HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste kassasystemer for restauranter

Hvilket kassasystem trenger din restaurant?

Driver du restaurant, bar, kafé eller hotell, vet du sikkert allerede at du trenger et kassasystem som er enkelt for personalet å bruke, og som kan håndtere alt fra lunsjrush til overfylte kvelder. Tabellkart, hvor du enkelt kan se hvilke tabeller som er reservert og hvilke som ikke er det, letter planleggingen for eksempel. Og hvordan ønsker du å bli betalt? I kassen, ved bordet, har du et nettbrett for hånden for bordbestillinger? Det beste systemet for deg er det som er nærmest den hverdagen du har, eller kommer til å ha. Sammenlign gjerne de ulike systemene før du tar ditt endelige valg.

Et kassasystem for restauranter (også kalt POS-system, utsalgssted), betyr programvaren som ligger bak selve maskinvaren. Din maskinvare kan bestå av flere ulike komponenter, som det fysiske kassaapparatet i baren, kvitteringsskrivere og kortterminalene du bruker til å betale med kort. Som restaurant- eller hotelleier som skal kjøpe en kasseløsning bør du vurdere om du ønsker at kasseapparatet skal være mobilt, som for eksempel å kunne ha kassesystemet i nettbrettet eller mobiltelefonen , for eksempel. Vurder også hvordan du vil at kjøkkenet skal motta bestillinger. Skal servitøren eller servitøren levere en enkel lapp til kjøkkenet, eller skal du ha et bongsystem - altså at systemet sender bong til kjøkkenet? Som du ser – det er mye å tenke på. Ta utgangspunkt i hverdagen din og hvilke flaskehalser du ser akkurat nå, for å ta det riktige valget av system. Billigst er ikke alltid best.

Ny i bransjen? Les videre og spør gjerne lignende restauranter, barer, kafeer eller hoteller i din størrelse hva slags løsning de har. På slutten av dagen er det beste kassasystemet for deg det som virkelig forenkler administrasjonen din, slik at du kan tjene penger på å gjøre det du er best på - restaurant/kafé/bar eller hotellvirksomhet. Du er velkommen til å sammenligne de forskjellige POS-systemene direkte i BusinessWiths sammenligningsguide.

3 tips ved valg av kassasystem til restaurant
Northmill Flo

Northmill Flo

Northmill Flo

Vi tilbyr neste generasjons kontantsystem og smarte online tjenester - alltid uten bindingstider.

Lær deg mer om Northmill Flo

Les mer
Trivec

Trivec

Trivec

Å få en restaurant til å jobbe effektivt bør være enkelt, vi har bygget TRIVECs kontantsystem fra det perspektivet. Våre kontantsystemer fungerer perfekt for restauranter, barer, nattklubber og hoteller. Du vil motta et kontantsystem som støtter alle prosessene dine fra bestilling og bestilling til logistikk på kjøkkenet og betalingen. Du vil motta automatiske salgsrapporter og kan se ditt sanntid...

Lær deg mer om Trivec

Les mer
Caspeco kassa

Caspeco

Caspeco

Caspeco Personal er for deg i serveringsbransjen som ønsker et komplett planleggingsprogram som inkluderer lønnssystem, timerapporteringssystem og personallogg. Systemet letter den daglige driften og hjelper deg med å øke lønnsomheten.

Lær deg mer om Caspeco

Les mer

3 tips ved valg av kassasystem til restaurant

Det er en rekke ting å se etter når du sammenligner kassasystemer for ditt hotell, restaurant, bar eller kafé. BusinessWith hjelper deg å ta det beste og riktige valget. Her er tre tips og spørsmål som kan hjelpe deg på veien:

1. Trenger du et mobilt kassasystem?

Fordelene med å ha et mobilt kassesystem er mange. For det første blomstrer mobile kassasystemer og kan ofte bety en billigere pris. For det andre er det også en stor fordel å kunne bevege seg rundt og ta imot bestillinger og betale på en fleksibel måte. Bare pass på at den mobile betalingsløsningen ikke forstyrrer funksjonene du trenger for å kunne drive virksomheten din effektivt.

2. Hvilke betalingsalternativer trenger du?

Å gi kunden flere betalingsalternativer viser fleksibilitet og kan igjen gi deg et godt rykte – på dette hotellet, restauranten, baren eller kafeen er du moderne og har et høyt servicenivå. Klarna og Swish er to eksempler på betalingsalternativer som blir stadig mer etterspurt av kundene.

3. Hvor fleksibelt bør systemet være?

Ingen restaurant, hotell, bar eller kafé er like. Derfor er det viktig å virkelig ta utgangspunkt i virksomhetens behov og utfordringer når du velger et system. Hvor fleksibelt må kassesystemet være? Trenger du og vil du skalere opp i årene som kommer? Hvilke funksjoner er sentrale for deg? Bør systemet integreres i andre systemer, for eksempel ditt bookingsystem?

Når du og din bedrift har laget en undersøkelse av hva du trenger og ser etter, kan du enkelt sammenligne og velge det beste systemet via oss i BusinessWith. Vi har listet opp hovedaktørene på markedet og hjelper deg å ta det riktige valget. Sammenlign og velg direkte i vår guide.