HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste salgsstøttesystem

Hvilket salgsstøttesystem bør jeg velge?

Ser du etter et salgsstøttesystem for din bedrift? I motsetning til CRM er salgsstøttesystemet et samlenavn for systemer som støtter salg. Det kan også inkludere ulike markedsføringssystemer innen leadgenerering. Kort sagt – systemet handler om å gjøre ditt og din bedrifts salg så effektivt som mulig. En selger kan bruke flere systemer for salgsstøtte hver dag.

Hvordan ville livet vært for en selger uten et salgsstøttesystem? Ikke en lett match. Men for deg som arbeidsgiver kan det være en jungel å vite hva slags salgsstøtte dine selgere trenger. Hvordan skal de oppnå et mest mulig effektivt salg? Hvordan skal de behandle varme og kalde ledninger? Hva genererer potensielle kunder for deg? For å finne den rette veien i jungelen finnes det en to-trinns løsning som vi anbefaler på det sterkeste. Nummer én er å ta hjelp fra selgerne selv, for å vite hvilke behov de har. Nummer to – få hjelp fra BusinessWith. Vi lister de beste salgsstøttesystemene tilgjengelig på det norske markedet, slik at du finner den eller de perfekte matchene for deg.

Hvordan skal jeg sammenligne salgsstøttesystemer?

Det er **fordeler og ulemper med alle systemer **og verktøy. Et system som fungerer for en organisasjon er kanskje ikke like egnet for en annen. Heldigvis er det ikke bare ett salgsstøttesystem tilgjengelig – noe som kan føles både bra og vanskelig. Å velge riktig verktøy er ikke alltid en enkel prosess. Derfor er det verdt å involvere de som skal bruke salgsstøttesystemene i beslutningsprosessen. Sørg alltid for at ledelsen er med, men at du velger ett eller flere verktøy som selgerne selv ønsker å prøve. Ta deg tid til å foreta en solid sammenligning av salgsstøttesystemer før du tar en avgjørelse, og les anmeldelser. Hvilke anmeldelser mottar hvert system? Hvilke funksjoner trenger du? **Sammenlign og velg salgsstøttesystemer **hos oss i BusinessWith.

Hvilke verktøy tilhører salgsstøttesystemer?

Øk salget, strømlinjeforme prosesser og skape større kundekunnskap. Salesforce er en verdensledende CRM-plattform som håndterer alle typer kundrelaterte prosesser som salgsstøtte, marked, felttjeneste, kunde- og partnerportaler. Vi tilpasser og integrerer selvfølgelig Salesforce i dine behov og eksisterende systemer. Vi hjelper deg fra mulighetsstudie og analyse til ferdig system.

Lær deg mer om Salesforce - Sales Cloud

Les mer
SuperOffice CRM

SuperOffice CRM

SuperOffice

SuperOffice er en suite leverandør som er ekspert på 360 graders CRM og som forener dine forretningsprosesser. SuperOffice Sales gir deg verktøyene du trenger for å drive salgsprosessene. Løsningen hjelper selgerne med å lande flere avtaler og overgå salgsmålene sine. SuperOffice Marketing gjør markedsavdelingen i stand til å kjøre store kampanjer med personlig tilpasset kommunikasjon. SuperOffice...

Lær deg mer om SuperOffice CRM

Webside

CRM -systemet for de som ønsker å komme i gang raskt og deretter tilpasse seg vekstraten. HubSpot inkluderer alt som markedsføringsautomasjon, blygenerering og salgsautomatisering til en fast månedlig kostnad. I tillegg får du gratis tilgang til HubSpot -støtte og integrasjon til Outlook og Gmail. Passer til alle bransjer og kan kobles til din andre systemstøtte som ERP, signering av digital kontr...

Lær deg mer om HubSpot CRM

Les mer
Membrain

Membrain

Membrain

Membrain er CRM-systemet og salgsstøtten selgerne dine har lengtet etter – hele veien fra prospektering til kundesuksess. Membrain retter seg mot B2B-bedrifter som jobber med komplekst salg, og som sikter mot økt vekst. Fokuset til Membrain er å støtte, oppmuntre og gjenskape vellykket atferd, i stedet for å bare logge data etter at noe har funnet sted. Membrain er basert på en prosesstilnærming h...

Lær deg mer om Membrain

Webside
Lime GO

Lime GO

Lime Technologies

Lime Go er det nettbaserte CRM-systemet for selgere og salgsledere som ønsker å jobbe mer datadrevet i salget sitt. Med alle nordiske selskaper integrert i databasen fra starten med smarte filtre, kan du enkelt finne nye kunder. Lag ringelister basert på hundrevis av kriterier og arbeid strukturert med pipeline management for å avslutte avtaler raskere. Kom raskt i gang med Lime Go i dag!

Lær deg mer om Lime GO

Webside

webCRM er det fleksible systemet med mange mulighter, men som du samtidig kommer kjapt i gang med. I vår Plus-versjon får du både en grunnstruktur og muligheten til å jobbe effektivt med kunderelasjonene, der businessmuligheter og pipeline resulterer i flotte tilbuds- og avtalemaler. Følg med på din business mot budsjett og dra nytte av de dataene dere har for å kunne ta bedre avgjørelser.

Lær deg mer om webCRM - Plus

Webside
Upsales

Upsales

Upsales

Upsales er Sveriges raskest voksende CRM, som hjelper B2B -selskapet. Upsales CRM hjelper B2B -selskaper med å finne nye kundeemner, vinne mer virksomhet og skape ekstra salg med eksisterende kunder. Upsales er det åpenbare valget for raskt voksende salgsorganisasjoner som ønsker en komplett CRM med muligheten til å bygge videre med funksjoner som markedsføringsautomasjon og avanserte salgsrapport...

Lær deg mer om Upsales

Les mer

Et av de største nettbaserte CRM -verktøyene globalt. Tilbyr mange moderne funksjoner som er enkle å bruke og er i forkant av AI -teknologien som er integrert med CRM.

Lær deg mer om Zoho CRM Enterprise

Les mer

Her er verktøyene for salgsstøttesystemer

I utvalget og kvalifiseringen over hvilke salgsstøttesystemer bør du kjøpe inn til din bedrift? Hvilke behov har du egentlig, og hvordan ville den perfekte kundereisen sett ut for deg? Hva spør selgerne selv om? Det finnes mange typer salgsstøttesystemer. Her lister vi opp de viktigste:

  • CRM-system
  • Verktøy for å generere potensielle kunder
  • Prospekteringsverktøy
  • E-postmarkedsføringsverktøy
  • Tilbudsverktøy

Uansett hvilken type salgsstøttesystem du trenger for din organisasjon, er vi i BusinessWith her for å veilede deg gjennom systemjungelen. I vår sammenligningsguide kan du enkelt søke, finne og sammenligne ulike verktøy. Trenger du mer hjelp? Du er velkommen til å kontakte oss i da