HjemSystem guideOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste CMS systemer

Hvilket CMS-systemer passer best til din bedrift?

Uansett om dere skal bygge en ny hjemmeside eller omgjøre den dere har: det er viktig å velge et CMS (innholdsadministrasjonssystem) som passer perfekt til dere. Ofte trenger du ikke installere noe på PC-en din, og du trenger heller ikke å være teknikkekspert, uansett om du driver en enkel blogg eller trenger en nettside med et stort antall funksjoner.

Det er lett å tenke: “Vi tar det største, det bør jo være bra”. Du kan gjøre det slik. Men publiseringssystemer for nettpublisering er komplekse. Når dere har valgt et CMS-system, for eksempel giganten Wordpress, skal dere finne et tema som passer til nettopp deres virksomhet og behov.

Det finnes mange tusen temaer. Noen er gratis, andre koster penger. Disse temaene inneholder ulike komponenter, har ulikt utseende og styrer hva du kan gjøre, og ikke kan gjøre, med nettsiden din. Det er viktig å velge riktig tema for nettopp din virksomhet: Hvis du driver med e-handel, skal du velge innen én kategori, hvis du jobber med opinionsdannelse, skal du ta en annen. Sett alltid kundeopplevelsen i fokus, men vurder også hvilke behov du har for kommunikasjonen din.

Vi i BusinessWith hjelper deg å velge CMS-system. Her på nettsiden vår kan du sammenligne mange ulike systemer for nettpublisering, både tradisjonelle og headless-CMS. Foreta gjerne en analyse av dine og bedriftens behov før du setter i gang.

Hva betyr egentlig CMS?
Optimizely

Optimizely

Optimizely

Optimizely lar selskapet holde rede på alle nettstedene sine på en omfattende plattform, som gir en klarere oversikt og enklere analyse av selskapets e-handel.

Lær deg mer om Optimizely

Les mer
Easyweb CMS

Easyweb CMS

Eeasyweb

EasyWeb CMS er et innholdsstyringssystem som hjelper deg med håndtering og design av nettstedet ditt. Med smarte analyser av data og integrasjonsalternativer gjør du jobben enkel.

Lær deg mer om Easyweb CMS

Les mer
Wix

Wix

Wix

En e-handelsplattform som er flott for det mindre selskapet som raskt og enkelt vil utvikle sin e-handel. Med funksjoner som nøkkelordpotimasjon, tilkobling til eksterne markedsplasser og API -funksjonalitet.

Lær deg mer om Wix

Les mer

Med Magento Commerce kan selskapet enkelt designe websider og tilpassede avtaler med det inviterte CMS -verktøyet.

Lær deg mer om Magento Commerce

Les mer

DOTCMS Cloud gjør det lettere å redigere og optimalisere nettstedet ditt uansett hvor du er. Programvaren deres er lett integrerbar med andre apper og API -er.

Lær deg mer om dotCMS Cloud

Les mer
Squarespace

Squarespace

Squarespace

En veldig populær e-handelsplattform for det mindre selskapet. Squarespace tilbyr ferdige maler, analyseverktøy og SEO-verktøy.

Lær deg mer om Squarespace

Les mer

Kentico Kontent er en skybasert hodeløs CMS som tilbyr et jevnt og enkelt system for å optimalisere og forbedre nettstedet og applikasjonene dine.

Lær deg mer om Kentico Kontent

Les mer
WordPress

WordPress

WordPress

WordPress er bransjeleder i CMS, med flertallet av verdens brukere. Med enkle og fleksible egenskaper og slippfunksjoner og stilige maler for å lage og redigere nettsteder.

Lær deg mer om WordPress

Les mer
ModX

ModX

ModX

Modx lar deg tilpasse nettstedet ditt maksimalt med SEO og konvertering. Et smart verktøy med bygde funksjoner som optimaliserer nettstedet ditt.

Lær deg mer om ModX

Les mer
Contentful

Contentful

Contentful

Contentful er en effektiv og brukervennlig CMS som tilbyr A/B-testing av samtale-til-handling, enkel design av nettsteder og mer. Alt for å tilby en god digital opplevelse for kundene dine.

