HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste system for medarbeidersamtaler

Finn ditt beste verktøy for medarbeidersamtaler

Jevnlige samtaler, hvor lederne lytter til de ansatte og fanger hvordan de ansatte har det, kan løfte bedriften til nye høyder. Medarbeidermøter bidrar ofte til positiv forretningsutvikling via målavstemminger og innsamling av nye ideer. De er en glimrende måte å gjøre ansattes stemme hørt på og hver enkelt får følelsen av å bli sett og lyttet til. For best resultat er det imidlertid viktig å gjennomføre samtalene systematisk og dokumentere det som blir sagt på samme måte i hver samtale, uavhengig av hvem som holder den. Vi i BusinessWith anbefaler at du investerer i et system for ansatte samtaler.

Markedet tilbyr en rekke medarbeidersamtalerverktøy. Det er opp til deg å finne ut hva du trenger for å få ut av verktøyet for å ta en informert beslutning. Et system med medarbeidersamtaler skal følge deg og dine ansatte i flere, forhåpentligvis mange, år. Den skal hjelpe deg med å sette riktig lønn og utvikle både bedriften og dine ansatte, og følge med i hele organisasjonen, fra HR-avdelingen til ledere og ansatte.

Et ansatt ringesystem, eller lønnsverktøy, er skybasert. Det skaper trygghet og sikkerhet for alle involverte, ofte med to-trinns autentisering. Tenk gjerne på behovene til de i din virksomhet som skal administrere systemet: hvordan ser teknologivanen ut? Hvilke støttebehov finnes? Hvor mange ansatte har du i dag og hvor mange forventer du å ha om fem eller ti år? Tenk på systemet som en langsiktig investering – det kan hjelpe deg med å ta den riktige avgjørelsen akkurat for deg.

Når du vil søke etter det beste systemet for medarbeidersamtaler for deg og din bransje, er du velkommen til å bruke systemguiden som vi i BusinessWith har utviklet. Filtrer, søk og sammenlign.

Positive effekter – derfor bør du investere i medarbeidersamtaler

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 12 forskjellige Medarbeidersamtale

Sorter etter
Educatia-logo

Educatia

Educatia

Educatia leverer et smart, kraftig, brukervennlig og moderne LMS med integrert forfatterverktøy. Programvaren er 100 % egenutviklet i Norge (Made in Norway…). LMS’et har en rekke maler (også temabasert) som gjør det enkelt å lage kurs. Du trenger ikke mye IT-kunnskap for å lage et innholdsrikt e-læringskurs som aktiviserer kursdeltaker. Systemet har en rekke sidetyper som gjør det enkelt å aktivis...

Lær deg mer om Educatia

Les mer
Hailey HR

Hailey HR

Hailey HR

Moderne HR-avdelinger velger Hailey for brukervennlig design, høy datasikkerhet og for å få en helhetlig løsning. Kom i gang raskt og begynn å skape verdi for hele organisasjonen ved hjelp av skreddersydde og automatiske prosesser. Verdsettes av både ledere og ansatte!

Lær deg mer om Hailey HR

Les mer
SD Worx HR

SD Worx HR

SD Worx

Et komplett HR -system bestående av en serie moduler som enkelt kan integreres med hverandre og gi HR en mer effektiv og enklere hverdag. Aditro HR -systemer sørger for at du kan holde dine ansatte fornøyde og samtidig fokusere på strategisk HR -arbeid.

Lær deg mer om SD Worx HR

Les mer
Visma Talent Solutions

Visma Talent HR

Visma Talent Solutions

Visma tilbyr en komplett Talent Manager plattform (Visma Talent Solutions) som omfatter støtte som samtlige strategiske HR-prosesser for å tiltrekke, utvikle og beholde medarbeidere, kunder og partnere. Systemet brukes av alle former for private og offentlige bransjer og organisasjoner. Systemet passer både for den litt mindre bedriften og for en større, global organisasjon.

Lær deg mer om Visma Talent HR

Les mer

Vi hjelper små og mellomstore selskaper med å digitalisere, organisere og GDPR-Secure HR Master Data. Samle alle dataene på ett sted, få en klar oversikt og drive personalutvikling i vårt brukervennlige system.

Lær deg mer om Talent Manager

Les mer
Personio

Personio

Personio

Systemet er optimalt for små og mellomstore bedrifter. Dette verktøyet kan alt - rekruttering, håndtering og utvikling av ansatte og lønnsadministrasjon. Personio vil være din nye MR Cockpit: Du vil ha tilgang til alle personaldata gjennom trykk på en knapp og kan automatisere alle HR -prosessene dine gjennom sysselsettingsperioden. På denne måten vil du endelig få tid til HR -informasjon som gir ...

Lær deg mer om Personio

Les mer

Optimal for store selskaper. En komplett HCM -skybasert løsning utviklet fra grunnlaget for hele ansattes livssyklus ("From Hire to Practire"). Basert på mange år med detaljert, kunde -drevet forskning og design for å skape en brukeropplevelse for en ny generasjon systemstøtte, innovasjon og ny teknologi som digitale assistenter, AI, ML, blockchain og IoT. En brukeropplevelse om du bruker HR, økon...

