HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste kassesystemer

Hvilket kassasystem trenger du?

Når du står overfor valget av kassasystem er det en rekke ting du må vurdere før du bestemmer deg. Det er viktig at du velg riktig system for din virksomhet. Hvis du har en liten bedrift, kanskje en liten butikk eller restaurant, bør du velge en enkelt betalingssystem. På den annen side, driver du en kjede eller har planer ved utvidelse er det verdt å velge et mer omfattende kassasystem.

I sammenhengen hører man ofte POS-system, som betyr Point of salg og som inkluderer hele betalingsløsningen. Systemet skal være godkjent av det svenske skatteverket og deretter ha et sertifisert kassaapparat. Her betyr at du må bruke en eller annen type kasseapparat og at den er tilgjengelig en kontroller som kan brukes til å vise og finne ut at f.eks alle transaksjoner er korrekte. Et kassasystem inneholder både en myk og maskinvare som lagerstyring og mulighet for faste kortlesere eller strekkodeskanner. Sistnevnte er vanlig i restaurantbransjen .

Vi i BusinessWith råder deg til å ikke betale for mer enn du trenger når du velger en kassasystembutikk eller kassasystemrestaurant. Hvilke funksjoner trenger du? Trenger du flere kortterminaler? Skal kassasystemet være stasjonært eller mobilt?

I de skybaserte betalingssystemene (som blir stadig mer populære) kvitteringer lagres automatisk, mens i de eldre versjonene som en kassaapparat, må du lagre alle papirkopier. Små bedrifter vinner store fordeler ved å ha et skybasert kassasystem, da det er veldig fleksibel og også prisvennlig. Du har også et skybasert system tilgang når som helst.

Hvilke kassasystemer er tilgjengelige på det norske markedet?

Å finne den rette POS-løsningen kan være tidkrevende, men det er en handletur som en mann må ta tid for fordi betalingsløsningen eller kassasystemet som du vil implementere vil være et fundament i din virksomhet. Det er mange leverandører av kassasystemer i Norge, de fleste er lokale leverandører som f.eks har spesialisert seg på ulike sektorer som hoteller, kafeer eller dagligvarebutikk. Nedenfor er en oversikt over leverandørene vi har oppført her på businesswith.no. Du kan enkelt filtrere din egen kortliste og start sammenligningen av betalingssystemer.

Uansett bransje eller behov bør du etterstrebe et system som er enkelt å bruke slik at det er mulig å raskt lære opp nye kollegaer i hvordan systemet fungerer virker. Teknologien i denne typen systemer beveger seg raskt, og på markedet i dag finnes det en rekke ulike løsninger med ulike typer funksjoner. Sammenlign deg selv her på BusinessWith.no

Kassesystem for butikk eller restaurant

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 21 forskjellige Kassasystem

Sorter etter
Trivec

Trivec

Trivec

Å få en restaurant til å jobbe effektivt bør være enkelt, vi har bygget TRIVECs kontantsystem fra det perspektivet. Våre kontantsystemer fungerer perfekt for restauranter, barer, nattklubber og hoteller. Du vil motta et kontantsystem som støtter alle prosessene dine fra bestilling og bestilling til logistikk på kjøkkenet og betalingen. Du vil motta automatiske salgsrapporter og kan se ditt sanntid...

Lær deg mer om Trivec

Les mer
Sitoo

Sitoo

Sitoo

Sitoo er et brukervennlig kassesystem med alle salgskanaler tilkoblet i sanntid. Kassesystemet synkroniserer din produktopplysninger og prislister for en bedre kundeopplevelse.

Lær deg mer om Sitoo

Les mer
Northmill Flo

Northmill Flo

Northmill Flo

Vi tilbyr neste generasjons kontantsystem og smarte online tjenester - alltid uten bindingstider.

Lær deg mer om Northmill Flo

Les mer
Caspeco kassa

Caspeco

Caspeco

Caspeco Personal er for deg i serveringsbransjen som ønsker et komplett planleggingsprogram som inkluderer lønnssystem, timerapporteringssystem og personallogg. Systemet letter den daglige driften og hjelper deg med å øke lønnsomheten.

Lær deg mer om Caspeco

Les mer

Et enkelt og populært kassasystem hvor du kan fakturere online, sende betalingslenker for å få betalt eksternt, samt sende digitale kvitteringer og lagre dem i skyen.

