HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste performance management-system

Hva er et performance management-system

Performance management-system om å lede og lede en organisasjon på en måte som gjør ansatte motiverte og engasjerte slik at de presterer bedre. Men god ytelse er ikke alt. Prestasjonene og arbeidet som de ansatte legger ned skal være i tråd med virksomhetens mål. Som et HR-team kan det være lett å sette seg fast i å bygge en arbeidsplass full av retningslinjer og dokumenter som må følges. Prestasjoner kommer ikke fra det, men fra en kultur som er så inspirerende at ansatte ønsker å prestere bedre.

Ytelse handler om engasjement, men også om å bli anerkjent og belønnet for dine prestasjoner som ansatt. Ingen gulrot eller noen form for bonus, ingen drivkraft eller vilje til å prestere bedre. Hvordan måler du da prestasjoner, voksende kunnskap og et utviklende talent? Vel, ved regelmessig å gjøre en ytelsesgjennomgang. Men å tenke på en prestasjonsgjennomgang, det vil si å evaluere den ansattes prestasjoner, en gang i året - er for lite. Hva skjer hvis den ansatte mister engasjement i løpet av året? Følg med i tide gjennom et resultatstyringssystem som hjelper med jevnlige tilbakemeldinger og at prestasjoner er i tråd med bedriftens mål.

Det finnes verktøy for performance management på markedet i dag. Ved å bruke et slikt verktøy blir det lettere å jobbe systematisk med performance management. Et eksempel på hva et slikt system kan gjøre er å måle fremgang med KPIer og sett opp tilbakevendende avstemminger og samtaler med dine ansatte. Hos BusinessWith gir vi deg en oversikt over hvilke verktøy som finnes, slik at du kan sammenligne og velge det beste systemet for performance management for akkurat din organisasjon. Få hjelp fra systemguiden vår med en gang. Når du skal sammenligne hvilke verktøy som finnes på markedet, spør gjerne etter demoer eller sjekk ut leverandørens referanser. Målet ditt bør være å finne et verktøy som passer best for din bedrift.

Vær derfor ikke redd for å ta en titt på hvilke systemer dine konkurrenter bruker. Det kan gi en indikasjon på hva du bør ha, men det er selvfølgelig også mulig å skreddersy en løsning akkurat for deg.

Et godt rperformance management-system kan hjelpe deg med å redusere personalomsetningen – evaluer gjerne etter en stund hvordan systemet fungerer for deg. Økt ytelse i organisasjonen kan føre til en rekke andre fordeler. En arbeidskraft som trives og trives, fører til gode ambassadører internt og økt lyst til å prestere slik at din bedrift lykkes enda bedre med dine mål. Du er velkommen til å sammenligne og velge performance management-systemer direkte hos BusinessWith – vi har systemet for deg og din bedrift.

Hva er fordelene med et Performance management-system?

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 12 forskjellige Performance management-system

Sorter etter
Huma

Huma

Huma

Vanskelig å velge blant HR-systemene? Huma skiller seg ut som den eneste løsningen som kombinerer lokal HR-ekspertise og topp moderne teknologi. Vi tilbyr markedets beste mobilapp, norske digitale arbeidskontrakter, håndbøker og alt annet du trenger for å jobbe litt smartere og enklere med alle dine HR-prosesser.

Lær deg mer om Huma

Les mer
SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Verdens største HCM -leverandør. Det er alt fra talentstyringsløsninger til HR -mesterdata og lønn osv.

Lær deg mer om SAP SuccessFactors

Les mer
Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tilbyr en komplett Talent Manager plattform (Visma Talent Solutions) som omfatter støtte som samtlige strategiske HR-prosesser for å tiltrekke, utvikle og beholde medarbeidere, kunder og partnere. Systemet brukes av alle former for private og offentlige bransjer og organisasjoner. Systemet passer både for den litt mindre bedriften og for en større, global organisasjon.

Lær deg mer om Visma Talent HR

Les mer
Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

En enhetlig løsning for å tiltrekke, utvikle og styre din største konkurransefortrinn; Dine ansatte! Cornerstone tilbyr programvarestøtte fra første kontakt med potensielle kandidater og jevn onboarding, til individuell ferdighetsutvikling, læring og følg -up også knyttet til både kompensasjon og karriereplanlegging.

Lær deg mer om Cornerstone OnDemand

Les mer
Eletive

Eletive

Eletive

Eletive tilbyr pulsmålinger som gir sanntidsinnsikt i dine medarbeideres opplevelser. Systemet bruker AI og maskinlæring til å lage undersøkelser og levere intuitive dashbord, varmekart og rapporter. Eletive lar deg spore eNPS-resultaten din og sammenligne resultatene dine med andre virksomheter i din bransje eller land.

Lær deg mer om Eletive

Les mer
Personio

Personio

Personio

Systemet er optimalt for små og mellomstore bedrifter. Dette verktøyet kan alt - rekruttering, håndtering og utvikling av ansatte og lønnsadministrasjon. Personio vil være din nye MR Cockpit: Du vil ha tilgang til alle personaldata gjennom trykk på en knapp og kan automatisere alle HR -prosessene dine gjennom sysselsettingsperioden. På denne måten vil du endelig få tid til HR -informasjon som gir ...

