HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste nettstedbyggere

Hvordan bør jeg tenke på å lage nettsider?

Å bygge og lage din egen nettside er i dag enklere enn noen gang. Med alle tilgjengelige verktøy og programmer er det veldig enkelt å organisere en nettside for kunder og besøkende. Hvilket nivå du bør gå på avhenger helt av hva du ønsker å oppnå. I dag er det leverandører som ofte tilbyr gratis nettsider med support hele døgnet og med fleksible verktøy for søkeordoptimalisering (SEO) eller mobiltilpasning. Ferdige maler og oppsett lar deg velge den du liker best, og deretter tilpasse det hele med for eksempel dine egne bilder, din egen valgte font eller fargene som føles best for deg og det du eller du tilbyr. BusinessWith viser forskjellige leverandører slik at du kan lage den beste nettsiden for din virksomhet og formål.

Hvilken type nettside bør jeg lage?

Brukervennlighet er kanskje det viktigste du bør se etter i ethvert valg av system eller verktøy. Hvordan opplever andre tjenesten eller leverandøren? Les gjerne anmeldelser og ta del i anmeldelser når du står overfor valget av å bygge og lage en nettside. Noen nettstedsleverandører er best egnet for små bedrifter og deres produkter, mens noen kan være spesielt designet for å vise frem porteføljer. Hvor mye arbeid vil du eller dere legge ned? Mye, eller egentlig ingen tid i det hele tatt? Velg nettside etter tid og behov. Med BusinessWiths sammenligningstjeneste blir valget så mye enklere - velkommen til å hjelpe oss med å finne den beste nettstedbyggeren for deg

Din måte å lage nettsider på

Liste over 13 forskjellige Nettsider

Sorter etter
Wix

Wix

Wix

En e-handelsplattform som er flott for det mindre selskapet som raskt og enkelt vil utvikle sin e-handel. Med funksjoner som nøkkelordpotimasjon, tilkobling til eksterne markedsplasser og API -funksjonalitet.

Lær deg mer om Wix

Les mer
Bigcommerce

Bigcommerce

BigCommerce

Et av markedets største e-handelssystem. BigCommerce tilbyr integrering av både front-end og back-end for enkel håndtering av alle funksjoner selskapet kan trenge.

Lær deg mer om Bigcommerce

Les mer
Freewebstore

Freewebstore

Freewebstore ltd

FreeWebstore er et jevnt nettstedverktøy for det mindre selskapet som ønsker å komme i gang med e-handelen. Verktøyet inneholder en gratis versjon som letter starten. For mer avanserte spillere er det også Pro -versjoner med ekstra funksjoner som flerspråklig støtte, forlatte shoppingkurver og API.

Lær deg mer om Freewebstore

Les mer

Et brukervennlig verktøy for selskapet som ønsker å starte en webshop. Design ditt personlige nettsted direkte i nettleseren, uten forkunnskaper, ved å bruke de profesjonelt designede malene. Nettbutikken er automatisk tilpasset mobil og nettbrett, noe som gjør det enkelt for kunder å handle.

Lær deg mer om Loopia Sitebuilder

Les mer
Mailchimp

Mailchimp

Mailchimp

Som et av markedets mest populære aktører, tilbyr MailChimp -selskaper i alle størrelser et skybasert og brukervennlig verktøy for personlig og automatisk markedsføring.

Lær deg mer om Mailchimp

Les mer
One

One

One

One leverer en komplett plattformløsning for bedriftens e-handel, med nettsideverktøy, hosting og personlig e-postadresse i en og samme tjeneste. Med One kan du opprette en sikker og tilpassbar nettbutikk som er optimalisert for alle enheter, helt uten transaksjonsgebyrer.

Lær deg mer om One

Les mer
Site.pro

Site.pro

Site.pro

En tilpassbar nettstedbygger som lar selskapet velge innholdet og funksjonene som er best egnet for selskapets behov. Gjennom sin plugin -modell kan selskapet enkelt og enkelt legge til viktige verktøy eller fjerne funksjoner som føles overflødige, for å optimalisere nettbutikken.

Lær deg mer om Site.pro

Les mer
Site123

Site123

Site123

SITE123 tilbyr et enkelt -for -bruk og brukervennlig websideverktøy som fokuserer på å minimere det manuelle arbeidet for utvikling av nettsteder. Med en automatisert designprosess kan selskapet raskt og enkelt laste opp materialer til plattformen og la Site123 selv skape et fint design for din virksomhet.