Lær deg mer om Zettle by PayPal

Les mer

Open tilbyr et komplett og mobilt POS-system. Du kan ta bestillinger, sende bonuser til kjøkkenet eller baren og fullføre betalinger ved bordet. På denne måten kan du dele betalinger og åpne notater direkte ved bordet og dermed fokusere på å øke salget.

Lær deg mer om Open Venue /POS

Les mer
Ajour-logo

Ajour

Ajour

Som bedrift finner du her et kassesystem som kan hjelpe deg med å effektivisere din daglige arbeidsflyt og interaksjoner med kunder. Med Ajours kassesystem får du en alt-i-ett-plattform som gjør det enkelt å administrere virksomheten din fra et sentralt sted. Gjennom systemet kan du blant annet håndtere bordservering, bookinger, gavekort, lagerstyring og mye mer. Plattformen er enkel og brukervenn...

Lær deg mer om Ajour

Les mer
Amendo-logo

Amendo

Amendo Group as

Amendo Group knytter sammen kassesystem, nettbutikk, betaling, lager og regnskap i en skybasert og brukervennlig plattform utviklet for fremtiden.

Lær deg mer om Amendo

Les mer
Azolver xpos-logo

Azolver xpos

Azolver NORGE AS

Kasseapparat av høy kvalitet er nødvendig for en effektiv betalingsprosess. Vi tilbyr ulike nivåer av elegante, moderne kassesystemer som kjøres med en Intel® 7. generasjons I5-prosessor. Disse registrene vil dekke dine behov, med fem års garanti og kundeservice tilgjengelig 365 dager i året.

Lær deg mer om Azolver xpos

Les mer
Betala-logo

Betala

Advania Norge AS

Betala er kassaløsning som er utviklet i Norge, og spesielt laget for festivaler og arrangementer.

Lær deg mer om Betala

Les mer
Digipos-logo

Digipos

Digipos AS

Butikkdataløsningen er selve hjertet og hjernen i din bedrift. Det er derfor kritisk viktig for deg som driver at du velger både riktig løsning og samarbeidspartner. Med Digipos får du en partner som både forstår din bransje og dine forretningsprosesser.

Lær deg mer om Digipos

Les mer
Extenda Retail-logo

Extenda Retail

Extenda Retail

NYCE.LOGIC WMS gir de ansatte mer frihet og gleder kundene dine ved å gjøre lageret ditt til et konkurransefortrinn. Systemet reduserer kompleksitet og kostnader, slik at du kan fokusere på det som er viktigst – kundene dine og utviklingen av virksomheten din.

Lær deg mer om Extenda Retail

Les mer
Favrit-logo

Favrit

Favrit AS

I Favrit er vi opptatt av magien som oppstår rundt god mat og drikke. Vi ønsker å gi folk enkel tilgang til gode opplevelser.

Lær deg mer om Favrit

Les mer
Front Systems-logo

Front Systems

Front Systems

Med Front Systems kan du digitalisere butikkene dine og koble sammen "best of breed"-applikasjoner for å levere en sømløs kundeopplevelse.

Lær deg mer om Front Systems

Les mer
Lightspeed-logo

Lightspeed

Barcontrol Systems AS

Opplev neste generasjons kassasystem for restaurantbransjen Digitaliser ditt serveringssted med det smarte alt-i-ett-kassasystemet Lightspeed POS. Kontaktløs bestilling og betaling, intuitivt grensesnitt og utallige integrasjoner

Lær deg mer om Lightspeed

Les mer
Plorea-logo

Plorea

Plorea Holding AS

Vårt kassasystem er utviklet for å gjøre hverdagen din enkel, uansett hvilken bransje du befinner deg i. Spesialutviklede kassaløsninger med integrasjoner mot blant annet regnskap, varelager og nettbutikk gjør det mulig å ha full kontroll til enhver tid.

Lær deg mer om Plorea

Les mer
QSystems Retail-logo

QSystems Retail

QSystems AS

Med en kasseløsning fra QSystems Retail kan du sørge for at handelen går knirkefritt og at du får full oversikt over alt fra omsetning og økonomi, til varebeholdning. Vi er svært opptatt av å gi deg hjelp og støtte hvis du trenger det. Derfor har vår kundesupport lange åpningstider både i hverdager og helger.

Lær deg mer om QSystems Retail

Les mer
Shopbox-logo

Shopbox

Shopbox

Med dette kassesystemet får din bedrift en plattform som kan hjelpe deg med å administrere ditt salg, varelager, frakturering samt din interaksjon med kunder. Systemet er perfekt for deg som ønsker å optimere salget, da det kan spore salgstrender og samle verdifull kunnskap, som du som bedrift kan bygge din fremtidige strategi på. Shopbox tilbyr også et system som lar deg skape en mobiloptimaliser...

