HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste PR-verktøy

Hvilket PR-verktøy bør jeg velge?

Egne kanaler er flotte for å kjøre kampanjer, men opptjente medier er noe helt spesielt. Å bli sett av andre og ri på deres troverdighet og bli sett av publikum betyr vanligvis jackpot hvis budskapet er riktig. For de som ikke har mulighet til å bruke et PR-byrå, finnes det massevis av fantastiske PR-verktøy som gjør jobben enklere og betydelig rimeligere. Perfekt for små og mellomstore bedrifter.

Det trenger slett ikke være vanskelig å gjøre jobben selv. Tvert imot er verktøyene ofte brukervennlige og effektive, og vi i BusinessWith hjelper deg med å sammenligne og velge det beste verktøyet for deg.

Hva kan et PR-verktøy gi deg?

BusinessWith anbefaler at du starter utvelgelsesprosessen med å analysere dine behov. Hva gjør du internt i dag? Hva kan du utvikle? Hva trenger du for å takle oppgavene du står overfor angående PR og kommunikasjon? Det kreves sannsynligvis en database med kontaktdetaljer, hvor du til enhver tid kan filtrere etter riktig kanal. Hvilken kompetanse har du i bedriften i dag? Kanskje du har en skjult stjerneskribent blant administratorene dine, som kan gå frem og jobbe med innholdsmarkedsføringen din? Vet du hva som blir sagt om deg i dag? Kanskje du må overvåke sosiale medier bedre? Uansett hvilke behov du har, vil du finne det du leter etter i et PR-byrå via vår sammenligningstjeneste.

Dette er hva du bør vite om PR-verktøy
Beklager, ingen resultater samsvarer med de valgte filtrene.

Hva trenger jeg å vite om PR-verktøy?

Dagens digitale PR-verktøy kan være svært omfattende og inneholde stort sett alt som trengs for å etterleve en velformulert PR-strategi. Samtidig finnes det mindre verktøy som kun tar for seg deler av alle spørsmålene og utfordringene som stilles rundt PR. Som vanlig er det dumt å bruke ressurser på ting som ikke trengs, derfor anbefaler vi at du filtrerer nøye og veier opp behovene dine. Tenk gjerne langsiktig: Kanskje er det deler av PR-arbeidet du ikke har utviklet i dag, men som du kanskje må fokusere på i fremtiden. Små bedrifter er ofte kvikke, men i en stor organisasjon kan det ta tid å implementere nye verktøy. Vær oppmerksom på at det kan være kostbart å investere i feil program.

De fleste, om ikke alle, PR-verktøy er online og i skyen. Du kan jobbe med verktøyet ditt på hvilken som helst enhet og uansett hvor du er. Og uansett om du ønsker å jobbe med et verktøy som gjør mesteparten av jobben for deg, til og med digital distribusjon til verktøyets eget kontaktnett, eller et mindre omfattende PR-verktøy, er det viktig å velge riktig. Høy prioritet for å levere sterk kommunikasjon er å finne rett journalist for rett budskap og å lage pressemeldinger som skiller seg ut i støyen som utgjør medienes innboks. I tillegg er det en bonus å kunne lagre alle utsendelser i et profesjonelt presserom.

Du formulerer det riktige budskapet ved å lytte til hva som blir sagt om din bransje der ute, spesielt på sosiale kanaler. PR-verktøy gjør det mulig å jobbe med sosial lytting på en måte som er umulig uten et verktøy. Alle åpne kilder overvåkes og reduserer risikoen for at du tråkker feil i kommunikasjonen. I tillegg til det kan du også delta i samtalene som føles viktigst og samhandle med kundene dine på plattformene der de har valgt å være, og hvor de snakker om deg. Og, vi skal ikke glemme det som kan være skummelt nok, men så viktig: Analyse og statistikk. Takket være de brukervennlige PR-verktøyene blir det enkelt å se hva som er en suksess og hvordan du kan finpusse kommunikasjonen for å lykkes enda bedre neste gang.

Lykke til med valg av PR-verktøy. Vi i BusinessWith hjelper deg med å sammenligne og finne det beste verktøyet akkurat for deg.