HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste budsjettverktøy

Hvordan bør jeg tenke på budsjettverktøy?

I en svært skiftende verden tenker stadig flere bedrifter i de smidige baner, og da også når det kommer til tilnærmingen til budsjettering. Det blir nemlig stadig mer vanlig å ønske å bruke verktøy og tjenester som er fleksible og hvor man for eksempel kan ha rullende prognoser. Å åpne opp for å ha budsjetter som revideres avhengig av rådende situasjon, blir mer og mer standard. Budsjettet må imidlertid selvsagt være sterkt knyttet til de operative målene man har og fungerer som en støtte for ledelse og ledere. Et tips er å tenke så enkelt som mulig når det kommer til budsjettering – kritikk mot budsjettering er at det er vanskelig å forstå eller til og med komplisert å jobbe etter. Det anbefales derfor å investere i et smart, enkelt og moderne verktøy. Hos BusinessWith lister vi opp de beste budsjettverktøyene på det norske markedet akkurat nå, slik at du kan sammenligne og velge det som passer best for deg.

Hvorfor bør jeg ha et budsjettverktøy?

Å jobbe uten et godt verktøy på plass er å gjøre deg selv en bjørnetjeneste. Budsjettarbeid kan være svært repeterende for den som gjør det, og et effektivt og automatisert budsjettverktøy sparer derfor både tid og penger. Verktøyet skal være en systemstøtte for planlegging og budsjettering og kan tilpasses måten du jobber på. Et enkelt integrert verktøy er bra å satse kortene dine på. Involver både økonomi, IT og andre avdelinger for å se at du har samme tankesett og holdning, når du først har bestemt deg for å implementere et verktøy. Velkommen til å sammenligne budsjettverktøy med oss ​​i BusinessWith for å finne det som passer din bedrift best – og få mer kontroll.

BusinessWiths tips til budsjettprosessen

Liste over 13 forskjellige Budsjettverktøy

Sorter etter
Axiom

Axiom

Syntellis

Axiom Software (tidligere Axiom EPM) er et verktøy for ytelsesstyring for bedrifter som utstyrer FP&A-fagfolk og ledere med de beste verktøyene for budsjettering, prognoser, planlegging, rapportering, senariomodellering og mer.

Lær deg mer om Axiom

Les mer
Bizview

Bizview

insightsoftware

Bizvew er en helhetlig løsning for prognose, budsjettering, rapportering og analyse. Bizview er svært fleksibel og løsningen kan enkelt integreres med ulike datakilder og forretningssystem. Den er utviklet spesielt for å hente og lagre data i andre systemer, og er en åpen løsning som ikke låser dataene.

Lær deg mer om Bizview

Les mer
Effectplan

Effectplan

House of Control

House of Control Group er et teknologiselskap som utvikler programvare som en tjeneste (SaaS)-løsninger for kontrakts styring og IFRS 16-overholdelse (Lease Accounting). House of Control Software-as-a-Service-løsninger løser viktig, tidkrevende og faglig utfordrende arbeid for CFO og finans avdelingen.

Lær deg mer om Effectplan

Les mer
Jedox

Jedox

Jedox

Jedox er verdens mest tilpasningsdyktige planleggings- og ytelsesstyringsplattform som gir organisasjoner mulighet til å levere planer som overgår forventningene. Over 2500 organisasjoner i 140 land stoler på at Jedox modellerer ethvert scenario, integrerer data fra alle kilder og forenkler planlegginger på tvers av organisasjoner på tvers av alle forretningssystemer. Med Jedox kan du reagere rask...

Lær deg mer om Jedox

Les mer
Jirav

Jirav

Jirav

Planlegg raskere og smartere med Jirav. Løsningen hjelper deg å gjennomgå budsjetter, din økonomiske status og mål og planer som foregår rundt selskapet. Basert på tidligere meningsmålinger hjelper Jirav deg med å skape en godt fundet analyse i tidligere uttalte tall for bedre økonomisk planlegging og bedre forutsigbarhet.

Lær deg mer om Jirav

Les mer
Lime Technologies AS-logo

Lime Technologies AS

Lime Technologies AS

360-graders oversikt over kunder, inkludert ERP-integrasjon og alle kundedata samlet på ett sted. Kampanjeledelse for messer, utsendelser og andre markedsaktiviteter. Effektiv salgsledelse med klassifisering og kundepotensial i én visning.

Lær deg mer om Lime Technologies AS

Les mer

Et fullt integrert BI-verktøy som muliggjør skybasert dataanalyse der du raskt kan få ad hoc-rapporter som enkelt kan deles med andre brukere.

Lær deg mer om OneStopReporting

Les mer
Planful

Planful

Planful

Planful er en moderne løsning for små og store selskaper. Lag og utforme ditt eget syn og hold deg oppdatert på nøkkeltall, budsjetter og planlegging i selskapet. Planful tilbyr et lett å håndtere, brukervennlig og nettbasert verktøy for å ta neste trinn i din økonomiske kontroll.

