HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste bookingsystem

Hvorfor skal firmaet mitt ha et bookingsystem?

Tannlege, hytte, camping, frisør, hotell og restaurant. Markedet for bookingsystemer har eksplodert de siste årene, og er nå noe mange kunder forventer når de booker time eller tjeneste. Mange ulike bedrifter har behov for et system, hvor kunden kan bestille time i kalenderen for massasje eller hårklipp og se prisen – eller hotellgjester som ønsker å booke rom uten å måtte ringe noen. Å la kundene dine selv bestille hvilke tjenester de ønsker fra deg, og når - er en praktisk måte å spare tid på administrasjonen din. Samtidig øker ofte kundetilfredsheten takket være at kunden kan ta sine egne valg, uten mellomledd og manuelle inngrep fra din side.

Bare tenk på hvordan du gjør det når du booker hotell eller restaurant. Det er sikkert greit og greit når det er mulighet for å bestille dato, antall plasser eller fylle inn ønsker om ankomst eller hvorfor ikke glutenallergi? I tillegg er det å kunne foreta bookinger når du vil til alle døgnets tider, en annen fordel ved å tilby kundene dine et bookingsystem. På denne måten kan du øke salget, da bestillingene ikke er avhengig av at noen er hos deg for å motta oppringninger om bestillinger på telefon.

Å velge riktig bookingsystem for din virksomhet er viktig, da det handler om brukervennlighet og å sørge for at systemet virkelig er designet for å dekke de behovene du har. De fleste systemer i dag er imidlertid enkle å bruke, men det er funksjoner som er forskjellige – så tenk over hva du ser etter når du begynner å sammenligne og se etter det beste systemet for deg. Den beste måten å starte evalueringsprosessen på er å først tenke på målgruppen din. Foretrekker målgruppen din å navigere med mobiltelefonen? Må bookingsystemet være koblet til sosiale medier, fordi det er der du har følgere og kunder? Vil du kunne motta betalinger på nett eller ikke? Trenger du en app? Bør systemet tilpasses og hvor mye støtte og opplæring trenger du?

Start med først å forstå hvilke behov du har både internt og eksternt. Allerede klar med det du trenger? Da er du velkommen til å sammenligne ulike bookingsystemer direkte hos oss i BusinessWith. Her kan du enkelt filtrere på funksjonene du ønsker og kan lese mer om systemene som er på markedet i dag.

Hva skal jeg kreve av et bookingsystem?

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 24 forskjellige Bookingsystem

Sorter etter
EasyPractice

EasyPractice

Easy Practice

Et enkelt og intuitivt medisinsk journalsystem som forenkler pasientens prosess på klinikken din. Med en enhetlig e-journal og månedlig rapportering blir kommunikasjonen med fylkestinget enklere.

Lær deg mer om EasyPractice

Les mer
Bifrost Booking-logo

Bifrost Booking

Bifrost Booking

En av de mest moderne og brukervennlige løsningene på det norske markedet. Alt du gjør er å logge inn på ditt personlige dashboard for en full oversikt over de viktigste hendelsene i bedriften. Med Bifrost Booking kan du ha både overnattingstilbud og aktivitetstilbud i samme plass - det er du som kunde som stemmer over hvilke funksjoner du ønsker å legge til i systemet.

Lær deg mer om Bifrost Booking

Les mer
Bookeo-logo

Bookeo

Bookeo

Bookeo tilbyr ulike bookingsystemer designet for enhver type virksomhet, herunder salonger og spa, språk- og idrettskurs samt turer og aktiviteter. Med Bookeo holder du oversikt over dine bestillinger og betalinger og får oppdateringer om utsatte eller kansellerte avtaler. Systemet integreres med alle større betalingsløsninger, slik at du kan ta betalt direkte på nettsiden din. Det er enkelt å gå ...

Lær deg mer om Bookeo

Les mer
Booketbord-logo

Booketbord

Booketbord

BookEtBord er for deg som leter etter et administrativt bookingsystem til din restaurant eller kafé. Plattformen tilbyr et bordbestillingssystem og bordplan som enkelt hjelper servitører og andre ansatte med å skape oversikt og bidrar til en god flyt i tjenesten. Gjennom plattformen kan gjester selv bestille bord hjemmefra, men systemet kan også enkelt håndtere walk-ins. BookEtBord er også behjelp...

