HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste ressursplanleggingsverktøy

Hvorfor investere i et ressursplanleggingsverktøy?

Trenger du å få bedre oversikt over ressursene i din bedrift? Et system for ressursplanlegging eller ressursplanlegging gjør planleggingen enklere og automatiserer administrasjonen, slik at du kan bruke tid på andre ting i stedet. Funksjoner som automatisk matching av ressurser og bemanning til behov sparer mye tid for deg og din bedrift. I tillegg gir det å kunne integrere ressursplanleggingsverktøyet mot for eksempel budsjett og økonomi full kontroll over bedriftens ressurser og penger.

Spesielt for prosjektbaserte jobber er ressursplanleggingsverktøy gull verdt. Her kan du se hvilke ressurser eller konsulenter som har hull, og hvilke som ikke har det. Tanken er at du og din bedrift ved hjelp av ressursplanleggingsverktøyet ikke bare sparer tid – men kan bli mer lønnsomme.

Du finner det beste rekrutteringsverktøyet for din bedrift når du begynner å sammenligne direkte med oss ​​i BusinessWith. Vi lister opp de ulike ressursplanleggingssystemene og gjør det enklere for deg å velge riktig ressursplanleggingsverktøy. Vurder gjerne hvilke funksjoner som er viktige for deg. Hva er dine krav?

Hva bør du kreve av et ressursplanleggingsverktøy?

Et ressursplanleggingsverktøy hjelper deg og din virksomhet med å planlegge hvilke ressurser som trengs slik at ulike deler av virksomheten kan gå videre i ønsket retning. Et nytt prosjekt er et eksempel på når et system for ressursplanlegging kan være nødvendig. Hvilke ansatte eller konsulenter skal jobbe med prosjektet? Hvem gjør hva – og når? Er det noen ansatte med hull i neste uke, eller er alles kalender full? Et omleggingsverktøy hjelper deg med å løse slike problemer, og gir deg full kontroll.

Men hva bør du kreve, og hvordan bør du velge et rekrutteringsverktøy? For det første skal verktøyet hjelpe deg med oversikten. Du bør tydelig kunne se hvem som gjør hva, eller hvem som ikke gjør hva. Du må kunne se hvor det er hull og kunne redusere at det samme arbeidet utføres to ganger. Du bør kunne spare tid. I tillegg til det skal ressursplanleggingsverktøyet kunne hjelpe deg med å planlegge og beregne fremover hva dine behov er og kunne estimere tid og timer. Det å også kunne planlegge permisjon eller annet fravær er en bonus - samt å integrere systemet for ressursplanlegging med andre systemer . Du finner det beste rekrutteringsverktøyet når du begynner å sammenligne hos BusinessWith.

Jämför olika resursplaneringsverktyg

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 15 forskjellige Ressursplanlegging

Sorter etter

TimeLog PSA er 100 % skreddersydd for konsulentselskaper og avdelinger som fungerer som interne konsulentselskaper. Systemet kobler prosjektstyringen din med tid og kostnadsrapportering, lønnsstyring, fakturering og KPI -rapportering. På denne måten reduseres tiden du trenger å bruke på administrasjon drastisk - mens du får dataene du trenger for å øke lønnsomheten.

Lær deg mer om Timelog PSA

Les mer
Bygglet

Bygglet

Bygglet AB

I Bygglet planlegger du enkelt prosjektene dine ved hjelp av ressursplanlegging. Medarbeiderne kan deles inn i arbeidslag og flere personer kan planlegges i prosjekter samtidig. Kalenderfunksjonen gjør det enkelt å få oversikt over prosjektene dine, planlegge ferie, fravær og andre aktiviteter. Takket være den nye tjenesten slipper du unødvendige telefonsamtaler og papirlapper.

Lær deg mer om Bygglet

Les mer
Monitor ERP

Monitor ERP

Monitor ERP

Et forretningssystem med fokus på produksjonsselskaper. Monitor ERP har applikasjoner for å optimalisere produksjons- og produksjonsplanlegging. Har hovedkvarteret i Sverige.

