HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste digital asset management-system

Hva er et digital asset management-system (DAM)?

Et digital asset management-system hjelper organisasjoner og virksomheter med å få kontroll og enkel oversikt over sitt eget bibliotek med digitale filer, som videoer, bilder, lydfiler, etc. Ved å ha et digitalt forvaltningssystem, DAM, kan du, dine kolleger og også dine kunder få tilgang til og enklere organisere og søke blant dine digitale filer. Systemet gjør det enkelt å administrere, dele og lagre de ulike digitale filene. Takket være den høye brukervennligheten vil du også få et pluss på kanten fra kundene dine om at du har et slikt system – et system som derfor er vel verdt å investere i. Hos BusinessWith kan du ta del i de ulike digitale aktivaene styringssystemer som er tilgjengelige på det norske markedet. Hjertelig velkommen til å begynne å sammenligne DAM-systemer med oss ​​for å finne det beste for akkurat din virksomhet.

Hva bør jeg kreve av et digital asset management-system?

Hele ideen med DAM-systemer er at du skal få kontroll over selskapets digitale filer, både de som deles internt og de som deles med kunder eller andre utenfor selskapet. Dokumenter, lydfiler, videoer, presentasjoner av ulike slag - avhengig av spesifikke behov i din organisasjon, er forskjellige DAM-systemer tilgjengelige. Vennligst sammenlign de forskjellige systemene og kontraster funksjonene deres, før du gjør ditt valg. Ta gjerne innspill og hjelp fra alle som skal bruke systemet for å virkelig se hvilke behov det er. Som med de fleste systemer er A og O brukervennlige og at du skal føle at filtilgang er enkel og uten hindringer. Sikkerhet er også en parameter å vurdere. Vi i BusinessWith håper at sammenligningsguiden vår vil gjøre valget ditt enklere – begynn å sammenligne digital asset management-system med oss ​​i dag.

Tips for å finne det riktige digital asset management-system
Beklager, ingen resultater samsvarer med de valgte filtrene.

Veiledningen til riktig digital asset management-system

Det er ikke alltid lett å finne det rette systemet for virksomheten, og det er derfor vi opprettet BusinessWith. Ved hjelp av vår sammenligningsguide kan du botanisere og sammenligne blant tusenvis av systemer, direkte på siden vår. Og nå antar vi at du står overfor valget om å velge DAM-system? Så hva bør du se etter? Her er det, akkurat som ved kjøp av andre systemer, viktig å tenke på hvor du er i dag, men også i morgen. Skal du ha et system å vokse i eller er du, hånden på hjertet, på samme sted selv om flere år? Ikke noe galt med det, men tanken her er at du ikke skal betale for et system som er større og mer komplekst enn du trenger. Ingen trenger en haug med unødvendige funksjoner som aldri vil bli brukt.

I tillegg til skalerbarhet, brukervennlighet (som alltid er A og O),** bør et godt DAM-system gjøre det enkelt å finne og organisere filene dine**. Det digitale forvaltningssystemet skal fjerne all unødvendig behandling. Ingen vits i å kjøpe inn eller installere et nytt system hvis det ikke tar administrasjonstid fra deg. Hvorfor ikke be om demoer av forskjellige systemer og deretter vurdere hvilke fordeler og ulemper du tror de har? I vår sammenligningsguide kan du enkelt filtrere på funksjoner og lese mer om hvert enkelt system. Alt for at du skal finne det beste DAM-systemet for din bedrift. Begynn å sammenligne og se etter systemer – allerede nå.