HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste bedriftsbanker

Hvilken er den beste forretningsbanken for meg?

Beste bank for selvstendig næringsdrivende, beste bank for små bedrifter, beste bank for aksjeselskaper. Beste bank for å nå en bærekraftig økonomi. Det er mulig å bruke timer på Google på å prøve å velge riktig bank – spesielt hvis du fokuserer på forretningsverdier og ikke bare harde nøkkeltall som renter og kostnader.

Få hjelp fra oss i BusinessWith i stedet. Hos oss kan du sammenligne bankene med hverandre og finne løsninger som passer både det lille enkeltmannsfirmaet og det store selskapet.

Hvilken bank bør jeg velge?

Det er lett å bli fanget av bankenes tilbud. Selvfølgelig bør du sammenligne dem, for når det kommer til økonomi er det gode grunner til å gjøre forsiktige avveininger. Men før du gjør det, må du gjennomgå hva du og du som selskap trenger. Når du velger bank må du ta utgangspunkt i selskapets behov. Hva vil banken hjelpe deg med? For eksempel personlig service, trenger du det? Eller klarer du det meste selv? Det finnes mange løsninger hvor du som kunde må være aktiv og ta mange avgjørelser på egenhånd. Det er positivt for deg som føler deg hjemme på den økonomiske arenaen, men kan havne i en kostbar utfordring for deg som har hovedstyrkene på andre områder.

Bankkartet har blitt tegnet på nytt de siste årene. I dag får de store bankgigantene selskap av moderne småbanker. De fleste tilbyr tilsvarende tjenester for enkeltselskaper så vel som aksjeselskaper, men det er absolutt områder hvor bankene er forskjellige. BusinessWith tilbyr en sammenligningstjeneste der du kan sette de forskjellige bankene opp mot hverandre - hvorfor ikke starte nå med en gang?

Hvordan sammenligner jeg bedriftsbankene?

Liste over 13 forskjellige Bedriftsbank

Den nordiske regionens største aktør for tilpassede betalingssystemer. SVEA Checkout tilbyr selskapet et komplett betalingssystem som enkelt kan implementeres og tilpasses selskapets vilje.

Lær deg mer om Svea Checkout

Les mer
BN Bank-logo

BN Bank

BN Bank

En enkel og rask bank for små og mellomstore bedrifter. BN Bank er der når du skal ta viktige avgjørelser og hjelper deg med smarte, enkle og kostnadseffektive tjenester. Som kunde får du en skreddersydd løsning tilpasset din virksomhet og den daglige driften. I tillegg får du muligheten til å koble regnskapet til nettbedriften ved hjelp av BN Banks nyttige integrasjoner.

Lær deg mer om BN Bank

Les mer

SpareBank 1 SR-Bank tilbyr smarte løsninger for din bedrift, klubb, lag eller forening. Hos SR-Bank finner du alt du trenger for å lykkes med din virksomhet, inklusive ulike betalingsløsninger, lån- og finansieringstjenester samt pensjon og forsikring. Som kunde kan du også dra nytte av SpareBank 1 sitt eget regnskapsprogram samt hjelp av erfaren regnskapsfører når du trenger det.

Lær deg mer om SpareBank 1 SR-Bank

Les mer
Sparebanken Vest Bedrift-logo

Sparebanken Vest Bedrift

Sparebanken Vest

Hos Sparebanken Vest Bedrift finner du enkle banktjenester og nyttige verktøy som hjelper deg med å holde oversikt over alle kontoer, verdipapirer, lån og forsikringer. Har du tilgang til flere bedrifter kan du enkelt bytte mellom bedrifter ved hjelp av nettbanken. I tillegg kan du få rådgivning innenfor valuta- og rentehandel.

Lær deg mer om Sparebanken Vest Bedrift

Les mer
DNB-logo

DNB

DNB

Hos DNB får du som kunde bedriftskort, nettbank og tilgang på Norges fremste eksperter innen bank og finans. Du har muligheten til å bytte fra et annet regnskapsprogram til DNB Regnskap og får nyttige tips og veiledning under hele prosessen. I tillegg tilbyr DNB finansierings- og investeringsløsninger til alle behov samt ulike pensjonsprodukter for deg og dine ansatte.

Lær deg mer om DNB

Les mer

Swedbank tilbyr selskapet en komplett og fullført betalingsløsning. Lagret kundeinformasjon, støtte for SWISH og kortbetaling gjør kjøpsprosessen enkel og jevn.

Lær deg mer om Swedbank Pay Checkout

Les mer

Danske Bank tilbyr en rekke ulike forretningspakker avhengig av hvordan virksomheten ser ut og hvilke behov som finnes. Bedriftskunder har også mulighet til å supplere de ulike bedriftspakkene med tilleggstjenester for å matche individuelle behov. Danske Bank tilbyr omfattende finansiell rådgivning samt tilgang til digitale verktøy og kobling til utvalgte økonomisystemer for lettere å imøtekomme u...

Lær deg mer om Danske Bank Företag

Les mer

Handelsbanken tilbyr en rekke ulike skreddersydde løsninger rettet mot ulike behov. Deres produkter og tjenester gjør virksomheten mer effektiv, og deres rådgivning forenkler hverdagen din som gründer. Handelsbanken sørger også for pensjons- og forsikringsløsninger for dine ansatte. Alt håndteres smidig gjennom deres brukervennlige nettbank.

Lær deg mer om Handelsbanken Företag

Les mer

Nordea tilbyr både skreddersydde og kundetilpassede bedriftspakker. Deres tjenester strekker seg over hele Norden og er godt integrert i nettbanken, samtidig som brukeren enkelt kan legge til ulike tilleggstjenester og programmer etter behov. Som kunde får du muligheten til å bokføre ulike transaksjoner direkte i nettbanken samt få kontroll på kostnadene og søke om lån.

