HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste verktøyene for pulsmålinger

Hvilket verktøy for medarbeiderundersøkelser eller pulsmålinger trenger du?

Hvordan har de ansatte det og presterer – og hvordan sørger du for at alle har det bli involvert? Og hva sier egentlig dine ansatte om arbeidsplassen din? Er de gode ambassadører og sprer et godt rykte om deg som arbeidsgiver?

For å finne ut hvordan organisasjonen har det, er det smart å gjøre jevnlige gjennomganger pulsmålinger via pulsmåleverktøy. Den sørger for å sjekke "tempen" her og nå, mens medarbeiderundersøkelser vanligvis pleier å være noe som brukes mindre hyppig. Det er også greit å sjekke hva du får for eNPS, dvs. Ansattnett promoterscore, som gir et nøyaktig mål og indikasjon på hvor villig du er personalet skal anbefale arbeidsplassen din til andre.

Det finnes en rekke verktøy på markedet som kan hjelpe deg å implementere pulsmålinger for ansatte. For å velg det riktige verktøyet for pulsmålinger og den riktige enden er begynnelsen Jeg skal spørre dere hva dere ønsker å finne ut gjennom medarbeiderundersøkelsene. Vil du bare ha en rettesnor å forholde deg til, eller tenker du mer avansert - at pulsmålingene skal være det du stoler på for å kunne endre, en dybdeanalyse slik at hele organisasjonen kan nå sine mål?

Hvis du vil ha innebygde handlingsforslag i verktøyet ditt, bruk AI for å kunne automatisere optimalt? Hvordan er medarbeiderundersøkelsen eller pulsmålingen bygget? Er det brukervennlig? Hvordan håndteres anonymitet, og kan begge deler ansatte og ledere får anbefalinger om handlingsplaner? Sammenlign verktøy for pulsmåling og velg de alternativene som passer deg best, her på BusinessWith.

Derfor må du gjennomføre medarbeiderundersøkelser og pulsmålinger

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 30 forskjellige Pulsmålinger

Sorter etter
Populum-logo

Populum

Populum

Populum er en People & Culture Experience-plattform. Organisasjoner bruker den internt for å samarbeide om forbedringer innen trivsel, engasjement, kultur og transformasjonsinitiativer. Ved regelmessig å måle organisasjonens nøkkelområder fokuseres det på det som har størst innvirkning på medarbeidernes og ledernes trivsel og prestasjoner.

Lær deg mer om Populum

Les mer
Yesbox

Yesbox

Yesbox

Spor organisatorisk trivsel, engasjement og handle på tilbakemeldinger Yesbox sine effektive medarbeiderundersøkelser og pulsmålinger er utformet etter behov og bransje. Yesbox tilbyr smarte undersøkelser som gir innsikt i kultur, strategier og arbeidsmiljø. Vi har fokus på grunnleggende behov, motivasjon, ledelse, stress og arbeidsforhold. Med Yesbox Puls får du kontinuerlig medarbeidertilbakeme...

Lær deg mer om Yesbox

Les mer
Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tilbyr en komplett Talent Manager plattform (Visma Talent Solutions) som omfatter støtte som samtlige strategiske HR-prosesser for å tiltrekke, utvikle og beholde medarbeidere, kunder og partnere. Systemet brukes av alle former for private og offentlige bransjer og organisasjoner. Systemet passer både for den litt mindre bedriften og for en større, global organisasjon.

Lær deg mer om Visma Talent HR

Les mer

Med støtte i forskning tar Weekli av Talentech pulsen til dine ansatte som kan si hva de tenker hver uke, helt anonymt. Weekli av Talech lar ledere handle for fakta i stedet for gjetninger. Verktøyet sender ut spørsmål og sammenstiller alle svarene automatisk hver uke - slik at du kan bruke tid på endringsarbeid i stedet.

Lær deg mer om Weekli by Talentech

Les mer
Eletive

Eletive

Eletive

Eletive tilbyr pulsmålinger som gir sanntidsinnsikt i dine medarbeideres opplevelser. Systemet bruker AI og maskinlæring til å lage undersøkelser og levere intuitive dashbord, varmekart og rapporter. Eletive lar deg spore eNPS-resultaten din og sammenligne resultatene dine med andre virksomheter i din bransje eller land.

Lær deg mer om Eletive

Les mer
Winningtemp

Winningtemp

Winningtemp

WinningTemp skaper mer effektive organisasjoner gjennom bedre ledelse og økt engasjement WinningTemp tilbyr markedets mest avanserte løsning for kontroll og optimalisering av menneskelige ressurser. Basert på mer enn 600 vitenskapelige studier, hjelper vår AI-baserte plattform ledere og ledere å visualisere utviklingen av ansatte i sanntid og handle basert på innsikt som styrker engasjement og for...

