HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste apper for tidsrapportering

Hvorfor bør jeg ha en app for tidsrapportering?

Mange bedrifter og virksomheter bruker i dag et tidsrapporteringssystem, hvor ansatte enkelt kan registrere tiden sin. Det kan dreie seg om å registrere når du starter og slutter å jobbe, eller tidsrapportere spesifikke oppgaver eller prosjekter. Ved å rapportere tid får du som arbeidsgiver oversikt over hvilke arbeidsoppgaver eller prosesser som lønner seg og du reduserer mye av administrasjonen din – og du får også oversikt over når ansatte kan ha behov for å avvike fra tider, eller når de sammenligner sine over tid. Tidsrapporteringssystemer kan brukes både på en stasjonær datamaskin – men også som applikasjon. En app gjør det enklere å registrere tiden mens du er på farten – når du vil, hvor du vil og **hvor du enn er. **

Hvordan finner jeg den riktige appen for tidsrapportering?

Morgendagens tidsrapportering staves søknad. For å virkelig få medarbeiderne dine med når det kommer til tidsrapportering, er en god måte å investere i en tidsrapporteringsapplikasjon. En app er ofte brukervennlig og noe vi alle nå vet hvordan de skal håndtere. Ved å ha en app øker du sjansene for at dine ansatte rapporterer tid som de skal. På markedet i dag finnes det flere systemer som tilbyr mobile applikasjoner. Hos oss i BusinessWith kan du sammenligne tidsrapporteringssystemene som er tilgjengelige som apper - velkommen til å begynne å sammenligne nå, for å finne den beste appen for din bedrift.

De største fordelene med app for tidsrapportering

Liste over 5 forskjellige Tidsrapportering app

Sorter etter

TimeLog PSA er 100 % skreddersydd for konsulentselskaper og avdelinger som fungerer som interne konsulentselskaper. Systemet kobler prosjektstyringen din med tid og kostnadsrapportering, lønnsstyring, fakturering og KPI -rapportering. På denne måten reduseres tiden du trenger å bruke på administrasjon drastisk - mens du får dataene du trenger for å øke lønnsomheten.

Lær deg mer om Timelog PSA

Les mer
Timeplan

Timeplan

Exsens AB

Timeplan er et komplett, skybasert planleggingsprogram for både små og store bedrifter. Vi tilbyr et brukervennlig system med flere funksjoner som letter planleggingsprosessen. Ansatte kan enkelt se timeplanen sin via appen eller nettet.

Lær deg mer om Timeplan

Les mer
QBIS Time

QBIS Time

QBIS Business Systems

Øk produktiviteten, reduser stress og få mer ut av tiden din med QBI -er. Samle hele tiden på ett sted for å spore tiden i virksomheten blir brukt jevnt. Få oversikt over hvordan avvik rapporteres for å identifisere muligheter for å forbedre det som forhindrer virksomheten i å bruke tid på riktig måte. Slipp jakten på data med digitale løsninger og integrerer lønnssystemet for å automatisere hele ...

Lær deg mer om QBIS Time

Les mer

Opptatt av 24SevenOffice forenkler tidsrapportering og forbedrer kontrollen. Busy tilbyr en helt ny visning av tidsrapportering, med et valg mellom kalendershow, tidslinje og stempelklokke. Visuell tidsrapportering i kalender med "Drag and Drop", det har aldri vært lettere å planlegge og rapportere timer. Tidslinje, legg til en beskrivelse, velg prosjekter og arbeidstype - registreres deretter tim...

Lær deg mer om Busy by 24SevenOffice

Les mer
EazyProject-logo

EazyProject

EazyProject

Easy Software er det globale programvareselskapet bak Easy Project og Easy Redmine. Vi hjelper mennesker i 3500+ selskaper fra 80+ land rundt om i verden med å bringe mer harmoni til prosjektene deres, teamsamarbeidet og arbeidslivet.

Lær deg mer om EazyProject

Les mer

De største fordelene med app for tidsrapportering

Den viktigste funksjonen som en tidtakingsapp bør ha, er at den skal være brukervennlig. Hvis de ansatte ikke forstår hvordan de skal bruke applikasjonen, faller hele ideen med å tilby en app. Noe som derimot er en fordel i dagens samfunn er at de fleste av oss er vant til apper. Sammenlign for ti, tjue år siden – og legg merke til hvordan vi i dag bruker apper til alt fra å bestille mat eller betale for parkering til å bestille en treningsøkt. Apper er noe vi er vant til å bruke og takket være det blir det lettere å få de ansatte til å ikke utsette tidsrapportering - men å gjøre det umiddelbart, uansett om du er på farten eller ikke. Andre fordeler med en app for tidsrapportering er at du som arbeidsgiver** kan redusere administrasjonen kraftig** – de ansatte styrer selv registreringen av alt fra fleksitid og fravær, til start og stopp med tanke på arbeidsdag eller prosjekt. Som arbeidsgiver kan du da ta grep for å hente ut informasjon for for eksempel å lage fakturadokumenter, basert på hvilke timer dine ansatte har jobbet.

Det finnes en rekke forskjellige apper på markedet i dag. Sammenlign gjerne de ulike funksjonene før du bestemmer deg for den som passer deg best. Mange tilbyr å teste gratis - hvorfor ikke investere litt tid for å sammenligne internt, eller nedsette en arbeidsgruppe for å sammenligne og teste, og deretter finne beste tidsrapporteringsappen for din bedrift? BusinessWiths sammenligningsguide gjør valget ditt så mye enklere – velkommen til å begynne å sammenligne nå med en gang.

Beskrivelse av produktegenskaper

Arbeidsplaner

Lar deg lage arbeidsplaner direkte i tidsregistreringssystemet, og gir ansatte rask tilgang til det.

Attestasjon/Signatur

Sertifiser eller signer direkte i systemet.

Fakturering

Sørger for at du kan opprette fakturadokumentasjon direkte i systemet. Veldig smart funksjon for alle som fakturerer tid eller jobber i prosjekt.

Fravær og flex-registrering

Fravær- eller fleksitidsrapportering som kan overføres direkte til et lønnssystem forenkler administrasjonen av lønnsarbeidet og gir god oversikt.

Integrasjon med ulike lønnssystemer

Tidsrapporteringssystemet kan integreres med ulike lønnssystemer, som er en viktig funksjon for lønnsrapportering og lønnsberegninger.

Kjørebok

Kjørte strekninger med kjøretøy registrert i selskapet skal føres i kjøreloggen i henhold til skattekontorets lover. En viktig brikke i puslespillet i mange organisasjoner.

Lønnsgrunnlag

Lag lønnsdata i tidsrapporteringssystemet og synkroniser lønnsdata med tidsrapportering for effektiv lønnshåndtering.

Personallister

Et digitalt rapporteringssystem skattemyndighetene krever skal finnes på arbeidsplassen. Dette gjelder først og fremst byggefirmaer, restauranter, skjønnhets og pleiebedrifter, matvare- og tobakksforretninger m.m. Bedrifter må ganske enkelt registrere personale som jobber i lokalene/på arbeidsplassen, ellers risikerer man bøter.

Prosjektrapportering

Lag tidsrapporter og tidsplaner for prosjekter direkte i tidsregistreringssystemet, noe som er praktisk når du planlegger og gjennomfører prosjektet.

Statistikk og rapporter

For statistikk og tilgang til rapporter knyttet til tidsrapportering for å få en god oversikt over situasjonen.