HjemSystem guideOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste system for kjørebøker

Sammenlign systemer for kjørebok

For mange er krøllete kaffefargede kjørerekorder en saga blott. Men ikke for alle. For selv om det i dag finnes moderne løsninger der personen foran bilen i utgangspunktet bare trenger å kjøre, er det mange som fortsatt må bekymre seg for å manuelt fylle ut kilometerstand, adresser, målerstander og datoer med en blekkpenn som forhåpentligvis fungerer. . Forenkle hverdagen for deg og dine ansatte ved å investere i moderne digitale kjørebøker. De elektroniske kjøreloggene er ofte enkle å installere i bilen og minimerer risikoen for feilkilder, effektiviserer arbeidsdagene og gir deg muligheten til å fokusere på økt produktivitet. Som arbeidsgiver har du også ofte mulighet for verktøy som GPS-posisjonering på arbeidsdager, GPS-sporing dersom bilen blir stjålet, CO2-rapporter og registrering av rushtidsavgifter og avgifter. I følge norsk lov er det ikke krav om å føre kjørebok. Men de digitale, og ofte automatiserte, kjørebøkene gir mulighet for rapporter som oppfyller det norske Skatteverkets krav. Som bedriftseier bør du sørge for at alle biler har systemer for kjørebok installert og at du har rutiner for håndtering av journalene. I tillegg til å gjøre det riktige og holde orden på alle tall og dokumenter, forenkles jobben med ting som kilometergodtgjørelse og reiseregninger. Hvem vil ikke ha det sånn? Sammenlign gjerne markedets alternativer for kjørebøker ved hjelp av oss i BusinessWith. Prøv gjerne vår systemguide i dag.

6 poeng som skatteetaten ønsker i kjørejournalen
Beklager, ingen resultater samsvarer med de valgte filtrene.

6 poeng som skatteetaten ønsker i kjørejournalen

En kjørebok som dokumenterer reiser er en forutsetning for de som bruker bil i tjenesten. Har du kjøreboken i orden, kan du enkelt vise tallene til det norske Skatteetaten ved en eventuell kontroll. I listen under forklarer vi i BusinessWith hva myndigheten sier er viktig for de som fører kjørebok.

  1. Måleravlesning. Ved årets begynnelse og ved årets slutt, samt informasjon om hvilket år som gjelder.
  2. Registreringsnummer. For den aktuelle bilen.
  3. Informasjon om hver tur. Dato og målerstand ved start og slutt på turen, antall kilometer per tur og adresse for start og slutt.
  4. Formål med kjøreturen. For hver tur skal kjøreboken vise hva formålet med turen var.
  5. Kontaktinfo. Informasjon om hvilke steder, bedrifter eller kontaktpersoner den ansatte har besøkt (kun for arbeidsreiser, ikke for private turer med fordelsbil).
  6. Navn. Merknader om bilførere og tanking med mer.

Noe av denne informasjonen blir ikke automatisk logget av kjøreboken av naturlige årsaker. Derfor anbefaler Skatteetaten at journalen oppdateres med manuell informasjon i en datamaskin med jevne mellomrom. BusinessWith veileder deg gjerne i valg av kjørebok. Velkommen til å bruke vår systemguide.