HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste talent styringssystemer

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 14 forskjellige Talent Management

Sorter etter
SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Verdens største HCM -leverandør. Det er alt fra talentstyringsløsninger til HR -mesterdata og lønn osv.

Lær deg mer om SAP SuccessFactors

Les mer
Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tilbyr en komplett Talent Manager plattform (Visma Talent Solutions) som omfatter støtte som samtlige strategiske HR-prosesser for å tiltrekke, utvikle og beholde medarbeidere, kunder og partnere. Systemet brukes av alle former for private og offentlige bransjer og organisasjoner. Systemet passer både for den litt mindre bedriften og for en større, global organisasjon.

Lær deg mer om Visma Talent HR

Les mer
Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

En enhetlig løsning for å tiltrekke, utvikle og styre din største konkurransefortrinn; Dine ansatte! Cornerstone tilbyr programvarestøtte fra første kontakt med potensielle kandidater og jevn onboarding, til individuell ferdighetsutvikling, læring og følg -up også knyttet til både kompensasjon og karriereplanlegging.

Lær deg mer om Cornerstone OnDemand

Les mer
CatalystOne

CatalystOne

CatalystOne

CatalystOne er en av Nordens ledende leverandører av HR-systemer til mellomstore og store bedrifter. Vi tilbyr et bredt utvalg av fleksible HR-løsninger som strømlinjeformer og effektiviserer dine HR-prosesser. Våre løsninger løfter og forbedrer medarbeideropplevelsen og gjør hverdagen enklere for HR, ledere og medarbeidere, og samtidig frigjøre tid som du kan bruke på å skape resultater.

Lær deg mer om CatalystOne

Les mer
Personio

Personio

Personio

Systemet er optimalt for små og mellomstore bedrifter. Dette verktøyet kan alt - rekruttering, håndtering og utvikling av ansatte og lønnsadministrasjon. Personio vil være din nye MR Cockpit: Du vil ha tilgang til alle personaldata gjennom trykk på en knapp og kan automatisere alle HR -prosessene dine gjennom sysselsettingsperioden. På denne måten vil du endelig få tid til HR -informasjon som gir ...

Lær deg mer om Personio

Les mer

Optimal for store selskaper. En komplett HCM -skybasert løsning utviklet fra grunnlaget for hele ansattes livssyklus ("From Hire to Practire"). Basert på mange år med detaljert, kunde -drevet forskning og design for å skape en brukeropplevelse for en ny generasjon systemstøtte, innovasjon og ny teknologi som digitale assistenter, AI, ML, blockchain og IoT. En brukeropplevelse om du bruker HR, økon...

Lær deg mer om Oracle Cloud HCM

Les mer

Grade Talent er et skalerbart og moderne talentstyringssystem som brukes av alt fra mindre selskaper til nesten halvparten av Sveriges regioner. Karaktertalent hjelper deg å engasjere, utvikle og beholde dine ansatte - gjennom Kompetansehåndtering, ansattes intervjuer, karrierer, 360 ° tilbakemelding og målstyring. Vi er en trygg og engasjert samlet leverandør med over 25 år i bransjen og en kunde...

Lær deg mer om Grade Talent

Les mer
Leapsome

Leapsome

Leapsome

Leapsome er et personalsystem som muliggjør videreutvikling av organisasjonen gjennom smarte funksjoner og effektive integrasjoner. Med alt fra onboarding til måloppfølging og undersøkelser legger Leapsome til rette for daglig personalledelse og bidrar til personalutvikling.

Lær deg mer om Leapsome

Les mer
Simployer

Simployer

Simployer

Vi har bygd et HRM-system med menneskene i sentrum. Vi kaller det People First Technology. De praktiske verktøyene gir en mer effektiv arbeidshverdag som sparer tid og passer på at dere har unisone prosesser i virksomheten.

Lær deg mer om Simployer

Les mer
Skillsboard-logo

Skillsboard

skillsboard

Digitaliser anmeldelsene, tilbakemeldingene og evalueringsprosessene på jobben i SkillsBoard apper og forvandle enhver aktivitetsutgang til ferdigheter. Du kan også integrere hvilken som helst av dine eksisterende HR-løsninger for å oppgradere SkillsBoard.

