HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste SEO-verktøy

Hvorfor bør jeg ha et SEO-verktøy?

Hvis du ikke blir sett, er du ikke der – det er den dystre sannheten om søkemotorer. SEO står for Search Engine Optimization og handler altså om å søkeordoptimalisere innholdet på nettsiden din, slik at du skal få flere besøkende – og flere kunder. I denne jungelen full av algoritmer er det ingen vits i å gjette om du vil ha en effekt. I stedet er det bedre å ta hjelp fra de som kan. Hos BusinessWith har vi kartlagt noen av de mest populære SEO-verktøyene, slik at du kan finne det som passer deg best. Optimaliser nettstedets infrastruktur, forbedre søkeordoptimalisering og maksimer ytelsen. Dette er bare noen av tingene som et solid SEO-verktøy kan hjelpe virksomheten din med. Veien til det riktige SEO-verktøyet starter med BusinessWith. Finn og sammenlign verktøy i dag.

Hvordan bør jeg velge SEO-verktøy?

Det kreves litt research før du velger SEO-verktøy. Hvilke funksjoner er viktige for deg? Hvordan jobber du med søkeordoptimalisering i dag? Viktig å huske er at SEO-verktøyet hjelper deg med å øke antall besøkende, men det kan ikke gjøre magi. Hvis innholdet er flatt og kjedelig og oppsettet er utdatert, kan du ikke regne med at noen besøkende ønsker å bli på siden. SEO handler derfor mye om å jobbe med innhold, bilder, struktur og tekst samt med ord og uttrykk som tiltrekker besøkende. Flere av dagens SEO-verktøy kan tilpasses, mens flere er mer statiske og for eksempel passer bedre til en bestemt bransje eller en viss størrelse på bedriften. Bare du vet hvor aggressivt du vil jobbe med SEO.

Benytt sjansen til å sammenligne SEO-verktøyene for bedre å forstå hvilket som føles best for deg. Som med alt annet, er brukervennlighet nøkkelen. BusinessWith hjelper deg med å finne, sammenligne og velge SEO-verktøy.

Hva er fordelene med et SEO-verktøy?

Liste over 16 forskjellige SEO-verktøy

Sorter etter

Serpstat er en nettbasert løsning som tilbyr sine brukere en tilpasset og brukervennlig plattform med mange forskjellige funksjoner. Gjennom nøkkelordssøket kan brukeren raskt søke etter populære fraser for å optimalisere innholdet på nettsiden sin. Videre gir analyseverktøyene en dypere forståelse av hvordan datatrafikk administreres og hvilke aspekter som kan optimaliseres ytterligere.

Lær deg mer om All-in-one SEO Platform

Les mer
MissHosting

MissHosting

MissHosting

Øk den organiske trafikken på nettsiden din ved hjelp av dette SEO-verktøyet fra MissHosting. Systemet kan kjøpes separat eller inkluderes i MissHosting sin løsning for webhotell, som kombinerer opprettelse av hjemmesiden og dens optimalisering. Hold øye med konkurrentene dine og utvikle din egen nettside ved å bruke denne skybaserte løsningen.

Lær deg mer om MissHosting

Les mer
Nettpilot-logo

Nettpilot

Nettpilot

En kraftig og lettforståelig prosjektstyringsplattform utviklet for det norske markedet. Med Nettpilot sitt SEO-verktøy får du full kontroll over søkemotorplasseringer og lenkeutviklingen for nettstedet ditt i forhold til dine konkurrenter. Løsningen støtter opp til 4 søkemotorer og 5 konkurrenter per kampanje.

Lær deg mer om Nettpilot

Les mer
Partoo

Partoo

Partoo

Partoo tilbyr en alt-i-ett-løsning designet for bedrifter i forskjellige størrelser. Tjenesten er nettbasert og gjennom de brukervennlige funksjonene kan kunden optimalisere nettsiden sin og havne høyere i ulike søkeresultater. Partoo er designet for å drive inn mer datatrafikk og dermed generere høyere resultater.

Lær deg mer om Partoo

Les mer
Rank Tracker-logo

Rank Tracker

Ranktracker

Rank Tracker finner raskt de beste mulighetene for søkemotoroptimalisering ved gjelp av konkurrentanalyse og det banebrytende Discovery-verktøyet. Overvåk nettstedets posisjon i Google, Bing eller Yahoo, med daglige, ukentlige eller månedlige oppdateringer. Finn de beste nøkkelordene som er relevante for ditt lokale marked, og få tilgang til all nyttig informasjon på ett sted, som sporede søkeordr...

