HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste økonomisystemer

Hvorfor trenger bedriften min et økonomisystem?

Fakturering, bokføring, rapporter og bestillinger - all økonomi i bedriften eller organisasjonen din trenger struktur og har behov for automatiserte prosesser. Derfor trenger du et økonomisystem. Men hva er det beste økonomisystemet for deg?

Det første du skal tenke på når du skal kjøpe økonomisystem og lider valgets kval, er at det ikke er like avansert som et forretningssystem. Noe som på den andre siden kan være en fordel hvis det du ønsker er å få orden på virksomhetens bokføring. Tror du kanskje allerede nå at det du egentlig trenger er et forretningssystem? Du er hjertelig velkommen til å sammenligne, velge og kjøpe via BusinessWith. Her finner du forretningssystemene på markedet.

Det første du skal tenke på når du skal kjøpe økonomisystem og lider valgets kval, er at det ikke er like avansert som et forretningssystem. Noe som på den andre siden kan være en fordel hvis det du ønsker er å få orden på virksomhetens bokføring. Tror du kanskje allerede nå at det du egentlig trenger er et forretningssystem? Du er hjertelig velkommen til å sammenligne, velge og kjøpe via BusinessWith. Her finner du forretningssystemene på markedet.

Det er flere økonomisystemer på markedet i dag. Noen av dem er bedre for offentlig sektor, og noen er best egnet for privat sektor. Du finner ulike alternativer når du sammenligner og velger i systemguiden vår. Hvis du er ute etter en mer skreddersydd løsning, finnes det også leverandører som kan hjelpe deg med å utvikle et verktøy som passer perfekt til din bedrift eller organisasjon. Bruk BusinessWiths sammenligningsguide nå for å finne det ideelle systemet for deg.

Sammenlign leverandører av økonomisystem

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 22 forskjellige Økonomisystem

Sorter etter
NetSuite-logo-half-light.png

Netsuite

Oracle

Den første og siste ERP du trenger. Den viktigste ERP -plattformen i skyen for små til mellomstore, voksende og multinasjonale selskaper. Kjør selskapet ditt på en enkelt plattform, få kontroll over virksomheten og ta de riktige operasjonelle og strategiske beslutningene. NetSuite er et integrert system som inneholder finans/ERP, CRM, innkjøp, prosjektledelse, fakturering og lagerstyring. NetSuite...

Lær deg mer om Netsuite

Les mer
24sevenoffice_Logo_Vertical_Black_CMYK.jpg

24SevenOffice

24SevenOffice

24SevenOffice tilbyr et komplett forretnings- og regnskapssystem designet for små og mellomstore bedrifter. Løsningen integrerer regnskap, fakturering, prosjektstyring, CRM, og tidsregistrering i én plattform, som effektiviserer arbeidsflyten og gir en sømløs brukeropplevelse.

Lær deg mer om 24SevenOffice

Les mer

Akribis økonomiske system er 100% skybasert og er lett å integrere med organisasjonens andre systemer. Verktøyet kan håndtere flere selskaper innenfor rammen av systemet og kan brukes av både privat og offentlig sektor.

Lær deg mer om Akribi Ekonomisystem

Les mer

Et enkelt lønnssystem for små bedrifter. Har funksjoner for utleggsadministrasjon og automatisk regnskapsføring.

Lær deg mer om Centiga lønn

Les mer
Conta-logo

Conta

Conta AS

Enkelt lønnssystem for aksjeselskap og enkeltpersonforetak. Alt du trenger på ett sted, inklusive regnskap, faktura, lønn og årsoppgjør. Det er blant årsakene til at Conta har fått over 60.000 kunder og 4,7 av 5 mulige stjerner.

Lær deg mer om Conta

Les mer

Contracting NXT er et skybasert økonomisystem for håndverksbedrifter. Løsningen samler alle arbeidsprosesser i én helhetlig pakke, som dekker dine behov innen ordre, prosjekt, lagerstyring, økonomi, rapportering og lønn.

Lær deg mer om Contracting NXT

Les mer

Et av Norges ledende økonomisystemer. DNB Regnskap er en fullverdig løsning som passer både små mikrobedrifter og store virksomheter som trenger flere godkjennere, fakturaflyt og avansert datauttrekk.

