HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste onboardingverktøy

Hvilket onboardingverktøy trenger din bedrift?

Onboarding handler om å gi dine nye ansatte en best mulig opplevelse introduksjonen til selskapet. En god digital ombordstigningsprosessen lar nye ansatte begynne å prestere raskere, som påvirker selskapets resultater positivt. En dårlig ombordstigning kan gjøre det det tar lang tid før ansatte kan begynne å bidra. I verste fall kan en dårlig introduksjon fører til at den ansatte slutter – og du risikerer å få rykte som en arbeidsgiver som ikke tar vare på de ansatte. Løsning? Sats på et onboardingverktøy!

Et onboarding-system eller et onboardingverktøy hjelper deg samle hele induksjonsprosessen under ett tak. Vis tydelig hva som forventes av de nyansatte og gi dem oppgavene og den informasjon de trenger. Onboardingen inkluderer også å dele din med deg kjerneverdier og introdusere den ansatte til din arbeidskultur. Alt dette kan et onboardingverktøy hjelper deg med. Alt handler om å få den nye den ansatte til å kose seg og komme i gang med sine arbeidsoppgaver på en god måte måte - som gagner begge parter.

BusinessWith hjelper deg med å finne det beste innføringsverktøyet for virksomheten din selskap eller organisasjon - velkommen til å begynne å sammenligne onboardingsystemer akkurat nå!

Hvordan bør du velge onboardingverktøy? Her er en enkel guide:

  1. Avklar først hva dine viktigste mål er. Hva skal verktøyet primært løse og inneholde? Hva skal den nyansatte ha tilgang til i informasjonssti?
  2. Hvilket budsjett har du?
  3. Be om demoer fra din tiltenkte leverandør for å teste om den oppfyller din forventninger.
  4. Be om kundereferanser er en god idé.
  5. Hva slags støtte eller støtte tilbyr leverandøren?

Her hos BusinessWith kan du enkelt sammenligne onboardingverktøyene for å finne det du føler passer best for din bedrift.

Hvorfor er onboarding viktig?

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 26 forskjellige Onboardingverktøy

Sorter etter
Boardon-logo

Boardon

Boardon

Med Boardon sender du en invitasjon direkte på mail eller tekst og den nyansatte får tilgang til en personlig introduksjonsportal direkte på mobilen. Bygg opp en introduksjonsplan med sjekklister, artikler og spørreskjemaer, og sett inn påminnelser for viktige oppgaver. Følg den ansattes fremgang ved hjelp av rapporter og KPI-er.

Lær deg mer om Boardon

Les mer
Learnster

Learnster

Learnster

Learnster utvikler morgendagens læringsplattform for lærende organisasjoner som vil oppnå maksimal utvikling på minimal tid. Learnsters innovative teknologi skaper nye muligheter til kommunikasjon og informasjonsdeling innen hele organisasjonen. Spar verdifull tid med hjelp av Learnsters smarte regler for automasjon. Revolusjonerende Knowledge Gap AI sikrer at den som skal lære fokuserer på det vi...

Lær deg mer om Learnster

Les mer
Thrive

Thrive

Thrive

En av Europas raskest voksende og mest omtalte læringsplattformer. THRIVE setter et ekstremt tydelig fokus på brukervennlighet og å gi engasjerende læringsopplevelser. Disse læringsopplevelsene er igjen basert på innovativ teknologi, som muliggjør individuelt tilpasset, sosial og datadrevet læring.

Lær deg mer om Thrive

Les mer
HiBob_logo_color (1).png

HiBob

HiBob

Hibob er et globalt HR -system som med fokus på å gjøre det mulig for selskaper å skape en sterk bedriftskultur. HR -systemet inneholder CoreHR- og HR -funksjonaliteter som ombord, tidsrapportering, fraværsstyring og mer.

Lær deg mer om HiBob

Les mer
Learnifier-logo

Learnifier

Learnifier

Learnifier er den ledende læringsplattformen i Norden. Et dynamisk verktøy for å digitalisere kunnskap. Learnifier tilbyr et mangefacettert verktøy som løser mange av de vanligste, arbeidsrelaterte utfordringene i vår tid. En løsning som er mye enklere enn du kanskje tror. Vårt verktøy passer deg som søker et moderne LMS, begynne å skape e-læring, vil digitalisere deres Onboarding, deres eksterne ...

Lær deg mer om Learnifier

Les mer
Learningbank

Learningbank

Learningbank

Brukervennlig, intuitivt LMS og onboarding-plattform. Spar tid med automatisering, skap engasjerende innhold eller bruk ferdige læringsmoduler. Samle digital og fysisk opplæring på ett sted, og rapporter fremgang på en enkel måte. Perfekt match for selskaper med over 100 ansatte. Les mer og få en gratis demo.

Lær deg mer om Learningbank

Les mer

ISPring Learn er et raskt og enkelt læringsstyringssystem som lar brukeren kjøre et bredt spekter av scenarier. Dette inkluderer onboarding, produktopplæring, salgstrening, kanalopplæring, trening og sertifisering av etterlevelse. Plattformen har et intuitivt grensesnitt som gjør det enkelt for både det som lærer og den som underviser. Systemet har en sterk analyse og rapportmotor som lar lærere h...