Lær deg mer om Site123

Les mer
Sitebuilder

Sitebuilder

Sitebuilder

SiteBuilder er et mobiltilpasset verktøy for nettbutikker som muliggjør en brukervennlig og smart plattform for selskapets e-handel. Gjennom sin mobile tilpassede og kodeløse plattform lar SiteBuilder selskapet enkelt komme i gang med ny webshop.

Lær deg mer om Sitebuilder

Les mer
Squarespace

Squarespace

Squarespace

En veldig populær e-handelsplattform for det mindre selskapet. Squarespace tilbyr ferdige maler, analyseverktøy og SEO-verktøy.

Lær deg mer om Squarespace

Les mer
Webnode

Webnode

Webnode

Med webnodes e-handelsverktøy kan selskapet raskt og enkelt opprette sitt nye nettsted direkte i skyen. Takket være et stort utvalg av klare laget design, statistikkverktøy og bygget -i SEO, får selskapet full kontroll over nettbutikken.

Lær deg mer om Webnode

Les mer
Weebly-logo

Weebly

Weebly

Weebly er en populær nettsidebygger som kan brukes til å lage og vedlikeholde din firmanettside, nettbutikk, personlig blogg og mer. Løsningen har innebygde markedsførings- og analyseverktøy og kan integreres med mer enn 200 apper om du trenger tilleggsfunksjoner som planlegging eller live chat. Med Weebly kan du administrere nettstedet eller nettbutikken din fra hvilken som helst enhet.

Lær deg mer om Weebly

Les mer
WordPress

WordPress

WordPress

WordPress er bransjeleder i CMS, med flertallet av verdens brukere. Med enkle og fleksible egenskaper og slippfunksjoner og stilige maler for å lage og redigere nettsteder.

Lær deg mer om WordPress

Les mer

Din måte å lage nettsider på

Det er ikke så lenge siden at det å bygge nettsider bare var noe en liten gruppe mennesker kunne gjøre – helt til i dag når annenhver person på bare én eller to kan lage en nettside. Utviklingen har gått i rasende fart. Alle vil ha en nettside – fra store selskaper til enkeltpersonforetak, organisasjoner, kommuner, regioner, e-handlere med mer. I enkle trinn kan du bygge en side uten forkunnskaper.

Din vei til din egen nettside går via BusinessWith:

1. Begynn å sammenligne nettstedprogrammer i vår sammenligningstjeneste. Les videre og ta del i anmeldelser. 2. Sorter leverandører etter funksjonene du ønsker. Er søkeordoptimalisering viktig? Skybasert løsning? 3. Velg en leverandør som passer dine behov best. Registrer deg, begynn å bygge og eksperimenter på din måte.

Ønsker du ytterligere hjelp til å finne en leverandør som best matcher dine og dine behov og krav. Ikke nøl med å kontakte BusinessWith - din hjelp til å velge hvilket system du leter etter.

Beskrivelse av produktegenskaper

Fullførte maler

Verktøyet inneholder maler med råd om hvordan nettstedet skal utformes, noe som gjør det enkelt og greit å designe nettstedet.

kodeløs plattform

Plattformen kan opprette og bygge nettsteder uten avanserte kodeferdigheter, noe som gjør den til et nyttig verktøy for dem som ikke har kunnskap om koding.

Mobil tilpasset grensesnitt

Sidens layout og design kan tilpasses etter mobilgrensesnitt og gjøre siden attraktiv å besøke på både mobil og datamaskin.

Reklame

Markedsfør nettstedet ved å bruke reklame for økt trafikk og la andre annonsere seg selv på nettstedet for å øke lønnsomheten.

Språkstøtte for flere språk

Nettstedet støtter flere forskjellige språk som gjør det mulig for internasjonale besøkende å bruke nettstedet i forskjellige land.

SSL-sikkerhet

Gjør nettstedet trygt å besøke og krypter trafikken mellom nettleseren og serveren for å unngå for eksempel avlytting og stjålne passord. Viktig for å opprettholde nettstedets troverdighet.

Statistikk

Få tilgang til statistikk angående trafikk, besøkende og hvilke områder på nettstedet som er populære blant de besøkende. Gjør det enkelt å analysere den genererte trafikken på nettstedet.

Søkemotoroptimalisering

Få hjelp til å øke trafikken på nettstedet ved å bruke søkeoptimalisering, noe som kan øke den organiske veksten på nettstedet. Finn ut hvilke nøkkelord og teknikker som genererer flest besøkende på nettstedet.