HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste dokumenthåndteringssystemer

Hvilket dokumenthåndteringssystem trenger din bedrift?

Alle virksomheter har dokumenter som må signeres og arkiveres, og for å hold virkelig god orden og følg lover og regler, du trenger en dokumenthåndteringssystem. Det betyr at du ikke trenger å forholde deg til det til permer og papirbunker – og i stedet kan lene seg tilbake og vite at dine dokumenter, avtaler, beslutninger, sitater eller retningslinjer er dokumentert på en smart og digital måte. Det som systemet for dokumenthåndtering det hjelper blant annet at du lar de rette personene ha autorisasjon og at du for eksempel raskt og enkelt skal kunne finne ut status på dokumentene hva som er signert eller ikke og hvilken versjon av dokumentet som gjelder. Du får dermed god oversikt og full kontroll over bedriftens ulike dokumenter.

Å ha nettbasert dokumentbehandling gir deg tilgang til det du trenger uansett hvor du er, og at du vet at alt er trygt lagret. Men hvordan bør du velge dokumenthåndteringssystem? Det kommer helt an på hva slags person du er bedrift og i hvilken bransje du opererer. Trenger du en skalerbar løsning for å vokse med? Eller er en enkel løsning nok? Hvor moderne skal systemet være? Hvordan Må dine flyter og prosesser automatiseres? Skulle det være skreddersydd til dine behov? Husk at et godt system bør gjøre det blir nesten umulig for deg å gjøre feil når du håndterer dokumentene dine.

Hvilke dokumenthåndteringssystemer er tilgjengelige på det norske markedet?

Et verktøy for digital dokumenthåndtering er ofte tilgjengelig på mange forskjellige måter systemstrukturer. Noen leverandører spesialiserer seg på håndtering av digitale dokumenter mens andre leverandører kan tilby en komplett styringssystem hvor dokumenthåndtering er en modul. Med dette i tankene er det det er mange leverandører på det norske markedet som du kan sammenligne med og også filtrere ut det som passer best for deg.

Sammenlign ulike dokumenthåndteringssystemer her på BusinessWith, for for å finne det som passer best for din bedrift.

Hva trenger jeg å vite om dokumenthåndteringssystemer?

Addsystems tilbyr en webplattform for styringssystemer som skal føles morsomt, trygt og effektivt for brukeren å jobbe i. På denne måten blir det lettere å få hele organisasjonen med i et system med ISO som virkelig utgjør en forskjell. Det er også fullt mulig å legge til standardløsninger men også gjøre kundetilpasninger basert på endrede behov og ønsker.

Lær deg mer om Add Ledningssystem

Les mer
Precisely

Precisely

Precisely

Fördely er en digital kontraktsplattform som automatiserer håndtering av kontrakter og hjelper deg med å minimere rutinemessige oppgaver. Exselys -plattformen gir deg opptil 25 ganger raskere behandlingstid og lar deg opprette en avtale mer enn 10 ganger raskere. Plattformen vår hjelper deg med å øke kontrollen, senke kostnadene og frigjøre utallige timer med administrativt arbeid - alt i en, bruk...

Lær deg mer om Precisely

Les mer
Datakvalitet

Datakvalitet

Datakvalitet

Datakvalitets system kan beskrives som svært brukervennlig, pålitelig og med fleksible tilpasningsdyktige moduler for ledelse og kvalitetsarbeid. En av markedets beste søkemotorer er standard i vårt system. Våre moduler danner et godt grunnlag for støtte i en ISO-sertifiseringsprosess. Kombinert med vårt prosessverktøy som gjør det til et effektivt og brukervennlig system som støtter alle ISO-sta...

Lær deg mer om Datakvalitet

Les mer

Spesialisert reisefaktureringssystem som kan håndtere alle steg i reisefaktureringsprosessen. Har et sofistikert statistisk verktøy som lar deg holde styr på utvikling og effektivitet. Et av de større selskapene innen reisefaktureringsprogramvare.

Lær deg mer om Azets Expense

Les mer
Iron Mountain-logo

Iron Mountain

Iron Mountain

Iron Mountain Incorporated (New York-børsen: IRM) er en global bedrift dedikert til å lagre, beskytte og håndtere informasjon og aktiva.

Lær deg mer om Iron Mountain

Les mer
Acos-logo

Acos

Acos AS

Med ACOS WebSak får du et Noark 5-godjent arkivering- og dokumenthåndteringssystem som omfatter alt fra datafangst, registrering, samhandling, produksjon, behandling, arkivering, deling, publisering og ekspedering av dokumenter på en sikker måte.

Lær deg mer om Acos

Les mer
Datalex-logo

Datalex

Datalexsoftware AS

I Datalex er alle behov samlet i et brukervennlig og effektivt system slik at du skal ha full kontroll på dokumentasjon, oppgaver og belastninger.

Lær deg mer om Datalex

Les mer
Ecoonline-logo

Ecoonline

ECOONLINE AS

Håndtering av dokumentasjon for hele bedriften er en krevende oppgave som ofte omfatter mengder med papirer eller kompliserte regneark. Dermed er det vanskelig å finne viktige dokumenter som inspeksjonsrapporter, revisjoner eller risikovurderinger, når du trenger dem. Med dokumentmodulen vår kan du enkelt spore endringer og godkjenninger, sende påminnelser om å se gjennom eller oppdatere, og sørge...

Lær deg mer om Ecoonline

Les mer
Docstream-logo

Docstream

Docstream AS

Brukervennlige og effektive dokumentportaler med fokus på håndtering, publisering og presentasjon av dokumentasjon.

