HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste kassasystem for butikker

Hvilket kassasystem for butikk trenger du?

På tide å finne et kassasystem for butikken din eller for detaljhandelen din? For å finne det rette systemet for din bedrift bør du først tenke litt over hva slags type virksomhet du driver. Det er forskjell på å ha en liten gårdsbutikk på landet og å ha en fast lokalisert butikk – som utvides til en hel kjede. Bygdebutikken krever et enkelt kassaapparat, mens kjedebutikken trenger alt fra kanskje strekkodelesere til mange kortterminaler og lagerstyring. Er du mye på farten kan det hende du trenger en mobilløsning mer enn et stasjonært kassasystem. Det er også viktig å finne et kassasystem som passer størrelsen på virksomheten. Mindre bedrifter kan ofte tjene mye på å finne en moderne og skybasert løsning som fungerer overalt. BusinessWiths råd er også at du ikke skal måtte betale for mer enn du trenger, men ikke glem å ta hensyn til tidshorisonten. Hvor vil du være om tre til fem år? Fungerer løsningen da eller er det bedre å investere i en større modell allerede?

Hensikten med kassasystemet er at du skal kunne administrere og ha kontroll over transaksjonene og betalingene som skjer. Dette er også viktig i et juridisk perspektiv – Skatteetaten må godkjenne at du har sertifisert kassasystem. Når du står overfor å velge et kassasystem til din butikk, bør du først sammenligne systemene som er tilgjengelig på markedet i dag, og deretter ta det valget som er best for din bedrift. Din vei til riktig system går via BusinessWiths systemguide – sammenlign og velg kontantsystemer direkte her.

Hva bør jeg vurdere når jeg velger et kassasystem for en butikk?

Brukervennlighet, akkurat som med andre systemer, er det viktigste når du skal velge kassasystem til din butikk. Har du en spesialbutikk, en butikkkjede eller driver torghandel? Dine behov avhenger helt av typen salg du gjør og miljøet du bor i. For eksempel krever gatehandel en løsning som tåler vann, mens du som driver butikk og planlegger å utvide trenger en helhetlig kassaløsning med mulighet for å betale på flere ulike måter, behov for rullebelter, kortterminaler , bongskrivere - ja listen kan gjøres lengre.

Sørg for å velge et system og en løsning som er tilpasset din bransje og dine spesifikke behov – detaljhandel, torghandel eller butikk? Det er unødvendig å betale for flere funksjoner enn de du skal bruke. Krev fra systemleverandøren at du får god støtte og hjelp. Magefølelse er vanligvis den beste rådgiveren – hvis systemet ikke føles som det tilpasser seg virkeligheten din, bør du velge en annen. Ta deg tid til å sammenligne de forskjellige alternativene på markedet før du tar ditt endelige valg. Ønsker du at løsningen skal være skybasert? Trenger du terminaler som kan håndtere flere brukere? Skal disse være mobile eller stasjonære? Hvordan ser lagerstyring ut i din bedrift?

Finn det beste systemet for din bedrift direkte til oss BusinessWith. Vi gjør valget ditt enklere - velkommen til å sammenligne kassasystemer direkte med oss.

Northmill Flo

Northmill Flo

Northmill Flo

Vi tilbyr neste generasjons kontantsystem og smarte online tjenester - alltid uten bindingstider.

Lær deg mer om Northmill Flo

Les mer