HjemSystem guideOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste verktøyene for pulsmålinger

Hvilket verktøy for medarbeiderundersøkelser eller pulsmålinger trenger du?

Hvordan har de ansatte det og presterer – og hvordan sørger du for at alle har det bli involvert? Og hva sier egentlig dine ansatte om arbeidsplassen din? Er de gode ambassadører og sprer et godt rykte om deg som arbeidsgiver?

For å finne ut hvordan organisasjonen har det, er det smart å gjøre jevnlige gjennomganger pulsmålinger via pulsmåleverktøy. Den sørger for å sjekke "tempen" her og nå, mens medarbeiderundersøkelser vanligvis pleier å være noe som brukes mindre hyppig. Det er også greit å sjekke hva du får for eNPS, dvs. Ansattnett promoterscore, som gir et nøyaktig mål og indikasjon på hvor villig du er personalet skal anbefale arbeidsplassen din til andre.

Det finnes en rekke verktøy på markedet som kan hjelpe deg å implementere pulsmålinger for ansatte. For å velg det riktige verktøyet for pulsmålinger og den riktige enden er begynnelsen Jeg skal spørre dere hva dere ønsker å finne ut gjennom medarbeiderundersøkelsene. Vil du bare ha en rettesnor å forholde deg til, eller tenker du mer avansert - at pulsmålingene skal være det du stoler på for å kunne endre, en dybdeanalyse slik at hele organisasjonen kan nå sine mål?

Hvis du vil ha innebygde handlingsforslag i verktøyet ditt, bruk AI for å kunne automatisere optimalt? Hvordan er medarbeiderundersøkelsen eller pulsmålingen bygget? Er det brukervennlig? Hvordan håndteres anonymitet, og kan begge deler ansatte og ledere får anbefalinger om handlingsplaner? Sammenlign verktøy for pulsmåling og velg de alternativene som passer deg best, her på BusinessWith.

Hva trenger jeg å vite om pulsmålinger?
Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tilbyr en komplett Talent Manager plattform (Visma Talent Solutions) som omfatter støtte som samtlige strategiske HR-prosesser for å tiltrekke, utvikle og beholde medarbeidere, kunder og partnere. Systemet brukes av alle former for private og offentlige bransjer og organisasjoner. Systemet passer både for den litt mindre bedriften og for en større, global organisasjon.

Lær deg mer om Visma Talent HR

Webside

Med støtte i forskning tar Weekli av Talentech pulsen til dine ansatte som kan si hva de tenker hver uke, helt anonymt. Weekli av Talech lar ledere handle for fakta i stedet for gjetninger. Verktøyet sender ut spørsmål og sammenstiller alle svarene automatisk hver uke - slik at du kan bruke tid på endringsarbeid i stedet.

Lær deg mer om Weekli by Talentech

Les mer
&frankly

&frankly

&frankly

& Ærlig talt er for de som ønsker å sette engasjement og velvære på toppen av agendaen og øke selvledningen i alle deler av organisasjonen. Med & ærlig talt får du støtte hele veien, fra å forstå hvordan dine ansatte føler for å skape dialog og drive endring. Omgivelsene endrer seg hvert minutt, og det er viktig å stadig holde deg oppdatert om hvordan teamet ditt og organisasjonen din har det. Å k...

Lær deg mer om &frankly

Les mer
Winningtemp

Winningtemp

Winningtemp

WinningTemp skaper mer effektive organisasjoner gjennom bedre ledelse og økt engasjement WinningTemp tilbyr markedets mest avanserte løsning for kontroll og optimalisering av menneskelige ressurser. Basert på mer enn 600 vitenskapelige studier, hjelper vår AI-baserte plattform ledere og ledere å visualisere utviklingen av ansatte i sanntid og handle basert på innsikt som styrker engasjement og for...

Lær deg mer om Winningtemp

Les mer

Grade Engage er et brukervennlig og moderne pulsmålerverktøy som brukes av alt fra mindre selskaper til Sveriges største arbeidsgiver i både privat og offentlig sektor. Med vårt pulsmålerverktøy kan du enkelt måle dine ansattes forpliktelse og velvære basert på en forskningsbasert spørsmålsbank. Det er også mulig å lage dine egne spørsmål basert på dine forretningsbehov. I intuitive dashboards ser...

Lær deg mer om Grade Engage

Les mer
GreatRate

GreatRate

GreatRate

Et skybasert samlet system for ansattes undersøkelser. Greatrate tilbyr en omfattende portefølje av funksjoner for å forstå velvære og engasjement fra dine ansatte gjennom brukervennlige metoder.

Lær deg mer om GreatRate

Les mer
Netigate

Netigate

Netigate

Netigate er et tilpassbart system som gir en god oversikt over selskapets medarbeidere. Netigate tilbyr API så vel som SMS -funksjoner og har også en valgbar design for ansattes undersøkelse.

Lær deg mer om Netigate

Les mer

Derfor må du gjennomføre medarbeiderundersøkelser og pulsmålinger

Som arbeidsgiver er det å kunne ta del i løpende tilbakemeldinger fra ansatte å vise at du tar deres trivsel og engasjement på alvor, og at du virkelig forstår at dette engasjementet går hånd i hånd med produktivitet og resultater. Medarbeideropplevelsen er utrolig viktig for deg som bedrift må være i stand til å nå dine mål effektivt. Det er tross alt de ansatte som utfører det arbeid som fører til oppnåelse av virksomhetens mål og resultater.

Velg selv hvor store og omfattende mål du vil gjøre, og deretter analysere resultatene og lage handlingsplaner basert på dem. Forskjellen pulsmåleverktøy eller medarbeiderundersøkelser er svært vanlig i dag smart, og algoritmer kan ofte bidra til å skille ulike mønstre i dataene som presenteres. Det er et utrolig effektivt verktøy for å kunne få til endringer i atferd og skape forbedringer på ulike områder - og for å kunne avdekke mulig psykisk lidelse. Når mange jobber hjemmefra eller spredt utover, blir det enda viktigere å faktisk "ta temperaturen" på hvordan du har det som leder for å få innsikt i engasjementet og om det går i riktig retning. Jobber du innen HR er det viktig at du støtter lederne og lærer dem opp i undersøkelsene, slik at de vet hvordan de kan iverksette tiltak for å oppnå forbedringer.

Ta hjelp av en ekspert når du ønsker å bli mer solid medarbeiderundersøkelser og pulsmålinger for ansatte. BusinessWith hjelper deg med å finne verktøyene som passer for deg organisasjon og mål.