HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste bookingsystem

Hvorfor skal firmaet mitt ha et bookingsystem?

Tannlege, hytte, camping, frisør, hotell og restaurant. Markedet for bookingsystemer har eksplodert de siste årene, og er nå noe mange kunder forventer når de booker time eller tjeneste. Mange ulike bedrifter har behov for et system, hvor kunden kan bestille time i kalenderen for massasje eller hårklipp og se prisen – eller hotellgjester som ønsker å booke rom uten å måtte ringe noen. Å la kundene dine selv bestille hvilke tjenester de ønsker fra deg, og når - er en praktisk måte å spare tid på administrasjonen din. Samtidig øker ofte kundetilfredsheten takket være at kunden kan ta sine egne valg, uten mellomledd og manuelle inngrep fra din side.

Bare tenk på hvordan du gjør det når du booker hotell eller restaurant. Det er sikkert greit og greit når det er mulighet for å bestille dato, antall plasser eller fylle inn ønsker om ankomst eller hvorfor ikke glutenallergi? I tillegg er det å kunne foreta bookinger når du vil til alle døgnets tider, en annen fordel ved å tilby kundene dine et bookingsystem. På denne måten kan du øke salget, da bestillingene ikke er avhengig av at noen er hos deg for å motta oppringninger om bestillinger på telefon.

Å velge riktig bookingsystem for din virksomhet er viktig, da det handler om brukervennlighet og å sørge for at systemet virkelig er designet for å dekke de behovene du har. De fleste systemer i dag er imidlertid enkle å bruke, men det er funksjoner som er forskjellige – så tenk over hva du ser etter når du begynner å sammenligne og se etter det beste systemet for deg. Den beste måten å starte evalueringsprosessen på er å først tenke på målgruppen din. Foretrekker målgruppen din å navigere med mobiltelefonen? Må bookingsystemet være koblet til sosiale medier, fordi det er der du har følgere og kunder? Vil du kunne motta betalinger på nett eller ikke? Trenger du en app? Bør systemet tilpasses og hvor mye støtte og opplæring trenger du?

Start med først å forstå hvilke behov du har både internt og eksternt. Allerede klar med det du trenger? Da er du velkommen til å sammenligne ulike bookingsystemer direkte hos oss i BusinessWith. Her kan du enkelt filtrere på funksjonene du ønsker og kan lese mer om systemene som er på markedet i dag.

Hva skal jeg kreve av et bookingsystem?
Beklager, ingen resultater samsvarer med de valgte filtrene.

Hva skal jeg kreve av et bookingsystem?

Det du må kreve av et bookingsystem er at det skal være enkelt å bruke for deg som bedrift, men fremfor alt for kunden. Et bookingsystem som sliter eller et bookingskjema som er vanskelig å fylle ut kan bety tapt forretning. Vær derfor forsiktig i ditt valg – sørg for at bookingsystemet du har kan brukes på en tilfredsstillende måte. Å teste et system i praksis i et par uker og deretter evaluere, er en smart vei å gå. Da vet du hvordan det fungerer i skarp modus.

Et godt bookingsystem automatiserer bestillingene dine og reduserer all unødvendig administrasjon. Det må derfor være tidseffektivt. Tenk på hvilke funksjoner du ser etter? Driver du en hvilken som helst type skjønnhetssalong, så er det kanskje viktig for deg at kunden skal kunne velge hvem han eller hun vil ha tjenesten utført av. Vil du at bookingsystemet skal sende SMS-påminnelser eller e-postpåminnelser? Hva gjør kunden hvis han eller hun ønsker å avbooke eller booke om? Bør systemet integreres i dine andre systemer? Ønsker du en bookingapp som er tilpasset?

Kravene dine kan avvike fra andres, avhengig av hvilken type virksomhet du driver. En god måte å starte på er å skrive en kravspesifikasjon og deretter begynne å sammenligne systemer for å finne det beste for deg. Vennligst alltid kreve å motta støtte og opplæring fra din tiltenkte leverandør. Kanskje din systemleverandør også kan gi deg nyttige tips om hvordan du best kan bruke systemet?

Din vei til riktig bookingsystem går via BusinessWith. Vi har samlet et utvalg systemer på markedet slik at du enkelt kan sammenligne, velge og finne det beste systemet for deg og din bedrift. Bruk vår sammenligningsguide - og se frem til en fremtid med enkle og smidige bookinger fra dine kunder.