HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste varslingssystem

Hvilket varslingssystem er best for deg?

For deg som arbeidsgiver bør det være høyt prioritert å innføre et system for varsling, hvor dine ansatte kan slå alarm om uregelmessigheter og overgrep. Systemet er der for å oppdage og håndtere problem og er et krav etter en ny lov. Det har aldri vært så lett å finne selskaper som tilbyr varsllingssystemer, men det kan være en utfordring for å finne den rette tjenesten for en gitt organisasjon.

Hvordan skal dine ansatte rapportere? Er det mulig å gjøre det via e-post, telefon, klassisk posttjeneste eller på nettstedet ditt? Hvem skal håndtere varslene som kommer i? Hva må du vurdere for å overholde den nye varslingsloven? Det er mye å tenke på. Lag gjerne en policy for varsling, der dere spesifisere hva du ønsker fra systemet, hvem som skal bruke det og mer Hva. Du finner da det rette systemet for deg hos BusinessWith.

Hvordan bør jeg velge et varslingssystem?

BusinessWith har inngående kunnskap om systemene for varsling og kontakt med en rekke aktører på markedet. Som selskap ser vi selv stor verdi i muligheten til å blåse i fløyta og har kartlagt en rekke systemer. Når du er klar til å begynne å søke, er vi her for deg din. Bare fyll inn dine preferanser og sammenlign de forskjellige systemene direkte denne våren sammenligningsguide. Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å kontakte oss i BusinessWith.

Hva trenger jeg å vite om varslingssystemer?
Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR er et intuitivt, brukervennlig og komplett system for den moderne HR-avdelingen. Ta HR -arbeidet ditt til neste nivå og samle alle ansattes data og alle HR -prosesser og data på ett sted. Du sparer verdifull tid med smart automatisering og får en total oversikt gjennom avanserte analysefunksjoner. Sett HR på autopilot! Med Hailey HR skaper: -The jevne prosesser mellom HR -avdeling, leder...

Lær deg mer om Hailey HR

Webside
Whistle Willow

Whistle Willow

Supercharged

Whistle Willow er opprettet med brukervennlighet i fokus og er lett å håndtere helt fra starten av. Utvis ditt eget varslersystem på bare noen få minutter. Du som administrator kan tilpasse og konfigurere til dine preferanser. Whistle Willow gir deg muligheten til å teste gratis.

Lær deg mer om Whistle Willow

Les mer

Et lett -til -integrert system som er brukervennlig. Northwhistle hjelper organisasjoner med å overholde det nye EU-direktivet (EU) 2019/1937 med å sikre ansattes velvære på arbeidsplassen uten å bryte GDPR. Hold en dialog med ansatte fullstendig anonymt og trygt for alle parter. Det er mulig å ha systemet fullt molm -basert (SaaS) eller installert på din egen server (på forutsetningen).

Lær deg mer om Northwhistle

Les mer
SpeakUp

SpeakUp

People Intouch

Speakup er en helhetlig løsning for full åpenhet i organisasjonen. Skap muligheten for ansatte til å fortelle om uetisk atferd og andre problemer som påstås å eksistere på arbeidsplassen. Rapportering gjøres helt anonymt slik at ansatte kan føle seg helt trygge. Systemet gir også muligheten til å følge med på pågående undersøkelser og administrere alle rapporter som kommer inn via e-post og telefo...

Lær deg mer om SpeakUp

Les mer
FaceUP

FaceUP

FaceUp Technology

FaceUp er en godt utstyrt plattform for både administratorer og ansatte som blåser. Ansatte kan rapportere urettferdighet i organisasjonen gjennom og få stemmen hørt. Med brukervennlighet i fokus, kan Faceup levere et molbasert varslersystem for organisasjonen for å oppfylle nye juridiske krav. De tilbyr også gratis testperioder.

Lær deg mer om FaceUP

Les mer
Whistlelink

Whistlelink

Whistleblowing Solutions

Whistleink implementeres enkelt system som går raskt i bruk, på bare 10 minutter har du et komplett varslersystem. Gjør det enkelt for din co -batre å rapportere uregelmessigheter og manglende atferd på arbeidsplassen deres, helt irritert. Med solid innlogging så vel som strenge brukertillatelser, kan du og dine ansatte være sikre på at rapportering av Probelm som oppstår på arbeidsplassen.

Lær deg mer om Whistlelink

Les mer
Whistleblower

Whistleblower

Interaktiv Säkerhet

Varsler er et system utviklet for ansattes sikkerhet ved hjelp av nye EU -direktiver. Deres nettbaserte plattform gjør den brukervennlig og hjelper ledelsen med å garantere gode arbeidsforhold for alle ansatte. Hensikten med systemet er at ansatte skal finne muligheten til å rapportere forbrytelser og problemer som oppstår på arbeidsplassen som er utenfor synsfeltet.

