HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste webhotell

Hvordan bør jeg tenke når jeg velger webhotell?

I dag er det mest vanlig å bruke en webhost til å publisere nettsiden din, i stedet for å ha den på egen server (såkalt webhosting). Det er mange fordeler med å bruke en nettbasert plattform i stedet for en server. Du har tilgang til kundeservice og support hvis noe skjer, og kan få tilgang til nettsiden din uansett hvor du er. Nettstedet ditt er også trygt og sikkert – i skyen. Takket være et webhotell blir det lettere å motstå virus, da webhotellets oppgave er å sørge for at nettsiden din fungerer problemfritt. Men hvordan bør du tenke på selve valget av webhotell? BusinessWith har kartlagt rundt 15 forskjellige webhotell tilgjengelig på det norske markedet i dag, for å gi deg et bredt utvalg. Noen nettverter passer best for større virksomheter, og mange er tilpasset for å jobbe med Wordpress. Ta deg tid til å sammenligne – og finn deretter det optimale valget for akkurat din bedrift eller organisasjon.

Hvilken webhotell passer for meg?

Alternativene dine er som følger. Enten skriver du og bruker en bloggportal for å få ut budskapet ditt, eller så lager du din egen nettside fra bunnen av – eller små leier du inn en webvert. Det siste alternativet blir mer og mer populært, og det er det vi i BusinessWith anbefaler. Hvordan bør du velge webhotell? Ja, ved først og fremst å gjennomgå dine egne krav. Hvor mye ytelse trenger du? Hvilke funksjoner er viktige for deg eller dine? Eller leter du bare etter den billigste løsningen? Hos BusinessWith kan du foreta en sammenligning av de ulike webvertene og deretter finne den beste løsningen for deg. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du trenger ytterligere veiledning. Det beste systemet for deg – det er vår ekspertise.

Hvor mye tid bør jeg bruke på nettsiden og hosting?

Liste over 18 forskjellige Webhotell

Sorter etter
dandomain-logo

dandomain

Dandomain

Med sine mer enn 6.000 kjørende nettbutikker, 500.000 registrerte domener og over 75.000 kunder, er DanDomain en av Skandinavias største leverandører av domener og har fått tittelen Skandinavias største nettbutikksystem.

Lær deg mer om dandomain

Les mer
Domeneshop-logo

Domeneshop

Domeneshop

Med plassleie på en av Domeneshop sine robuste Linux-servere er du sikret god og stabil tilgjengelighet på nettet. Webhotellet inkluderer en rekke funksjoner, som blant annet mySQL, CGI scripts, DNS og www-videresending.

Lær deg mer om Domeneshop

Les mer

FastName leverer stabile hostingtjenester som takler alle slags belastninger. Velger du FastName, trenger du ikke tenke på infrastruktur, drift og overvåking, og heller ikke på backup - FastName tar seg av alt.

Lær deg mer om FastName

Les mer
GoDaddy-logo

GoDaddy

GoDaddy

En av verdens mest kjente leverandører av hostingtjenester. GoDaddy tilbyr ulike hostingalternativer som er raske og pålitelige. Velger du GoDaddy, får du blant annet et brukervennlig kontrollpanel for enkelt administrering av nettstedet, DDoS-beskyttelse og automatiske daglige sikkerhetskopier, samt et kostnadsfritt SSL-sertifikat for nettstedet ditt.

Lær deg mer om GoDaddy

Les mer
Host1-logo

Host1

Host1

En norsk leverandør av hostingtjenester. Hos Host1 får du 99.9% oppetidsgaranti og tilgang til mySQL-databaser, SSH og PHP7 samt et ubegrenset antall mailkontoer. Host1 har et høyt fokus på personvern, og all informasjon lagres på norske servere.

Lær deg mer om Host1

Les mer
Hostinger-logo

Hostinger

Hostinger

Hostinger er en skybasert webhotell som leverer de fleste funksjonene du trenger for å vedlikeholde nettsiden din. Blant tjenestene som Hostinger tilbyr finner du WordPress-administrerte funksjoner og staging-verktøy samt andre sikkerhetsrelaterte funksjoner. Med databaseintegrasjon og utviklerverktøy kan brukeren enkelt tilpasse nettsiden sin og skreddersy de ulike mulighetene som finnes.

