HjemSystem guideOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste bedriftsbanker

Hvilken er den beste forretningsbanken for meg?

Beste bank for selvstendig næringsdrivende, beste bank for små bedrifter, beste bank for aksjeselskaper. Beste bank for å nå en bærekraftig økonomi. Det er mulig å bruke timer på Google på å prøve å velge riktig bank – spesielt hvis du fokuserer på forretningsverdier og ikke bare harde nøkkeltall som renter og kostnader.

Få hjelp fra oss i BusinessWith i stedet. Hos oss kan du sammenligne bankene med hverandre og finne løsninger som passer både det lille enkeltmannsfirmaet og det store selskapet.

Hvilken bank bør jeg velge?

Det er lett å bli fanget av bankenes tilbud. Selvfølgelig bør du sammenligne dem, for når det kommer til økonomi er det gode grunner til å gjøre forsiktige avveininger. Men før du gjør det, må du gjennomgå hva du og du som selskap trenger. Når du velger bank må du ta utgangspunkt i selskapets behov. Hva vil banken hjelpe deg med? For eksempel personlig service, trenger du det? Eller klarer du det meste selv? Det finnes mange løsninger hvor du som kunde må være aktiv og ta mange avgjørelser på egenhånd. Det er positivt for deg som føler deg hjemme på den økonomiske arenaen, men kan havne i en kostbar utfordring for deg som har hovedstyrkene på andre områder.

Bankkartet har blitt tegnet på nytt de siste årene. I dag får de store bankgigantene selskap av moderne småbanker. De fleste tilbyr tilsvarende tjenester for enkeltselskaper så vel som aksjeselskaper, men det er absolutt områder hvor bankene er forskjellige. BusinessWith tilbyr en sammenligningstjeneste der du kan sette de forskjellige bankene opp mot hverandre - hvorfor ikke starte nå med en gang?

Hvordan sammenligner jeg bedriftsbankene?

Den nordiske regionens største aktør for tilpassede betalingssystemer. SVEA Checkout tilbyr selskapet et komplett betalingssystem som enkelt kan implementeres og tilpasses selskapets vilje.

Lær deg mer om Svea Checkout

Les mer

Swedbank tilbyr selskapet en komplett og fullført betalingsløsning. Lagret kundeinformasjon, støtte for SWISH og kortbetaling gjør kjøpsprosessen enkel og jevn.

Lær deg mer om Swedbank Pay Checkout

Les mer

Hvordan sammenligner jeg bedriftsbankene?

Start med å ta utgangspunkt i dine behov som bedrift. Hvor mange ansatte har du? Hva selger du? Er selskapet helt nytt? Uansett hva du gjør, ikke velg den første beste banken. Mange har gått i fellen med å bare godta en banks vilkår og betingelser, da fokus er på å drive virksomheten, men dette anbefales ikke. Tenk på floraen av banker som kjemper om en plass i markedet i dag. Som bedriftskunde er du viktig for banken du velger, spesielt når du vokser over tid og tar større økonomisk plass. Ikke glem at du faktisk sitter med et trumfkort på hånden.

Sett opp en kravspesifikasjon før du går inn i sammenligningen. Vil du bruke en privat konto eller en bedriftskonto? Trenger du å ta opp lån, og i så fall: Hvilken form og hvor mye? Trenger du billeasing? Finansiering av maskiner? Ta med alt, så du vet hva du skal be om.

Når du har gjort sammenligningen her hos BusinessWith, anbefaler vi at du booker møter med de bankene som er mest interessante. Ta inn sitater og tenk gjerne en runde ekstra før du bestemmer deg. Lykke til!