Lær deg mer om Whistleblower

Les mer
2Whistle

2Whistle

2secure

2Secure hjelper deg med et omfattende system for varsling i selskaper og offentlig sektor. Gjennomgå kunder, leverandører eller ansatte for å forhindre uregelmessigheter. Skape både intern og ekstern tillit i organisasjonen din.

Lær deg mer om 2Whistle

Les mer
Secure Channel

Secure Channel

Secure Channel

Et omfattende varslersystem som er opprettet for å oppfylle varslere -loven og er tilpasset kundens behov. Tilbudt for både privat og offentlig sektor.

Lær deg mer om Secure Channel

Les mer

EQS Integrity Line er et brukervennlig varslersystem som hjelper deg å øke troverdigheten i organisasjonen din og beskytter dine ansatte. Forhindre usikkerhet med dette nettbaserte verktøyet for små og store selskaper. Systemet følger nye juridiske krav og er enkelt integrert og enkelt å håndtere.

Lær deg mer om EQS Integrity Line

Les mer
Vispato

Vispato

Vispato

Vispato leverer til omfattende varslere systemer for små og store selskaper, både kjønn og private. For så sikkert system som mulig har Vispato valgt å bruke Datev som leverandør for datahåndtering med lokaler i Nürnberg, Tyskland. Administrer uro og servicefeil jevnt i dette håndteringssystemet. Styrke sikkerheten til organisasjonen din i dag!

Lær deg mer om Vispato

Les mer
Lantero

Lantero

Lantero

Lantero er en omfattende tjeneste som hjelper deg å gjennomgå de ansattes sikkerhet. Få hjelp med implementering, råd og utdanning. Lag dette varsleren System -merket -tilpasset logoen din. Lantes fire-øye-systemer sikrer at minst to personer håndterer saker for økt sikkerhet. Innenfor Sverige verifiserer alle brukere med bank -ID. Lantero er et på premissesystem, alle datalagre på egne servere i ...

Lær deg mer om Lantero

Les mer
Whistleblower Software

Whistleblower Software

Whistleblower Software

Et varslerverktøy er tilpasset leiligheten din og dine behov. I en fløyte blir det opprettet en kryptert kobling der ansatte kan rapportere sine synspunkter på en enkel sikker. Evne til å invitere eksterne administratorer som konsulenter, leverandører og kunder i en partner utgjør full åpenhet. Alle data lagres på servere som følger beste praksis for høy sikkerhet. Test gratis i 14 dager uten bind...

Lær deg mer om Whistleblower Software

Les mer

Navex System, Whistleb hjelper deg med å gjennomgå dine ansatte i forskjellige markeder og land. Oppfylle ny EU -lovgivning, men et verktøy tilpasset dine behov. Whistleb Revolutionary Two -Factor -godkjenning kan sikre alt arbeid for alle i organisasjonen. Systemet tilbyr også rådgivning og trening gjennom systemet for forebyggende formål.

Lær deg mer om WhistleB

Les mer
Visselblåsartjänst

Visselblåsartjänst

Crd Protection

Omfattende verktøy for en tryggere arbeidsplass. Forsikre deg om at arbeidsplassen din følger de siste EU-direktivene og de ansattes velvære.

Lær deg mer om Visselblåsartjänst

Les mer

Derfor bør du innføre systemer for varsling

Den nye varslingsloven, innført i desember 2021, sier det offentlige arbeidsgivere med over 50 ansatte, og private arbeidsgivere med over 250 ansatte, må etablere varslingssystemer. De samme lovkravene kommer fremover, fra desember 2023, også for private selskaper med 50 ansatte og oppover.

Den nye loven er basert på EUs varslingsdirektiv, som krever at organisasjoner og virksomheter tilbyr sikre kanaler for rapporter fra ansatte. Det er viktig at den som melder føler seg trygg på å ikke lide represalier, hvorfor den som forteller om overgrep eller unøyaktigheter skal selvfølgelig være anonyme.

Det er ingen lovkrav om at du må innføre et teknisk system for rapportering, men mange av tjenestene som tilbys på markedet i dag hjelper deg på en fleksibel måte å overholde kravene som følger med loven.

Hos BusinessWith kan vi varmt anbefale en teknisk løsning. Vi er her å støtte deg og dine i valg av varslingssystem og håper at du finne en passende tjeneste i dag. Velkommen til å sammenligne og velge varslingssystemer direkte i vår online sammenligningsguide.