Lær deg mer om Shopbox

Les mer

En brukervennlig og skalerbar POS-løsning er både velegnet som tradisjonell kasse, mobil terminal, selvbetjeningsterminal og kontantdispenser. Systemet gjør det enkelt for deg å holde styr på lagerstatus og beholdning og inkluderer også salgs- og dagsrapporter, kassaoppgjør og statistikker. I tillegg tilbyr Solteq flere integreringsmuligheter med nettbutikk, økonomi, bordreservasjon og andre syste...

Lær deg mer om Solteq Commerce Cloud

Les mer
Susoft-logo

Susoft

SU Soft AS

Susoft aPos kassasystem og butikkdata er skybasert og designet for å kjøre på Android og Googles plattform. Kassasystemet inneholder programvare for tradisjonell fysisk skjermbasert kasse, hjemmesidegenerator, nettbutikk, takeaway, QR-kjøp ved bord, bordbooking, lagermodul, innkjøpsmodul, markedsføringsmodul, timeregistrering, statistikk- og rapportsenter, overføring til regnskap og smitte-app + m...

Lær deg mer om Susoft

Les mer
Winpos

Winpos

Winpos

Winpos POS-system kan kobles til mange andre programmer, som for eksempel økonomi- og kvalitetssystem. Ved hjelp av fjernstøtteprogrammet oppretter du en ekstern tilkobling til Winpos helpdesk på noen få sekunder.

Lær deg mer om Winpos

Les mer

Kassesystem for butikk eller restaurant

Driver du butikk eller restaurant og er på jakt etter det ultimate kassasystemet for deg? Når du setter i gang sammenlign og velg betalingssystemer, husk at du ikke gjør det bør kjøpe et system som har mer enn du faktisk trenger. Ta også med din egen fremtidsperspektiv og visjoner i regnestykket. Hvor er du i morgen? Hva har du for mål? Det kan være verdt å se etter et system som lover skalerbarhet, slik at du kan vokse med systemet og slippe å lete etter nytt etter hvert, Kolla gjerne referanser fra lignende selskaper for å få en forståelse av hva du trenger.

Ikke alle butikker og restauranter har samme behov, men ofte vil man ha dem kasse- og kvitteringsskriver, kortterminal og kanskje i tillegg bongforfatter hvis du har en restaurant. Det finnes også systemer som gir mulighet for kunder å betale med en nettløsning eller app. Har du en drift hvor mye av salget foregår utendørs, som f.eks torghandel, så bør du se etter en løsning som tåler utendørs bruk. Dette er lite for å vise deg at det er mange forskjellige behov og funksjoner. Tenk på hva du er ute etter.

Kontantsystempriser

Prisen for et kassesystem varierer avhengig av hvor omfattende systemet ditt er ut etter. Hva er budsjettet ditt? Du kan finne et enkelt system for en antall tusen, - eller et større system med ulike spesialfunksjoner, og som da lander på 100 000 SEK. Bare du vet hva du trenger. Skriv en liste over funksjonaliteten du ønsker. Velkommen til å sammenligne og velge kassasystem i vår sammenligningsfunksjon her hos BusinessWith.

Beskrivelse av kontantfunksjoner

Bordbestilling via mobil

Som tittelen tilsier er dette en funksjon som lar deg bestille direkte via mobilen når du har en restaurantbedrift eller lignende.

Dashboard med KPIer

Sørger for at du kan se hvordan salget er i virksomheten i sanntid slik at du kan følge opp og administrere. Et verdsatt innslag.

Digitale kvitteringer

Kan du tilby kundene digitale kvitteringer og ha en skytjeneste for lagring av digitale kvitteringer.

Inventar / varemottak

En funksjon der du kan holde styr på varelageret ditt og når du planlegger lagervalg og hvordan det ser ut på lageret.

Lagring av produktinformasjon

En funksjon for å lagre produktinformasjon og dermed synkronisere dataene med POS-systemet slik at det alltid er korrekt oppdaterte prislister og lignende.

SIE eksport

De fleste POS-systemer tilbyr muligheten til å utføre en SIE-eksport som du kan overføre til regnskapsprogramvaren eller økonomisystemet.

Tilbyr selvbetjening / kiosksystem

En funksjonalitet som blir stadig mer etterspurt, ettersom flere butikker og restauranter planlegger å ha selvbetjente åpningstider.