Lær deg mer om Booketbord

Les mer
BookingHound-logo

BookingHound

BookingHound

Et nettbasert bookingsystem som automatiserer arbeidet og maksimerer salget. Bruk BookingHound til å selge billetter eller ta imot bestillinger for private arrangementer. Systemet har en ventelistefunksjon slik at du ikke mister bestillinger når du er opptatt, og støtter fleksible betalingsalternativer for kunder. Kundene dine får tilgang til en kundeportal for å endre bestillingsdato eller betale...

Lær deg mer om BookingHound

Les mer
Bookingtjeneste.no-logo

Bookingtjeneste.no

Preferium AS

Hold orden på dine bestillinger, avtaler og reservasjoner ved hjelp av Bookingtjeneste.no. Systemet kobler intuitiv design med den nyeste teknologien for å gi deg og dine kunder en sømløs bestillingsopplevelse. Dine kunder kan finne ledig tid direkte fra nettsiden og deretter legge inn bestilling. Bookingtjeneste.no lar deg motta betaling direkte på nett gjennom Stripe, Paypal eller Klarna.

Lær deg mer om Bookingtjeneste.no

Les mer
Caspeco

Caspeco

Caspeco

Caspeco sitt bookingsystem er hovedsakelig rettet mot hoteller, restauranter og aktivitetssentre, men er også en god løsning for andre virksomheter. Bookingsystemet er brukervennlig og kan tilpasses med flere funksjoner i henhold til virksomhetens preferanser.

Lær deg mer om Caspeco

Les mer
Checkfront-logo

Checkfront

Checkfront

Et nettbasert bookingsystem egnet for tur- og aktivitetsoperatører som lar deg administrere bestillinger, tilgjengelighet og betalinger. Systemet lar kundene dine bestille direkte fra nettstedet ditt og sender tilpassede fakturaer umiddelbart. Med Checkfront får du tilgang til hele bestillingsloggen på en plass, med rapporterings- og analyseverktøy. Løsningen støtter over 50 integrasjoner som hjel...

Lær deg mer om Checkfront

Les mer
EasyNetBooking-logo

EasyNetBooking

EasyNetBooking

En norsk leverandør av bookingsystem for overnattingssteder. Med EasyNetBooking kan du gi kundene dine mulighet til å reservere overnattinger direkte fra hotellets hjemmeside. Systemet er tilgjengelig i 8 språk og integreres med bl.a. Booking.com og Expedia. I tillegg får du tilgang til din resepsjon uansett hvor du befinner deg.

Lær deg mer om EasyNetBooking

Les mer
easyTableBooking-logo

easyTableBooking

easyTableBooking

easyTableBooking gjør det lett å administrere bordreservasjonene til restauranten din. Med easyTableBooking sikrer du en enkel og oversiktlig håndtering av bordreservasjoner samtidig som du unngår no-shows ved å kreve et kredittkort som sikkerhet. Systemet fungerer fint på både datamaskin, nettbrett og mobil og støtter ubegrenset antal brukere.

Lær deg mer om easyTableBooking

Les mer
Lega Online

Lega Online

MultiNet

Et integrerbart bookingsystem som enkelt kan kombineres med for eksempel et eksisterende forretningssystem. Systemet har en sikker håndtering av informasjon. I tillegg finnes det gode verktøy for statistikk som gjør at man enkelt kan analysere virksomhetens aktiviteter.

Lær deg mer om Lega Online

Les mer
Matrix-logo

Matrix

Matrix Systemer AS

Med Matrix regnskapsprogram kan du enkelt føre regnskapet selv. Lag og send faktura, bokfør bilagene fortløpende, og alltid ha full kontroll over økonomien.

Lær deg mer om Matrix

Les mer
Onlinebooq-logo

Onlinebooq

Onlinebooq

Onlinebooq er et enkelt og brukervennlig bookingsystem hvor hovedfokus ligger på å skape en god flyt i virksomheten din. Her er din kalender satt i fokus for å skape oversikt over din virksomhet og kundeavtaler. Systemet har en innebygd bestillingsplattform som kundene kan bruke selv, noe som gjør at du som bedrift kan effektivisere bestillingsprosessene dine. OnlineBooq bidrar også til å effektiv...

Lær deg mer om Onlinebooq

Les mer
Planfy-logo

Planfy

Planfy

Planfy tilbyr en brukervennlig plattform som kan administrere både eksterne og interne prosesser i bedriften din. Bookingsystemet kan integreres i flere ulike plattformer som Facebook og nettsider, samt danne en oversikt over kundebasen din gjennom automatiske rapporter. I tillegg til et eksternt bookingsystem som er enkelt for kundene å bruke, hjelper plattformen også med å administrere personalk...