Lær deg mer om DNB Regnskap

Les mer

EG Xena dekker alle nødvendige funksjoner innen økonomistyring og forretningsdrift, herunder regnskap, fakturering, lagerstyring og kundehåndtering. Løsningen har også en rekke avanserte funksjoner som gjør det enkelt å administrere prosjekter, produksjon og logistikk. Systemet er skybasert og kan tilpasses individuelle behov og krav. Med EG Xena kan bedrifter automatisere mange manuelle prosesser...

Lær deg mer om EG Xena

Les mer

Enterprise Plus Økonomi sikrer en datadrevet virksomhet og passer på at du alltid tar beslutninger basert på fakta. Gjennom et tilpasset dashboard får du tilgang til oppgaver og informasjon som er viktig for deg i øyeblikket, uten unødvendig støy. Systemet forenkler all kommunikasjon med banken og kontrollerer at kunden kan motta faktura på Vipps, EHF eller andre digitale kanaler. I tillegg kan En...

Lær deg mer om Enterprise Plus Økonomi

Les mer
Fiken-logo

Fiken

Fiken AS

Med Fiken er det superenkelt for små bedrifter å gjøre regnskapet selv! Innleveringer til Skatteetaten og Altinn er gjort på et blunk, og vi passer på at regnskapet blir riktig.

Lær deg mer om Fiken

Les mer
Poweroffice-logo

Poweroffice

Poweroffice

Universets supreste regnskapssystem. PowerOffice er skreddersydd for små og mellomstore bedrifter, og har bransjens mest fornøyde kunder.

Lær deg mer om Poweroffice

Les mer

Raindance tilbys både offentlig sektor og privat sektor, og de forskjellige modulene i systemet kan også brukes via apper og på datamaskinen. Med verktøy for budsjettering, fakturaer og analyse og mer, er Raindance et godt alternativ for å holde oversikt over organisasjonens økonomi.

Lær deg mer om Raindance

Les mer
Rambase

Rambase

Rambase

Et nettbasert system bygget på moduler for best mulig tilpasning til brukerens behov. En løsning som fungerer for både små bedrifter og store selskaper, og har også tilbud om oppstart.

Lær deg mer om Rambase

Les mer
SoftOne Go

SoftOne Go

SoftOne

Softone ERP -system har moduler innen lønnsstyring, økonomi, salg, bemanning, prosjekter og tid. Forretningssystemet kan tilpasses industrien, og fokuset er på de nordiske markedene.

Lær deg mer om SoftOne Go

Les mer
Tripletex

Tripletex

Tripletex

Et komplett skybasert lønnssystem for å administrere regnskap, reiseregninger og økonomi.

Lær deg mer om Tripletex

Les mer
Uniconta-logo

Uniconta

Uniconta

Uniconta er en skybasert ERP-programvare som hjelper bedrifter med å administrere økonomi, regnskap, logistikk, lagerstyring, prosjektstyring og mye mer. Uniconta er designet for å være en alt-i-ett-løsning som dekker alle aspekter av forretningsdrift og som er fleksibel og skalerbar for å passe ulike forretningsbehov. Her kan du også administrere de økonomiske aspektene ved din virksomhet som bok...

Lær deg mer om Uniconta

Les mer
Unit4

Unit4

UNIT4

Et fleksibelt ERP-system med moduler i HR, økonomi, innkjøp etc. Populært i servicesektoren og offentlig sektor.

Lær deg mer om Unit4

Les mer

Ordrehåndtering er ett av Vismas mange områder. Blant de mange funksjonene finner du muligheten for sporing av produkter, rapporter og statistikk, samt fakturering. Systemet er nettbasert og kan tilpasses brukerens behov.

Lær deg mer om Visma Business

Les mer

Et Windows-basert økonomisystem som gjør det enklere å jobbe smart og kostnadseffektivt. Med Visma Global automatisererer du rutinene for faktura, betaling og bokføring, samtidig som du får full oversikt over virksomheten med standard- og tilpassede rapporter.

Lær deg mer om Visma Global

Les mer
Vitec PP7

Vitec PP7

Vitec vertical software

Systemet er først og fremst beregnet på bygg- og eiendomsselskaper. Vitcs verktøy hjelper organisasjonen med å administrere flere selskaper i samme system og inneholder funksjoner for fakturering, regnskap og kontoer.

Lær deg mer om Vitec PP7

Les mer
Xledger

Xledger

Xledger

Xledger spesialiserer seg på økonomistyring og regnskap. Med vår integrerte, tilpassede og sikre løsning er Xledger det beste valget for kunder som har ambisjoner om å vokse og utvikle seg, og som på veien skal ta gode beslutninger basert på oversiktlige data. Data – eller tallene – er selve kjernen i jobben med å oppnå sine ambisjoner.