Lær deg mer om Skillsboard

Les mer

Vi hjelper små og mellomstore selskaper med å digitalisere, organisere og GDPR-Secure HR Master Data. Samle alle dataene på ett sted, få en klar oversikt og drive personalutvikling i vårt brukervennlige system.

Lær deg mer om Talent Manager

Les mer
Totara Perform

Totara Perform

Dossier Solutions

Totara er først og fremst kjent for sin godt etablerte og globale læringsplattform. Nylig har denne plattformen blitt til en mer omfattende løsning i form av Totaras Talent Experience Platform. Løsningen inneholder nå Totara Perform-modulen, med støtte for både tradisjonell og mer moderne og kontinuerlig ytelsesstyring. Systemet inneholder støtte for ferdighetshåndtering i form av ferdighetsprofil...

Lær deg mer om Totara Perform

Les mer
Verismo HR

Verismo HR

Verismo

Et komplett HR -system tilpasset brukeren som gir deg muligheten til å opprette en organisasjon med mennesker i fokus. Med flere funksjoner som effektiviserer og digitaliserer Verismo -ansatte, skaper en organisatorisk oversikt og gjør det mulig å strategisk utvikle arbeidsstyrken.

Lær deg mer om Verismo HR

Les mer

En global HCM -spiller som har funksjoner for hele arbeidslivssyklusen. Talent, Core HR, lønn, fordeler etc.

Lær deg mer om Workday HCM

Les mer

Hvordan finner jeg et talentstyringssystem som oppfyller forventningene?

Hvordan finner jeg et talentstyringssystem som oppfyller forventningene?

Mange talentstyringssystemer kan se bra ut ved første øyekast, men for å være sikker på at du finner det riktige verktøyet for din bedrift eller organisasjon best, bør du ta en nærmere titt. Sammenlign gjerne ulike systemer og still deg selv følgende spørsmål:

Hvor godt passer informasjonen din inn i systemet?

Det kan høres ut som en selvfølge at din bedrifts informasjon skal være enkel kan integreres eller bringes inn i det nye systemet. Men systemene snakker ikke alltid med hverandre. Vær derfor nøye med å spørre leverandøren om systemet hans er tilpasset for å håndtere akkurat det organisasjonen din besitter når det gjelder informasjon, struktur og krav. Er det fleksibelt? Virker det å tilpasse? Viktige spørsmål før du registrerer deg og kjøper systemet ditt.

Er systemet tilpasset fremtiden?

For best mulig å forstå om talentstyringsverktøyet er klart for fremtiden, så ta en titt på hvordan systemet har utviklet seg de siste årene. Har den tilbudt nye funksjoner gjennom årene, har den blitt utviklet og tilpasset den virkeligheten vi lever? Er det inkludert i organisasjonsstrukturene og krav til systemer som eksistere? Les videre og finn ut hva andre kunder synes om systemet. Du vil ha et system som holder tritt med trendene som finnes, og det er det også smart nok til å håndtere en rekke talenter og ansatte. Sammenligne de ulike demoene av systemene.

Dette er grunnen til at talentledelse er så viktig

Bedrifter kjemper ofte hardt når det gjelder å tiltrekke seg, beholde og utvikle sine ansatte i dag. Et ord som ofte nevnes i denne sammenhengen er "mangel på ferdigheter". Men hvordan finner du det beste talentet, og hva er egentlig et talent?

Et talent trenger ikke være noe du er født med. Et talent trenger rett forutsetninger for å trives, og det er opp til deg og dine bedrifter å identifisere disse, å gjøre en ferdighetskartlegging for å da kunne tilby utvikling som går hånd i hånd med din bedrifts mål. Når talentene dine får forutsetninger for å vokse, vokser du som selskap samtidig.

Bedriftene som forstår hvor viktig talentledelse er, vil få det lettere å beholde sine ansatte og dermed oppnå suksess. Rekruttering er dyrt, men når du har et godt tilpasset talentstyringssystem blir det det lettere å administrere kompetanse og å fylle eventuelle hull du måtte ha. Se til at bedriften har kompetanseutvikling som en del av din strategi.

Ikke glem: Personlig utvikling og karrieremuligheter er hyppige kraftige insentiver for dagens ansatte. Med BusinessWiths hjelp og enkle sammenligningsverktøy kan du finne det system som passer deg.