HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste arbeidsordresystem

Hvilket arbeidsordresystem passer for din bedrift?

Et arbeidsordresystem ligner veldig på et feltserviceverktøy, men er mer knyttet til selve bestillingsprosessen. I et arbeidsordresystem kan din bedrift koble sammen alle delene som hører til selve arbeidsordren – alt fra hvor mange arbeidstimer og informasjon om arbeidet, til fakturadokumenter el eventuelt "ettersalg"/service for folk som jobber ute i felt.

Systemet for arbeidsordre hjelper deg å få full kontroll på både løpende og oppgaver som allerede er utført. Selvfølgelig kan du ha et arbeidsordresystem i mobilen, noe som gjør at du slipper papirarbeid av de som utfører de ulike dataene kan enkelt rapportere status for jobbene. Enkelt beskrevet kan du si at systemet optimerer alt arbeid rundt bestillingene, noe som både sparer tid og hjelper med hele flyten. Dette for at både ansatte, du som bedrift – og ikke minst kunden, skal enkelt kunne få tilgang til de respektive dokumenter.

Men hvilket arbeidsordresystem trenger din bedrift? Det er flere forskjellige systemer å velge mellom, hver med sine egne fordeler og fordeler. Hvis du for øyeblikket håndterer alle bestillinger med papir og blyant, er overgangen til det digitale er selvsagt en stor forandring for alle som blir berørt. Hvorfor ikke prøve det et system for en periode, for så å evaluere og se hvordan det har fungert? Mange leverandører tilbyr en prøveperiode, noe som kan gjøre det enklere for deg – når du skal velge er ikke bindende.

Selvfølgelig må du gjøre en grundig research før du prøver finne riktig system med en gang. Vurder bedriftens behov og krav og sammenligne de forskjellige systemene her hos BusinessWith. Vi hjelper deg.

Hvorfor er et arbeidsordresystem bra for deg?

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 13 forskjellige Arbeidsordresystem

Sorter etter
Fieldly-logo

Fieldly

Fieldly

Fieldly er det digitale prosjektverktøyet spesielt utviklet for små til mellomstore bygge- og installasjonsbedrifter. Fieldly tilbyr skybasert og enkel styring av prosjekter, arbeidsordrer, ETA, sjekklister, egensjekker, dokumenter og lønns- og fakturadokumenter. I dag har Fieldly blitt brukt i mer enn en million prosjekter, og hvert fjerde sekund lages det en ny rapport i Fieldly-appen.

Lær deg mer om Fieldly

Les mer
Salesforce - Sales Cloud

Salesforce

Salesforce

Salesforce CRM er en ledende skybasert løsning som tilbyr omfattende tilpasning for salg, markedsføring og kundeservice til bedrifter i alle størrelser. Den gir kraftige verktøy for håndtering av potensielle salg, salgsprognoser og integreres med et stort utvalg tredjepartsapper via Salesforce AppExchange. Plattformen er designet for å sentralisere kundeinteraksjoner, strømlinjeforme salgsprosesse...

Lær deg mer om Salesforce

Les mer
Mowin

Mowin

Mowin

Mowin egner seg for Elektro & VVS og lignende serviceyrker der innkjøpt materiell fra grossister som Ahlsell, Storel, Elektroskandia etc. er direkte synlig på arbeidsordren i Mowin. Håndterer også tidsrapportering, reiser, dokumenter m.m.

Lær deg mer om Mowin

Les mer
AddMobile

AddMobile

AddMobile

Gjennom Addmobile sitt prosjektstyringssystem kan selskaper enkelt sette sin virksomhet for å gjøre sin virksomhet gjennom bedre kontroll på feltet. Systemet hjelper selskaper med å øke lønnsomheten gjennom funksjoner for å håndtere tilbud, henvendelser og kostnader.

Lær deg mer om AddMobile

Les mer

Coredination tilbyr et komplett arbeidsordresystem. Inneholder blant annet GPS-funksjonen som effektiviserer koordineringen av personell ute i felt og en kundeportal.

Lær deg mer om Coredination Mobilt arbetsorder & tidrapportering

Les mer
Infobric-logo

Infobric

Infobric

Infobrics arbeidsordresystem tilbys som en del av Ease Fleet-portalen, noe som gjør det lett å kombineres med andre tjenester. Man får tilgang til alle turene sine og slipper å holde styr på kjørestrekninger og reisetider.