Lær deg mer om Nordea Företag

Les mer

SEB tilbyr en helhetlig løsning for hele selskapets økonomi. Gjennom nettbanken får brukeren oversikt over alle banktjenester og kan navigere og administrere ulike banktjenester på en brukervennlig måte. Som kunde hos SEB får du også en rekke ulike muligheter når det gjelder betalingsløsninger og finansieringstjenester som hjelper selskapet til å investere og vokse på lang sikt.

Lær deg mer om SEB Företag

Les mer
Pareto Bank-logo

Pareto Bank

Pareto Bank

En spesialisert bank som fokuserer på bedriftsfinansiering. Pareto Bank tilbyr en rekke tjenester og produkter til sine kunder, herunder ulike lån og rekapitaliseringstjenester.

Lær deg mer om Pareto Bank

Les mer

En enkel og billig bedriftsbank for små og mellomstore bedrifter. Hos Sbanken får du gratis bedriftskonto og nettbank samt gebyrfritt kort og god rente. Om du velger å koble bank og regnskap får du i tillegg bedre kontroll og slipper tidkrevende arbeid.

Lær deg mer om Sbanken

Les mer
Sparebanken Øst Bedrift-logo

Sparebanken Øst Bedrift

Sparebanken Øst

En lokalbank for din bedrift. Hos Sparebanken Øst får du et helhetlig utvalg av banktjenester samt økonomisk rådgivning fra erfarne bedriftsrådgivere som kan hjelpe deg med små og store prosjekter.

Lær deg mer om Sparebanken Øst Bedrift

Les mer

Hvordan sammenligner jeg bedriftsbankene?

Start med å ta utgangspunkt i dine behov som bedrift. Hvor mange ansatte har du? Hva selger du? Er selskapet helt nytt? Uansett hva du gjør, ikke velg den første beste banken. Mange har gått i fellen med å bare godta en banks vilkår og betingelser, da fokus er på å drive virksomheten, men dette anbefales ikke. Tenk på floraen av banker som kjemper om en plass i markedet i dag. Som bedriftskunde er du viktig for banken du velger, spesielt når du vokser over tid og tar større økonomisk plass. Ikke glem at du faktisk sitter med et trumfkort på hånden.

Sett opp en kravspesifikasjon før du går inn i sammenligningen. Vil du bruke en privat konto eller en bedriftskonto? Trenger du å ta opp lån, og i så fall: Hvilken form og hvor mye? Trenger du billeasing? Finansiering av maskiner? Ta med alt, så du vet hva du skal be om.

Når du har gjort sammenligningen her hos BusinessWith, anbefaler vi at du booker møter med de bankene som er mest interessante. Ta inn sitater og tenk gjerne en runde ekstra før du bestemmer deg. Lykke til!

Beskrivelse av produktegenskaper

Bedriftskort

Gjennom et firmakort har kunden mulighet til å betale alle kjøp direkte eller samle alt på en månedlig faktura. Samarbeid med Mastercard, Visa og American Express gir kunden en rekke fordeler for både kjøp og valutaveksling.

Betalingsløsninger

Betalingsløsninger er en tjeneste som tilbys gründere for å legge til rette for betalingsrutiner og forenkle likviditetsplanlegging. Tjenester som Swish, Bank-ID og ulike kontoalternativer tilbys for å dekke alle kundebehov og også forenkle økonomisk samhandling mellom ulike nordiske land og EU generelt.

Integrert regnskapstjeneste

Den integrerte regnskapstjenesten gjør at brukeren raskt og enkelt kan håndtere all regnskap og fakturering direkte i nettbanken uten tredjepartstjenester. Systemet håndterer alt automatisk og gir forslag til hva som skal legges ut ved bare å godkjenne foreslåtte regnskapsdokumenter.

Internasjonale handelstjenester

De internasjonale handelstjenestene gjør det enkelt for kunden å handle med ulike selskaper utenfor EU. Mulighet til å motta betalinger og fakturere kunder, samtidig som bankgarantien bidrar til å redusere risikoen og sikrer at selskapet mottar betalingen selv om den andre parten ikke betaler.

Kapitalforvaltning og investeringstjenester

Kapitalforvaltningstjenesten lar gründere få hjelp med investeringer på en fleksibel og enkel måte basert på mål, planer, men også dagens situasjon. Tjenesten kan skreddersys helt etter behov og kan også administreres helt av banken.

Lån og finansieringstjenester

Gjennom lån og finansieringstjenester får kunden muligheten til raskt å kvitte seg med penger som ellers ville vært knyttet til kundefakturaer, mens administrasjon, påminnelser og krav håndteres av banken. Banklån og finansiering av inventar og andre typer midler kan også finansieres av banken for å hjelpe selskapet i riktig retning.

Nettbank

Funksjonen tilbys som en tjeneste der brukeren har mulighet til å utføre ulike typer bank via datamaskinen eller telefonen. Gjennom tjenesten kan kunden enkelt overføre penger til forskjellige kontoer, få oversikt over transaksjonshistorikken og spore utgifter. Selv tilkoblede banktjenester kan håndteres via nettbanken og fungerer derfor som en portal for alle forhold knyttet til økonomien.

Pensjons- og forsikringsløsninger

Gjennom denne tjenesten tilbys kunden en rekke ulike pensjons- og forsikringsløsninger som er skreddersydd etter kundens behov. Som bedriftseier har du mulighet til å tilby dine ansatte pensjons- og sikkerhetsfordeler som enkelt administreres i nettbanken.