Lær deg mer om Monitor ERP

Les mer
Asana

Asana

Asana

Asana er et enkelt tilpassbart verktøy for å lage prosjektplaner og holde frister. Gjennom deres brukervennlige dashbord får du en total oversikt over alle prosjekter og ting som må gjøres.

Lær deg mer om Asana

Les mer
EazyProject-logo

EazyProject

EazyProject

Easy Software er det globale programvareselskapet bak Easy Project og Easy Redmine. Vi hjelper mennesker i 3500+ selskaper fra 80+ land rundt om i verden med å bringe mer harmoni til prosjektene deres, teamsamarbeidet og arbeidslivet.

Lær deg mer om EazyProject

Les mer
Holte-logo

Holte

Holte as

Et digitalt planleggingsverktøy som hjelper deg å planlegge arbeidsdagen. Legg ut og fordel oppgaver. Ansatte kan få pushvarsler på mobil om oppgaver som skal gjøres.

Lær deg mer om Holte

Les mer
Hypergene

Hypergene

Hypergene

Fleksibel og integrert ressursplanlegging er en kritisk suksessfaktor for vellykkede prosjekter. Blue Ant sikrer rett ressurs, i rett prosjekt, til rett tid. Ved å styre både interne og eksterne ressurser, kompetanse og prosjekter i en sammenhengende og felles plattform, legges det til rette for økt effektivitet, bedre planlegging, balansert arbeidsmengde og bedre kontroll.

Lær deg mer om Hypergene

Les mer
Milient-logo

Milient

Milient

Milient tilbyr en komplett prosjekt- og ressursstyringsplattform som enkelt kan integreres i arbeidet deres. Systemet inneholder funksjoner for å lage arbeidsordrer, overvåke prosjektbudsjetter, administrere fakturaer og partnerkontakter, opprette lønnsgrunnlag og mange flere, som gjør det enklere for dere å holde oversikt over arbeidsflyten i deres bedrift og prosjekter.

Lær deg mer om Milient

Les mer
Ordrestyring-logo

Ordrestyring

Ordrestyring as

Ordrestyring er håndverkerens foretrukne nettbaserte verktøy fra prosjektplanlegging og økonomisk oversikt, til time- og materialregistrering. Alt du behøver i én plattform.

Lær deg mer om Ordrestyring

Les mer
SAP

SAP

SAP

En av verdens største leverandører i ERP -systemer. Tilbyr et bredt spekter av produkter der du som kunde kan motta systemstøtte fra HR til prosjektledelse. Forretningssystemet er tilpasningsdyktig.

Lær deg mer om SAP

Les mer
SDworx-logo

SDworx

SDworx

Personalplanlegging og vaktplaner med SD Worx Workforce Management Workforce Management handler om å optimalisere produktiviteten og minimere kostnadene. Siden behovene er veldig ulike fra bedrift til bedrift og bransje til bransje, vil vi gjerne møte deg for å finne den beste løsningen for akkurat din virksomhet. Vi tilbyr alt fra enkle løsninger for avviksrapportering, til store komplekse, smart...

Lær deg mer om SDworx

Les mer
Silverbucket

Silverbucket

Project software

Med Silverbuckets brukervennlige ressursverktøy kan du enkelt planlegge ressursbruk og få en tydelig oversikt over bedriftens ressursbruk. Prosjektene dine lykkes bedre, og det er enklere å gjennomføre prosjektplanlegging.

Lær deg mer om Silverbucket

Les mer
Stratsys

Stratsys

Stratsys

Stratsys er et SaaS-selskap som ble grunnlagt i Sverige i 2000 med mål om å gjøre det enklere for mennesker, bedrifter og organisasjoner å få mer ut av sine planer, prosjekter og strategier.

Lær deg mer om Stratsys

Les mer
Svenn-logo

Svenn

Svenn

Et av bygg- og anleggsbransjens ledende prosjektstyringsverktøy. Planlegg prosjekter basert på ledig kapasitet, lag arbeidsplaner og få alle dokumenter og sjekklister samlet på ett sted. Løsningen kan integreres med ditt regnskaps- og lønnssystem slik at du sparer tid på fakturering og lønnskjøring.