Lær deg mer om Winningtemp

Les mer
&frankly

&frankly

&frankly

&frankly er for de som ønsker å sette engasjement og velvære på toppen av agendaen og øke selvledningen i alle deler av organisasjonen. Med &frankly får du støtte hele veien, fra å forstå hvordan dine ansatte føler for å skape dialog og drive endring. Omgivelsene endrer seg hvert minutt, og det er viktig å stadig holde deg oppdatert om hvordan teamet ditt og organisasjonen din har det. Å kunne han...

Lær deg mer om &frankly

Les mer

Grade Engage er et brukervennlig og moderne pulsmålerverktøy som brukes av alt fra mindre selskaper til Sveriges største arbeidsgiver i både privat og offentlig sektor. Med vårt pulsmålerverktøy kan du enkelt måle dine ansattes forpliktelse og velvære basert på en forskningsbasert spørsmålsbank. Det er også mulig å lage dine egne spørsmål basert på dine forretningsbehov. I intuitive dashboards ser...

Lær deg mer om Grade Engage

Les mer
15five-logo

15five

15five

15five hjelper deg med å måle dine ansattes engasjement og raskt implementere endringer. Løsningen tilbyr brukervennlige og forskningsbaserte spørreskjemaer som kan fylles ut på hvilken som helst enhet på bare 6 minutter. I tillegg kan 15five sine rådgivere hjelpe deg med å utforme en langsiktig strategi for medarbeiderengasjement.

Lær deg mer om 15five

Les mer

Et skybasert HR-system som inneholder moderne HR-funksjoner som gjør personalprosessene mer effektive og gir deg en enklere jobbhverdag.

Lær deg mer om 4Human HRM

Les mer
Beams-logo

Beams

Beams

Beams tilbyr medarbeiderundersøkelser for å evaluere dine ansattes engasjement, samt analytiske verktøy med omfattende forslag til forbedringer. Undersøkelsene er utviklet med hjelp av forskere og HR-eksperter. Med Beams får dine ansatte personlige anbefalinger basert på resultatene deres og du kan vise at du setter pris på teamet ditt ved å gi ros.

Lær deg mer om Beams

Les mer

Betterworks Engage lar deg raskt samle tilbakemeldinger fra dine ansatte og ta viktige avgjørelser. Løsningen lar dine ansatte opprettholde sin anonymitet som sørger for at du får ærlige svar. Systemet holder styr på eNPS og andre KPIer i sanntid og lar deg sammenligne resultatene dine med andre bedrifter på tvers av bransjer.

Lær deg mer om Betterworks Engage

Les mer

Deel Engage er et workforce management-system som gjør det enkelt å holde oversikt over tidsplaner, fravær og engasjement. Det er lett å komme i gang med plattformen, og den kan tilpasses alle mulige behov. Ansatte kan kontrollere sitt fravær enten det er ferieønske eller permisjonsforespørsel, mens arbeidsgivere sparer tid ved å automatisere lønnsutbetalinger. Systemet integreres med Slack for å ...

Lær deg mer om Deel Engage

Les mer
Empuls-logo

Empuls

Empuls

Empuls er utviklet for å hjelpe deg med å forstå dine ansattes forventninger og forbedre opplevelsene deres. Plattformen lar deg spore eNPS-resultaten din og gi kontinuerlig tilbakemelding slik at dine ansatte føler seg verdsatt. Løsningen integreres med noen av de mest brukte systemene, som Teams og Slack.

Lær deg mer om Empuls

Les mer
Engagedly-logo

Engagedly

Engagedly

Team Pulse fra Engagedly er et verktøy som lar ledere få innsyn i deres ansattes meninger, identifisere mulige problemer og raskt implementere tiltak. Verktøyet bygger på forskningsbaserte spørsmål for å evaluere dine ansattes engasjement og bruker AI for å oppsummere alle svarene og fremheve dem som er mest relevante.

Lær deg mer om Engagedly

Les mer
EngageWith-logo

EngageWith

Springworks

Ved hjelp av EngageWith holder du oversikt over dine ansattes opplevelser ved å sende ut nyttige pulsundersøkelser. Mål eNPS-resultaten din og implementer raske løsninger for å forbedre medarbeideropplevelsen. Med EngageWith sine innebygde analytiske verktøy kan du fortløpende spore bedriftens ytelse.

