HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste verktøy for HR-analyse

Hva kan HR-analyse gjøre for bedriften min?

Å bruke data for å forstå ansatte bedre gjør det lettere å ta informerte beslutninger. HR-analyse eller HR-analyse, er et verktøy som bidrar til å effektivisere virksomheten, da man ikke trenger å gjette seg til hvilken kompetanse som finnes i bedriften, hvilken kompetanse som kan utvikles og hva, kort sagt, ikke betale en. I neste trinn påvirker HR-analyse din ROI, avkastning på investering – du har et verktøy for å se hvor godt de ansatte lever opp til virksomhetens mål.

HR-analyse, eller people analytics, kan brukes på mange måter, ikke bare for å forfølge bedre, generelle forretningsmål. Ved hjelp av data kan du bedre forstå hvordan nyansatte opplevde kandidatopplevelsen, eller hva de syntes om selve rekrutteringsprosessen. Du kan også bruke data for å måle "retensjon", dvs. sannsynligheten for at ansatte blir hos deg eller hvorfor de slutter. Statistikken lar deg skjelne mønstre eller trender.

Hvordan kan HR-analyse hjelpe meg med å ta beslutninger?

Statistikk angående din "menneskelige kapital" betyr mye informasjon som kan brukes til å ta datadrevne forretningsbeslutninger som gagner selskapet. I dag har en HR-avdeling mye å holde styr på, hele prosessen fra onboarding til offboarding – og her kan du sjelden gjette hvilke beslutninger som er riktige for bedriften. Du trenger data eller statistikk for å sikkerhetskopiere beslutningene.

HR analytics, eller people analytics, kan hjelpe deg med å få en bedre forståelse av hvordan rekrutteringsprosessen din oppfattes, eller hva som faktisk gjør at personalomsetningen er høy. Til syvende og sist handler det om å tjene penger på virksomheten – det er derfor** HR-analyseverktøyet er gull verdt.** Hos BusinessWith finner du de ulike verktøyene på markedet for å finne det som passer deg best . Ta deg tid til å sammenligne – bruk gjerne filterfunksjonen til å søke etter systemer som har det du ønsker og trenger.

Hvordan får jeg tilgang til HR-analyse?

Liste over 19 forskjellige HR analyse

Sorter etter
Huma

Huma

Huma

Vanskelig å velge blant HR-systemene? Huma skiller seg ut som den eneste løsningen som kombinerer lokal HR-ekspertise og topp moderne teknologi. Vi tilbyr markedets beste mobilapp, norske digitale arbeidskontrakter, håndbøker og alt annet du trenger for å jobbe litt smartere og enklere med alle dine HR-prosesser.

Lær deg mer om Huma

Les mer
Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR

Moderne HR-avdelinger velger Hailey for brukervennlig design, høy datasikkerhet og for å få en helhetlig løsning. Kom i gang raskt og begynn å skape verdi for hele organisasjonen ved hjelp av skreddersydde og automatiske prosesser. Verdsettes av både ledere og ansatte!

Lær deg mer om Hailey HR

Les mer
Sympa

Sympa

Sympa

Sympa gir deg en omfattende oversikt over alle HR -prosessene dine, noe som gjør dem sporbare og skalerbare. Med åpenhet i alle aspekter av sysselsettingssyklusen - fra ledige stillinger til å avslutte intervjuer - i ett og samme system har du mer enn tilstrekkelig informasjon til å utvikle prosessene dine, og viktigst av alt, ansatte.

Lær deg mer om Sympa

Les mer
HiBob_logo_color (1).png

HiBob

HiBob

Hibob er et globalt HR -system som med fokus på å gjøre det mulig for selskaper å skape en sterk bedriftskultur. HR -systemet inneholder CoreHR- og HR -funksjonaliteter som ombord, tidsrapportering, fraværsstyring og mer.

Lær deg mer om HiBob

Les mer
SD Worx HR

SD Worx HR

SD Worx

Et komplett HR -system bestående av en serie moduler som enkelt kan integreres med hverandre og gi HR en mer effektiv og enklere hverdag. Aditro HR -systemer sørger for at du kan holde dine ansatte fornøyde og samtidig fokusere på strategisk HR -arbeid.

