HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste compliance-systemer

Hvordan bør jeg tenke på compliance-systemer?

Compliance betyr rett og slett compliance, og handler om at bedrifter og organisasjoner i dag har mange krav til dem når det gjelder å følge regelverk og sikre etterlevelse som GDPR og ISO-standarder, eller tiltak for å forhindre hvitvasking og svindel. Det er ikke alltid lett å følge regler og lover til punkt og prikke, så du trenger et system å støtte deg på for å være sikker på at du gjør det rette. Sammenlign gjerne de forskjellige hjelpeverktøyene som er tilgjengelige, for å finne det som passer dine behov og krav. Ulike bransjer har ulike krav til compliance, så det er viktig at du finner noe som passer deg. BusinessWith lister opp tusenvis av ulike systemer som gjør det enklere for bedrifter og organisasjoner i landet, og på vår side presenterer vi også løsningene som er tilgjengelige for compliance. Begynn å sammenligne verktøyene vi lister opp akkurat nå - les nøye før du tar ditt valg, og ikke nøl med å spørre oss om råd og veiledning.

Hvorfor er compliance så viktig?

I dag er compliance en forutsetning for at mange virksomheter i det hele tatt skal fungere og kunne gjøre forretninger med kunder. Regelverk og overholdelse er avgjørende for å unngå feil eller til og med lukkede avtaler – og enda verre, svindel og hvitvasking. Ditt og ditt arbeid med compliance blir så mye enklere hvis du bruker digitale verktøy eller systemer som kan hjelpe deg med å automatisere prosessene. BusinessWith hjelper deg på veien ved å liste opp compliance-systemer og compliance-verktøy tilgjengelig på det norske markedet i dag. Velkommen til å finne samsvarssystemet eller verktøyet ditt i dag.

Hva bør jeg vite om compliance management-systemer?

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 15 forskjellige Compliance-system

Sorter etter
Datakvalitet-logo

Datakvalitet

Datakvalitet

Vi tilbyr et skybasert kvalitetsstyringssystem med fleksible og tilpasningsdyktige moduler for ledelse og kvalitetsarbeid. Våre konfigurerbare fire basis moduler for dokumenthåndtering, avvikshåndtering, revisjon og risikostyring gir en solid plattform for støtte i ISO-sertifisering og kvalitetsarbeid. Systemet er brukervennlig, pålitelig og tilpasses bransje- eller virksomhetsspesifikke behov. ...

Lær deg mer om Datakvalitet

Les mer

Adept er en nordisk leverandør av databeskyttelses- og compliancetjenester som gir brukeren mulighet til å oppfylle gjeldende krav og lovverk. Gjennom Adept sitt utvalg av skreddersydde tjenester kan virksomheter få en bedre forståelse og verdifull innsikt i hvordan lovverk kan følges og samtidig møte kundenes behov.

Lær deg mer om Adept Compliance

Les mer
Clever Compliance

Clever Compliance

Clever Compliance

Et omfattande compliance-system som standardiserer samsvarsarbeid innad i selskapet, med stort fokus på entreprenørbedrifter. Hold styr over produkt- og forretningspartnernes samsvar for å sikre at begge områdene oppfyller virksomhetens standarder. Øk kvaliteten på arbeidet og skap et bedre sluttprodukt gjennom konstant oppfølgning og overvåking av hendelser innad i bedriften.

Lær deg mer om Clever Compliance

Les mer
ComplySci-logo

ComplySci

ComplySci

ComplySci hjelper deg med å oppfylle regulatoriske krav og redusere potensielle risikoer. Samle dine data i én intuitiv plattform og identifiser potensielle risikoer før de blir til et større problem. Dra nytte av ComplySci sine analytiske verktøy og dashbord for å dokumentere aktiviteten din. Få tilgang til alle opplysningene dine når som helst og hvor som helst med ComplySci sin mobilapp.

Lær deg mer om ComplySci

Les mer

EQS Compliance COCKPIT er en integrert compliance-plattform som hjelper deg med å administrere krav- og risikovurderingsprosesser. Med EQS kan du være sikker på at du følger juridiske krav, samtidig som du bekjemper feil oppførsel og minimerer risiko. Dine ansatte kan sjekke eller deklarere gaver og invitasjoner, og du gjennomgår forespørslene og sender avgjørelsen digitalt.

Lær deg mer om EQS Compliance COCKPIT

Les mer
iGrafx-logo

iGrafx

iGrafx

iGrafx tilbyr en risiko- og samsvarshåndteringsløsning som hjelper deg med å sikre at du oppfyller viktige helse-, miljø- og andre forskrifter og rammeverk. Med iGrafx har du tilgang til viktige KPIer via tilpassbare dashbord, og du kan simulere mulige prosessscenarier før du innfører endringer.

Lær deg mer om iGrafx

Les mer
Jumio-logo

Jumio

Jumio

Jumio er en AI-dreven løsning for identitetsverifisering og autentisering. Plattformen bygger på biometrisk teknologi for å verifisere brukeridentiteter i sanntid og forhindre økonomisk kriminalitet og hvitvasking.

Lær deg mer om Jumio

Les mer
LogicManager-logo

LogicManager

LogicManager

LogicManager sin compliance-løsning tilbyr et sentralisert compliance-bibliotek, automatisert varslingssystem, risikovurderinger, utbedringsplaner, dashbord, rapporteringsverktøy og mer. Systemet evaluerer ditt nåværende compliance-program og identifiserer potensielle risikoer. Du kan holde oversikt over ditt forskriftssamsvar og lage detaljerte rapporter som kan tilpasses for å møte dine preferan...