Lær deg mer om Planful

Les mer
Profitbase-logo

Profitbase

Profitbase AS

Profitbase har over 30 års erfaring med å lage løsninger for finansiell planlegging, analyse og virksomhetsstyring. Vår CFO-plattform samler finansiell data trygt på ett sted, slik at hele organisasjonen kan involveres, og bedre beslutninger kan tas raskere. Konkrete løsninger plattformen tilbyr inkluderer: 🧭 Budsjett og prognose 📈 Konsolidering ⚠️ Risikostyring 🏦 Låneportefølje Siden pla...

Lær deg mer om Profitbase

Les mer

Raindance tilbys både offentlig sektor og privat sektor, og de forskjellige modulene i systemet kan også brukes via apper og på datamaskinen. Med verktøy for budsjettering, fakturaer og analyse og mer, er Raindance et godt alternativ for å holde oversikt over organisasjonens økonomi.

Lær deg mer om Raindance

Les mer

Med Solver (BI360) budsjettering, rapportering og prognoser (sky eller on-premise) kan du oversette dataene dine til handlingsrettede beslutninger og øke produktiviteten i organisasjonen din.

Lær deg mer om Solver BI360 Budgeting

Les mer
Uniconta-logo

Uniconta

Uniconta

Uniconta er en skybasert ERP-programvare som hjelper bedrifter med å administrere økonomi, regnskap, logistikk, lagerstyring, prosjektstyring og mye mer. Uniconta er designet for å være en alt-i-ett-løsning som dekker alle aspekter av forretningsdrift og som er fleksibel og skalerbar for å passe ulike forretningsbehov. Her kan du også administrere de økonomiske aspektene ved din virksomhet som bok...

Lær deg mer om Uniconta

Les mer
Xledger

Xledger

Xledger

Xledger spesialiserer seg på økonomistyring og regnskap. Med vår integrerte, tilpassede og sikre løsning er Xledger det beste valget for kunder som har ambisjoner om å vokse og utvikle seg, og som på veien skal ta gode beslutninger basert på oversiktlige data. Data – eller tallene – er selve kjernen i jobben med å oppnå sine ambisjoner.

Lær deg mer om Xledger

Les mer

BusinessWiths tips til budsjettprosessen

Et vanskelig must – eller faktisk noe som gir stor verdi til organisasjonen? Her er BusinessWiths beste tips for å oppnå en jevn budsjettprosess. Og du, ikke glem å bruke vår systemguide og sammenligningstjeneste for å finne budsjettverktøyet som passer deg som hånd i hanske.

Intensjon med budsjett. Hva vil du med budsjettet ditt? Hvordan forteller du dette på en tydelig måte, slik at du engasjerer dine ansatte? Det høres kanskje ut som en selvfølge, men faktum er at mange bedrifter ikke klarer å avklare et skikkelig og lett forståelig formål med selve budsjettet.

Engasjer ansatte. Vi nevnte det tidligere – hvordan forklarer du budsjettprosessen på en enkel måte? Og må du i det hele tatt? BusinessWith mener at uten ansatte som er involvert i budsjettarbeidet, er det vanskelig å gå fra teori til praksis. Få alle om bord for å nå alle selskapets mål.

Start i tide og bruk et verktøy. Uten et budsjettverktøy eller plattform er det vanskelig å lage et skikkelig budsjett. BusinessWith har kartlagt de beste budsjettverktøyene på det norske markedet i dag. Hos oss kan du lese deg opp, sammenligne ulike funksjoner og bedre forstå hva slags støtteverktøy du trenger i akkurat din virksomhet. Ikke nøl med å spørre oss hvis du eller du trenger mer hjelp.

Beskrivelse av produktegenskaper

Arbeidsprosesskontroll

Følg prosessen med arbeidet og se hvordan de gjør det med budsjettet i sanntid.

Dashboard

Lag dine egne dashboards og naviger gjennom en proprietær oversikt over dine viktigste KPIer, løpende budsjetter, planlegging innenfor en gitt tidshorisont på samme side.

Fakturainformasjon

Importer og eksporter informasjon fra fakturaer for å få et bedre bilde for budsjettering. Dette gir et klart bilde av fremtidige inn- og utstrømmer av kapital.

Flerårig planlegging

Planlegg dager, uker, år ned til siste detalj. Se planleggingsårene dine foran viktige forretningsbegivenheter. Planlegg inn budsjetter for fremtidige prosjekter og skap en lang tidshorisont for arbeidet ditt.

kommentar

Kommenter og gi tilbakemelding på budsjetter eller planer. Alle som har tilgang til filen vil kunne se kommentarene. Dette letter prosessen.

Modellering

Lag og bruk ferdige eller egenlagde modeller for å beregne budsjetter. Systemet beregner disse komplekse beregningene raskt og nøyaktig.

Nøkkeltall analyse

Analyser nøkkeltallene dine og hvordan de endrer seg i løpet av året. Systemet beregner forholdstallene dine fra ulike parametere og danner deretter grunnlaget for din egen analyse.

Rullerende prognose

Rullende prognose er en funksjon som automatiserer prognoseprosessen. Når nye budsjetter lages, hjelper systemet brukeren med å forutsi fremtidige resultater.