Lær deg mer om Contentful

Les mer
Joomla

Joomla

Joomla

Joomla! er en open source CMS som tilbys gratis. Programvaren er bygget for å bygge nettsteder og applikasjoner på nettet. Søkemotoroptimalisering og flere tilgjengelige språk gjør det enkelt å få et effektivt og stilig nettsted

Lær deg mer om Joomla

Les mer
Sitevision CMS

Sitevision CMS

Sitevision

Sitevision er en svensk CMS med fokus på webpublisering. Med klare laget moduler og integrasjonsmuligheter blir skapelsen enkel og brukervennlig.

Lær deg mer om Sitevision CMS

Les mer
Crownpeak

Crownpeak

Crownpeak

Crownpeak er et innholdsstyringssystem med fokus på skyen og hodeløst. Leveres med SEO -optimalisering for å gjøre din tilstedeværelse på Google enda bedre for deg og dine fremtidige kunder.

Lær deg mer om Crownpeak

Les mer
Drupal

Drupal

Drupal

Drupal er en CMS -løsning som tilbyr et intuitivt og fleksibelt verktøy for å oppdatere og holde nettstedet ditt brukbart. Leveres med funksjoner som en oversikt over hvordan nettstedet vil se ut etter redigering og arkivering.

Lær deg mer om Drupal

Les mer
CMS Hub

CMS Hub

HubSpot

CMS Hub er et HubSpot Content Management System med en brukervennlig programvare. Opprettet for å være så enkel som mulig, slik at selv den ikke -tekniske ansatte kan oppdatere innholdet på nettstedet ditt.

Lær deg mer om CMS Hub

Les mer

Hva betyr egentlig CMS?

CMS, hva er nå det? Kanskje har du hørt andre bruke begrepet CMS og lurt på hva det egentlig er? Egentlig er det ikke komplisert i det hele tatt. BusinessWith forklarer.

CMS står for content management system og er et verktøy for publisering på nett. CMS-er er ofte nettbaserte og du kan logge inn på dem fra ulike enheter, både fra PC og mobil, eller fra et antall ulike datamaskiner. Det eneste som kreves er internettilkobling, en nettleser og at du, eller medarbeiderne dine, vet litt om teknologi.

Det temaet som velges, påvirker hvilken design et nettsted får. Når alt er på plass, legger du inn tekst, bilder og andre elementer. Nettsiden gir, takket være temaet, et profesjonelt inntrykk. Du kan kommunisere på en måte som oppleves som gjennomtenkt.

Ved hjelp av moduler og plugins kan du styre hvordan hjemmesiden skal fungere og hvilke funksjoner du vil legge in. Via innholdsadministrasjonssystemet påvirker du også nærværet ditt i andre deler av Internett. Hvor du bruker CMS-et og jobber med innholdet ditt styrer faktorer som hvordan du presterer, eller rangeres, på Google, hvordan koblingene dine ser ut på Facebook og mye mer.

Et av de mest kjente innholdshåndteringssystemene er Wordpress. Drupal og Jomla er to andre store CMS. De har alle sine fordeler og ulemper, og det er viktig at du tenker nøye gjennom hvilket system du vil velge for din egen nettpublisering.

Med dagens CMS er det ikke nødvendig å være teknisk ekspert for å bruke systemet til daglig. Du skal ikke “knekke koden”, men kun publisere i ett, ofte brukervennlig, system. Mange bedrifter velger likevel å ha et digitalt byrå eller en frittstående utvikler som støtte til oppdateringer og endringer, samt i oppstartfasen.

Vær nøye med valg av samarbeidspartner. Det er ikke sikkert at det byrået som ligger nærmest eller vises først på Google, er best for nettopp deg. Vurder hva du faktisk trenger hjelp med: Er det “bare” hjemmesiden, eller vil du ha mer hjelp til kommunikasjonen? Hvem vil du nå ut til - hvordan ser målgruppen din ut? Ta gjerne et par ekstra møter før du tar beslutningen om samarbeidspartner. Det er viktig at du føler deg trygg på byrået og at dere finner en partner som jobber med akkurat det CMS-et du vil bruke.

På tide å sette i gang! Vi i BusinessWith vil at du og bedriften din skal lykkes. Sammenligningstjenesten hjelper deg med å finne et CMS nettopp for deg – en god start.