HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste kassesystemer

Hvilket kassasystem trenger du?

Når du står overfor valget av kassasystem er det en rekke ting du må vurdere før du bestemmer deg. Det er viktig at du velg riktig system for din virksomhet. Hvis du har en liten bedrift, kanskje en liten butikk eller restaurant, bør du velge en enkelt betalingssystem. På den annen side, driver du en kjede eller har planer ved utvidelse er det verdt å velge et mer omfattende kassasystem.

I sammenhengen hører man ofte POS-system, som betyr Point of salg og som inkluderer hele betalingsløsningen. Systemet skal være godkjent av det svenske skatteverket og deretter ha et sertifisert kassaapparat. Her betyr at du må bruke en eller annen type kasseapparat og at den er tilgjengelig en kontroller som kan brukes til å vise og finne ut at f.eks alle transaksjoner er korrekte. Et kassasystem inneholder både en myk og maskinvare som lagerstyring og mulighet for faste kortlesere eller strekkodeskanner. Sistnevnte er vanlig i restaurantbransjen .

Vi i BusinessWith råder deg til å ikke betale for mer enn du trenger når du velger en kassasystembutikk eller kassasystemrestaurant. Hvilke funksjoner trenger du? Trenger du flere kortterminaler? Skal kassasystemet være stasjonært eller mobilt?

I de skybaserte betalingssystemene (som blir stadig mer populære) kvitteringer lagres automatisk, mens i de eldre versjonene som en kassaapparat, må du lagre alle papirkopier. Små bedrifter vinner store fordeler ved å ha et skybasert kassasystem, da det er veldig fleksibel og også prisvennlig. Du har også et skybasert system tilgang når som helst.

Hvilke kassasystemer er tilgjengelige på det norske markedet?

Å finne den rette POS-løsningen kan være tidkrevende, men det er en handletur som en mann må ta tid for fordi betalingsløsningen eller kassasystemet som du vil implementere vil være et fundament i din virksomhet. Det er mange leverandører av kassasystemer i Norge, de fleste er lokale leverandører som f.eks har spesialisert seg på ulike sektorer som hoteller, kafeer eller dagligvarebutikk. Nedenfor er en oversikt over leverandørene vi har oppført her på businesswith.no. Du kan enkelt filtrere din egen kortliste og start sammenligningen av betalingssystemer.

Uansett bransje eller behov bør du etterstrebe et system som er enkelt å bruke slik at det er mulig å raskt lære opp nye kollegaer i hvordan systemet fungerer virker. Teknologien i denne typen systemer beveger seg raskt, og på markedet i dag finnes det en rekke ulike løsninger med ulike typer funksjoner. Sammenlign deg selv her på BusinessWith.no

Hva trenger jeg å vite om kassasystemer?
Northmill Flo

Northmill Flo

Northmill Flo

Vi tilbyr neste generasjons kontantsystem og smarte online tjenester - alltid uten bindingstider.

Lær deg mer om Northmill Flo

Les mer
Trivec

Trivec

Trivec

Å få en restaurant til å jobbe effektivt bør være enkelt, vi har bygget TRIVECs kontantsystem fra det perspektivet. Våre kontantsystemer fungerer perfekt for restauranter, barer, nattklubber og hoteller. Du vil motta et kontantsystem som støtter alle prosessene dine fra bestilling og bestilling til logistikk på kjøkkenet og betalingen. Du vil motta automatiske salgsrapporter og kan se ditt sanntid...

Lær deg mer om Trivec

Les mer
Caspeco kassa

Caspeco

Caspeco

Caspeco Personal er for deg i serveringsbransjen som ønsker et komplett planleggingsprogram som inkluderer lønnssystem, timerapporteringssystem og personallogg. Systemet letter den daglige driften og hjelper deg med å øke lønnsomheten.

Lær deg mer om Caspeco

Les mer
Plorea-logo

Plorea

Plorea Holding AS

PLOREA POS Vårt kassasystem er utviklet for å gjøre hverdagen din enkel, uansett hvilken bransje du befinner deg i. Spesialutviklede kassaløsninger med integrasjoner mot blant annet regnskap, varelager og nettbutikk gjør det mulig å ha full kontroll til enhver tid.

Lær deg mer om Plorea

Les mer
Lightspeed-logo

Lightspeed

Barcontrol Sytems AS

Opplev neste generasjons kassasystem for restaurantbransjen Digitaliser ditt serveringssted med det smarte alt-i-ett-kassasystemet Lightspeed POS. Kontaktløs bestilling og betaling, intuitivt grensesnitt og utallige integrasjoner

Lær deg mer om Lightspeed

Les mer
Betala-logo

Betala

Advania Norge AS

Betala er kassaløsning som er utviklet i Norge, og spesielt laget for festivaler og arrangementer.