Lær deg mer om Oracle Cloud HCM

Les mer
Winningtemp

Winningtemp

Winningtemp

WinningTemp skaper mer effektive organisasjoner gjennom bedre ledelse og økt engasjement WinningTemp tilbyr markedets mest avanserte løsning for kontroll og optimalisering av menneskelige ressurser. Basert på mer enn 600 vitenskapelige studier, hjelper vår AI-baserte plattform ledere og ledere å visualisere utviklingen av ansatte i sanntid og handle basert på innsikt som styrker engasjement og for...

Lær deg mer om Winningtemp

Les mer
Flex HRM Employee

Flex HRM Employee

Flex Applications

Med Flex HRM-ansatte får du et førsteklasses HR-system som hjelper deg med å administrere og utvikle personalet ditt. Her finner du støtte til lønnsrevisjon, ansatteintervjuer, On- og Offboarding, etc. Du kan også planlegge ferdighetsutvikling og kartlegge eventuelle ferdighetshull. Du kan finne alle dataene dine i et brukervennlig dashbord som leverer oppdaterte nøkkelfigurer i et pedagogisk gren...

Lær deg mer om Flex HRM Employee

Les mer
Simployer

Simployer

Simployer

Vi har bygd et HRM-system med menneskene i sentrum. Vi kaller det People First Technology. De praktiske verktøyene gir en mer effektiv arbeidshverdag som sparer tid og passer på at dere har unisone prosesser i virksomheten.

Lær deg mer om Simployer

Les mer
Totara Perform

Totara Perform

Dossier Solutions

Totara er først og fremst kjent for sin godt etablerte og globale læringsplattform. Nylig har denne plattformen blitt til en mer omfattende løsning i form av Totaras Talent Experience Platform. Løsningen inneholder nå Totara Perform-modulen, med støtte for både tradisjonell og mer moderne og kontinuerlig ytelsesstyring. Systemet inneholder støtte for ferdighetshåndtering i form av ferdighetsprofil...

Lær deg mer om Totara Perform

Les mer
Verismo HR

Verismo HR

Verismo

Et komplett HR -system tilpasset brukeren som gir deg muligheten til å opprette en organisasjon med mennesker i fokus. Med flere funksjoner som effektiviserer og digitaliserer Verismo -ansatte, skaper en organisatorisk oversikt og gjør det mulig å strategisk utvikle arbeidsstyrken.

Lær deg mer om Verismo HR

Les mer

Positive effekter – derfor bør du investere i medarbeidersamtaler

Medarbeidersamtaler blir stadig viktigere i moderne bedrifter. I stedet for et nødvendig onde, blir de ofte sett på som utviklende både ledelse og ansatte. Når du har investert i et system for medarbeidersamtaler, kan du være trygg på at du investerer for fremtiden – strukturerte intervjuer gir mange gode effekter.

  • Faglig gjennomførte medarbeidersamtaler gagner medarbeidernes utvikling. En medarbeider som trives i jobben sin er ofte motivert og langt mer produktiv enn en misfornøyd medarbeider.
  • Ansattes ønsker og følelser fanges opp på en strukturert måte. Lederen som har god kontakt med sine medarbeidere mellom samtalene, har ofte gode muligheter til å håndtere eventuelle vansker og utfordringer via de mer strukturerte medarbeidersamtalene hvor helheten gjøres synlig.
  • Medarbeidersamtaler gir anledning til å stille gjennomtenkte spørsmål. Det kan dreie seg om enklere temaer, samt ting som ellers ikke føles naturlig å diskutere, for eksempel om arbeidstaker håndterer private saker i arbeidstiden. De er også en utmerket mulighet til å ta opp saker som stress utenfor jobben, relatert til jobb. Ved å bruke forberedte spørsmål blir det lettere å legge disse sakene på bordet. I et medarbeidersamtalesystem får de ansatte spørsmålene på forhånd og intervjuene kan via forhåndsinnsendte svar bli strukturerte og produktive.
  • Utviklingsplaner som lages under samtalene er en god grobunn for utvikling av både den enkelte og hele organisasjonen. Takket være dem blir veien fra dagens tilstand til målet synlig og både ansatte og ledere vet hva som forventes. Med et skybasert medarbeidersamtalerverktøy blir det enkelt å følge opp utviklingsplanene og de faller ikke i glemmeboken før neste års intervju.

BusinessWith hjelper deg med å velge system for medarbeidersamtaler. Velkommen til å sammenligne her hos oss.

Beskrivelse av produktegenskaper

Dokumentasjon

Dokumentanrop direkte i systemet og har også tilgang til å gå tilbake i arkivene.

E-signaturer

Tilgang til online signering av dokumenter og kontrakter, en praktisk og papirløs løsning for signaturer.

Ferdige anropsmaler

Bruk systemets utviklede maler for samtaler og utsendelser for å spare tid og få mest mulig ut av samtaler.

Innsjekking

En hurtigfunksjon for korte avstemminger og kontinuerlig oppfølging mot ansatte.

Personlige mål

Sett personlige mål for ansatte og match dem med organisasjonens mål for å fremme utviklingen av bedriften.

Påminnelser

Lag påminnelser for å holde styr på når det skal ringes og påminn ansatte om å unngå misforståelser og ombookinger.

Utviklingsplaner

Lag en plan for hver enkelt og avklar hvordan de vil utvikle seg og overvåke fremdriften. En god måte å starte samtalen om individuell utvikling.

Verktøy for lønn

En hjelpende hånd når det er tid for lønnssamtaler og nye lønnskrav. Tilgang til verktøy som kan tilsi en rimelig lønnsprogresjon for den enkelte.