Lær deg mer om Personio

Les mer

Optimal for store selskaper. En komplett HCM -skybasert løsning utviklet fra grunnlaget for hele ansattes livssyklus ("From Hire to Practire"). Basert på mange år med detaljert, kunde -drevet forskning og design for å skape en brukeropplevelse for en ny generasjon systemstøtte, innovasjon og ny teknologi som digitale assistenter, AI, ML, blockchain og IoT. En brukeropplevelse om du bruker HR, økon...

Lær deg mer om Oracle Cloud HCM

Les mer

Grade Talent er et skalerbart og moderne talentstyringssystem som brukes av alt fra mindre selskaper til nesten halvparten av Sveriges regioner. Karaktertalent hjelper deg å engasjere, utvikle og beholde dine ansatte - gjennom Kompetansehåndtering, ansattes intervjuer, karrierer, 360 ° tilbakemelding og målstyring. Vi er en trygg og engasjert samlet leverandør med over 25 år i bransjen og en kunde...

Lær deg mer om Grade Talent

Les mer
Eloomi

Eloomi

Eloomi

Enkle LMS -systemer som kobler din interne og eksterne trening. Bygget for å gjøre ansatte mer bevisste på ny forretningspolitikk og øke kunnskapen, ved å bruke den brukervennlige skytjenesten.

Lær deg mer om Eloomi

Les mer
Totara Perform

Totara Perform

Dossier Solutions

Totara er først og fremst kjent for sin godt etablerte og globale læringsplattform. Nylig har denne plattformen blitt til en mer omfattende løsning i form av Totaras Talent Experience Platform. Løsningen inneholder nå Totara Perform-modulen, med støtte for både tradisjonell og mer moderne og kontinuerlig ytelsesstyring. Systemet inneholder støtte for ferdighetshåndtering i form av ferdighetsprofil...

Lær deg mer om Totara Perform

Les mer
Verismo HR

Verismo HR

Verismo

Et komplett HR -system tilpasset brukeren som gir deg muligheten til å opprette en organisasjon med mennesker i fokus. Med flere funksjoner som effektiviserer og digitaliserer Verismo -ansatte, skaper en organisatorisk oversikt og gjør det mulig å strategisk utvikle arbeidsstyrken.

Lær deg mer om Verismo HR

Les mer

En global HCM -spiller som har funksjoner for hele arbeidslivssyklusen. Talent, Core HR, lønn, fordeler etc.

Lær deg mer om Workday HCM

Les mer

Hva er fordelene med et Performance management-system?

Systemet for performance management eller resultatstyring som du velge, skal hjelpe de som bruker verktøyet til å bli bedre ledere. Den heksa ansatte til å føle seg sett og hørt på arbeidsplassen, og føle at dette er det en arbeidsgiver som bryr seg om meg og som får meg til å vokse - er lettere sagt enn gjort ferdig. En uklar jobbrolle kan være en stor grunn til å bytte jobb, noe sånt som en performance management-system motvirker.

Med et verktøy for performance management blir det enklere og mer transparent for å bli enige om felles mål. Det blir det også tydeligere for både leder og medarbeider for å sikre at prestasjoner går hånd i hånd med virksomhetens mål og at verdiene overholdes.

Velg et system som er brukervennlig og som automatiserer så store deler som mulig for HR-teamet eller for lederne.

Beskrivelse av produktegenskaper

360 graders tilbakemelding

Samle tilbakemeldinger fra alle relevante områder av selskapet så vel som kunder for å øke medarbeidernes forståelse og muliggjøre omfattende og givende tilbakemeldinger.

Kompetansekartlegging

Få et fullstendig bilde av ferdighetene som er tilgjengelige i din bedrift for å maksimere ytelsen til enkeltpersoner og finne ut hvilken opplæring de trenger for å maksimere ressursene på den beste måten.

Kontinuerlige medarbeideranmeldelser

Raske og planlagte utsendelser med ferdige undersøkelser for oppfølging av personalprestasjoner og kompetanse i bedriften, skaper en kontinuerlig oppfølging med ansatte og team.

OKRs

OKR står for mål og nøkkelresultater og er en metodikk som fremmer fokuset på nøkkelmålene i organisasjonen og synkroniserer team for å jobbe mot et felles mål.

Personlige profiler

Personlige profiler til ansatte gjør det enkelt å identifisere utviklingen til ansatte og kompetansen de besitter.

Rapporter

Sammenstilte rapporter om ytelse i organisasjonen, noe som er nyttig for å identifisere svakheter og styrker til team og enkeltpersoner.

Utviklingsplaner

Lag utviklingsplaner med spesifikke mål for grupper eller enkeltpersoner og la ansatte klatre på stigen for å øke motivasjonen og ferdighetene på arbeidsplassen.

Ytelsesevalueringer

Evaluer ansattes prestasjoner og sett en verdi på innsats for å få en god ide om hvor grupper eller enkeltpersoner er på jobb og hvordan de presterer.