Lær deg mer om Betala

Les mer
QSystems Retail-logo

QSystems Retail

QSystems AS

Med en kasseløsning fra QSystems Retail kan du sørge for at handelen går knirkefritt og at du får full oversikt over alt fra omsetning og økonomi, til varebeholdning. Vi er svært opptatt av å gi deg hjelp og støtte hvis du trenger det. Derfor har vår kundesupport lange åpningstider både i hverdager og helger.

Lær deg mer om QSystems Retail

Les mer
Susoft-logo

Susoft

SU Soft AS

Susoft aPos kassasystem og butikkdata er skybasert og designet for å kjøre på Android og Googles plattform. Kassasystemet inneholder programvare for tradisjonell fysisk skjermbasert kasse, hjemmesidegenerator, nettbutikk, takeaway, QR-kjøp ved bord, bordbooking, lagermodul, innkjøpsmodul, markedsføringsmodul, timeregistrering, statistikk- og rapportsenter, overføring til regnskap og smitte-app + m...

Lær deg mer om Susoft

Les mer
Front Systems-logo

Front Systems

Front Systems

Med Front Systems kan du digitalisere butikkene dine og koble sammen "best of breed"-applikasjoner for å levere en sømløs kundeopplevelse.

Lær deg mer om Front Systems

Les mer
Favrit-logo

Favrit

Favrit AS

I Favrit er vi opptatt av magien som oppstår rundt god mat og drikke. Vi ønsker å gi folk enkel tilgang til gode opplevelser.

Lær deg mer om Favrit

Les mer
Azolver xpos-logo

Azolver xpos

Azolver NORGE AS

Kasseapparat av høy kvalitet er nødvendig for en effektiv betalingsprosess. Vi tilbyr ulike nivåer av elegante, moderne kassesystemer som kjøres med en Intel® 7. generasjons I5-prosessor. Disse registrene vil dekke dine behov, med fem års garanti og kundeservice tilgjengelig 365 dager i året.

Lær deg mer om Azolver xpos

Les mer
Digipos-logo

Digipos

Digipos AS

Butikkdataløsningen er selve hjertet og hjernen i din bedrift. Det er derfor kritisk viktig for deg som driver at du velger både riktig løsning og samarbeidspartner. Med Digipos får du en partner som både forstår din bransje og dine forretningsprosesser.

Lær deg mer om Digipos

Les mer
Extenda Retail-logo

Extenda Retail

Extenda Retail

NYCE.LOGIC WMS gir de ansatte mer frihet og gleder kundene dine ved å gjøre lageret ditt til et konkurransefortrinn. Systemet reduserer kompleksitet og kostnader, slik at du kan fokusere på det som er viktigst – kundene dine og utviklingen av virksomheten din.

Lær deg mer om Extenda Retail

Les mer
Amendo-logo

Amendo

Amendo Group as

Amendo Group knytter sammen kassesystem, nettbutikk, betaling, lager og regnskap i en skybasert og brukervennlig plattform utviklet for fremtiden.

Lær deg mer om Amendo

Les mer

Kassesystem for butikk eller restaurant

Driver du butikk eller restaurant og er på jakt etter det ultimate kassasystemet for deg? Når du setter i gang sammenlign og velg betalingssystemer, husk at du ikke gjør det bør kjøpe et system som har mer enn du faktisk trenger. Ta også med din egen fremtidsperspektiv og visjoner i regnestykket. Hvor er du i morgen? Hva har du for mål? Det kan være verdt å se etter et system som lover skalerbarhet, slik at du kan vokse med systemet og slippe å lete etter nytt etter hvert, Kolla gjerne referanser fra lignende selskaper for å få en forståelse av hva du trenger.

Ikke alle butikker og restauranter har samme behov, men ofte vil man ha dem kasse- og kvitteringsskriver, kortterminal og kanskje i tillegg bongforfatter hvis du har en restaurant. Det finnes også systemer som gir mulighet for kunder å betale med en nettløsning eller app. Har du en drift hvor mye av salget foregår utendørs, som f.eks torghandel, så bør du se etter en løsning som tåler utendørs bruk. Dette er lite for å vise deg at det er mange forskjellige behov og funksjoner. Tenk på hva du er ute etter.

Kontantsystempriser

Prisen for et kassesystem varierer avhengig av hvor omfattende systemet ditt er ut etter. Hva er budsjettet ditt? Du kan finne et enkelt system for en antall tusen, - eller et større system med ulike spesialfunksjoner, og som da lander på 100 000 SEK. Bare du vet hva du trenger. Skriv en liste over funksjonaliteten du ønsker. Velkommen til å sammenligne og velge kassasystem i vår sammenligningsfunksjon her hos BusinessWith.