Lær deg mer om SD Worx HR

Les mer
Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tilbyr en komplett Talent Manager plattform (Visma Talent Solutions) som omfatter støtte som samtlige strategiske HR-prosesser for å tiltrekke, utvikle og beholde medarbeidere, kunder og partnere. Systemet brukes av alle former for private og offentlige bransjer og organisasjoner. Systemet passer både for den litt mindre bedriften og for en større, global organisasjon.

Lær deg mer om Visma Talent HR

Les mer

Vi hjelper små og mellomstore selskaper med å digitalisere, organisere og GDPR-Secure HR Master Data. Samle alle dataene på ett sted, få en klar oversikt og drive personalutvikling i vårt brukervennlige system.

Lær deg mer om Talent Manager

Les mer
Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

En enhetlig løsning for å tiltrekke, utvikle og styre din største konkurransefortrinn; Dine ansatte! Cornerstone tilbyr programvarestøtte fra første kontakt med potensielle kandidater og jevn onboarding, til individuell ferdighetsutvikling, læring og følg -up også knyttet til både kompensasjon og karriereplanlegging.

Lær deg mer om Cornerstone OnDemand

Les mer
CatalystOne

CatalystOne

CatalystOne

CatalystOne er en av Nordens ledende leverandører av HR-systemer til mellomstore og store bedrifter. Vi tilbyr et bredt utvalg av fleksible HR-løsninger som strømlinjeformer og effektiviserer dine HR-prosesser. Våre løsninger løfter og forbedrer medarbeideropplevelsen og gjør hverdagen enklere for HR, ledere og medarbeidere, og samtidig frigjøre tid som du kan bruke på å skape resultater.

Lær deg mer om CatalystOne

Les mer
Personio

Personio

Personio

Systemet er optimalt for små og mellomstore bedrifter. Dette verktøyet kan alt - rekruttering, håndtering og utvikling av ansatte og lønnsadministrasjon. Personio vil være din nye MR Cockpit: Du vil ha tilgang til alle personaldata gjennom trykk på en knapp og kan automatisere alle HR -prosessene dine gjennom sysselsettingsperioden. På denne måten vil du endelig få tid til HR -informasjon som gir ...

Lær deg mer om Personio

Les mer

Optimal for store selskaper. En komplett HCM -skybasert løsning utviklet fra grunnlaget for hele ansattes livssyklus ("From Hire to Practire"). Basert på mange år med detaljert, kunde -drevet forskning og design for å skape en brukeropplevelse for en ny generasjon systemstøtte, innovasjon og ny teknologi som digitale assistenter, AI, ML, blockchain og IoT. En brukeropplevelse om du bruker HR, økon...

Lær deg mer om Oracle Cloud HCM

Les mer
SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Verdens største HCM -leverandør. Det er alt fra talentstyringsløsninger til HR -mesterdata og lønn osv.

Lær deg mer om SAP SuccessFactors

Les mer

Grade Talent er et skalerbart og moderne talentstyringssystem som brukes av alt fra mindre selskaper til nesten halvparten av Sveriges regioner. Karaktertalent hjelper deg å engasjere, utvikle og beholde dine ansatte - gjennom Kompetansehåndtering, ansattes intervjuer, karrierer, 360 ° tilbakemelding og målstyring. Vi er en trygg og engasjert samlet leverandør med over 25 år i bransjen og en kunde...

Lær deg mer om Grade Talent

Les mer
Epos HR

Epos HR

Azets

Et nettbasert HR-system med HR-funksjoner som automatiske påminnelser og nettbasert selvbetjening.

Lær deg mer om Epos HR

Les mer
Flex HRM Employee

Flex HRM Employee

Flex Applications

Med Flex HRM-ansatte får du et førsteklasses HR-system som hjelper deg med å administrere og utvikle personalet ditt. Her finner du støtte til lønnsrevisjon, ansatteintervjuer, On- og Offboarding, etc. Du kan også planlegge ferdighetsutvikling og kartlegge eventuelle ferdighetshull. Du kan finne alle dataene dine i et brukervennlig dashbord som leverer oppdaterte nøkkelfigurer i et pedagogisk gren...

