystem hjelper deg å spare tid når du er på jakt på jakt etter nye kunder. Verktøyet fungerer så smart at det gir deg informasjonen og dataene du trenger for å prospektere og selge mer og raskere, og se ofte at du vender deg til den riktige typen prospekt - de som er mest sannsynlig kundene dine. Prospekteringssystemet sørger dermed for at du ikke sitter tilfeldig og ringe eller kontakte noen «unødvendig», men hjelp til å finne de som kan virkelig være potensielle kjøpere. Men hvilket verktøy trenger ditt bedrift for å kunne jobbe godt med salg slik at man konverterer prospekter til leads? Hvilke funksjoner føler du er viktigst for din salgsorganisasjon? Og hvilke data eller database må du ha tilgang til for å fungere best og smartest? Med riktig type verktøy øker du sjansene for salg og kan jobbe mer strukturert og effektiv.

Her i BusinessWiths sammenligningstjeneste kan du og dine selgere enkelt filtrere på ulike funksjoner for å finne det prospekteringsverktøyet som passer best for din spesielle organisasjon. Vår kartlegging gjør det enkelt å finne det rette systemet for prospektering. Filter, sammenlign og les om verktøyene direkte her på siden.

Hva trenger jeg å vite om prospekteringssystemer?
Lime GO

Lime GO

Lime Technologies

Lime Go er det nettbaserte CRM-systemet for selgere og salgsledere som ønsker å jobbe mer datadrevet i salget sitt. Med alle nordiske selskaper integrert i databasen fra starten med smarte filtre, kan du enkelt finne nye kunder. Lag ringelister basert på hundrevis av kriterier og arbeid strukturert med pipeline management for å avslutte avtaler raskere. Kom raskt i gang med Lime Go i dag!

Lær deg mer om Lime GO

Webside

Nordic Business Key fra Bisnode, hjelper deg med å utvide og finne nye kunder i hele Norden. Deres skybaserte løsning hjelper deg med prospekt for din bransje.

Lær deg mer om Nordic Business Key

Les mer
Vainu

Vainu

Vainu

Vainu er et av de mest populære utforskningsverktøyene på markedet, med intuitive løsninger for å skape en bedre arbeidsflyt. Vainu tilbyr hjelp med funksjoner som integalitet med CRM og en enorm database med informasjon.

Lær deg mer om Vainu

Les mer
Prospektör

Prospektör

Pipedrive

Prospektøren fra PIPEDRIVE hjelper deg med å finne måleverdier som passer til selskapet ditt bedre, alt for å øke varmen på ledningene dine. Leveres med funksjoner som deres visuelle rørledning, mobilapp, rapporter og analyser.

Lær deg mer om Prospektör

Les mer
Lusha

Lusha

Lusha

Lusha er en leteprogramvare som hjelper deg med å finne riktig kontaktinformasjon for selskapene du vil ta kontakt med. Utforskningsverktøyet deres produserer telefonnumre og e -post til de rette personene i de fleste selskaper.

Lær deg mer om Lusha

Les mer

Hva trenger jeg å vite om prospekteringssystemer?

Et prospekteringssystem oppdateres kontinuerlig og gir deg dynamiske data, dvs. informasjon, firmadata eller kontaktlister som er «up to date», og dermed relevant og nytt. Det kan sammenlignes med statisk lister, som kan være bedriftsinformasjon og rapporter som kun samles inn årlig.

Prospekteringssystemene gir deg dermed relevante bedriftsdata som du vet er oppdatert. Verktøyene som finnes blir smartere og det blir flere og flere populært å prøve å forstå hvor en bedrift er på vei - at du takket være Algoritmer kan forstå et prospekts fremtid og kjøpsintensjoner. Mye handler om timing, å få kontakt med et prospekt i akkurat rett øyeblikk tid. Salgsprosesser i dag er unektelig en hel vitenskap og det er det massevis av verktøy for å kunne jobbe raskere med salget ditt på firmaet. Ikke glem å tenke nøye gjennom hvor du ønsker å gå med fremtiden din salg for å kunne finne det verktøyet eller systemet som passer best, og går hånd i hånd med ønsket retning (KPIer). Vurder og undersøk de ulike verktøyene her hos oss i BusinessWith for å forstå hva de ulike leverandørene tilbyr.