HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste verktøy for digital forretningshelse

Hvordan bør jeg tenke på digital bedriftshelse?

Digital helse for bedrifter og digitale helsetjenester blir stadig mer populære. Nettpleie er lett tilgjengelig og effektivt, og er en strålende investering for deg som bedrift eller organisasjon. Du og dine ansatte får tilgang til klassiske råd for bedre ansattes helse – men helt digitalt.

Med digital bedriftshelse øker mulighetene for å effektivt fange og undersøke signaler om dårlig helse. Når en ansatt lider av fysiske eller psykiske problemer eller utfordringer, kan den digitale bedriftshelsetjenesten hjelpe den ansatte tilbake på jobb så snart han eller hun er klar. Arbeidet med personalgruppen pågår hele tiden og helse bør stå på agendaen for alle organisasjoner i dag. Personalet er den viktigste ressursen for bedriften og en trivselsgruppe er avgjørende for å lykkes. Løs derfor dine utfordringer med digital forretningshelse. Sammenlign og finn den beste digitale forretningshelsen direkte her hos oss i BusinessWith.

Hvilket digitalt forretningshelseverktøy passer for meg?

Vi i BusinessWith har samlet en rekke aktører som driver digital bedriftshelse eller helsehjelp. Hos oss kan du enkelt søke og filtrere etter aktører som passer best for dine behov, basert på de parameterne du som ledelse eller HR-avdelingen har bestemt som viktigst. Hva trenger du støtte med? Er det kanskje fraværsbehandling, støtter vi rehab eller de klassiske helserådene?

Verktøyene i dag kan hjelpe med alt fra online booking og fraværshåndtering til andre digitale helseløsninger. Velkommen til å begynne å sammenligne allerede i dag for å finne den beste løsningen for deg - eller velkommen til å kontakte oss for å finne det riktige verktøyet for digital forretningshelse.

Hvordan kan jeg forbedre helsen med et nettbasert verktøy?

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 3 forskjellige Digital bedriftshelse

Sorter etter
Bedriftshelsen-logo

Bedriftshelsen

Bedriftshelsen

En ledende aktør innen bedriftshelsetjenester. Hos Bedriftshelsen får du tilgang til et bredt tjenestespekter, herunder helseundersøkelser, risikovurdering og støtte i sykefraværsarbeidet. Bedriftshelsen har flere verktøy for kartlegging av arbeidsmiljø og hjelper din virksomhet dersom det oppstår arbeidsmiljøutfordringer.

Lær deg mer om Bedriftshelsen

Les mer

En av Norges ledende bedriftshelsetjenester. Grunnavtalen inkluderer en kartlegging av hvilke tjenester bedriften trenger for å dekke lovpålagte krav, samtidig som du får en skreddersydd plan for bistand og tilgang til årlige rapporter som beskriver hvilke aktiviteter som er utført. I tillegg tilbyr Grønn Jobb rutine helseundersøkelser, hjelp med HMS-arbeid og risikokartlegging.

Lær deg mer om Bedriftshelsetjeneste

Les mer

Dr.Dropin hjelper din virksomhet med å oppfylle kravene om tilknytning til bedriftshelsetjeneste. Grunnpakken inkluderer en plan for bistand og årlige rapporter samt gratis telefonrådgivning og tilgang til en bedriftsportal med dokumenter, malverk og innsiktsverktøy. I tillegg kan dine ansatte få tilgang til et bredt spekter av fysiske og digitale helsetjenester, som reseptfornyelser, psykologtime...

Lær deg mer om Dr.Dropin Bedrift

Les mer

Hvordan kan jeg forbedre helsen med et nettbasert verktøy?

Syke ansatte eller ansatte som av en eller annen grunn ikke har det bra er en utfordring for alle arbeidsgivere. Det er et folkehelseproblem og ofte kostbart for arbeidsgiver, men det kan løses. Via digital bedriftshelse og proaktivt arbeid kan du redusere sykefraværet og bidra til bedre helse internt. Det er vanskeligere å helbrede en syk ansatt eller en ansatt som er uvel, enn å holde personen frisk. Ved å jobbe proaktivt, og bruke for eksempel kontinuerlige undersøkelser for å finne ut hvordan personalet har det, kan man oppnå stor suksess med hensyn til antall uhelse. Digital bedriftshelseavdeling bistår gjerne med undersøkelsen.

Takket være kontinuitet og data kan du følge helsestatusen til personalet ditt og være i stand til å planlegge de riktige intervensjonene til rett tid. Undersøkelsen kan dekke en rekke områder, inkludert det helt store psykososiale arbeidsmiljøet. Å fange opp fremmedgjøring og utrygghet er en nøkkelfaktor for å håndtere dårlig helse og forebygge både kort og lang sykemelding. Spørreskjemaer og digitale måleinstrumenter er bare en liten del av det den digitale bedriftshelsen kan bistå med. Vi i BusinessWith setter deg gjerne i kontakt med de selskapene og leverandørene som passer deg best. Filtrer gjerne her på siden vår og sammenlign de ulike alternativene. Med digital bedriftshelse kan du redusere kostnadene og snu trenden i riktig retning. Ta hjelp fra oss i BusinessWith for å finne det riktige verktøyet for digital forretningshelse.

Beskrivelse av produktegenskaper

Fraværshåndtering

Håndter fravær ved å la ansatte melde fravær direkte i systemet, uten å måtte ringe eller sende tekstmeldinger. Du kan også notere årsaken til fraværet.

Helseundersøkelser

Et verktøy for å måle helsen til ansatte for å få oversikt over trivselen til hver enkelt og bedriften som helhet.

Personlige profiler

Hver ansatt får en personlig profil som inkluderer den ansattes personlige helsestatus, tilgang til analyser og muligheten til å sette sine egne helsemål.

Planlegging av helsefremmende aktiviteter

Systemet gir forslag til ansatte om hva du kan planlegge for helsefremmende aktiviteter. Alt er basert på data og statistikk.

Rehabiliteringsstøtte

Under restitusjonsprosesser og rehabilitering er profesjonell støtte og hjelp med planlegging tilgjengelig.

Rådgivning innen ansattes helse

Få tilgang til profesjonelle råd for å fremme ansattes helse.

Tilbyr helsesjekker

Se frem til muligheten for ansatte til å bestille helsesjekker. Dette vil tillate deg å overvåke helsesituasjonen i din bedrift og forhindre mulig dårlig helse.

Tilgang til helsestatistikk og fravær

Som arbeidsgiver har du mulighet til å overvåke og analysere helsemønstre, eller ta del i fraværsstatistikk.