HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste ERP-systemer

Hvordan bør jeg tenke på valg av ERP-system?

På tide å lage et ERP-system (Enterprise resource planning) for virksomheten? Med riktig system kan du automatisere forretningsprosessene dine og effektivisere hele bedriften eller organisasjonen. Alt fra detaljhandel, produksjon til byggebransjen trenger et godt ERP-system. Hos oss i BusinessWith kan du dra nytte av de beste ERP-systemene på det norske markedet i dag. Her kan du enkelt sammenligne for å finne det som passer bedriften best. Teknologien til ERP-systemet har hatt en massiv utvikling de siste årene og med for eksempel en AI-løsning blir det lettere å oppnå flotte resultater. ERP-systemet koordinerer forretningsprosessene dine og kobler sammen viktige data. Med riktig ERP-system vil dine interne flyter gå jevnere og du kan se frem til mer smidighet i bedriften eller organisasjonen. Du er velkommen til å begynne å sammenligne ERP-systemer direkte med oss for å finne det beste for deg.

Hvorfor trenger jeg et ERP-system?

Når en bedrift eller virksomhet ekspanderer og vokser, er det av største betydning å være synkronisert og kunne styre alle prosesser og ha full oversikt. Da kreves det et ERP-system som holder organisasjonen sammen, og som gir data som kan brukes i beslutningstaking. Du reduserer også risikoen for mulige feil som oppstår når du ikke har kontroll over prosessene. Med bedre rapportering blir det enklere for selskapet å lage riktige prognoser for fremtiden. Dette er noen av grunnene til at organisasjonen din trenger et ERP-system. Men hvordan bør du velge et system? Hvilken passer for din bedrift? Behovene kan variere ganske betydelig, avhengig av bransjen du opererer i. Og det er nettopp her BusinessWith kommer inn som en hjelpende hånd. Hos oss kan du begynne å sammenligne de beste ERP-systemene tilgjengelig på det norske markedet, for raskt å finne det riktige systemet for deg. Begynn å sammenligne ERP-systemer nå, og se frem til å lede virksomheten din til enda bedre resultater.

Hva er de største fordelene med ERP-systemer?

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 15 forskjellige ERP-system

Sorter etter
NetSuite-logo-half-light.png

Netsuite

Oracle

Den første og siste ERP du trenger. Den viktigste ERP -plattformen i skyen for små til mellomstore, voksende og multinasjonale selskaper. Kjør selskapet ditt på en enkelt plattform, få kontroll over virksomheten og ta de riktige operasjonelle og strategiske beslutningene. NetSuite er et integrert system som inneholder finans/ERP, CRM, innkjøp, prosjektledelse, fakturering og lagerstyring. NetSuite...

Lær deg mer om Netsuite

Les mer
JEEVES+Forterro-Logo.png

Jeeves

Jeeves Informational Systems AB

Et skybasert forretningssystem som er fokusert på mellomstore selskaper i Sverige. Tilbyr både system fleksibel og en mobil løsning, slik at du får tilgang til ERP uansett hvor du er.

Lær deg mer om Jeeves

Les mer
Visma.net

Visma.net

Visma Software

Visma.net er et moderne forretningssystem bygget i skyen for større bedrifter som har bestemt seg for å jobbe mer digitalt og automatisk. - Automatisere rutineoppgaver – Jobb mer datadrevet – Enkel å jobbe i, lett å komme i gang - Sterkt økosystem

Lær deg mer om Visma.net

Les mer
24sevenoffice_Logo_Vertical_Black_CMYK.jpg

24SevenOffice

24SevenOffice

24SevenOffice tilbyr et komplett forretnings- og regnskapssystem designet for små og mellomstore bedrifter. Løsningen integrerer regnskap, fakturering, prosjektstyring, CRM, og tidsregistrering i én plattform, som effektiviserer arbeidsflyten og gir en sømløs brukeropplevelse.

Lær deg mer om 24SevenOffice

Les mer

Microsoft Dynamics 365 tilbyr deg smarte innsikt og øker dine ansattes produktivitet. Vår fullstack Microsoft Dynamics-implementering og støttetjenester gir deg verktøyene og ressursene du trenger for å sikre suksessen til bedriften din. Vårt team av ERP-eksperter hjelper deg med å få mest mulig ut av Microsoft sitt sky- og dataøkosystem. Vi tilbyr veiledning om hvordan du kan modernisere arkitek...

Lær deg mer om Dynamics 365 Finance & Operations

Les mer
Monitor ERP

Monitor ERP

Monitor ERP

Et forretningssystem med fokus på produksjonsselskaper. Monitor ERP har applikasjoner for å optimalisere produksjons- og produksjonsplanlegging. Har hovedkvarteret i Sverige.

Lær deg mer om Monitor ERP

Les mer
Bitrix24-logo

Bitrix24

Bitrix24

Hvis du er ute etter gratis nettbasert ERP, har du akkurat funnet den beste gratis nettbaserte ERP-en som finnes. I motsetning til andre kostnadsfrie ERP-løsninger med åpen kildekode, som det kan ta timer å distribuere og uker å implementere fullstendig, er Bitrix24 klar til bruk i skyen på bare 30 sekunder. Ingen grunn til bekymring, vi har også en en lokal versjon av Bitrix24 med tilgang til åpe...