Lær deg mer om Hostinger

Les mer
Inleed-logo

Inleed

Inleed

En webhotellleverandør som tilbyr tilpassede tjenester for å enkelt administrere nettstedet ditt. Med et brukervennlig kontrollpanel får du mulighet til å utføre daglige backup, og ved hjelp av statistikkfunksjonaliteten holder du øye med besøksstatistikk for nettsiden. Du får også mulighet for databaseintegrasjon gjennom SQL.

Lær deg mer om Inleed

Les mer

Et brukervennlig verktøy for selskapet som ønsker å starte en webshop. Design ditt personlige nettsted direkte i nettleseren, uten forkunnskaper, ved å bruke de profesjonelt designede malene. Nettbutikken er automatisk tilpasset mobil og nettbrett, noe som gjør det enkelt for kunder å handle.

Lær deg mer om Loopia Sitebuilder

Les mer
MissHosting

MissHosting

Miss Hosting

Gjennom sin torskeløse plattform tilbyr MisShosting en jevn løsning som selskapet kan bruke til å utvikle nettbutikken. Med profesjonelt designet maler, ubegrenset skyplass og mobilappen, kan selskapet raskt og enkelt legge til og følge aktiviteten på nettstedet.

Lær deg mer om MissHosting

Les mer
One

One

One

One leverer en komplett plattformløsning for bedriftens e-handel, med nettsideverktøy, hosting og personlig e-postadresse i en og samme tjeneste. Med One kan du opprette en sikker og tilpassbar nettbutikk som er optimalisert for alle enheter, helt uten transaksjonsgebyrer.

Lær deg mer om One

Les mer
OnNet-logo

OnNet

OnNet

En av de rimeligste totalleverandørene i Norge. OnNet tilbyr en sikker og trygg webhotelltjeneste med gratis SSL wildcard sertifikat samt mulighet for et ubegrenset antall mySQL 8 databaser. Systemet tar daglig backup av alle dine data. En lokal serverpark sikrer at ingenting sendes eller lagres utenfor Norges grenser.

Lær deg mer om OnNet

Les mer
PRO ISP-logo

PRO ISP

PRO ISP

En av Norges raskest voksende leverandører av webhotell. Med PRO ISP får du en WordPress-optimalisert løsning med SSL, DNS-kontroll og mySQL databaser. Systemet er stabilt og sikkert, med 99,9% oppetidsgaranti. PRO ISP har fra start fokusert på automatisering, noe some medfører at du som kunde kan gjøre de fleste endringer på egenhånd uten å måtte kontakte brukerstøtte.

Lær deg mer om PRO ISP

Les mer
Simply.com-logo

Simply.com

Simply.com

En av markedets største leverandører av hostingtjenester. Simply.com oppfyller de fleste behov, alt fra sikkerhet til utvikling og backup av nettsider. Systemets kraftige WordPress-verktøy lar deg enkelt designe og administrere en e-handelsplattform.

Lær deg mer om Simply.com

Les mer
SiteGround-logo

SiteGround

SiteGround

Hos SiteGround finner du all funksjonaliteten du trenger for å bygge og administrere nettsiden din. Om du velger SiteGround sin hostingtjeneste, får du gratis SSL-sertifikater og et ubegrenset antall e-postkontoer, datalagring og on-demand backup-kopier samt staging-verktøy. I tillegg kan du dra nytte av SiteGround sin topprangerte kundestøtte, med 98% tilfredshetsgrad.

Lær deg mer om SiteGround

Les mer
SYSE-logo

SYSE

One

SYSE tilbyr rask, enkel og pålitelig webhosting for hjemmesider av alle slag. Hos SYSE får du funksjoner som gratis SSL, proaktiv trusselbeskyttelse og backup med inntil 30 dagers historikk.

Lær deg mer om SYSE

Les mer

Med Uniweb får du all funksjonalitet du trenger for å sette opp og administrere din hjemmeside. Hos Uniweb får du ressurser som en VPS, og systemet håndterer både backup of gjenopprettelse av backup for deg. I tillegg er plattformen svært skalerbar, slik at nye ressurser enkelt kan legges till etter ditt ønske.

Lær deg mer om Uniweb

Les mer
Webhuset-logo

Webhuset

Webhuset

Webhuset leverer ulike hosting-pakker med alt du trenger. Velger du Webhuset, får du tilgang til funksjoner som daglig backup, SSH-tilgang, gratis SSL/TLS-sertifikat og et ubegrenset antall databaser. Webhuset sine solide servere gir deg høy ytelse og fart samt trygghet i tilfelle brann eller strømbrudd.