Lær deg mer om Infobric

Les mer
Monday

Monday

Monday

monday.com er et skybasert arbeidssystem, der teamene lager arbeidsflytapper på få minutter for å kjøre prosesser, prosjekter og hverdagsarbeid. Team former arbeidsflyt og prosjekter, uten kode, med en adaptiv plattform som automatiserer manuelt arbeid og kobler sammen team i en digital arbeidsplass. Plattformfunksjonene omfatter: tilpassbare arbeidsflytmaler, tidssporing, automatiseringer, datada...

Lær deg mer om Monday

Les mer

Ved hjelp av PowerCatch får du full oversikt og kontroll over dine arbeidsordrer og legger til rette for optimal bruk av ressurser og personell. Ansatte får en papirfri hverdag hvor de slipper å levere eller hente arbeidsordre på kontoret og rapporterer direkte inn på mobilen. Du planlegger enkelt hvilke montører som skal være involvert i arbeidet. Slik får du lavere feltkostnader og mer bærekraft...

Lær deg mer om PowerCatch

Les mer

Qnappen Task er en brukervennlig løsning som lar ledere og ansatte ved fiskeoppdrettsanlegg planlegge og administrere sitt arbeid på ulike lokaliteter. Ledere får oversikt over sine ansatte og administrerer oppgavene deres. Teknikere kan bruke appen til å holde styr på oppgavene sine og kommunisere med hverandre i feltet.

Lær deg mer om Qnappen Task

Les mer

SpeedyCraft er en ordreløsning som revolusjonerer arbeidsdagen for hele bedriften, både innenfor og utenfor kontoret. All relevant informasjon er tilgjengelig på ett sted, slik at ansatte slipper å møte opp på kontoret for å plukke opp arbeidsordrer. SpeedyCraft kan integreres med de fleste kjente økonomisystemer, ordresystemer og ulike fagsystemer innen de fleste bransjer.

Lær deg mer om SpeedyCraft

Les mer

Viewpoint Field View er en feltadministrasjonsløsning som automatiserer administrativt arbeid og lar ansatte bruke mer tid på arbeidsordrer. Programvaren gir en bred oversikt over alle pågående prosjekter. Man kan skape en arbeidsordre i sanntid, tildele den til det passende teamet og deretter enkelt spore fremdriften. Systemet støtter digital signatur og håndterer støttedokumentasjon.

Lær deg mer om Viewpoint Field View

Les mer

Ordrehåndtering er ett av Vismas mange områder. Blant de mange funksjonene finner du muligheten for sporing av produkter, rapporter og statistikk, samt fakturering. Systemet er nettbasert og kan tilpasses brukerens behov.

Lær deg mer om Visma Business

Les mer
Wrike

Wrike

Wrike

Wrike er et enkelt og kraftig prosjektverktøy som gjør arbeidsmengden mye enklere. Gjør som 2,3 millioner andre brukere og bruk Wrike som prosjektstyringssystemer.

Lær deg mer om Wrike

Les mer

Hvorfor er et arbeidsordresystem bra for deg?

Bli kvitt alt unødvendig papirarbeid og frigjør tid. Disse to seirene er uvurderlig for enhver bedrift som ønsker å jobbe mot bedre arbeidsflyter og redusere risikoen for feil eller unødvendig arbeid. Målet med et system for arbeidsordre er å få full kontroll på all arbeidstid, alle utgifter og oppgaver knyttet til et bestemt arbeid eller prosjekt. På denne måten får du en god base og en kvittering for om alt fortsetter som det skal, eller som en kvittering for det det er forbedringspotensial på enkelte områder.

I alt fra bygg, bemanning, entreprenør til transport og rørleggerarbeid er det A og O at alle involverte har tilgang til korrekt og tydelig informasjon rundt hvert prosjekt. Hvis arbeidsordrene er villedende på noen måte eller selv feil, kan det lett føre til både misforståelser og dobbeltarbeid - noe mange bedrifter ikke har råd til å risikere.

Med detaljerte instruksjoner rundt arbeidsordrene har bedriften din det bra rustet til å ta på seg ethvert kommende prosjekt eller oppdrag. Sammenlign og velg systemet som passer best for dine behov. BusinessWith tilbyr deg en enkel sammenligningstjeneste slik at du kan finne den systemer som gjør deg effektiv og lønnsom, allerede i dag.