HjemSystem guideOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste økonomisystemer

Hvorfor trenger bedriften min et økonomisystem?

Fakturering, bokføring, rapporter og bestillinger - all økonomi i bedriften eller organisasjonen din trenger struktur og har behov for automatiserte prosesser. Derfor trenger du et økonomisystem. Men hva er det beste økonomisystemet for deg?

Det første du skal tenke på når du skal kjøpe økonomisystem og lider valgets kval, er at det ikke er like avansert som et forretningssystem. Noe som på den andre siden kan være en fordel hvis det du ønsker er å få orden på virksomhetens bokføring. Tror du kanskje allerede nå at det du egentlig trenger er et forretningssystem? Du er hjertelig velkommen til å sammenligne, velge og kjøpe via BusinessWith. Her finner du forretningssystemene på markedet.

Det første du skal tenke på når du skal kjøpe økonomisystem og lider valgets kval, er at det ikke er like avansert som et forretningssystem. Noe som på den andre siden kan være en fordel hvis det du ønsker er å få orden på virksomhetens bokføring. Tror du kanskje allerede nå at det du egentlig trenger er et forretningssystem? Du er hjertelig velkommen til å sammenligne, velge og kjøpe via BusinessWith. Her finner du forretningssystemene på markedet.

Det er flere økonomisystemer på markedet i dag. Noen av dem er bedre for offentlig sektor, og noen er best egnet for privat sektor. Du finner ulike alternativer når du sammenligner og velger i systemguiden vår. Hvis du er ute etter en mer skreddersydd løsning, finnes det også leverandører som kan hjelpe deg med å utvikle et verktøy som passer perfekt til din bedrift eller organisasjon. Bruk BusinessWiths sammenligningsguide nå for å finne det ideelle systemet for deg.

Sammenligne leverandører av økonomisystem?
Netsuite

Netsuite

Oracle

Den første og siste ERP du trenger. Den viktigste ERP -plattformen i skyen for små til mellomstore, voksende og multinasjonale selskaper. Kjør selskapet ditt på en enkelt plattform, få kontroll over virksomheten og ta de riktige operasjonelle og strategiske beslutningene. NetSuite er et integrert system som inneholder finans/ERP, CRM, innkjøp, prosjektledelse, fakturering og lagerstyring. NetSuite...

Lær deg mer om Netsuite

Les mer
24SevenOffice

24SevenOffice

24SevenOffice

24SevenOffice er et forretningssystem som lar deg samle alle kjerneprosessene innen finans og regnskap, leverandørfakturaflyt med AI -støtte, fakturering, CRM, prosjektledelse, parlamentsmedlemmer, tidsrapportering og lønn på ett sted. Vi har et åpent API, som gir mulighet for en effekt og automatisert arbeidsdag fordi forretningssystemet er integrert.

Lær deg mer om 24SevenOffice

Les mer
Rambase

Rambase

Rambase

Et nettbasert system bygget på moduler for best mulig tilpasning til brukerens behov. En løsning som fungerer for både små bedrifter og store selskaper, og har også tilbud om oppstart.

Lær deg mer om Rambase

Les mer
SoftOne Go

SoftOne Go

SoftOne

Softone ERP -system har moduler innen lønnsstyring, økonomi, salg, bemanning, prosjekter og tid. Forretningssystemet kan tilpasses industrien, og fokuset er på de nordiske markedene.

Lær deg mer om SoftOne Go

Les mer

Akribis økonomiske system er 100% skybasert og er lett å integrere med organisasjonens andre systemer. Verktøyet kan håndtere flere selskaper innenfor rammen av systemet og kan brukes av både privat og offentlig sektor.

Lær deg mer om Akribi Ekonomisystem

Les mer
Xledger

Xledger

Xledger

Et ERP -system som fokuserer på å automatisere prosessene, få tilgang til skalerbare moduler og analyseverktøy (BI -verktøy) for å få bedre innsikt i forretningsprosessene.

Lær deg mer om Xledger

Les mer

Raindance tilbys både offentlig sektor og privat sektor, og de forskjellige modulene i systemet kan også brukes via apper og på datamaskinen. Med verktøy for budsjettering, fakturaer og analyse og mer, er Raindance et godt alternativ for å holde oversikt over organisasjonens økonomi.