Lær deg mer om Webhuset

Les mer
WP Hosting-logo

WP Hosting

WP Hosting

WP Hosting leverer infrastruktur og tjenester for WordPress som du ikke finner hos vanlige hostingleverandører. Løsningen er bygget på Amazon AWS og inkluderer high availability systemer, database med failover, point-in-time recovery, HTTPS/SSL samt hacker-garanti.

Lær deg mer om WP Hosting

Les mer

Hvor mye tid bør jeg bruke på nettsiden og hosting?

Å designe og vedlikeholde din egen nettside er veldig gøy, men hvor mye tid du vil bruke selv er helt opp til deg. Nettvertene tar seg av mye for deg, slik at du kan bruke tid på andre ting. Velg gjerne en som kan gi mye kundeservice og support, den er gull verdt om noe skulle skje eller om nettsiden din skulle ligge nede. Bruk gjerne tid på å sammenligne webverter før du tar ditt valg. Hvis du ikke har mange bilder og mest tekst, trenger du ikke mye plass.

BusinessWith viser de mest populære og beste webhotellene i Norge. Her kan du enkelt foreta en sammenligning for å finne det webhotellet som passer best for dine behov og krav. Vi hjelper deg gjerne dersom du trenger ytterligere veiledning. Velkommen til oss - for alle dine systemvalg.

Beskrivelse av produktegenskaper

Datalagring

Datalagring også kjent som serverplass, webplass eller harddisklagring er plassen som nettstedet ditt og tilknyttede filer vil kreve på en webhotellservers harddisk/SSD. Større plass rommer logisk sett flere filer, meldinger, bilder og andre typer data.

E-posttjenester

E-posttjenester gir brukeren mulighet til å lagre og lagre e-postmeldinger på selve serveren og gir vanligvis kunden tilgang til et domenenavn etter eget valg. System gir også mulighet til å åpne e-postmeldinger via en e-postklient på eget system. Funksjonen er en grunnleggende innstilling som trengs for å motta og sende e-post.

MySQL

MySQL er et relasjonsdatabaseadministrasjonsspråk som blant annet tillater serveradministrasjon som brukes til å lagre og administrere flere databaser for for eksempel nettsider og e-handelssider. MySQL er en industristandard som er rask, pålitelig, fleksibel og enkel å bruke når det kommer til databasebehandling.

Oppsetningsverktøy

Iscenesettelsesverktøy lar brukeren trygt og enkelt klone nettsiden sin og utføre ulike endringer og iscenesette ulike typer funksjonalitet uten at endringene blir tilgjengelige for publikum eller synlige i ulike søkemotorer. Disse verktøyene kommer godt med når nettsiden skal gjennom en utviklingsprosess.

sikkerhetskopi

En sikkerhetskopi av nettstedet gjør det mulig å sikkerhetskopiere innholdet på nettstedet, for eksempel nettsider, bilder, filer og databaser. Sikkerhetskopieringen kan enten skje lokalt på en datamaskin, for eksempel på en ekstern harddisk, eller automatisk i nettskyen. Sikkerhetskopien er en beskyttelsesmekanisme som gjør det mulig å gjenopprette nettstedet hvis noe skulle gå galt.

SSH-konsoll

SSH-tilgang lar brukeren eller utviklerne kjøre et kommandolinjemiljø på webserveren sikkert via en kryptering. SSH-tilgang brukes blant annet for å tillate sikker servertilgang for for eksempel filoverføring.

SSL/TLS

SSL står for Secure Sockets Layer som er en teknologi for å holde en internettforbindelse sikker og beskytte all sensitiv data som sendes mellom to forskjellige systemer. Dette forhindrer kriminelle i å lese og endre all informasjon som overføres, inkludert potensielt personopplysninger. Systemet bruker en krypteringsalgoritme som gjør innholdet uleselig uten riktig nøkkel.

Webstatistikk

Nettstatistikkfunksjonen lar brukeren se trafikk og annen nyttig analyserbar informasjon integrert i selve webhotellet. Brukeren kan dermed sammenstille og analysere ulike data for å administrere trafikk og optimalisere nettsiden for best eksponering.