HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste kassasystem for butikker

Hvilket kassasystem for butikk trenger du?

På tide å finne et kassasystem for butikken din eller for detaljhandelen din? For å finne det rette systemet for din bedrift bør du først tenke litt over hva slags type virksomhet du driver. Det er forskjell på å ha en liten gårdsbutikk på landet og å ha en fast lokalisert butikk – som utvides til en hel kjede. Bygdebutikken krever et enkelt kassaapparat, mens kjedebutikken trenger alt fra kanskje strekkodelesere til mange kortterminaler og lagerstyring. Er du mye på farten kan det hende du trenger en mobilløsning mer enn et stasjonært kassasystem. Det er også viktig å finne et kassasystem som passer størrelsen på virksomheten. Mindre bedrifter kan ofte tjene mye på å finne en moderne og skybasert løsning som fungerer overalt. BusinessWiths råd er også at du ikke skal måtte betale for mer enn du trenger, men ikke glem å ta hensyn til tidshorisonten. Hvor vil du være om tre til fem år? Fungerer løsningen da eller er det bedre å investere i en større modell allerede?

Hensikten med kassasystemet er at du skal kunne administrere og ha kontroll over transaksjonene og betalingene som skjer. Dette er også viktig i et juridisk perspektiv – Skatteetaten må godkjenne at du har sertifisert kassasystem. Når du står overfor å velge et kassasystem til din butikk, bør du først sammenligne systemene som er tilgjengelig på markedet i dag, og deretter ta det valget som er best for din bedrift. Din vei til riktig system går via BusinessWiths systemguide – sammenlign og velg kontantsystemer direkte her.

Hva bør jeg vurdere når jeg velger et kassasystem for en butikk?

Brukervennlighet, akkurat som med andre systemer, er det viktigste når du skal velge kassasystem til din butikk. Har du en spesialbutikk, en butikkkjede eller driver torghandel? Dine behov avhenger helt av typen salg du gjør og miljøet du bor i. For eksempel krever gatehandel en løsning som tåler vann, mens du som driver butikk og planlegger å utvide trenger en helhetlig kassaløsning med mulighet for å betale på flere ulike måter, behov for rullebelter, kortterminaler , bongskrivere - ja listen kan gjøres lengre.

Sørg for å velge et system og en løsning som er tilpasset din bransje og dine spesifikke behov – detaljhandel, torghandel eller butikk? Det er unødvendig å betale for flere funksjoner enn de du skal bruke. Krev fra systemleverandøren at du får god støtte og hjelp. Magefølelse er vanligvis den beste rådgiveren – hvis systemet ikke føles som det tilpasser seg virkeligheten din, bør du velge en annen. Ta deg tid til å sammenligne de forskjellige alternativene på markedet før du tar ditt endelige valg. Ønsker du at løsningen skal være skybasert? Trenger du terminaler som kan håndtere flere brukere? Skal disse være mobile eller stasjonære? Hvordan ser lagerstyring ut i din bedrift?

Finn det beste systemet for din bedrift direkte til oss BusinessWith. Vi gjør valget ditt enklere - velkommen til å sammenligne kassasystemer direkte med oss.

Liste over 7 forskjellige Kassasystem butikk

Sorter etter
Northmill Flo

Northmill Flo

Northmill Flo

Vi tilbyr neste generasjons kontantsystem og smarte online tjenester - alltid uten bindingstider.

Lær deg mer om Northmill Flo

Les mer
Sitoo

Sitoo

Sitoo

Sitoo er et brukervennlig kassesystem med alle salgskanaler tilkoblet i sanntid. Kassesystemet synkroniserer din produktopplysninger og prislister for en bedre kundeopplevelse.

Lær deg mer om Sitoo

Les mer
Shopify

Shopify

Shopify

Shopify er rettet mot midtre og mellomstore selskaper som leter etter et brukervennlig e-handelssystem. Som bruker får du tilgang til funksjoner som kundesegmentering, søkeordpotensial og bemannede priser.

Lær deg mer om Shopify

Les mer

Et enkelt og populært kassasystem hvor du kan fakturere online, sende betalingslenker for å få betalt eksternt, samt sende digitale kvitteringer og lagre dem i skyen.

Lær deg mer om Zettle by PayPal

Les mer
Ajour-logo

Ajour

Ajour

Som bedrift finner du her et kassesystem som kan hjelpe deg med å effektivisere din daglige arbeidsflyt og interaksjoner med kunder. Med Ajours kassesystem får du en alt-i-ett-plattform som gjør det enkelt å administrere virksomheten din fra et sentralt sted. Gjennom systemet kan du blant annet håndtere bordservering, bookinger, gavekort, lagerstyring og mye mer. Plattformen er enkel og brukervenn...

Lær deg mer om Ajour

Les mer

En brukervennlig og skalerbar POS-løsning er både velegnet som tradisjonell kasse, mobil terminal, selvbetjeningsterminal og kontantdispenser. Systemet gjør det enkelt for deg å holde styr på lagerstatus og beholdning og inkluderer også salgs- og dagsrapporter, kassaoppgjør og statistikker. I tillegg tilbyr Solteq flere integreringsmuligheter med nettbutikk, økonomi, bordreservasjon og andre syste...

Lær deg mer om Solteq Commerce Cloud

Les mer
Winpos

Winpos

Winpos

Winpos POS-system kan kobles til mange andre programmer, som for eksempel økonomi- og kvalitetssystem. Ved hjelp av fjernstøtteprogrammet oppretter du en ekstern tilkobling til Winpos helpdesk på noen få sekunder.

Lær deg mer om Winpos

Les mer

Beskrivelse av produktegenskaper

Bestill registrering og betaling

Bestill produkter til butikken gjennom kassen og betal direkte i systemet.

Digitale kvitteringer

Gi kundene dine kvitteringen på e-post eller andre digitale kommunikasjonskanaler og unngå papirhåndteringen knyttet til kvitteringen.

Kampanjer og rabatter

Lag kampanjer for spesifikke produkter eller gi rabatter til kunder enkelt og bekvemt direkte i POS-systemet.

Kundeprofiler

Hver kunde får en profil i systemet som registrerer deres kjøp og basert på historikken opprettes spesialtilbud eller produktforslag for mersalg.

Lager og inventar

Skaper en oversikt over hva som er solgt og hvor mye av hvert produkt som fortsatt er på varelageret.

Mobilbetalingsmetoder

I tillegg til kort- og kontantbetalinger kommer andre alternative betalingsmåter som øker servicen til kunden.

Omnikanaler

Systemet gir mulighet for en integrert informasjonsflyt på tvers av alle salgskanaler, og bidrar til å sikre at kundene får samme opplevelse enten de handler på nett eller i butikk.

Personalbrukere

Lar personalet ha sin egen pålogging for å registrere personlige data som salgstall og arbeidstid, noe som letter lønnsrapportering.

Salgsrapporter

Få full kontroll på salget direkte i POS-systemet med rapportering om hvordan dagen, uken eller måneden har gått.