Lær deg mer om Planfy

Les mer
Regiondo-logo

Regiondo

Regiondo

Et bookingsystem rettet mot tur- og aktivitetsoperatører. La gjestene dine sjekke tilgjengelighet, gjøre reservasjoner og betale online, og få tilgang til salgsrapporter i sanntid. Systemet integreres med over 3000 populære apper for å hjelpe deg med å øke synligheten og utvide virksomheten din.

Lær deg mer om Regiondo

Les mer
ResDiary-logo

ResDiary

Restaurantdiary AS

ResDiary er en smart profesjonell restaurantreservasjons- og bordadministrasjonsplattform som støtter restauranter, barer, kafeer, bistroer, hoteller, puber og klubber i å møte og overgå forventningene til gjestene deres. Med ResDiary får du tilgang til alle reservasjonene dine på ett sted, og ventelisten sikrer at bordene dine aldri blir dobbeltbooket. Systemet kan integreres med POS-løsningen di...

Lær deg mer om ResDiary

Les mer
Reservio-logo

Reservio

Reservio

Et nettbasert planleggingsverktøy som hjelper deg med å motta timebestillinger på nett og ha alle avtalene på én plass. Systemet gir deg en klar oversikt over kundene dine og utarbeider nyttige rapporter om ansatte, avtaler og kunder. I tillegg får du muligheten til å koble til Google Kalender, iCal eller hjemmesiden din til Reservio.

Lær deg mer om Reservio

Les mer
Romis-logo

Romis

Romis

Et brukervennlig bookingsystem utviklet med henblikk på hotellbransjen. Med Romis er det enkelt å opprette en ny enkeltbooking eller gruppebooking, og gjestene dine får bekreftelse på e-post. Fakturagrunnlag hentes ut med oversikt over oppholdet. Systemet fungerer like bra både på mobil og nettbrett og har en rekke integrajoner som gjør bookingprosessen mer komplett og automatisert.

Lær deg mer om Romis

Les mer
Sharefox-logo

Sharefox

Sharefox

Sharefox tilbyr en digital kundeopplevelse laget for utleie. Ved hjelp av Sharefox kan du automatisere kundebestillinger på nett og få mer tid til å videreutvikle bedriften. Løsningen kan benyttes som en del av din webside eller som fullstendig hjemmeside, komplett med innholdsbeskrivelser, handlekurv, hjelpesider og betalingsløsning.

Lær deg mer om Sharefox

Les mer
Sirvoy

Sirvoy

Sirvoy

Leter du etter en pålitelig og brukervennlig bestillingsprogramvare? Da er Sirvoy det ideelle valget! Med Sirvoy kan du enkelt og effektivt administrere dine bestillinger, kunder og betalinger på ett sted. Dette avanserte systemet lar deg tilpasse dine bestillinger og priser, generere rapporter og statistikker og holde styr på inntektene dine.

Lær deg mer om Sirvoy

Les mer
SuperSaaS

SuperSaaS

SuperSaaS

Hos SuperSaaS finner du et brukervennlig og fleksibelt bookingsystem som enkelt kan tilpasses din bedrifts behov. Verktøyet er enkelt å integrere i dine eksisterende online plattformer som nettside, Facebook, Mailchimp og mange andre. Det er også enkelt for deg som kunde å benytte deg av ulike maler og innhente mer kundedata om nødvendig. En kjernefunksjon i dette systemet er koordinering mellom u...

Lær deg mer om SuperSaaS

Les mer
timma

timma

timma

Timma tilbyr et bookingsystem med tilgang til statistikkverktøy, kunderegistre og en plass på Timmas markedsplass. Systemet er veldig brukervennlig og inneholder nyttige funksjoner for planlegging. Især funksjonen for tidsoptimalisering skiller seg ut, ettersom den skaper mulighet for å unngå små og unødvendige tidshull og optimere arbeidet.

Lær deg mer om timma

Les mer
VisBook-logo

VisBook

VisBook

Ved hjelp av VisBook kan gjestene dune enkelt booke rom, konferanselokale, parkering, sykler eller andre aktiviteter. Du kan enkelt bygge eventpakker som inneholder alt fra overnatting til middag og aktivitet. Få umiddelbart oversikt over kapasiteten din, og analyser og lag prognoser som styrker planleggingen. Med VisBook Portable-funksjonaliteten har du hotellet alltid med deg i lommen.