Lær deg mer om Rank Tracker

Les mer
Semrush

Semrush

Semrush

Et medieovervåkingssystem som hjelper deg med de største utfordringene innen digital markedsføring. Naviger gjennom komplekse markedsføringssituasjoner, følg konkurrentene dine og undersøk hvordan de gjør markedsføringen sin. Semrush hjelper deg med søkemotoroptimalisering for å lede kunder til nettstedet ditt.

Lær deg mer om Semrush

Les mer
SEO Dashboard-logo

SEO Dashboard

SEO Crawl

Denne SEO-plattformen gir deg muligheten til å analysere og optimalisere nettsidene dine slik at du kan forbedre din synlighet og rangering på søkemotorer som Google. Plattformen tilbyr en rekke verktøy og funksjoner som hjelper deg med å ta datadrevne beslutninger og styrke din tilstedeværelse på nettet. Løsningen er utstyrt med funksjoner som teknisk SEO-revisjon, lenkeanalyse og on-page SEO-ana...

Lær deg mer om SEO Dashboard

Les mer
SEO Software-logo

SEO Software

DataForSEO

DataForSEO er en nettbasert SEO-plattform som fokuserer på API-funksjoner. Kunden tilbys intuitive API-integrasjoner til en rekke ulike markedsføringsplattformer som Google Ads, hvor statistikk og analyseverktøy kombineres for å skape en god helhetsopplevelse. Ved hjelp av disse kan brukeren forbedre nettsiden sin og optimalisere ulike prosesser manuelt.

Lær deg mer om SEO Software

Les mer

Robinize er et skybasert SEO-verktøy som først og fremst rettet mot forfattere. Tjenesten går ut på å kjøre inn organisk datatrafikk for å rangere deg høyere på for eksempel Google. Verktøyet er modulbasert og tilpasningsdyktig etter individuelle behov, og kan ved hjelp av smarte tjenester gi forslag til optimaliseringer og forbedringer av innholdet i skrevet tekst.

Lær deg mer om SEO tools from WIX

Les mer
SEranking

SEranking

SEranking

SEranking er en leverandør av skybaserte SEO-tjenester. Gjennom deres plattform har kunden mulighet til å oppdage, overvåke og kontrollere ulike datapunkter, og styringsverktøyet bidrar til å forbedre nettsidens prestasjon og få den til å vises høyere i søkeresultatene. Videre har tjenesten et stort utvalg av ulike funksjoner som via automatiserte prosesser analyserer datatrafikken og optimalisere...

Lær deg mer om SEranking

Les mer
SerpWatch-logo

SerpWatch

SerpWatch

En avansert rangsporingsløsning rettet mot markedsførere og byråer. Det analytiske dashbordet gir deg informasjon om alle nøkkelberegningene dine på ett sted, herunder søkeordsanalyser, SERP-score og mer. Med SerpWatch kan du administrere alle dine kunder fra en enkelt plattform og trekke ut de viktigste dataene i form av rapporter. Løsningen integreres med alle favorittsystemene dine via API.

Lær deg mer om SerpWatch

Les mer

Dette SEO-verktøyet er både skybasert og brukervennlig. Funksjonene spenner vidt, hvor kunden har mulighet til å spare tid gjennom automatiserte aktiviteter som kontinuerlig forbedrer nettsidens innhold og gir forslag til optimaliseringsstrategier. Gjennom rangeringsanalyse kan man få en dypere forståelse av hvordan en er posisjonert blant konkurrentene, og søkeordsanalysen lar brukeren manuelt fo...

Lær deg mer om sheerseo SEO Software

Les mer
Siteimprove-logo

Siteimprove

Siteimprove

Siteimprove måler nettstedets SEO-prestasjon og gir deg praktiske anbefalinger for å optimalisere innholdet. Løsningen støtter over 70 SEO-tester og målinger, herunder undersøkelser for manglende beskrivelser, stavefeil eller brutte eller ikke-fungerende lenker. I tillegg hjelper verktøyet for konkurrentanalyse lar med å overgå dine største konkurrenter.

Lær deg mer om Siteimprove

Les mer
Sonar-logo

Sonar

Braadland

Et norskutviklet SEO-verktøy rettet mot nettbutikker og nettsider. Sonar hjelper deg med å øke din nettsides rangering og få flere besøkende og kunder. Tjenesten sjekker kontinuerlig websidene dine for feil og gir deg en oversikt over hvor du bør starte for å løse de viktigste sakene først. I tillegg kan du få eksperthjelp fra Sonar-teamet, oversikt over hvordan du rangerer i søkemotorer.

Lær deg mer om Sonar

Les mer
Verbolia SEO

Verbolia SEO

Verbolia

Verbolia er en brukervennlig og nettbasert SEO-plattform som hjelper bedrifter med å rangere høyere i søkeresultatene. Tjenestene deres hjelper til med å optimalisere nettsteder, generere intuitive søkeord og øke hastigheten på backend-URLer. Videre er det mulig å enkelt skalere løsningen for å møte individuelle behov.

