HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste ressursplanleggingsverktøy

Hvorfor investere i et ressursplanleggingsverktøy?

Trenger du å få bedre oversikt over ressursene i din bedrift? Et system for ressursplanlegging eller ressursplanlegging gjør planleggingen enklere og automatiserer administrasjonen, slik at du kan bruke tid på andre ting i stedet. Funksjoner som automatisk matching av ressurser og bemanning til behov sparer mye tid for deg og din bedrift. I tillegg gir det å kunne integrere ressursplanleggingsverktøyet mot for eksempel budsjett og økonomi full kontroll over bedriftens ressurser og penger.

Spesielt for prosjektbaserte jobber er ressursplanleggingsverktøy gull verdt. Her kan du se hvilke ressurser eller konsulenter som har hull, og hvilke som ikke har det. Tanken er at du og din bedrift ved hjelp av ressursplanleggingsverktøyet ikke bare sparer tid – men kan bli mer lønnsomme.

Du finner det beste rekrutteringsverktøyet for din bedrift når du begynner å sammenligne direkte med oss ​​i BusinessWith. Vi lister opp de ulike ressursplanleggingssystemene og gjør det enklere for deg å velge riktig ressursplanleggingsverktøy. Vurder gjerne hvilke funksjoner som er viktige for deg. Hva er dine krav?

Hva bør du kreve av et ressursplanleggingsverktøy?

Et ressursplanleggingsverktøy hjelper deg og din virksomhet med å planlegge hvilke ressurser som trengs slik at ulike deler av virksomheten kan gå videre i ønsket retning. Et nytt prosjekt er et eksempel på når et system for ressursplanlegging kan være nødvendig. Hvilke ansatte eller konsulenter skal jobbe med prosjektet? Hvem gjør hva – og når? Er det noen ansatte med hull i neste uke, eller er alles kalender full? Et omleggingsverktøy hjelper deg med å løse slike problemer, og gir deg full kontroll.

Men hva bør du kreve, og hvordan bør du velge et rekrutteringsverktøy? For det første skal verktøyet hjelpe deg med oversikten. Du bør tydelig kunne se hvem som gjør hva, eller hvem som ikke gjør hva. Du må kunne se hvor det er hull og kunne redusere at det samme arbeidet utføres to ganger. Du bør kunne spare tid. I tillegg til det skal ressursplanleggingsverktøyet kunne hjelpe deg med å planlegge og beregne fremover hva dine behov er og kunne estimere tid og timer. Det å også kunne planlegge permisjon eller annet fravær er en bonus - samt å integrere systemet for ressursplanlegging med andre systemer . Du finner det beste rekrutteringsverktøyet når du begynner å sammenligne hos BusinessWith.

Ting du bør vurdere når du velger ressursplanleggingsverktøy
Bygglet

Bygglet

Bygglet

Med effektiv prosjektledelse får du mer tid for kundene dine! Fagglet er et komplett verktøy for prosjektledelse, spesielt utviklet for små og mellomstore bedrifter i byggebransjen. På en enkel måte håndterer Bygglet alle elementer i prosjektene dine, fra sitat til faktura og oppfølging. Du får full kontroll til enhver tid, alt materiale, alle endringer og tilleggsarbeid samt inntekter og kostnade...

Lær deg mer om Bygglet

Les mer
Asana

Asana

Asana

Asana er et enkelt tilpassbart verktøy for å lage prosjektplaner og holde frister. Gjennom deres brukervennlige dashbord får du en total oversikt over alle prosjekter og ting som må gjøres.

Lær deg mer om Asana

Les mer

Jämför olika resursplaneringsverktyg

Har du bestemt deg for å begynne å bruke et ressursplanleggingsverktøy? beregning av ressursbehov er viktig for å unngå at et prosjekt eller jobb ikke lønner seg. Et system for ressursplanlegging gjør det enklere å planlegge, estimere og flytte ressurser innad i virksomheten, eller å vite når man skal hente inn eksterne konsulenter.

For fakturerbare prosjekter er dette verktøyet spesielt viktig. Verktøy for ressursplanlegging gir deg beskjed om hvilke timer du kan fakturere, og lar deg **estimere på forhånd antall fakturerbare timer og planlegge **for dem.

I tillegg til å planlegge for fremtiden, kan ressursplanleggingsverktøyet, takket være data fra for eksempel tidligere prosjekter – beregne hvor mye tid eller ressurser som trengs til fremtidige prosjekter eller produksjoner. Det blir dermed lettere å planlegge for fremtiden og forstå hvilke ressurser som skal til. Når du velger rekrutteringsverktøy, se på brukervennlighet og ta hensyn til om du trenger et system som kan skaleres opp. Er du i en vekstfase bør du ikke velge det enkleste verktøyet. Avhengig av hvilken type virksomhet du eller du driver, bør du tenke over hvilke funksjoner et ressursplanleggingsverktøy skal ha. Integrasjon med andre systemer? Automatiske rapporter? Hvor omfattende bør verktøyet være?

BusinessWith viser en rekke systemer slik at du kan velge det beste rekrutteringsverktøyet for din bedrift. Velkommen til å se etter systemer hos oss i dag.