HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste betalingsløsninger

Hvilken betalingsløsning er best for din e-handel?

Økt salg, fornøyde gjentakende kunder og høye ordreverdier. Ved hjelp av en fleksibel betalingsløsning, som får kundene dine til å assosiere merkevaren din med smidighet og effektivitet, kan det bli en realitet. Det skal også være enkelt kunden og ingen bekymringer er å se. En tiltalende kasse, i kombinasjon med blant annet smart call to action og unike kundetilbud, kan øke konverteringsfrekvensen betydelig.

Det finnes en rekke betalingsløsninger på nett. De kan kombineres på mange forskjellige måter måte og et stort antall leverandører tilbyr smidig, smart og fleksibelt ordning. Når du velger betalingsløsning for din bedrift, må du ta hensyn til dette til flere ting. Egne ønsker, transaksjonsgebyrer, muligheter for støtte, lovkrav og teknologi, blant annet. Og selvfølgelig: hva akkurat dine kunder trenger og prioriterer.

Hvilke parametere er viktigst for kundene dine - som hastighet, smidighet, trygghet og tillit – du vet best. Avlyser ifølge Postnords e-barometer flere og flere kunder kjøper på nett. En årsak kan være at nettbutikken ikke tilbyr betalingsalternativet kunden foretrekker, som viser hvor viktig det er at du velger riktig betalingsmåte for din målgruppe.

Her på Med BusinessWith hjelper vi deg med å navigere mellom en rekke forskjellige kasseløsninger. Med vårt smarte system kan du filtrere og sammenligne betalingstjenester samt finne den beste betalingsløsningen for virksomheten din. Tenk gjerne som kunde når du velger betalingsløsning – den støtter deg i valget av betalingsløsning for akkurat din bedrift.

Betalingsløsning, betalingsmåte og betalingsleverandør – vi forklarer begrepene

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 10 forskjellige Betalingsløsninger

Sorter etter

Den nordiske regionens største aktør for tilpassede betalingssystemer. SVEA Checkout tilbyr selskapet et komplett betalingssystem som enkelt kan implementeres og tilpasses selskapets vilje.

Lær deg mer om Svea Checkout

Les mer
Nets

Nets

Nets

Nets tilbyr en skybasert og enkel å implementere betalingsløsning som skaper en friksjonsfri betalingsprosess for kundene, med ferdige integrasjoner mot e-handelsplattformer, som fører til høyere konvertering og fornøyde kunder.

Lær deg mer om Nets

Les mer

Et system for selskapets betalingsløsninger som gjør det enkelt og enkelt for selskapets kunder å gjøre sine kjøp. Med ferdige plug-ins og Open API går implementeringen raskt.

Lær deg mer om Bambora Checkout

Les mer

Ecster Pay er en sømløs betalingsløsning som er godt egnet for både e-retailer og den fysiske butikken. Takket være det brukervennlige og integrerte systemet går betalingsprosessen raskt og jevnt for både kunden og selgeren.

Lær deg mer om Ecster Pay

Les mer

En av Sveriges mest populære kontantløsninger. Klarna Checkout tilbyr selskapet en skybasert tjeneste som enkelt kan integreres med flere e-handelsplattformer eller tilpasses helt etter behov.

Lær deg mer om Klarna Checkout

Les mer

Med Payson Checkout får selskapet tilgang til en brukervennlig og jevn betalingsløsning. Med støtte for alle populære betalingsmetoder som kortbetaling, faktura og Swish.

Lær deg mer om Payson Checkout

Les mer
Qvalia

Qvalia

Qvalia

En automatisert betalingsløsning som kan integreres med selskapets forretningssystem. Qvalias plattform kan integreres med selskapets økonomiske system og holder automatisk kontroll over påminnelser, avstemminger og rapportering.

Lær deg mer om Qvalia

Les mer

Swedbank tilbyr selskapet en komplett og fullført betalingsløsning. Lagret kundeinformasjon, støtte for SWISH og kortbetaling gjør kjøpsprosessen enkel og jevn.

Lær deg mer om Swedbank Pay Checkout

Les mer
Trustly

Trustly

Trustly

En av markedets mest popuar -betalingsløsninger. Trustly støtter en rekke forskjellige betalingsmetoder og kan enkelt integreres med selskapets e-handelsplattform, samt samle inn verdifulle data fra kunder.

Lær deg mer om Trustly

Les mer
Verifone

Verifone

Verifone

Verifone tilbyr tilpassbare betalingsløsninger for selskaper i alle størrelser. Med brukervennlige verktøy for både e-handel og fysiske butikker, kan selskapet bruke ett og samme system for alle betalinger.

Lær deg mer om Verifone

Les mer

Betalingsløsning, betalingsmåte og betalingsleverandør – vi forklarer begrepene

Det skal være enkelt å handle på nett. I dag er det imidlertid massevis av betalingsleverandører, betalingsløsninger og betalingsmåter. Valgene er mange for deg som gründer. Det er ikke alltid lett å følge med, selv for de av oss som er det i virksomheten. Med vår guide får du raskt taket på det grunnleggende.

Hva er en betalingsleverandør og hva er en betalingsløsning?

En betalingsleverandør tilbyr én eller flere betalingsmåter (mer om det nedenfor på siden). Noen ganger tilbyr leverandøren kun sine egne, noen ganger til og med andres.

En betalingsleverandør ringer ofte sine betalingsmåter og eventuelle pakker ved betalingsløsninger. Den dominerende leverandøren er Klarna, som tilbyr flere forskjellige pakker. Klarna Checkout er en populær betalingsløsning som inkluderer flere betalingsmåter: Klarna-faktura, direktebetaling via bank og kortbetaling. Swish er en annen populær leverandør, som tilbyr to betalingsløsninger: «Swish for selskap" og "Swish for handel". Det er mange andre, med forskjellige typer tilbud, som du legger merke til når du bruker vår sammenligningstjeneste.

Du kan velge en eller flere betalingsleverandører og en eller flere betalingsløsninger for nettstedet ditt.

Hva er en betalingsmåte?

Betalingsmåter er metodene som brukes for betalingen. Det er flere ulike, som kreditt- eller debetkort, fakturaer, tekstmeldinger og etterkrav, for å nevne noen. Direkte betaling via Swish, Apple Pay eller nettbank er populært.

I lang tid har kortbetalinger dominert, men stadig færre kunder velger det. Samtidig foretrekker stadig flere faktureringstjenester i forbindelse med e-handel, viser en rapport fra arbeidsgiverorganisasjonen Norsk Handel. Det kan i følge undersøkelsen, forklares med at bruken av Klarna øker.

8 av 10 foretrekker å bekrefte betalingene sine via mobil bank-ID, kvinner i noe større grad enn menn, viser rapporten. For deg som ønsker å utdype kunnskapen din, anbefaler vi undersøkelser fra Norsk Handel, som tilbakevendende rapporter om utviklingen av handelen.

Hold deg oppdatert

Du som driver e-handel trenger en kasse som fungerer hver gang, som f.eks er trygg og inspirerer til tillit.

Når du velger det som er best for deg og din bedrift: tell kostnadene for metoden du velger. Inkluder startkostnad, månedlig kostnad og kostnad for enkelttransaksjoner i beregningen.

BusinessWith hjelper deg med å finne den beste betalingsløsningen for din bedrift eller organisasjonen din. Velkommen til å sammenligne betalingsløsninger direkte!