Lær deg mer om Xledger

Les mer
Zirius-logo

Zirius

Zirius AS

Skybasert lønnssystem som gir små og store bedrifter en kostnadseffektiv løsning for lønnshåndtering. Smart og brukervennlig funksjonalitet med automatiserte prosesser for effektiv, nettbasert lønnshåndtering av time- og fastlønn.

Lær deg mer om Zirius

Les mer

Sammenlign leverandører av økonomisystem

Administrasjon av flere selskaper, nettbasert økonomisystem eller stort behov for integrasjon med bedriftens andre systemer? Å velge system til bedriften eller organisasjonen din er ikke gjort i en håndvending, men den beste måten å ta det riktige valget på, er å sammenligne ulike leverandører og stille dem opp mot hverandre.

I valget av økonomisystem bør de som skal bruke systemet være i fokus. Ikke ta noen beslutninger over hodet på dem, men involver dem i prosessen og la dem sammenligne og vurdere de systemene som finnes. Ta også i betraktning hvor bedriften din muligens kan være om for eksempel fem år. Er det bedre å satse på et mer avansert forretningssystem med en gang, eller er økonomisystemet kommet til bedriften for å bli? Mange bedrifter trenger bare et enklere økonomisystem, så det er heller ingen grunn til å kjøpe et økonomisystem med funksjoner som aldri vil bli aktuelle. Forretningssystemer er mer avanserte, mens økonomisystemer først og fremst har til oppgave å automatisere alt rundt bokføring, rapporter, ordre osv.

Still gjerne disse spørsmålene før du velger økonomisystem:

  • Hvilke mål har vi i dag - og i fremtiden?
  • Hvilke utfordringer har vi behov for å takle med økonomisystemet?
  • Hvordan ser dataflytene ut - trenger vi å integrere systemene?
  • Hva synes de som skal jobbe med systemet?
  • Trenger det å være skybasert eller ikke?

Etter å ha kartlagt de primære målene, blir det enklere å ta den riktige beslutningen. Hos BusinessWith kan du sammenligne, velge og til slutt beslutte å kjøpe et økonomisystem. Kom i gang med en gang, og start sammenligningen.

Beskrivelse av økonomisystemers funksjoner

Administrere flere bedrifter

Verktøyet kan håndtere flere selskaper innen systemets rammer. Gjør det praktisk å håndtere økonomien for organisasjoner som består av flere ulike selskaper, men drives innen samme konsern.

Analyseverktøy

Med hjelp av analyseverktøy kan innsamlede data og statistikk analyseres for å skape gode forutsetninger for å ta gode beslutninger innen organisasjonen.

Automatisk bokføring

Ved betaling skjer bokføring uten manuelt arbeid, og det posteres direkte i systemet. Det sparer tid for brukeren og reduserer feilmarginen i bokføringen.

Bokføring

Systemet gir mulighet til å utføre posteringer, noe som er praktisk fordi denne funksjonen er lett tilgjengelig i systemet sammen med bedriftens øvrige økonomifunksjoner.

Budsjettering

Budsjetteringsverktøy som forenkler den økonomiske planleggingen i organisasjonen. Grunnlaget for budsjetteringen kan for eksempel etableres ved hjelp av prognostisering.

Fakturering

Fakturaer kan behandles digitalt, slik at man unngår manuelt arbeid med papirfakturaer. Dette sparer både tid og plass i organisasjonen din. Ansatte slipper å behandle fakturaene, og mindre papir må lagres på kontoret.

Integrerbar

Systemet er laget for enkelt å kunne integreres med andre systemer i organisasjonen. Forenkler implementeringen av verktøyet og skaper en god informasjonsflyt gjennom organisasjonens ulike systemer.

Lønnsbehandling

Funksjonen gjør det mulig for brukeren å behandle lønn i systemet. En funksjon som gjør at organisasjonen din kan samle stadig flere av de økonomiske aktivitetene som utføres på én og samme plattform.

Rapporter

Oppretting av rapporter for å gjøre rede for økonomien i organisasjonen er et godt verktøy for å få god oversikt over den økonomiske situasjonen. Et grunnverktøy innen økonomisystemer.

Tid- og prosjekthåndtering

Denne funksjonen gjør det mulig for brukeren å planlegge tid og prosjekter i systemet. Omfatter blant annet planlegging av personal og arbeidstimer, prosjekttider med mer.