Lær deg mer om iSpring Learn

Les mer
Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

Cornerstone OnDemand

En enhetlig løsning for å tiltrekke, utvikle og styre din største konkurransefortrinn; Dine ansatte! Cornerstone tilbyr programvarestøtte fra første kontakt med potensielle kandidater og jevn onboarding, til individuell ferdighetsutvikling, læring og følg -up også knyttet til både kompensasjon og karriereplanlegging.

Lær deg mer om Cornerstone OnDemand

Les mer
Personio

Personio

Personio

Systemet er optimalt for små og mellomstore bedrifter. Dette verktøyet kan alt - rekruttering, håndtering og utvikling av ansatte og lønnsadministrasjon. Personio vil være din nye MR Cockpit: Du vil ha tilgang til alle personaldata gjennom trykk på en knapp og kan automatisere alle HR -prosessene dine gjennom sysselsettingsperioden. På denne måten vil du endelig få tid til HR -informasjon som gir ...

Lær deg mer om Personio

Les mer

Legg igjen oppgaven -sentrert ombordprosess bak deg og skape personlige ombordopplevelser som setter den ansatte i senteret. Bygg relasjoner, sikkerhet og engasjement med Talmundo av Talech.

Lær deg mer om Talmundo by Talentech

Les mer
SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Verdens største HCM -leverandør. Det er alt fra talentstyringsløsninger til HR -mesterdata og lønn osv.

Lær deg mer om SAP SuccessFactors

Les mer
360Learning-logo

360Learning

360Learning

360Learning tilbyr en samarbeidsplattform som er godt egnet til opplæring av ansatte og kunder. Bygg opp engasjerende opplæringskurs på få minutter ved hjelp av 360Learning sitt AI-verktøy. Importer eksisterende læringsmaterialer, legg til videoer og bilder for å gjøre læringen både morsomt og nyttig.

Lær deg mer om 360Learning

Les mer
Absorb LMS-logo

Absorb LMS

Absorb Software Inc

Styr læringen din via nøkkelferdige LMS-integrasjoner med ledende innholdsbiblioteker, nettjenester og apper.

Lær deg mer om Absorb LMS

Les mer
BambooHR

BambooHR

BambooHR

Et globalt skybasert HCM-system som passer til både små og store bedrifter. Tilbyr en omfattende funksjonsportefølje.

Lær deg mer om BambooHR

Les mer

Deel HR er utviklet for å hjelpe deg med å styre arbeidsstyrken din, enten det gjelder direkte ansatte eller frilansere. Onboard dine ansatte gjennom selvbetjeningsplattformen og administrer alt fravær, utgifter og dokumenter på ett sted. Hold styr på KPI-ene dine og planlegg strategisk ved hjelp av Deel HR sine innebygde analyseverktøy.

Lær deg mer om Deel HR

Les mer
Eduflow-logo

Eduflow

Eduflow

Eduflow er et e-læringsverktøy som kan brukes for både onboarding, videreutdanning av ansatte og høyere utdanning. Løsningen lar deg skape et interaktivt opplæringsprogram på noen få minutter og holde styr på resultatene dine gjennom komplekse analyseverktøy. Dine ansatte blir varslet om viktige oppgaver og tidsfrister, og de kan til og med laste opp video- og skjermopptak direkte i plattformen.

Lær deg mer om Eduflow

Les mer
Enboarder

Enboarder

Enboarder LLC

Et ombordssystem som tilbyr fysisk trening og gjennomgang. Tilgjengelig globalt, men fokuset er på det amerikanske markedet.

Lær deg mer om Enboarder

Les mer
Leapsome

Leapsome

Leapsome

Leapsome er et personalsystem som muliggjør videreutvikling av organisasjonen gjennom smarte funksjoner og effektive integrasjoner. Med alt fra onboarding til måloppfølging og undersøkelser legger Leapsome til rette for daglig personalledelse og bidrar til personalutvikling.

Lær deg mer om Leapsome

Les mer
Monday

Monday

Monday

monday.com er et skybasert arbeidssystem, der teamene lager arbeidsflytapper på få minutter for å kjøre prosesser, prosjekter og hverdagsarbeid. Team former arbeidsflyt og prosjekter, uten kode, med en adaptiv plattform som automatiserer manuelt arbeid og kobler sammen team i en digital arbeidsplass. Plattformfunksjonene omfatter: tilpassbare arbeidsflytmaler, tidssporing, automatiseringer, datada...

Lær deg mer om Monday

Les mer
Pipefy HR-logo

Pipefy HR

Pipefy

Automatiser HR-arbeidsflyten din med Pipefy HR. Systemet hjelper deg med både rekruttering, onboarding og medarbeideropplevelse ved å automatisere repeterende oppgaver og forenkle fordels- og fraværsforespørsler. Programvaren er designet for å være enkel og veldig brukervennlig og tilbyr en innebygd selvbetjeningsportal for både kandidater og ansatte.

