HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste system for kjørebøker

Sammenlign systemer for kjørebok

For mange er krøllete kaffefargede kjørerekorder en saga blott. Men ikke for alle. For selv om det i dag finnes moderne løsninger der personen foran bilen i utgangspunktet bare trenger å kjøre, er det mange som fortsatt må bekymre seg for å manuelt fylle ut kilometerstand, adresser, målerstander og datoer med en blekkpenn som forhåpentligvis fungerer. . Forenkle hverdagen for deg og dine ansatte ved å investere i moderne digitale kjørebøker. De elektroniske kjøreloggene er ofte enkle å installere i bilen og minimerer risikoen for feilkilder, effektiviserer arbeidsdagene og gir deg muligheten til å fokusere på økt produktivitet. Som arbeidsgiver har du også ofte mulighet for verktøy som GPS-posisjonering på arbeidsdager, GPS-sporing dersom bilen blir stjålet, CO2-rapporter og registrering av rushtidsavgifter og avgifter. I følge norsk lov er det ikke krav om å føre kjørebok. Men de digitale, og ofte automatiserte, kjørebøkene gir mulighet for rapporter som oppfyller det norske Skatteverkets krav. Som bedriftseier bør du sørge for at alle biler har systemer for kjørebok installert og at du har rutiner for håndtering av journalene. I tillegg til å gjøre det riktige og holde orden på alle tall og dokumenter, forenkles jobben med ting som kilometergodtgjørelse og reiseregninger. Hvem vil ikke ha det sånn? Sammenlign gjerne markedets alternativer for kjørebøker ved hjelp av oss i BusinessWith. Prøv gjerne vår systemguide i dag.

6 poeng som skatteetaten ønsker i kjørejournalen

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 13 forskjellige Kjørebok

Sorter etter
NorthTracker

NorthTracker

NorthTracker

Uten installasjon tilbyr NorthTracker en praktisk og automatisert kjørebok som oppfyller Skatteetatens krav til dokumentasjon. I kjørebokens hjemmeside eller app kan du følge kjøretøyets plassering i sanntid, ta notater eller holde oversikt over alle sjåfører. NorthTracker har dessuten ansatte skatteeksperter som kan hjelpe med regler, tolkninger eller med skatterevisjon.

Lær deg mer om NorthTracker

Les mer
SmartDok

SmartDok

Smartdok AS

SmartDok er den mest brukte løsningen i bygge- og anleggsnæringen, og det er ikke uten grunn. Løsningen består av moduler som gir deg oversikt og enkel kontroll over timer på mann og maskin, HMS/KS-system, vareforbruk, service og vedlikehold av maskiner, dokumenthotell, verktøyoversikt, dokumentasjon i form av bilder og sjekklister, kjørebok, brøytelister med mer. Alt i en app! Systemet er webbase...

Lær deg mer om SmartDok

Les mer

Nordens største leverandør innen telematikk. Abax tilbyr en elektronisk kjørebok som hjelper deg med å øke effektiviteten i virksomheten, bl.a. ved å bruke rapporter i kjøreboken som fakturagrunnlag eller ved å overvåke sjåføradferden.

Lær deg mer om Abax Körjournal

Les mer
Automile

Automile

Automile

Automile tilbyr en komplett kjørebok med flere nyttige funksjoner, som føreridentifikasjon, merknader og automatisk registrering av rushtidsavgift. Ulike abonnementer og maskinvare tilbys avhengig av virksomhetens behov og antall kjøretøy. Velg mellom den smidige plug’n’play-enheten Automile Box eller Automile Hub, som enkelt installeres med tilkobling til kjøretøyets batteri og støtter førerident...

Lær deg mer om Automile

Les mer
Autozeek-logo

Autozeek

Zeekit

Zeekit er en leverandør til noen av de største selskapene i Norge og Sverige. Med Zeekit sin elektroniske løsning får du alt en kjørebok skal levere i henhold til Skatteetatens krav, samtidig som du får tilgang til klimarapporter, rapporter om arbeids- og privatreiser samt varslinger når et kjøretøy skal på service. Løsningen integreres med Zeekit sine andre produkter og tredjepartssystemer.

Lær deg mer om Autozeek

Les mer
BilBuddy-logo

BilBuddy

BilBuddy

BilBuddy tilbyr en enklere elektronisk kjørebok som lar deg føre, endre og legge til turer når og hvor du måtte ønske. Du trenger ingen fast installasjon i bilen - du kan holde oversikt over alle kjøreturene dine via din mobiltelefon eller på web. GPS-sporing og kartberegning av kjøreavstander er kun noen av de funksjoner som sikrer enkel, korrekt og lynrask føring av kjøreboken din.

Lær deg mer om BilBuddy

Les mer
Ease Fleet

Ease Fleet

Infobric

Med Infobric sin brukervennlige kjørebok blir det enklere å holde oversikt over virksomhetens kjøretøybruk, både for de ansatte og ledere. All nødvendig dokumentasjon automatiseres takket være integrasjoner med ulike økonomisystemer.

