HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste reiseregningssystem og reiseregningsprogramvare

Hva gjør et reiseregningssystem?

Digitaliseringen av bedriftens prosesser skjer i rakettfart og digital håndtering av utgifter og kvitteringer er intet unntak, tvert imot er det nå nærmest en hygienefaktor å kunne ta et mobilbilde av en kvittering og det skal stort sett ordne seg . Det finnes mange flotte reiseregningssystemer – men hvordan bør du velge?

Skal du velge reiseregningssystemene som er spesialiserte eller velge et reiseregningsverktøy (modul) som inngår i for eksempel et lønnssystem? Beslutningen bør ikke vektes utelukkende av det, men spør deg selv om det er slik at du vil ha stordriftsfordeler med den nåværende leverandøren med fare for å bli for avhengig eller gå for en spesialisert leverandør som er mer banebrytende, men som krever flere integrasjonsevner . De fleste reisefaktureringssystemer inneholder lignende funksjoner, men det er noen verdifulle funksjoner som automatiserer og forenkler arbeidet enda mer for dine ansatte (elektroniske kvitteringer osv.). Disse funksjonene kan være et godt grunnlag for å vurdere hvilket system som er best egnet for virksomheten. Du kan finne de beste reiseregningssystemene hos oss på BusinessWith. Vi har kartlagt de beste systemene på markedet. Klar til å sammenligne og velge akkurat nå? Ta hjelp fra vår sammenligningstjeneste.

Hvilket reiseregningssystem eller reiseregningsprogram er riktig for din bedrift?

En av de mange fordelene med et reiseregningssystem (reiseregningsprogramvare) er det det forbedrer prosessene for mottak og utgiftsstyring slik at en som arbeidsgivere sparer administrasjon og minimerer manuelle feil. Leverandører av reiseregningssystemer har i høyt tempo utviklet flere nye digitale funksjoner for å kunne tilby flere fordeler til sine kunder. For eksempel en app for reiseregningshåndtering eller muligheten å ta et mobilbilde i dag vanlige funksjoner, noe som ikke var tilfelle For et par år siden.

Med vår unike kartlegging av programvare for reisefakturering kan du nå betydelig enklere begynne å sammenligne, ved å bruke vår avanserte filter- og sammenligningstjeneste, få en oversikt over leverandørene som kan matche dine behov og krav. Du kan sammenligne funksjonaliteter for kvitteringshåndtering og reisebestillinger, eller få oversikt over hvorfor selskaper til og med velger å gjøre forretninger med hverandre leverandør av reiseregning. Vi håper det forenkler valget ditt reiseregningssystem.

Ikke gå glipp av viktige funksjoner bak reiseregningssystemet

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 5 forskjellige Reiseregningssystem

Sorter etter
Flex HRM Payroll

Flex HRM Payroll

Flex Applications

Med Flex HRM Payroll får du et førsteklasses lønnssystem som er et av fem webbaserte verktøy i den komplette HRM-plattformen Flex HRM. Et sikkert, brukervennlig og fleksibelt lønnssystem som kan tilpasses et bredt spekter av tariffavtaler. Skreddesydde lønnsprosesser hjelper deg med å spare tid, og med kalenderen holder du lett oversikt over all type fravær. Andre funksjoner som finnes er: en smid...

Lær deg mer om Flex HRM Payroll

Les mer
Companyexpense

Companyexpense

Companyexpense

Findity er en outputtjeneste opprettet for deg. Administrer alle kjøp, kvitteringer, representasjon, kjørelengde og godtgjørelser på ett sted - helt automatisk og oppdatert etter lokale skatteregler. Få tid igjen med en utgangstjeneste som fungerer med dine eksisterende kort og regnskapssystemer - slik at du kan fokusere på hva som er viktig for deg. Gjennom vårt hvite etikett -partnerskap blir te...

Lær deg mer om Companyexpense

Les mer

Spesialisert reisefaktureringssystem som kan håndtere alle steg i reisefaktureringsprosessen. Har et sofistikert statistisk verktøy som lar deg holde styr på utvikling og effektivitet. Et av de større selskapene innen reisefaktureringsprogramvare.