Lær deg mer om EngageWith

Les mer
Glint-logo

Glint

Glint

Glint sin People Success Platform bygger på vitenskapsbaserte pulsundersøkelser for å forbedre de ansattes opplevelser på jobben. Løsningen gir innsikt i viktige KPIer og gir veiledning slik at du raskt kan implementere tiltak. I tillegg bruker Glints AI-for-HR-teknologi maskinlæring for å spare deg for tid. Systemet tilbys som en del av Microsoft Viva-abonnementet.

Lær deg mer om Glint

Les mer
Great Place To Work-logo

Great Place To Work

Great Place To Work

Great Place To Work sine temperaturmålinger gir deg innsikt i dine medarbeideres opplevelser for raskt å kunne iverksette tiltak eller justeringer. Undersøkelsen tar kun et par minutter å besvare og baserer seg på Great Place To Work sin anerkjente Trust Index som sikrer konfidensialitet. Resultater rapporteres via en digital leveringsplattform som gir deg muligheten til å løpende følge med på KPI...

Lær deg mer om Great Place To Work

Les mer
GreatRate

GreatRate

GreatRate

Et skybasert samlet system for ansattes undersøkelser. Greatrate tilbyr en omfattende portefølje av funksjoner for å forstå velvære og engasjement fra dine ansatte gjennom brukervennlige metoder.

Lær deg mer om GreatRate

Les mer
Howamigoing-logo

Howamigoing

Howamigoing

Howamigoing er en brukervennlig plattform som lar dine ansatte gi tilbakemeldinger så ofte det er nødvendig. Systemet tilbyr et utvalg av forskningsbaserte spørsmål og sender automatiske tilbakemeldingsforespørsler. Motiver dine ansatte ved å gi ros og hold oversikt over KPI-er.

Lær deg mer om Howamigoing

Les mer
Leapsome

Leapsome

Leapsome

Leapsome er et personalsystem som muliggjør videreutvikling av organisasjonen gjennom smarte funksjoner og effektive integrasjoner. Med alt fra onboarding til måloppfølging og undersøkelser legger Leapsome til rette for daglig personalledelse og bidrar til personalutvikling.

Lær deg mer om Leapsome

Les mer

MeBeBot er en intelligent AI-assistent som lar deg gjennomføre pulsundersøkelser i Slack eller Microsoft Teams. Det er lett å opprette, tilpasse og sende ut en undersøkelse, og du ser resultatene i sanntid. MeBeBot tilbyr også nyttige tilbakemeldingsverktøy for å forbedre medarbeideropplevelsen.

Lær deg mer om MeBeBot Pulse Surveys

Les mer
Netigate

Netigate

Netigate

Netigate er et tilpassbart system som gir en god oversikt over selskapets medarbeidere. Netigate tilbyr API så vel som SMS -funksjoner og har også en valgbar design for ansattes undersøkelse.

Lær deg mer om Netigate

Les mer
Peakon

Peakon

Peakon

Et globalt pulsmålingsverktøy som er tilgjengelig på flere språk og hvor du får tilgang til forskningsbaserte spørsmål for å få en bærekraftig helhetsforståelse av nivået av trivsel som dine ansatte opplever i organisasjonen.

Lær deg mer om Peakon

Les mer
PeoplePulse-logo

PeoplePulse

PeoplePulse

PeoplePulse lar deg evaluere dine ansattes meninger om deres arbeidsmiljø og fremheve mulige forbedringsområder. Du kan enkelt sammenligne resultater etter nøkkeldemografi som alder, kjønn, sted og inntekt. Løsningen bygger på data for å hjelpe deg med å utvikle effektive forbedringsstrategier.

Lær deg mer om PeoplePulse

Les mer
Pulsely-logo

Pulsely

Pulsely

Pulsely er utviklet med tanke på mangfold og inkludering på arbeidsplassen. Løsningen lar deg måle din bedrifts mangfolds- og inkluderingsgrad og tilbyr forskningsbaserte tiltak. I tillegg får du en bra oversikt over dine data ved hjelp av et intuitivt dashbord.

Lær deg mer om Pulsely

Les mer
main horizontal logo dark green.png

Questback

Questback

Questbacks ansatteundersøkelse jobber for å skape det beste arbeidsmiljøet på arbeidsplassen din. Verktøyet er enkelt å bruke og muliggjør jevn kommunikasjon mellom ansatte ved å bruke innebygde chatfunksjoner i systemet.