Lær deg mer om Flex HRM Employee

Les mer
Simployer

Simployer

Simployer

Vi har bygd et HRM-system med menneskene i sentrum. Vi kaller det People First Technology. De praktiske verktøyene gir en mer effektiv arbeidshverdag som sparer tid og passer på at dere har unisone prosesser i virksomheten.

Lær deg mer om Simployer

Les mer
Totara Perform

Totara Perform

Dossier Solutions

Totara er først og fremst kjent for sin godt etablerte og globale læringsplattform. Nylig har denne plattformen blitt til en mer omfattende løsning i form av Totaras Talent Experience Platform. Løsningen inneholder nå Totara Perform-modulen, med støtte for både tradisjonell og mer moderne og kontinuerlig ytelsesstyring. Systemet inneholder støtte for ferdighetshåndtering i form av ferdighetsprofil...

Lær deg mer om Totara Perform

Les mer
Verismo HR

Verismo HR

Verismo

Et komplett HR -system tilpasset brukeren som gir deg muligheten til å opprette en organisasjon med mennesker i fokus. Med flere funksjoner som effektiviserer og digitaliserer Verismo -ansatte, skaper en organisatorisk oversikt og gjør det mulig å strategisk utvikle arbeidsstyrken.

Lær deg mer om Verismo HR

Les mer

En global HCM -spiller som har funksjoner for hele arbeidslivssyklusen. Talent, Core HR, lønn, fordeler etc.

Lær deg mer om Workday HCM

Les mer

Hvordan får jeg tilgang til HR-analyse?

Har du bestemt deg for å se hvordan HR-analyse kan hjelpe deg å forstå den menneskelige kapitalen i selskapet? Det er et stort skritt, gratulerer. Før du velger verktøy, bør du gjøre noe forberedende arbeid. Hvor er du i dag? Hvordan tar du beslutninger i HR akkurat nå? Hvilke «prosjekter» eller faser vil du begynne å måle?

For best å komme i gang med HR-analyse bør du være noen utvalgte som vil jobbe med verktøyet og dataene. Hva er din mening? Hva ønsker du å oppnå? Hvordan ser den perfekte prosessen ut? Hvordan håndterer du data i dag? Hva kan forbedres?

For deretter å velge verktøy, har du BusinessWith til å hjelpe deg. Her kan du enkelt sammenligne de forskjellige verktøyene for HR-analyse som er tilgjengelig på markedet for å se hvilket som passer best for deg. Finn ut hvilke funksjoner som er viktige for deg – og sammenlign deretter de forskjellige verktøyene for å finne det beste HR-analyseverktøyet. Vi er her hvis du tenker på noe.

Beskrivelse av produktegenskaper

Analyseverktøy

Systemet tilbyr funksjoner for å analysere dataene som samles inn og dermed identifisere potensielle forbedringsmuligheter eller styrker.

Anbefalinger

Få automatiske anbefalinger for beslutningstaking, som kan løse eksisterende problemer eller gi indikasjoner på hvordan man kan oppnå større effektivitet.

Dashboard - Lønnsoversikt

Se den viktigste informasjonen og dataene i ett dashboard og hold full oversikt over din bedrifts situasjon.

Enkel deling av resultater

Når analysen er fullført og resultatene er satt sammen, kan de enkelt deles med eventuelle kolleger i selskapet.

Informasjon og datainnsamling

Samle enkelt den viktigste informasjonen og dataene og bruk den til analyseverktøyet.

Kostnadsoverslag

Beregn de potensielle lønnskostnadene og kostnadene til de ansatte direkte i HR-verktøyet for å få en bedre forståelse av hvordan man skal styre arbeidsstyrken.

KPIer

Sett sammen nøkkelindikatorene og skap et fullstendig bilde av ytelsen og resultatene til virksomheten din.

Rapporter

Lage rapporter basert på nøkkeldata og informasjon som kan være verdifull for organisasjonen i utviklingen av HR-arbeidet.