Lær deg mer om Docstream

Les mer
Landax

Landax

Landax

Landax tilbyr et modulært styringssystem som enkelt kan tilpasses selskapets behov ved å kombinere de mange modulene som tilbys. Funksjoner som kan legges til inkluderer kompetansemodul, risikoanalyse og prosesskart.

Lær deg mer om Landax

Les mer
Easyproject-logo

Easyproject

Easy Software LTD

Programtillegg for dokumentadministrasjon gir rask tilgang til alle filene og dokumentene dine og deres administrasjon direkte fra Easy Project. Den er organisert i en kjent katalogstruktur, og takket være dokumentversjon vil du ha alle dokumentene dine oppdatert. Godkjenningsarbeidsflyter forenkler dokumentsirkulasjonen i din bedrift og gjør arbeidet ditt enklere.

Lær deg mer om Easyproject

Les mer
Paperoffice-logo

Paperoffice

PaperOffice Limited Europe

DMS dokumenthåndteringssystem på en måte som aldri før har vært mulig Støtter alle skannere for skanning av dokumenter og filformater, lagrer ikke noe i skyen, skalerbar fra 1 til 800 brukere, tilgang fra hvor som helst og har alle funksjoner om bord umiddelbart.

Lær deg mer om Paperoffice

Les mer
Extend-logo

Extend

Extend AS

EQS Dokumentstyring er enkelt å ta i bruk og korrekt informasjon som f.eks. skriftelige rutiner, prosedyrer, instrukser, referater og andre typer dokumenter kan nås med få klikk. Programvaren oppfyller alle ISO-krav og er en god støtte i en sertifiseringsprosess. Det er full sporbarhet og historikk på alle dokumenter, med automatisk versjonskontroll.

Lær deg mer om Extend

Les mer
Advantum

Advantum

InfoTech Scandinavia AB

Advantum er et omfattende og skalerbart saksbehandlingssystem for selskaper med både enkle og komplekse saker. Systemet inneholder grafiske illustrasjoner og automatisert publikasjon.

Lær deg mer om Advantum

Les mer
Documaster

Documaster

Documaster AS

Documasters dokumenthåndteringssystem lar bedriften samle inn og administrere alle sine dokumenter digitalt, på en sikker og brukervennlig plattform. Med funksjoner som tagging, dokumentarkiv og åpen API for enkel integrasjon.

Lær deg mer om Documaster

Les mer

XaitPorter er en fleksibel plattform som tillater parallell dokumenthåndtering, noe som fører til høyere effektivitet i selskapets prosesser og til slutt bedre resultater.

Lær deg mer om XaitPorter

Les mer

Et sakssystem som kan brukes til forskjellige typer tilfeller som avvikshåndtering, serviceoppgaver og helpdesk. Moderne funksjoner som kan kuttes for å møte forskjellige behovsbilder.

Lær deg mer om KEYnet ärendehantering

Les mer
M-Files-logo

M-Files

M-Files Norway AS

M-Files er en global leder innen informasjonshåndtering. M-Files' metadatadrevne plattform for dokumenthåndtering gjør det mulig for kunnskapsarbeidere å umiddelbart finne riktig informasjon i enhver situasjon, automatisere forretningsprosesser og opprettholde informasjonskontroll. Dette gir bedrifter ett konkurransefortrinn og en betydelig avkastning (ROI), da de kan levere bedre kundeopplevelser...

Lær deg mer om M-Files

Webside

Hva bør du kreve av dokumenthåndteringssystemet ditt?

Det er flere ting du bør tenke på og stille som krav når du er ute søk etter et dokumenthåndteringssystem. Mange av de mer avanserte systemene kan være kompliserte å bruke og kreve mer opplæring, mens de enkle kan noen ganger mangle funksjoner du trenger. Virkelig sørge for at du velge systemer med omhu. En god idé er å virkelig teste systemet for for å se hvordan det fungerer i praksis. Dokumenthåndteringssystemene fungerer forskjellig bra avhengig av hvilke behov du har og i hvilken bransje du driver. Til å finne et system som er perfekt kan være vanskelig og å skreddersy Perfeksjon er heller ikke alltid lett. Det viktigste å tenke på er at det virkelig skal passe de ansatte som jobber med dem ulike dokumenter. Et godt system sparer deg for mye tid, og gjør deg kan meget effektivt holde styr på dokumentene dine og at de er korrekte arkivert og at de raskt kan spores og søkes.

Krev gjerne at systemet du velger fungerer som en mobilapplikasjon. Dette er fordi dagens arbeidsplasser blir stadig mer mobile og det dokumentene må da være tilgjengelige uansett hvor du er. Å kunne jobbe i dokumentene via mobilen bidrar til mer fleksibilitet og sparer mange ganger tid.

Andre råd fra oss i BusinessWith er å velge system for dokumenthåndtering som virkelig føles enkel å bruke, kan indeksere automatisk og kan utvides ved behov i fremtiden. Tenke utenfor boksen den ansattes perspektiv – det er aldri en god idé å implementere et nytt system som ingen forstår eller bruker. Ankre kjøpet av det det nye systemet med sluttbrukerne. Krav fra din leverandør om at de kan gi opplæring om nødvendig, og hjelpe deg med undervisningsmateriell som e-læring eller videoer.

Sammenlign og velg dokumenthåndteringssystemer hos BusinessWith, eller ta kontakt kontakt oss hvis du trenger ytterligere hjelp og veiledning.