Lær deg mer om Questback

Les mer

TalentPulse er en populær plattform for medarbeiderundersøkelser som brukes av bedrifter i 59 land. Løsningen leverer sanntidsdata og tilbys med innebygde analyseverktøy for å hjelpe deg raskt å implementere endringer.

Lær deg mer om TalentPulse

Les mer
Team Insights-logo

Team Insights

Team Insights

Team Insights evaluerer dine ansattes engasjement i sanntid og bygger på AI for å analysere alle resultatene og oppsummere det mest relevante for deg. Løsningen lar deg sende ut både anonyme og ikke-anonyme spørreundersøkelser avhengig av dine behov. Du kan velge mellom en rekke forskningsbaserte spørreundersøkelsesmaler, eller formulere dine egne spørsmål.

Lær deg mer om Team Insights

Les mer
Vantage Pulse-logo

Vantage Pulse

Vantage Circle

Vantage Pulse tilbyr e-NPS-baserte undersøkelser for å fange opp ærlige tilbakemeldinger fra dine ansatte og øke deres engasjement. Vantage Pulse sporer dine ansattes tilfredshet ved hjelp av kraftige varmekart og gir deg muligheten for kontinuerlig tilbakemelding, kommentarer og oppfølging. I tillegg kan du sammenligne medarbeidernes engasjement og andre trender med interne benchmarks.

Lær deg mer om Vantage Pulse

Les mer

Derfor må du gjennomføre medarbeiderundersøkelser og pulsmålinger

Som arbeidsgiver er det å kunne ta del i løpende tilbakemeldinger fra ansatte å vise at du tar deres trivsel og engasjement på alvor, og at du virkelig forstår at dette engasjementet går hånd i hånd med produktivitet og resultater. Medarbeideropplevelsen er utrolig viktig for deg som bedrift må være i stand til å nå dine mål effektivt. Det er tross alt de ansatte som utfører det arbeid som fører til oppnåelse av virksomhetens mål og resultater.

Velg selv hvor store og omfattende mål du vil gjøre, og deretter analysere resultatene og lage handlingsplaner basert på dem. Forskjellen pulsmåleverktøy eller medarbeiderundersøkelser er svært vanlig i dag smart, og algoritmer kan ofte bidra til å skille ulike mønstre i dataene som presenteres. Det er et utrolig effektivt verktøy for å kunne få til endringer i atferd og skape forbedringer på ulike områder - og for å kunne avdekke mulig psykisk lidelse. Når mange jobber hjemmefra eller spredt utover, blir det enda viktigere å faktisk "ta temperaturen" på hvordan du har det som leder for å få innsikt i engasjementet og om det går i riktig retning. Jobber du innen HR er det viktig at du støtter lederne og lærer dem opp i undersøkelsene, slik at de vet hvordan de kan iverksette tiltak for å oppnå forbedringer.

Ta hjelp av en ekspert når du ønsker å bli mer solid medarbeiderundersøkelser og pulsmålinger for ansatte. BusinessWith hjelper deg med å finne verktøyene som passer for deg organisasjon og mål.

Beskrivelse av pulsmålingsfunksjoner

Analyse av varmekart

En grunnleggende funksjon til et pulsmåleverktøy er å få oversikt over temperaturen til de ansatte i en heatmap-analyse, som brukes som grunnlag for sanntidsanalyse.

Automatisk utsendelse

Gjør det mulig å installere utsendelse av visse hendelser som utløses i verktøyet.

Employee Net Promoter Score (eNPS)

En grunnleggende funksjon i pulsmålinger. Som bedrift kan du få et gjennomsnitt av hvordan dine ansatte anbefaler deg som arbeidsgiver. eNPS står for Employee Net Promoter Score

Forslag til tiltak

En funksjonalitet som sikrer at HR og ledere kan få en handlingsplan per individ eller team basert på resultatene av pulsmålingene til de ansatte. Et verdsatt innslag.

KPI-er/ OMSETNING

En administratorrettighet som gir deg oversikt over KPIene eller nøkkeltallene du ønsker å holde styr på fra pulsmålingene utført av dine ansatte. Et verdsatt innslag i medarbeiderundersøkelser generelt.

NPS benchmarks

Benchmarking av dataene dine er alltid attraktivt og stimulerende, men du må ha tid til å tilpasse organisasjonen til resultatene. Dette er en verdsatt funksjon ved et pulsmåleverktøy.

Tilbakemelding

Gjør det mulig å gi tilbakemelding til hverandre direkte i pulsverktøyet. Dette blir ofte satt pris på av ledere og ledere i organisasjonen.