Lær deg mer om Raindance

Les mer
Vitec PP7

Vitec PP7

Vitec vertical software

Systemet er først og fremst beregnet på bygg- og eiendomsselskaper. Vitcs verktøy hjelper organisasjonen med å administrere flere selskaper i samme system og inneholder funksjoner for fakturering, regnskap og kontoer.

Lær deg mer om Vitec PP7

Les mer
Unit4

Unit4

UNIT4

Et fleksibelt ERP -system med moduler i HR, økonomi, innkjøp etc. Populær i servicesektoren og offentlig sektor

Lær deg mer om Unit4

Les mer

Sammenlign leverandører av økonomisystem

Administrasjon av flere selskaper, nettbasert økonomisystem eller stort behov for integrasjon med bedriftens andre systemer? Å velge system til bedriften eller organisasjonen din er ikke gjort i en håndvending, men den beste måten å ta det riktige valget på, er å sammenligne ulike leverandører og stille dem opp mot hverandre.

I valget av økonomisystem bør de som skal bruke systemet være i fokus. Ikke ta noen beslutninger over hodet på dem, men involver dem i prosessen og la dem sammenligne og vurdere de systemene som finnes. Ta også i betraktning hvor bedriften din muligens kan være om for eksempel fem år. Er det bedre å satse på et mer avansert forretningssystem med en gang, eller er økonomisystemet kommet til bedriften for å bli? Mange bedrifter trenger bare et enklere økonomisystem, så det er heller ingen grunn til å kjøpe et økonomisystem med funksjoner som aldri vil bli aktuelle. Forretningssystemer er mer avanserte, mens økonomisystemer først og fremst har til oppgave å automatisere alt rundt bokføring, rapporter, ordre osv.

Still gjerne disse spørsmålene før du velger økonomisystem:

  • Hvilke mål har vi i dag - og i fremtiden?
  • Hvilke utfordringer har vi behov for å takle med økonomisystemet?
  • Hvordan ser dataflytene ut - trenger vi å integrere systemene?
  • Hva synes de som skal jobbe med systemet?
  • Trenger det å være skybasert eller ikke?

Etter å ha kartlagt de primære målene, blir det enklere å ta den riktige beslutningen. Hos BusinessWith kan du sammenligne, velge og til slutt beslutte å kjøpe et økonomisystem. Kom i gang med en gang, og start sammenligningen.

Beskrivelse av økonomisystemers funksjoner

Administrere flere bedrifter

Verktøyet kan håndtere flere selskaper innen systemets rammer. Gjør det praktisk å håndtere økonomien for organisasjoner som består av flere ulike selskaper, men drives innen samme konsern.

Analyseverktøy

Med hjelp av analyseverktøy kan innsamlede data og statistikk analyseres for å skape gode forutsetninger for å ta gode beslutninger innen organisasjonen.

Automatisk bokføring

Ved betaling skjer bokføring uten manuelt arbeid, og det posteres direkte i systemet. Det sparer tid for brukeren og reduserer feilmarginen i bokføringen.

Bokføring

Systemet gir mulighet til å utføre posteringer, noe som er praktisk fordi denne funksjonen er lett tilgjengelig i systemet sammen med bedriftens øvrige økonomifunksjoner.

Budsjettering

Budsjetteringsverktøy som forenkler den økonomiske planleggingen i organisasjonen. Grunnlaget for budsjetteringen kan for eksempel etableres ved hjelp av prognostisering.

Fakturering

Fakturaer kan behandles digitalt, slik at man unngår manuelt arbeid med papirfakturaer. Dette sparer både tid og plass i organisasjonen din. Ansatte slipper å behandle fakturaene, og mindre papir må lagres på kontoret.

Integrerbar

Systemet er laget for enkelt å kunne integreres med andre systemer i organisasjonen. Forenkler implementeringen av verktøyet og skaper en god informasjonsflyt gjennom organisasjonens ulike systemer.

Lønnsbehandling

Funksjonen gjør det mulig for brukeren å behandle lønn i systemet. En funksjon som gjør at organisasjonen din kan samle stadig flere av de økonomiske aktivitetene som utføres på én og samme plattform.

Rapporter

Oppretting av rapporter for å gjøre rede for økonomien i organisasjonen er et godt verktøy for å få god oversikt over den økonomiske situasjonen. Et grunnverktøy innen økonomisystemer.

Tid- og prosjekthåndtering

Denne funksjonen gjør det mulig for brukeren å planlegge tid og prosjekter i systemet. Omfatter blant annet planlegging av personal og arbeidstimer, prosjekttider med mer.