Lær deg mer om VisBook

Les mer
Yogo-logo

Yogo

Yogo

Et brukervennlig administrativt bookingsystem som gjør det enkelt for virksomheter å administrere studioer, lokaler osv. Systemet er oppbygd på en intuitiv måte, hvor det både er en administrativ inngang og en kundeside. Dette gjør det enkelt for deg å holde styr på timeplaner, instruktører, medlemskap og mye mer. Plattformen tilbyr også opplasting av video og live streams, noe som gjør den til en...

Lær deg mer om Yogo

Les mer

Hva skal jeg kreve av et bookingsystem?

Det du må kreve av et bookingsystem er at det skal være enkelt å bruke for deg som bedrift, men fremfor alt for kunden. Et bookingsystem som sliter eller et bookingskjema som er vanskelig å fylle ut kan bety tapt forretning. Vær derfor forsiktig i ditt valg – sørg for at bookingsystemet du har kan brukes på en tilfredsstillende måte. Å teste et system i praksis i et par uker og deretter evaluere, er en smart vei å gå. Da vet du hvordan det fungerer i skarp modus.

Et godt bookingsystem automatiserer bestillingene dine og reduserer all unødvendig administrasjon. Det må derfor være tidseffektivt. Tenk på hvilke funksjoner du ser etter? Driver du en hvilken som helst type skjønnhetssalong, så er det kanskje viktig for deg at kunden skal kunne velge hvem han eller hun vil ha tjenesten utført av. Vil du at bookingsystemet skal sende SMS-påminnelser eller e-postpåminnelser? Hva gjør kunden hvis han eller hun ønsker å avbooke eller booke om? Bør systemet integreres i dine andre systemer? Ønsker du en bookingapp som er tilpasset?

Kravene dine kan avvike fra andres, avhengig av hvilken type virksomhet du driver. En god måte å starte på er å skrive en kravspesifikasjon og deretter begynne å sammenligne systemer for å finne det beste for deg. Vennligst alltid kreve å motta støtte og opplæring fra din tiltenkte leverandør. Kanskje din systemleverandør også kan gi deg nyttige tips om hvordan du best kan bruke systemet?

Din vei til riktig bookingsystem går via BusinessWith. Vi har samlet et utvalg systemer på markedet slik at du enkelt kan sammenligne, velge og finne det beste systemet for deg og din bedrift. Bruk vår sammenligningsguide - og se frem til en fremtid med enkle og smidige bookinger fra dine kunder.

Beskrivelse av produktegenskaper

Automatiske påminnelser via SMS og e-post

Automatiske påminnelser er nyttige for å redusere antall tapte besøk og kan også spare tid siden det ikke kreves ekstra arbeid for å utføre dem

Betalingsfunksjon

Betalingsfunksjonen lar brukeren ta betalt i bookingsystemet, noe som betyr at et eksternt betalingssystem ikke er nødvendig.

Bransjefokus hotell & restaurant

Bookingsystemet er spesialisert for hotell- og restaurantbransjen.

Bransjefokus skjønnhet

Bookingsystemet er spesialisert mot skjønnhetsbransjen.

Integrerbart system

Systemet kan enkelt integreres med andre systemer i bedriften. Denne funksjonen kan være nyttig for integrasjon med ERP-systemer, for eksempel.

Konferanse- og arrangementsbestilling

Bookingsystemet er spesialisert for konferanse- og arrangementsbestillinger.

Kryptert informasjon

Informasjonen i bookingsystemet håndteres sikkert, uten risiko for avsløring og i samsvar med GDPR.

Kunderegister

Ved å opprette et kunderegister kan organisasjonen samle alle kunder innenfor en enkelt plattform og skaper en god oversikt over kundebasen.

Markedsplass for bedrifter

Ved å bringe brukere av bookingsystemet sammen på en enkelt markedsplass, gis brukerens virksomhet eksponering mot kundene som bruker systemet til å opprette bestillinger.

No-show gebyr

Ved manglende oppmøte uten avbestilling kan operatøren automatisk belaste kunden, noe som både fraråder manglende oppmøte og genererer inntekter.

Statistikk og rapporter

Statistikk og rapporter er et godt verktøy å bruke for å analysere organisasjonens aktiviteter og notere potensielle utviklingsområder.