HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste markedsføringsverktøy

Hvilket markedsføringsverktøy trenger bedriften din?

BusinessWith hjelper deg med å sammenligne de beste markedsføringsverktøyene i Norge for å finne det som passer deg best. Her kan du lage en sammenligning mellom ulike markedsføringssystemer og velg det rette for deg. Du finne ulike markedsføringssystemer innen markedsføringsautomatisering, innholdsmarkedsføring og markedsføringsanalyse.

Når det gjelder markedsføring, ønsker vi selvfølgelig alle å være "toppen". sinn" med våre potensielle og eksisterende kunder. Vi ønsker å bli sett, hørt og vet hvordan du skal tenke for å oppnå de beste resultatene og generere så mange fører det går. Det er nettopp derfor du trenger en markedsføringsverktøy som passer din bedrift. Et markedsføringsverktøy hjelper deg blant annet å holde oversikt over hvordan de besøkende oppfører seg på nettstedet ditt. Hva ser de på? Hva leser de? Verktøyet kan også hjelpe deg med miljøovervåking, og samler viktige nyheter uten at du trenger å sitte og lete etter det selv.

Hva trenger jeg å vite om markedsføringsverktøy?

Liste over 16 forskjellige Markedsføringsverktøy

Øk salget, strømlinjeforme prosesser og skape større kundekunnskap. Salesforce er en verdensledende CRM-plattform som håndterer alle typer kundrelaterte prosesser som salgsstøtte, marked, felttjeneste, kunde- og partnerportaler. Vi tilpasser og integrerer selvfølgelig Salesforce i dine behov og eksisterende systemer. Vi hjelper deg fra mulighetsstudie og analyse til ferdig system.

Lær deg mer om Salesforce - Sales Cloud

Les mer

CRM -systemet for de som ønsker å komme i gang raskt og deretter tilpasse seg vekstraten. HubSpot inkluderer alt som markedsføringsautomasjon, blygenerering og salgsautomatisering til en fast månedlig kostnad. I tillegg får du gratis tilgang til HubSpot -støtte og integrasjon til Outlook og Gmail. Passer til alle bransjer og kan kobles til din andre systemstøtte som ERP, signering av digital kontr...

Lær deg mer om HubSpot CRM

Les mer
Apsis One

Apsis One

Efficy

Samle dataene dine. Automatiser kundereisen din. Skap økt vekst med APSIS One. En brukervennlig plattform for avansert personalisering med intuitive verktøy for e-post, hjemmeside, SMS og automatisering.

Lær deg mer om Apsis One

Webside
SugarCRM

SugarCRM

SugarCRM

Med SugarCRM får markedsførings-, salgs- og kundeserviceteam endelig et klart bilde av hver enkelt kunde, noe som hjelper forretningsdrift med å nå nye nivåer innen resultater og prognoser. Sukker er CRM -plattformen som gjør vanskelige ting enklere. Tusenvis av selskaper i mer enn 120 land bruker sukker for å oppnå en høyoppløselig kundeopplevelse ved å la plattformen gjøre jobben. Sukker har hov...

Lær deg mer om SugarCRM

Les mer
Sharpspring

Sharpspring

Funnelbud

Markedsføringsautomasjon og CRM -systemer som inkluderer rådgivningshjelp og sitt eget Martech -team! Hovedsakelig for B2B. SharpSpring er CRM -verktøyet som tilpasses for å styrke din inngående markedsføring og øker salget.

Lær deg mer om Sharpspring

Les mer
Upsales

Upsales

Upsales

Upsales er Sveriges raskest voksende CRM, som hjelper B2B -selskapet. Upsales CRM hjelper B2B -selskaper med å finne nye kundeemner, vinne mer virksomhet og skape ekstra salg med eksisterende kunder. Upsales er det åpenbare valget for raskt voksende salgsorganisasjoner som ønsker en komplett CRM med muligheten til å bygge videre med funksjoner som markedsføringsautomasjon og avanserte salgsrapport...

Lær deg mer om Upsales

Les mer

Bygg merke, drive omsetning, skape påvirkning. Marketo Engage er et ledende system for å administrere dine prospekter og kunder.

Lær deg mer om Marketo Engage

Les mer
MI360 Mautic-logo

MI360 Mautic

Enable Services

Mautic automatiserer prosessen med å finne og ta vare på kontakter gjennom landingssider og skjemaer, sende post og tekstmeldinger, webvarsler, spore sosiale medier og integrere med CRM og andre systemer.