Lær deg mer om Verbolia SEO

Les mer

Web.com tilbyr et brukervennlig SEO-program som utfører automatiske helsesjekker på nettsiden og identifiserer mulige forbedringer for å øke søkerangeringen. Tjenesten kan raskt tilpasses individuelle behov. De smarte algoritmene analyserer og vurderer nettsiden som helhet for å tilpasse nettsideoptimaliseringen for bedre datatrafikk og opplevelse.

Lær deg mer om web.com SEO service

Les mer

Hva er fordelene med et SEO-verktøy?

Det hjelper ikke å ha en veldig fin nettside hvis ingen finner deg. Det er litt som å arrangere en overdådig fest uten at noen skal dit. Dagens SEO-verktøy er komplekse og smarte, og gjør jobben for deg ved å drive trafikk til selve festen, for å si det sånn. Hva vil folk lese? Hvilken informasjon leter de etter? Hvilke titler og metabeskrivelser har du? Og kanskje viktigst av alt – hva gjør konkurrentene godt og dårlig? Et SEO-verktøy har fordelen av å analysere hvordan søkeordoptimaliseringen din ser ut i dag, slik at du i neste trinn vil kunne sette en strukturert plan basert på data og fakta. Etter det kan du sette en ny og virkelighetsbasert plan for søkeord og innhold. Rapporter med forslag til ord, analyser, omdirigeringer av gamle sider – fordelene med et SEO-verktøy er mange, alle funksjoner med mål om å øke din rangering og trafikk til deg.

Hvorfor ikke begynne å sammenligne SEO-verktøy allerede nå, for å bli klokere på utvalget som er tilgjengelig? BusinessWith gir deg ikke mindre enn 15 SEO-verktøy slik at du kan finne det beste for deg. Vi ønsker deg lykke til med søkeordoptimalisering!

Beskrivelse av produktegenskaper

Analyseverktøy

De avanserte analyseverktøyene lar brukeren trekke slutninger og konklusjoner om nettstedets ytelse. Gjennom analyseverktøyene kan brukeren få en dypere forståelse av den generelle ytelsen, men også muligheten til å velge individuelle komponenter på nettstedet for ytterligere optimaliseringer.

API integrering

Application Programming Interface (API) er en integrasjonsmetode som gjør det mulig å både hente ut, overføre og korrigere data uten å måtte logge seg inn i programvaren manuelt. Det betyr at brukeren kan koble sammen ulike programmer og få bedre utnyttelse av dataene i ulike applikasjoner.

Dashboard

Off-page SEO er en avansert funksjon som bidrar til handlinger som brukeren kan utføre utenfor nettstedet for å påvirke den samlede rangeringen. Aspekter som analyseres av funksjonen, inkluderer kvaliteten på lenkekilder, antall tilbakekoblinger og henvisningstrafikk.

Nøkkelord forskning

Funksjonen gir brukeren mulighet til å undersøke populære søkeord som folk skriver inn i søkemotorer som Google, og inkludere dem strategisk i innholdet på nettstedet slik at nettstedet ditt vises høyere på søkemotorens resultatside.

Offpage SEO verktøy

Se den viktigste informasjonen og dataene samlet på samme instrumentpanel og få full kontroll over situasjonen i bedriften.

Rang sporing

Rangsporingsfunksjonen gir brukeren muligheten til å filtrere relevante data som trafikkdata og søkevolum som er kompilert og dermed rangerer nettsteder. Funksjonen gir kunden dypere innsikt, noe som hjelper til med optimalisering av Google Analytics og Google Webmaster Tools.

Revisjon av nettsteder

Nettstedsrevisjonen er en omfattende rapport som evaluerer hele nettstedets samlede og overordnede ytelse. Funksjonen kombinerer alle sider for å gi brukeren en samlet SEO-score. Funksjonen gjør det enklere å identifisere eventuelle problemer både på og utenfor nettstedet og gir forslag til automatisk genererte forbedringer.

SEO-analyse for nettsider

Nettstedets SEO-analysefunksjon er tilpasset algoritmene til de store søkemotorene og gir dermed brukeren et godt innblikk i hvor tilpasset nettstedet er. Verktøyet inkluderer også gjengivelse på serversiden og brukervennlige nettadresser som kan tilpasses for å optimalisere SEO for hele nettstedet.

Verktøy for konkurrentanalyse

Funksjonen lar kunden spore sine konkurrenter og gir kontinuerlige oppdateringer om hva de gjør og hvordan de gjør. Funksjonen støtter vanligvis varsler om rangeringsendringer og gir daglige oppdateringer for konkurrentenes rangering og automatisk genererte forslag til forbedringer.