Lær deg mer om LogicManager

Les mer

En global leverandør av programvareløsninger og tjenester innen forskriftssamsvar. Løsningen gjør det mulig for din virksomhet å holde seg oppdatert med regulatoriske forpliktelser og samler alle relevante opplysninger i ett enkelt system, slik at du er sikker på at du tar smarte beslutninger.

Lær deg mer om OneSumX for Compliance Program Management

Les mer

ConvergePoint tilbyr et sentralisert compliance-system som bygger på Microsoft SharePoint. Løsningen effektiviserer bedriftens kontraktshåndtering, risikovurdering og saksbehandling, hendelsessporing og opplæring av ansatte.

Lær deg mer om Policy Management Software

Les mer
Risma

Risma

Risma Systems

Bygg tydelige strukturer og arbeidsmetoder ved hjelp av Rismas skybaserte compliance-system. Gjør det mulig for ansatte, data, rapporter og prosesser å jobbe sammen og oppfylle de regulatoriske rammeverkene som kreves for oppnå de standarder som er avgjørende for en vellykket virksomhet. Det brukervennlige systemet kan tilpasses de ulike behovene til bedriften, noe som gjør Risma til en fleksibel ...

Lær deg mer om Risma

Les mer
Stacc quesnay

Stacc quesnay

Stacc quesnay

Bygg opp en standardisert arbeidsprosess og vær hele tiden i takt med nytt regelverk ved hjelp av Stacc quesnay. Systemet kan enkelt integreres med allerede eksisterende systemer og sanntids data for å få mest mulig ut av løsningen. Skap en livssyklus som starter fra onboarding og ender i et sunt kunderforhold som genererer innkomst for både bedriften og kunden.

Lær deg mer om Stacc quesnay

Les mer
Stratsys

Stratsys

Stratsys

Stratsys er et SaaS-selskap som ble grunnlagt i Sverige i 2000 med mål om å gjøre det enklere for mennesker, bedrifter og organisasjoner å få mer ut av sine planer, prosjekter og strategier.

Lær deg mer om Stratsys

Les mer

Ved hjelp av Synergi Life kan du sørge for at du er i samsvar med eksisterende forskrifter, protokoller og standarder. Hold oversikt over dine tillatelser og kontroller godkjenningsprosessen for å avvike fra slike i kortere eller lengre perioder. I tillegg kan du identifisere enhver potensiell trussel eller avvik fra den avtalte standarden.

Lær deg mer om Synergi Life

Les mer
Verified

Verified

Verified

En enkel e-signeringstjeneste er tilpasset forskjellige bransjer. Inneholder API -integrasjoner og smarte former for å lette å få den digitale signaturen.

Lær deg mer om Verified

Les mer

Hva bør jeg vite om compliance management-systemer?

Et system hjelper deg med å komme på rett side av loven og følge reglene. Systemet for compliance er vanligvis et integrert system og består av alt fra dokumenter og funksjoner, til verktøy som hjelper en bedrift eller en organisasjon med å overholde lovkrav. Dette for å minimere risikoen for å skade en kunde. I dag er et overholdelsessystem et must for en rekke organisasjoner – å prøve å håndtere samsvar manuelt anbefales ikke. I tillegg til å sikre compliance, som andre systemer og verktøy, sparer dette deg for både penger og tid, da prosesser i mange tilfeller kan foregå automatisk og uten mye innspill fra deg. Å spare deg selv for hodepine er også en fordel å vurdere. Men hvilket verktøy bør du bruke? Hvordan jobbe med compliance akkurat nå? La oss i BusinessWith hjelpe deg - sammenlign verktøy direkte med oss, eller ta kontakt for hjelp og råd.

Beskrivelse av produktegenskaper

Ansettelse

Bruk verktøyet til å lage en onboarding-prosess som er tryggere for selskapet og smidigere for kunden. Sikre den viktigste informasjonen om klienten og gjør det ved hjelp av en brukervennlig prosess.

API

APIer lar systemet samhandle sømløst med andre systemer i selskapet, slik at data sømløst kan transformeres til databaser og andre lagringssteder.

Bakgrunnssjekker

Brukes til å gjennomgå kundens tidligere historie, noe som bidrar til å danne seg en klarere ide om hvilken type kunde selskapet har å gjøre med.

Fullførte forskrifter

Systemet har en standardisert tilnærming som gjør det enkelt å møte krav og mål som er viktige for organisasjonens compliancearbeid.

ID-identifikasjon

Identifiser kunder ved hjelp av ID-identifikasjon for å sikre at kunden er den de sier de er og unngå svindel.

Overvåkningsliste

Samle alle klienter i én overvåkningsliste for raskt og enkelt å se hvordan klientbasen ser ut og hva som er relevant for hver klient for øyeblikket.

PEP-identifikasjoner

PEP står for politisk eksponert person og PEP-identifikasjon hjelper dermed bedriften med å identifisere om klienter er i en politisk utsatt posisjon, noe som kan være viktig ved forretninger.

Risikovurdering

En funksjon som rangerer kundene etter risikoen de anses å utgjøre. Bidrar til økt bevissthet om hvilke klienter det er verdt å holde et ekstra øye med for å redusere risikoen for involvering i potensielle problemer.

Sanntidsoppdateringer

Ved å kontinuerlig overvåke klienter og finne ut de siste handlingene som er iverksatt, kan organisasjonen hele tiden jobbe aktivt i klienthåndtering og handle raskt på problematiske handlinger.