Lær deg mer om Azets Expense

Les mer

Acubiz gir en ukomplisert produksjonsstyring fra kvittering til betaling. Alt dette i en skytjenestebasert app.

Lær deg mer om Acubiz EMS

Les mer
Automile

Automile

Automile

Automile tilbyr en komplett kjørebok med flere nyttige funksjoner, som føreridentifikasjon, merknader og automatisk registrering av rushtidsavgift. Ulike abonnementer og maskinvare tilbys avhengig av virksomhetens behov og antall kjøretøy. Velg mellom den smidige plug’n’play-enheten Automile Box eller Automile Hub, som enkelt installeres med tilkobling til kjøretøyets batteri og støtter førerident...

Lær deg mer om Automile

Les mer

Ikke gå glipp av viktige funksjoner bak reiseregningssystemet

Hvilke funksjoner er viktige når du investerer i et reiseregningssystem? BusinessWith har listen du trenger:

  1. Integrasjon – er reiseregningssystemet som er kompatibelt med andre lønnssystemer eller er den mer designet for å være kompatibel med leverandørens egne lønnssystem
  2. Mobilbilde
  3. Kredittkortintegrasjon – forenkler registreringen av utgifter og du sparer tid
  4. Det må være enkelt å beregne kilometerkompensasjon
  5. Det er mulighet for å koble sammen flere selskaper
  6. Attestasjonen – er den fleksibel slik at du kan bruke attestasjonsprosessen basert på dine eksisterende prosesser
  7. Er det en helautomatisert prosess for regnskap

Det er mange parametere å ta hensyn til, men i hovedsak bør du spar tid og systemet vil sørge for at det går problemfritt. Derfor er rettferdig systemetstilpasningsevne en viktig parameter å ta hensyn til i beslutningsprosessensom er noe om vi har tatt høyde for denne våren kartlegging og vurdering. For la oss være ærlige, det er veldig veldig få ansatte eller lønnsadministratorer som liker å bruke tiden sin til registrere reiseutgifter.

På businesswith.se kan du få oversikt over ulike reiseregningssystemer og hvilke funksjoner og prismodeller som tilbys. I tillegg med selvstendighet anmeldelser, kan du få tilgang til uavhengig forretningskritisk informasjon for deg kjøpsprosess.

Beskrivelse av funksjoner i reiseregnskapssystemet

Beregn kilometerrefusjon

Et veldig vanlig trekk ved et reiseregningssystem er at du kan ha en automatisk beregning av kilometerrefusjonen din. Noe som kan ta mye tid uten systemstøtte. Det sparer rett og slett mye tid for både bedriften og den ansatte.

Bestill og bestill direkte

En modul som lar deg bestille reise og hotell direkte i reiseregnskapsprogramvaren. I tillegg administrerer systemet også reisebestillingen og utgiftene knyttet til reisen din.

Kontoadministrasjon

Automatisk regnskapsføring av reiseutgifter og utlegg letter administrasjonen og reduserer manuelle feil. Vanligvis brukt i reiseregnskapsprogramvare og utgiftstjenester.

Kredittkortintegrasjon

Aktiver at dine digitale kvitteringer automatisk overføres til systemet som utgifter. Sparer mye tid og effektiviserer prosessen, pluss at det er en verdsatt funksjon av brukere.

Sertifisering

For å ha en effektiv flyt i bedriftens utgiftsprosess, trengs det en sertifiseringsfunksjon. Dette er noe som er inkludert i de fleste reiseregningsprogrammer. Det kan imidlertid variere med hvor fleksibelt det er å rute sertifiseringsautorisasjoner osv.

Statistikk og overvåking

Samler statistikk over din bedrifts utgifter og reiseutgifter. Du kan enkelt spore utviklingen av utgiftene dine og hvordan de har utviklet seg over tid. En vanlig funksjon i et reiseregningssystem.