Lær deg mer om Pipefy HR

Les mer
Preppio-logo

Preppio

Preppio

En norsk leverandør av onboardingsverktøy. Preppio sin løsning bruker AI og automasjon for å spare deg flere timer per nyansattelse og å hjelpe deg med å få nye ansatte opp til 50% raskere opp i produktivitet. Verktøyet integreres med mer enn 200 HR-systemer samt Microsoft Teams, Workplace by Meta og Slack, slik at både ledere, ansatte og andre følger onboardingsprosessen i kommunikasjonskanalen d...

Lær deg mer om Preppio

Les mer

Et anerkjent onboardingverktøy løsning rettet mot bedrifter i alle størrelser. Før dine nyansatte inn i selskapet og hjelp dem å forstå rollen deres bedre. Systemet gir deg muligheten til enkelt å kommunisere med de nyansatte gjennom tekstmeldinger og SMS, samt gi coaching og tilbakemeldinger.

Lær deg mer om SilkRoad RedCarpet Onboarding

Les mer
Simployer

Simployer

Simployer

Vi har bygd et HRM-system med menneskene i sentrum. Vi kaller det People First Technology. De praktiske verktøyene gir en mer effektiv arbeidshverdag som sparer tid og passer på at dere har unisone prosesser i virksomheten.

Lær deg mer om Simployer

Les mer
Talent LMS-logo

Talent LMS

Talent LMS

Bygg en smartere organisasjon med opplæringsplattformen designet for å hjelpe gode team med å vokse.

Lær deg mer om Talent LMS

Les mer
Verismo HR

Verismo HR

Verismo

Et komplett HR -system tilpasset brukeren som gir deg muligheten til å opprette en organisasjon med mennesker i fokus. Med flere funksjoner som effektiviserer og digitaliserer Verismo -ansatte, skaper en organisatorisk oversikt og gjør det mulig å strategisk utvikle arbeidsstyrken.

Lær deg mer om Verismo HR

Les mer
Whatfix

Whatfix

Whatfix

WhatFix er en av de største aktørene på det globale markedet for HR & Onboarding -verktøy. Tilgjengelig som et alternativ i det svenske markedet.

Lær deg mer om Whatfix

Les mer

Hvorfor er onboarding viktig?

Å starte i ny jobb er ikke det letteste og det er mye å gjøre bosette seg i løpet av de første ukene eller månedene, før du varmer opp i klærne. Å forenkle og lette onboarding betyr at din nye ansatte kommer raskere inn i oppgavene sine. En mangelfull ombordstigning er kostbart for bedriften og gjør at det tar lengre tid den ansatte kan utføre. Ved å bruke et onboardingsystem eller et verktøy for onboarding, du kan sette opp alt fra smarte sjekklister, oppgaver for den nyansatte å gjennomføre – samt gi tilgang til informasjon, lenker og dokumenter som alle som er nyansatt skal kunne ta del av. Det du bør strebe etter er å gi den nyansatte en god en introduksjon til selskapet. Det betyr at du som arbeidsgiver fra starten av må kunne tiltrekke seg med en sterk arbeidsgivermerke som gjør at du viser at du ta vare på dine ansatte.

I dag snakkes det mer og mer om «medarbeidererfaring». Det er de ansatte som er dine ambassadører og som kan spre omdømmet til deg som en attraktiv og god arbeidsgiver. Derfor er onboarding en viktig del – slik at du som bedrift kan raskt gjøre dine ansatte glade, ved å skape gode forutsetninger for at de kan gå inn i sine nye roller når de begynner jobbe med deg. For å lykkes trenger du et onboarding-verktøy som kan automatisere prosessene knyttet til den nyansatte. De handler også om å forenkle for dine andre roller i bedriften, som HR, IT eller lønnsavdelingen. Sørg for å lage en prosess som er smidig for alle fester, ikke minst for den nyansatte. Det er dyrt å rekruttere, og du vil ikke at noen skal slutte fordi det fikk en dårlig introduksjon.

BusinessWith hjelper deg med å finne det beste innføringsverktøyet for virksomheten din bedrift eller organisasjon - velkommen til å begynne å sammenligne onboarding-systemer allerede!

Beskrivelse av onboarding-funksjoner

E-læring

Et must i onboarding-verktøy. Sikre at ansatte lærer nødvendig kunnskap direkte i onboarding-prosessen

E-signatur/ BankID

La brukere signere kontrakter og dokumenter direkte i systemet

Selvbetjeningsportal

La brukere raskt og enkelt finne svar på vanlige spørsmål

Sjekklister

Gjør det enkelt for dine ansatte å se hva som må gjøres

Varsler (påminnelser)

Varsle dine nyansatte om kommende frister eller tester

Video for trening

Del informasjonsvideoer som nye ansatte kan se i verktøyet

Webinarplattform (videomøter)

Gjennomfør leksjoner/forelesninger online, direkte i onboarding-verktøyet