Lær deg mer om Svenn

Les mer
Unit4

Unit4

UNIT4

Et fleksibelt ERP-system med moduler i HR, økonomi, innkjøp etc. Populært i servicesektoren og offentlig sektor.

Lær deg mer om Unit4

Les mer

Jämför olika resursplaneringsverktyg

Har du bestemt deg for å begynne å bruke et ressursplanleggingsverktøy? beregning av ressursbehov er viktig for å unngå at et prosjekt eller jobb ikke lønner seg. Et system for ressursplanlegging gjør det enklere å planlegge, estimere og flytte ressurser innad i virksomheten, eller å vite når man skal hente inn eksterne konsulenter.

For fakturerbare prosjekter er dette verktøyet spesielt viktig. Verktøy for ressursplanlegging gir deg beskjed om hvilke timer du kan fakturere, og lar deg **estimere på forhånd antall fakturerbare timer og planlegge **for dem.

I tillegg til å planlegge for fremtiden, kan ressursplanleggingsverktøyet, takket være data fra for eksempel tidligere prosjekter – beregne hvor mye tid eller ressurser som trengs til fremtidige prosjekter eller produksjoner. Det blir dermed lettere å planlegge for fremtiden og forstå hvilke ressurser som skal til. Når du velger rekrutteringsverktøy, se på brukervennlighet og ta hensyn til om du trenger et system som kan skaleres opp. Er du i en vekstfase bør du ikke velge det enkleste verktøyet. Avhengig av hvilken type virksomhet du eller du driver, bør du tenke over hvilke funksjoner et ressursplanleggingsverktøy skal ha. Integrasjon med andre systemer? Automatiske rapporter? Hvor omfattende bør verktøyet være?

BusinessWith viser en rekke systemer slik at du kan velge det beste rekrutteringsverktøyet for din bedrift. Velkommen til å se etter systemer hos oss i dag.

Beskrivelse av produktegenskaper

Analays

Analytics hjelper deg med å analysere statistikk fra ressursplanleggingssystemet direkte i applikasjonen. Med flere alternativer kan du velge om du vil eksportere dataene. Systemet hjelper deg med å lage pivottabeller, excel-modeller og mye mer.

Arbeidsordrer

Gir grunnlag for allokering av interne ressurser i ulike prosjekter og hjelper deg med å synkronisere ressurser når det gjelder materialer, tid og arbeidskraft.

Budsjett

Hjelper med å budsjettere timer og prognostisere inntekter og fremtidige utgifter knyttet til prosjektet. Denne funksjonen skaper muligheten til å budsjettere for hvert enkelt prosjekt lagret i samme system.

Fakturahåndtering

Sikre nøyaktigheten av betalingssummen og sikte på å forenkle fakturabehandling ved hjelp av et lukket system.

Kontaktregister

Forenkler administrasjonen av kunder ved å lagre notater fra tidligere kundekontakt, samt administrere kontaktoppføringer og faktureringsdetaljer for kunder for fremtidige prosjekter.

Lønnsgrunnlag

Skal gi støtte i utbetaling av lønn, administrere lønn knyttet til prosjekter, utgifter og trygdeavgift slik at alle ansatte får riktig lønn og andre goder knyttet til jobben.

Planlegging

En grunnleggende funksjon designet for å lette planlegging av ressurser for store mengder i prosjekter. Budsjetter timene dine over dager og uker for å sikre at prosjekter fullføres i tide.

Prosjektledelse

Gir oversikt over kommende og pågående prosjekter. Administrerer prosjekter og fører notater knyttet til prosjektet for å forhindre komplikasjoner.

Tidsrapportering

Vil lette tidsstyring under prosjekter for å se arbeidstimer og gjenværende timer med ansatte og ressurser. Match timer jobbet med prosjekter for å sikre at faktureringen er korrekt. En svært vanlig funksjonalitet i et ressursplanleggingsverktøy.