Lær deg mer om Bitrix24

Les mer

Et enkelt lønnssystem for små bedrifter. Har funksjoner for utleggsadministrasjon og automatisk regnskapsføring.

Lær deg mer om Centiga lønn

Les mer
Conta-logo

Conta

Conta AS

Enkelt lønnssystem for aksjeselskap og enkeltpersonforetak. Alt du trenger på ett sted, inklusive regnskap, faktura, lønn og årsoppgjør. Det er blant årsakene til at Conta har fått over 60.000 kunder og 4,7 av 5 mulige stjerner.

Lær deg mer om Conta

Les mer

En løsning som støtter voksende virksomheter samtidig som den gir god kundeservice. Sveis sammen alle forretningsfunksjoner med IFS forretningssystem og bygg opp en helhetlig løsning for økonomi, forsyningskjede, HR og CRM med dette skybaserte verktøyet. Analyser fortiden og forutsi fremtiden med smarte verktøy for analyse og prognoser og følg virksomheten i sanntid for raskt å kunne reagere på pl...

Lær deg mer om IFS ERP

Les mer
Oseberg-logo

Oseberg

Oseberg solution as

Vi leverer komplette forretningsløsninger og rådgivning som effektiviserer virksomheter. Salg, utleie, implementering, videreutvikling og support av standardisert programvare og plattform for virksomhetsstyring, med et bransjeorientert fokus. Vi kartlegger, analyserer og anbefaler konkrete tiltak og løsninger til forbedring av våre kunders forretningsprosesser.

Lær deg mer om Oseberg

Les mer
ECI Ridder iQ logo.png

Ridder iQ

ECI Software Solutions

Innovativ skybasert ERP-programvare for smart produksjon i kundeordrestyrt produksjon. Ridder iQ samler kunnskapen og den praktiske erfaringen som er samlet siden 1982 og er bygd med de nyeste programvareteknologiene. Systemet er helt skapt og bygd fra praksis, gjennom erfaring og tilbakemeldinger fra alle 1300+ kunder gjennom årene.

Lær deg mer om Ridder iQ

Les mer
SAP

SAP

SAP

En av verdens største leverandører i ERP -systemer. Tilbyr et bredt spekter av produkter der du som kunde kan motta systemstøtte fra HR til prosjektledelse. Forretningssystemet er tilpasningsdyktig.

Lær deg mer om SAP

Les mer
Uni Economy-logo

Uni Economy

Uni Economy

Uni Economi er økonomisystemet som er designet for å gjøre dine forretningsprosesser enklere og effektivisere din bedrift sine oppgaver.

Lær deg mer om Uni Economy

Les mer
Visma.net ERP-logo

Visma.net ERP

Visma Software AS

Visma.net skybasert ERP-system for mellomstore og store bedrifter som trenger et stort utvalg funksjoner, integrasjoner og skreddersøm. Systemet er spesielt godt egnet for bedrifter med større transaksjonsvolum og stort krav til ytelse.

Lær deg mer om Visma.net ERP

Les mer

Hva er de største fordelene med ERP-systemer?

Et ERP-system kommer med en rekke ulike fordeler. Siden det fungerer i sanntid, kan du se frem til alltid å ha oppdatert informasjon for hånden når du skal ta beslutninger eller lage prognoser for fremtiden. Produktivitet og effektivitet internt vil med stor sannsynlighet øke når ERP-systemet implementeres og du får bedre innsikt i de ulike delene av virksomheten.

I dag brukes ERP-systemer for alle typer bedrifter, store som små. Alt fra industri, detaljhandel og byggebransjen bruker ERP-systemer for å administrere forretningsprosesser. Man kan si at den danner et senter for all informasjon og viktige forretningsfunksjoner, som økonomi, men også for å gi bedriftsledere oppdatert informasjon å ta hensyn til i ulike beslutninger. Her har du med andre ord et verktøy du ikke vil være foruten – velkommen til å teste BusinessWith og foreta din sammenligning av ERP-systemer i Norge.

Beskrivelse av produktegenskaper

CRM

En funksjon som har blitt mer vanlig den siste tiden. Ikke en selvfølge i mange ERP-er, da systemmarkedet tilbyr mange alternativer til CRM-systemer

HRM

Akkurat som CRM er det ikke alle bedrifter som trenger HRM-modulen, for mange bedrifter har personaldata i et separat HR-system. Men det er likevel veldig praktisk å ha HR i ett ERP-system.

Innkjøp

En modul som tilbys av mange forretningssystemer, spesielt de som er innrettet mot produksjonsbedrifter

Lager og logistikk

I bransjetilpassede forretningssystemer er det sterk fokus på å kunne administrere forsyningskjeden. Det betyr innkjøp, produksjon, lagerhåndtering m.m.

Ordrebehandling

Behandler viktige kundeordredata. En meget nyttig funksjon i et ERP-system

Prosjektledelse

En vanlig modul mange bedrifter setter pris på. Hjelper til med tidsplanlegging, ressurshåndtering osv.

Regnskap

En veldig vanlig funksjonalitet i et ERP-system.

Økonomi

En av de vanligste modulene i et ERP-system. Økonomiske data og informasjon er en naturlig del av en ERP for å administrere regnskap, bokføring, forretningsdata, etc.