HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste personallister

Hvorfor skulle jeg ha en personallister?

Fordi du må, kan være et kort svar på spørsmålet. I bryggeribransjen er det for eksempel krav om at man fra 1. januar 2016 skal ha digitale personallister, hvor man kan rapportere hvem som jobber og hvilke tider. Denne må foreligge dersom Skatteetaten kommer for å gjøre tilsyn. Grunnen til at det er et regelverk rundt ansatte er fordi man ønsker å forebygge svart arbeid og også holde oversikt over hvem som er på en arbeidsplass. Dette er i tilfelle det er en ulykke eller hvis noe annet kan skje. Her hos oss i BusinessWith kan du finne et solid utvalg av diverse personallister tilgjengelig på det norske markedet. Alt for at du enkelt skal kunne gjøre en sammenligning, og finne den beste personlige treneren for deg. Ulike bransjer har ulike krav til hvordan personallisten skal utformes. Det aller beste er å ta en titt på Skatteetaten krav for å se hva som gjelder for akkurat din bransje.

Hvordan bør jeg velge en personallister?

Det første du bør ta utgangspunkt i når du skal velge en personallister er å velge en som passer til formålet – altså for din spesifikke bransje og kravene som gjelder for deg. De digitale personallisterne som er tilgjengelige på det norske markedet er svært fleksible. Her kan dine ansatte enkelt få tilgang til personalloggen via mobil, hvor de kan sjekke inn og ut for dagen, samt fylle ut sine respektive opplysninger. Den digitale personallisten synkroniseres i sanntid til skyent, hvor all informasjon lagres trygt. BusinessWith har kartlagt de beste personalsengene i Norge - velkommen til å finne og velge personalsenger direkte hos oss. Nøl heller ikke med å ta kontakt dersom du ønsker mer veiledning eller informasjon.

Denne må ligge i personallister
Planday

Planday

Planday

Et system for planlegging som passer både små og store selskaper. Produktporteføljen inneholder flere funksjoner for å lette hele planleggingsprosessen.

Lær deg mer om Planday

Les mer

Hva skal stå i personallister?

For å motvirke svart arbeid og arbeid for sunne arbeidsforhold og arbeidsmiljø, er det krav om at enkelte bransjer skal ha personalliste. Bransjene som gjelder er følgende: bygg, kjøretøyservice, kropps- og skjønnhetspleie, mat- og tobakkgrossist, restaurant og vaskeri. Det norske skatteetaten formulerer tydelig på sin nettside hvilke krav som gjelder for hver bransje.

Men hva skal da stå i en personallister? Firmanavn, personnummer og organisasjonsnummer, for- og etternavn og koordineringsnummer — er den hyppigst forekommende informasjonen i en personallister. I de digitale personallisten kan ansatte eller ansatte selv sjekke inn og ut av virksomheten. Ved for eksempel en arbeidsulykke er det av stor verdi å vite hvem som jobbet hvor, når og hvordan. Personalledere kan ofte kobles til arbeidsordresystemer eller inkluderes i et operativt system.

Spørsmålet er da hvilken type seng du skal velge? For å gjøre det enkelt for deg har vi i BusinessWith samlet de beste personallisterne i Norge, slik at du kan finne og velge den rette for din bransje eller virksomhet. Velkommen til oss for å gjøre ditt valg!