HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste webhotell

Hvordan bør jeg tenke når jeg velger webhotell?

I dag er det mest vanlig å bruke en webhost til å publisere nettsiden din, i stedet for å ha den på egen server (såkalt webhosting). Det er mange fordeler med å bruke en nettbasert plattform i stedet for en server. Du har tilgang til kundeservice og support hvis noe skjer, og kan få tilgang til nettsiden din uansett hvor du er. Nettstedet ditt er også trygt og sikkert – i skyen. Takket være et webhotell blir det lettere å motstå virus, da webhotellets oppgave er å sørge for at nettsiden din fungerer problemfritt. Men hvordan bør du tenke på selve valget av webhotell? BusinessWith har kartlagt rundt 15 forskjellige webhotell tilgjengelig på det norske markedet i dag, for å gi deg et bredt utvalg. Noen nettverter passer best for større virksomheter, og mange er tilpasset for å jobbe med Wordpress. Ta deg tid til å sammenligne – og finn deretter det optimale valget for akkurat din bedrift eller organisasjon.

Hvilken webhotell passer for meg?

Alternativene dine er som følger. Enten skriver du og bruker en bloggportal for å få ut budskapet ditt, eller så lager du din egen nettside fra bunnen av – eller små leier du inn en webvert. Det siste alternativet blir mer og mer populært, og det er det vi i BusinessWith anbefaler. Hvordan bør du velge webhotell? Ja, ved først og fremst å gjennomgå dine egne krav. Hvor mye ytelse trenger du? Hvilke funksjoner er viktige for deg eller dine? Eller leter du bare etter den billigste løsningen? Hos BusinessWith kan du foreta en sammenligning av de ulike webvertene og deretter finne den beste løsningen for deg. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du trenger ytterligere veiledning. Det beste systemet for deg – det er vår ekspertise.

På tide å investere i webhotell

Liste over 4 forskjellige Webhotell

dandomain-logo

dandomain

Dandomain

Dandomain har mer enn 6.000 kjørende nettbutikker, 500.000 registrerte domener og +75.000 kunder, er DanDomain en av Skandinavias største leverandør av domener og har fått tittelen Skandinavias største nettbutikksystem.

Lær deg mer om dandomain

Les mer

Et brukervennlig verktøy for selskapet som ønsker å starte en webshop. Design ditt personlige nettsted direkte i nettleseren, uten forkunnskaper, ved å bruke de profesjonelt designede malene. Nettbutikken er automatisk tilpasset mobil og nettbrett, noe som gjør det enkelt for kunder å handle.

Lær deg mer om Loopia Sitebuilder

Les mer
One

One

One

Den ene tilbyr en komplett plattformløsning for selskapets e-handel med nettstedverktøy, hosting og personlig e-postadresse i en tjeneste. Med en kan selskapet opprette en sikker og tilpassbar nettbutikk som er optimalisert for alle enheter, helt uten transaksjonsgebyr.

Lær deg mer om One

Les mer
MissHosting

MissHosting

Miss Hosting

Gjennom sin torskeløse plattform tilbyr MisShosting en jevn løsning som selskapet kan bruke til å utvikle nettbutikken. Med profesjonelt designet maler, ubegrenset skyplass og mobilappen, kan selskapet raskt og enkelt legge til og følge aktiviteten på nettstedet.

Lær deg mer om MissHosting

Les mer

Hvor mye tid bør jeg bruke på nettsiden og hosting?

Å designe og vedlikeholde din egen nettside er veldig gøy, men hvor mye tid du vil bruke selv er helt opp til deg. Nettvertene tar seg av mye for deg, slik at du kan bruke tid på andre ting. Velg gjerne en som kan gi mye kundeservice og support, den er gull verdt om noe skulle skje eller om nettsiden din skulle ligge nede. Bruk gjerne tid på å sammenligne webverter før du tar ditt valg. Hvis du ikke har mange bilder og mest tekst, trenger du ikke mye plass.

BusinessWith viser de mest populære og beste webhotellene i Norge. Her kan du enkelt foreta en sammenligning for å finne det webhotellet som passer best for dine behov og krav. Vi hjelper deg gjerne dersom du trenger ytterligere veiledning. Velkommen til oss - for alle dine systemvalg.

Beskrivelse av produktegenskaper

Datalagring

Datalagring også kjent som serverplass, webplass eller harddisklagring er plassen som nettstedet ditt og tilknyttede filer vil kreve på en webhotellservers harddisk/SSD. Større plass rommer logisk sett flere filer, meldinger, bilder og andre typer data.

E-posttjenester

E-posttjenester gir brukeren mulighet til å lagre og lagre e-postmeldinger på selve serveren og gir vanligvis kunden tilgang til et domenenavn etter eget valg. System gir også mulighet til å åpne e-postmeldinger via en e-postklient på eget system. Funksjonen er en grunnleggende innstilling som trengs for å motta og sende e-post.

MySQL

MySQL er et relasjonsdatabaseadministrasjonsspråk som blant annet tillater serveradministrasjon som brukes til å lagre og administrere flere databaser for for eksempel nettsider og e-handelssider. MySQL er en industristandard som er rask, pålitelig, fleksibel og enkel å bruke når det kommer til databasebehandling.

Oppsetningsverktøy

Iscenesettelsesverktøy lar brukeren trygt og enkelt klone nettsiden sin og utføre ulike endringer og iscenesette ulike typer funksjonalitet uten at endringene blir tilgjengelige for publikum eller synlige i ulike søkemotorer. Disse verktøyene kommer godt med når nettsiden skal gjennom en utviklingsprosess.

sikkerhetskopi

En sikkerhetskopi av nettstedet gjør det mulig å sikkerhetskopiere innholdet på nettstedet, for eksempel nettsider, bilder, filer og databaser. Sikkerhetskopieringen kan enten skje lokalt på en datamaskin, for eksempel på en ekstern harddisk, eller automatisk i nettskyen. Sikkerhetskopien er en beskyttelsesmekanisme som gjør det mulig å gjenopprette nettstedet hvis noe skulle gå galt.

SSH-konsoll

SSH-tilgang lar brukeren eller utviklerne kjøre et kommandolinjemiljø på webserveren sikkert via en kryptering. SSH-tilgang brukes blant annet for å tillate sikker servertilgang for for eksempel filoverføring.

SSL/TLS

SSL står for Secure Sockets Layer som er en teknologi for å holde en internettforbindelse sikker og beskytte all sensitiv data som sendes mellom to forskjellige systemer. Dette forhindrer kriminelle i å lese og endre all informasjon som overføres, inkludert potensielt personopplysninger. Systemet bruker en krypteringsalgoritme som gjør innholdet uleselig uten riktig nøkkel.

Webstatistikk

Nettstatistikkfunksjonen lar brukeren se trafikk og annen nyttig analyserbar informasjon integrert i selve webhotellet. Brukeren kan dermed sammenstille og analysere ulike data for å administrere trafikk og optimalisere nettsiden for best eksponering.