Lær deg mer om MI360 Mautic

Les mer
Mailchimp

Mailchimp

Mailchimp

Som et av markedets mest populære aktører, tilbyr MailChimp -selskaper i alle størrelser et skybasert og brukervennlig verktøy for personlig og automatisk markedsføring.

Lær deg mer om Mailchimp

Les mer
Drip

Drip

Drip

Drips Solution bruker data og automatisering for å skreddersy markedsføringsopplevelsen, skape meningsfullt engasjement og skape langsiktig lojalitet.

Lær deg mer om Drip

Les mer
ActiveCampaign

ActiveCampaign

ActiveCampaign

Markedsføringsplattformen som tar deg forbi vanlig markedsføring via e -post til ekte automatisert markedsføring

Lær deg mer om ActiveCampaign

Les mer

Automatiser utsendelsen din ved hjelp av Campaign Monitors skybaserte programvareløsning for digital markedsføring. Dra nytte av de ferdige malene og trekk-og-slippfunksjonene som gjør den brukervennlig å lage effektive markedsføringskampanjer.

Lær deg mer om Campaign monitor / CM Commerce

Les mer
Zoho

Zoho

Zoho

En unik og kraftig løsning som hjelper deg med å automatisere markedsføringen, ta bedre beslutninger med klare data og forbedre den hele kundeopplevelsen.

Lær deg mer om Zoho

Les mer
Get response

Get response

Get response

Få svar hjelper selskapet med å utvide kundegrunnlaget ved å skape en visuell og personlig kundeopplevelse. La Svar markedsføringsautomatiseringsverktøy gjøre jobben for deg, slik at du kan fokusere på det du gjør best.

Lær deg mer om Get response

Les mer
Eloqua

Eloqua

Oracle

Eloqua er Oracle's markedsføringsplattform som lager personlige kampanjer for prospektet og kundene dine, med store muligheter for skalerbarhet, personifisering og automatisering.

Lær deg mer om Eloqua

Les mer
Intercom

Intercom

Intercom

Intercom er et skybasert live chat -verktøy som er godt egnet for både store og små selskaper. Intercom forenkler styringen av kundesaker og bidrar til høyere salg gjennom den proaktive chatfunksjonen, blyadministrasjonen og rapportverktøyet som gjør det enkelt å følge opp de ansattes ytelse.

Lær deg mer om Intercom

Les mer

Hva er et markedsføringsverktøy?

Å markedsføre sine produkter og tjenester uten tilgang til riktig verktøy foretrekkes ikke. Og greia er at det ikke trenger å koste skjorten heller, slik at du og din bedrift kan følge med i den digitale verden markedsføringsverden. Men hva er et markedsføringsverktøy? Er det samme som markedsføringsautomatisering og innholdsmarkedsføringsverktøy? Vi ordner det begreper.

Markedsføringsautomatisering er et system som kobles til ditt e-postsystem. Tanken er derfor å gjøre det lettere å dirigere utsendelsene slik at rett målgruppe får rett informasjon, og til rett tid. Innholdsmarkedsføringsverktøy er nøyaktig hva ordet "innhold" betyr. Dette handler om innholdet. Hva skal utsendelsene dine fylles med? Hva vil din Prospekter og kunder lese om?

Hos BusinessWith finner du selvfølgelig guider for begge markedsføringsautomatisering og innholdsmarkedsføring .

Men la oss se nærmere på markedsføringsverktøy. Som med alle slags verktøy som vi bruker, er det viktig å huske at de hjelper oss til bli mer effektiv. De erstatter derfor ikke jobbene våre. Det er viktig å peke ut.

Velge markedsføringsverktøy

Nettstedet ditt er din markedsføringskanal nummer én. Å vite hvor du er ønsker med markedsføringen bør du sette en plan. Hva er målet for din nettside? Hvilken kunnskap har du som du kan dele med bransjen? Bruker du sosiale medier? Hva vil du med informasjonen der? Hva tror du? om søkeordoptimalisering? Har du testet hvilke ord kundene dine søker etter? Velg et markedsføringsverktøy basert på hvor du står. Altså verktøyet må være relevant og i tråd med dine ambisjoner.

0