HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste cloud as a service

Hvordan bør jeg tenke på skyen som en tjeneste?

Hvordan lagrer du data og infrastruktur i din bedrift eller i din organisasjon? Skjer det på din egen server? Ved i stedet å bruke en plattform for skylagring av data, lagres alt på en mye sikrere måte. Men det er ikke bare på grunn av sikkerheten at du bør velge å lagre tjenestene dine og dataene dine i skyen. Dagens skytjenester er avanserte plattformer som kan skreddersys til din virksomhet og behov. Her kan du stille høye krav til infrastrukturen og dra nytte av innovative funksjoner. Compliance, det vil si regeloverholdelse, er noe skytjenesten kan hjelpe deg med. Alt for å gjøre virksomheten din enklere. BusinessWith hjelper deg med å finne den rette skytjenesten. Velkommen til oss for å sammenligne cloud as a service.

Hvilken cloud as a service bør jeg velge?

Hos BusinessWith kan du dra nytte av rundt 15 av skytjenestene som er tilgjengelige på det norske markedet i dag. Men hvilken bør du velge? Det er en rekke forskjeller å merke seg her. Du finner fleksible og tilpasningsdyktige løsninger, men også de som gir deg mulighet til å integrere bedriftens eksisterende IT-strukturer. **Noen av leverandørene vi markedsfører hos oss er bedre egnet for de større selskapene, produksjonsbedrifter, e-handel eller hvorfor ikke de som er mer egnet for offentlig sektor. Mange kan også skaleres opp avhengig av hvordan du vokser. Vårt råd fra BusinessWith er å sammenligne ulike funksjoner og kapasiteter til de ulike skyplattformene, for til slutt å finne den beste skyen som en tjeneste for deg. Trenger du flere råd eller hjelp underveis? Ikke nøl med å kontakte oss for støtte i ditt system eller skyvalg.

Hvilke fordeler gir cloud as a service meg?
Beklager, ingen resultater samsvarer med de valgte filtrene.

Fordeler med cloud as a service

Skyplattformene eller skytjenestene gir kundene deres mulighet til å lagre data i skyen, uavhengig av hvor de befinner seg i verden. En stor fordel for deg som kunde er dermed å slippe å lagre informasjon på egen server eller harddisker. Det gjør at det hele blir mindre følsomt. fleksibiliteten og skalerbarheten som skyplattformer betyr er en stor grunn til å velge en slik plattform.

Hos BusinessWith er vårt råd å dra nytte av vår fleksible sammenligningstjeneste, hvor du enkelt kan sammenligne de ulike plattformene opp mot hverandre. Les anmeldelser, ta del i priser og ta utgangspunkt i hva slags selskap du er – og hvilke fremtidige behov du måtte ha. På denne måten blir det lettere å forstå hvilken skytjeneste som passer best for dine spesielle behov. Nysgjerrig? Velkommen til å sammenligne, for å finne den rette cloud as a service for deg.