Lær deg mer om Ease Fleet

Les mer

En komplett løsning for effektiv oversikt og rapportering av biler, verktøy og utstyr. Hos ECIT finner du funksjonaliteter som automatisk registrering og sortering av kjørte turer, bompenger og ferjer, kartvisning av kjøreruten og kraftige rapporteringsmuligheter. Autogear har ingen oppstartskost og krever ingen profesjonell montering.

Lær deg mer om ECIT Autogear

Les mer
FleetComplete

FleetComplete

FleetComplete

FleetComplete sin elektroniske kjørebok er nyttig for bedrifter i alle størrelser og benyttes av over 650 000 brukere. FleetComplete tilbyr gratis oppdatering til sine kunder. Blant annet kan verktøyet nå automatisk skille mellom private og forretningsreiser.

Lær deg mer om FleetComplete

Les mer

Spar tid og penger og effektiviser arbeidsdagen ved hjelp av GSGroup sin kjørebok som passer bedrifter i alle størrelser. Løsningen fungerer like bra via appen eller på nettsiden. Du holder oversikt over alle turer og registrerer alle kjøringer, alt i henhold til Skatteetatens dokumentasjonskrav.

Lær deg mer om GSGroup Körjournal

Les mer

MiniFinder sin kjørebok fungerer i over 190 land og kobler den fysiske maskinvaren til bilens diagnoseuttak på sekunder. Ta kontroll over bilparken din ved hjelp av GPS-teknologi som registrerer viktige datoer, hastigheter og tidspunkter for reiser, og skiller mellom privat- og forretningsreiser.

Lær deg mer om MiniFinder Körjournal

Les mer
ViaTracks

ViaTracks

Devinco

Med smarte funksjoner som automatisk føreridentifikasjon, automatisk registrering av tilpasninger og mulighet til å eksportere alle kjøreturer til Excel, er ViaTracks et bra verktøy for å holde oversikt over bedriftens bilpark. Løsningen inkluderer alt du trenger, herunder en GPS-enhet som enkelt kan installeres av kunden uten monteringshjelp.

Lær deg mer om ViaTracks

Les mer
WorkMirror

WorkMirror

WorkMirror

WorkMirror markedsfører seg som en av Nordens billigste digitale kjørebøker. For 79 kr per måned får du en digital kjørebok samt en GPS-enhet som er lett å montere på firmabiler. Ved hjelp av systemets smarte funksjoner får du en bra oversikt over kjøretøyene dine, samtidig som du implementerer føreridentifikasjon og genererer rapporter for Skatteetaten.

Lær deg mer om WorkMirror

Les mer

6 poeng som skatteetaten ønsker i kjørejournalen

En kjørebok som dokumenterer reiser er en forutsetning for de som bruker bil i tjenesten. Har du kjøreboken i orden, kan du enkelt vise tallene til det norske Skatteetaten ved en eventuell kontroll. I listen under forklarer vi i BusinessWith hva myndigheten sier er viktig for de som fører kjørebok.

  1. Måleravlesning. Ved årets begynnelse og ved årets slutt, samt informasjon om hvilket år som gjelder.
  2. Registreringsnummer. For den aktuelle bilen.
  3. Informasjon om hver tur. Dato og målerstand ved start og slutt på turen, antall kilometer per tur og adresse for start og slutt.
  4. Formål med kjøreturen. For hver tur skal kjøreboken vise hva formålet med turen var.
  5. Kontaktinfo. Informasjon om hvilke steder, bedrifter eller kontaktpersoner den ansatte har besøkt (kun for arbeidsreiser, ikke for private turer med fordelsbil).
  6. Navn. Merknader om bilførere og tanking med mer.

Noe av denne informasjonen blir ikke automatisk logget av kjøreboken av naturlige årsaker. Derfor anbefaler Skatteetaten at journalen oppdateres med manuell informasjon i en datamaskin med jevne mellomrom. BusinessWith veileder deg gjerne i valg av kjørebok. Velkommen til å bruke vår systemguide.

Beskrivelse av produktegenskaper

API

Dagboken kan integreres med andre systemer, for eksempel ved å sende reiseregningen til økonomisystemet.

Fartskontroll

Systemet i seg selv kan varsle deg om informasjon om fart, fotoboks eller føreradferd.

Følger kravene fra det svenske skatteverket

Systemet overholder Skatteverkets krav for kjøring av nyttekjøretøy. Det vil si dokumentasjon på dato, målerstand ved reisens start og slutt, adressen der reisen startet og sluttet, og formålet med reisen.

Føreridentifikasjon

Føreridentifikasjon for å skille mellom brukere av et kjøretøy og vite hvem som kjører og når.

Kjører i utlandet

Muligheten for å bruke systemet i utlandet og registrere adresser i utlandet.

Maskinvare

Systemet kommer med implementerbar maskinvare for kjøretøyet.

Overbelastningsavgift

Automatisk dokumentasjon eller beregning av rushtidsavgift ved kjøring.

Sanntidssporing

Denne funksjonen muliggjør sanntidsinformasjon om kjøretøyets plassering.

Statistikk

Det dokumenteres statistikk over kjøretøy og reiser, som drivstofforbruk, føreratferd etc. som kan legges til grunn for utvikling.