HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste low code-verktøy

Hva er et low code-verktøy?

Har du hørt om low code og ingen kode? Å lage eller bygge applikasjoner, en e-handel, skjemaer eller kanskje sjekklister, uten å være ekspert på IT – er en trend som bare vokser og vokser. Takket være plattformer med low code kan flere og flere mennesker lage applikasjonene de vil ved å dra og slipp – i stedet for å lære et kodespråk. Low code eller Low code utviklingsplattform (LCDP) er en slags muliggjører, som åpner dører og bidrar til raskere digitalisering. Verktøyet eller plattformen gjør også at IT-utviklere eller IT-avdelinger frigjør mye ressurser og sparer tid – når brukerne selv kan benytte seg av teknologien på en enkel måte. Høy kode vil imidlertid forbli – men kan miste brukere ettersom flere og flere jobber med den enklere low coden. Mange tror at low code betyr at man demokratiserer IT og teknologi.

Men hvordan fungerer low code-verktøyene egentlig? Verktøyet er visuelt og gjør det derfor enkelt å "med øyet" forstå hvordan for eksempel en applikasjon eller flyt kan bygges. Det er mulig å bygge inn enkel kode, men fremfor alt består teknikken i å bruke dra-og-slipp for å lage og bygge det du vil, samt bruke standardiserte formater som standard maler og moduler. Eksempler på bruksområder er automatisering av oppgaver som når en kunde annonserer noe på internett, eller design av en applikasjon.

Hvilket low code-verktøy er best for din bedrift? BusinessWith gir deg low code-plattformene som er tilgjengelige på markedet. Hos oss sammenligner du enkelt de ulike verktøyene for å finne den løsningen som passer deg best. Velkommen til å begynne å sammenligne i vår systemguide – allerede i dag.

Her er det du trenger å vite om low code-verktøy
Multisoft

Multisoft

Multisoft

Multisoft leverer nettbaserte systemløsninger som raskt er tilpasset virksomheten din. Automatiser unødvendig administrasjon og duplisering og få tid igjen til verdiskaping og arbeid som gjør en forskjell.

Lær deg mer om Multisoft

Les mer

Her er det du trenger å vite om low code-verktøy

Færre ressurser, mye tid spart og enkelt dra-og-slipp-grensesnitt. Low code-verktøyene utfordrer høy kode med sin brukervennlige løsning. Uten å være IT-ekspert kan flere bli komfortable med koding ved ikke å kode i det hele tatt – men i stedet bygge applikasjoner ved hjelp av moduler og maler. I verden i dag er det stor etterspørsel etter IT-utviklere, og som et svar på det tar low code og ingen kode store deler av markedet slik at flere kan delta og ta del i den digitale æra og høyteknologiske løsninger.

Det er mulig å bruke en enkelt low code-plattform eller kombinere flere low code-verktøy. Trenden er het akkurat nå, men noen mener at en bekymring med en slik ny plattform er å vite hvordan den skal brukes i fremtiden og av hvem. Det er noe fremtiden vil måtte vise. Vanligvis betaler du for hver enkelt bruker, noe som gjør det enkelt å skalere opp antall brukere når du trenger det.

Trenger du å skreddersy en hel side, eller lage sjekklister for bedriften? Skal du lage en hel e-handel og vil finne den enkleste måten å bygge siden på? Da kan low code være løsningen. BusinessWith viser de ulike verktøyene som er tilgjengelige på markedet i dag. Hos oss kan du enkelt filtrere etter funksjoner og lese mer om hver tjeneste. Vårt råd er å lese referanser og andre kundeanmeldelser før du velger en low code-plattform for dine formål. En stor fordel med low code funksjonaliteten er at det blir enkelt å prøve seg i det digitale landskapet for å finne den formen eller formatet som passer best internt – så vel som eksternt hos kunden. Begynn å sammenligne og velg deretter verktøyet som føles best for bedriften din i BusinessWiths smarte nettbaserte systemveiledning.