HjemSystem guideOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste prosjektstyringsverktøy

Hva skal jeg tenke på ved valg av prosjektstyringsverktøy?

Å ha et pålitelig prosjektsystem eller prosjektstyringsverktøy handler om å kunne opprette og følge opp prosjekter effektivt og redusere papirarbeidet. I et prosjektsystem kan alt fra planlegging, ressursfordeling, bestillinger, tilbud, forespørsler, kommunikasjon, påminnelser og prosjektstatus være inkludert – kort og godt alt det du trenger for å kunne håndtere og arbeide med hvert enkelt prosjekt. For å kunne håndtere arbeidsflyten trenger du altså et system eller et prosjektverktøy.

I dag finnes det mange enkle og nettbaserte prosjektverktøy du kan arbeide i når du er på farten, men det finnes også systemer som tilbyr mange smart integrerte detaljer. Hvilket nivå du må legge deg på avhenger helt av hvor komplekse prosjektene dine er. Hvor stor valgfrihet vil du eller dere ha? Vil dere kunne legge til eller koble på ulike moduler, alt etter behov? Kan behovene endres over tid? Må systemet integreres, f.eks. med et økonomisystem?

Hvilke og hvor mange prosjektstyringsverktøy finnes det på det norske markedet?

Et prosjekthåndteringsverktøy kan dekke mange behov i ett og samme system, derfor er det ikke rart at det finnes flere aktører på det svenske markedet. BusinessWith har kartlagt over 24 ulike systemer og leverandører som fokuserer på å løse problemer for bedrifter i Norge.

Prøv få en oversikt over hvilke behov dere har, og sammenlign deretter prosjekthåndteringssystemer hos BusinessWith. Her kan dere finne beste verktøyet for å administrere prosjektene deres.

Hva må jeg vite om prosjekthåndteringsverktøy?
QBIS Project

QBIS Project

QBIS Business Systems

Øk sjansene for å levere vellykkede prosjekter med QBIs prosjektverktøy som muliggjør planlegging, styring og oppfølging i sanntid. Planlegg enkle eller mer avanserte prosjekter med fleksible prismodeller, ressurser og budsjett. Integrert rapportering av prosjekttid gir muligheten til å identifisere risikoer før de finner sted og øke sjansene for at prosjektet vil følge planen. Registrert tid og m...

Lær deg mer om QBIS Project

Les mer
Bygglet

Bygglet

Bygglet

Med effektiv prosjektledelse får du mer tid for kundene dine! Fagglet er et komplett verktøy for prosjektledelse, spesielt utviklet for små og mellomstore bedrifter i byggebransjen. På en enkel måte håndterer Bygglet alle elementer i prosjektene dine, fra sitat til faktura og oppfølging. Du får full kontroll til enhver tid, alt materiale, alle endringer og tilleggsarbeid samt inntekter og kostnade...

Lær deg mer om Bygglet

Les mer

Millnet TID & Project er et moderne skybasert system med klare integrasjoner med de fleste lønns-, finans- og CRM-systemer. Systemet passer ekstra godt med forskjellige typer konsulentselskaper der ferdige emballasje er tilgjengelig mot arkitekter, ingeniørbyråer, IT-konsulenter, advokater, miljøkonsulenter, bemanningsselskaper og PR og kommunikasjon. Klikk gjerne på demo -knappen nedenfor, så vis...

Lær deg mer om Millnet Tid & Projekt

Les mer

SmartDok er et komplett rapporteringssystem for små og store bygg- og sivilingeniørfirmaer. Alt fra tidsrapportering til maskinvedlikehold og KMA -dokumentasjon blir du samlet inn i en app. Med kunder i hele den nordiske regionen og over 70 000 aktive brukere, er SmartDok den nordiske regionens mest brukte rapporteringssystem.

Lær deg mer om SmartDok

Les mer
Projectplace

Projectplace

Planview

PlanView's Project Management Tool Projectplace er et jevnt system for selskaper som lett ønsker å oppnå sine faste mål. Systemet inneholder prosjektsporing, integrerte møter via zoom og en rekke planleggingsfunksjoner, alt sammen i et fullstendig verktøy.

Lær deg mer om Projectplace

Les mer
StarBrix

StarBrix

StarBrix International Ab

Starbrix Project Planning Tool er et skalerbart system som er optimalisert basert på selskapets behov og prosjekter. Systemet gir effektivt prosjektstyring gjennom Gantt -diagrammer og muligheten til å lage prosjektmaler.

Lær deg mer om StarBrix

Les mer

Et sakssystem som kan brukes til forskjellige typer tilfeller som avvikshåndtering, serviceoppgaver og helpdesk. Moderne funksjoner som kan kuttes for å møte forskjellige behovsbilder.

Lær deg mer om KEYnet ärendehantering

Les mer
Stratsys

Stratsys

Stratsys

Stratsys er en skybasert forretningsadministrasjonsplattform som hjelper selskaper i alle størrelser med å få bedre kontroll over styringsprosessene sine. Stratsys tilbyr funksjoner for risikostyring, kvalitetssikring og kraftige analyser.

Lær deg mer om Stratsys

Les mer

Artology Project Manager er et jevnt, nettbasert prosjektstyringsverktøy som inneholder flere verdifulle funksjoner for å forenkle prosjektledelsen. Med fleksibel brukerstyring, fakturarapporter og tidsregistrering, har prosjektledelse aldri vært enklere.

Lær deg mer om Artologik ProjectManager

Les mer

VISMA tilbyr bransjespesifikke og integrerte løsninger for å skalere prosjektverktøy i henhold til ditt behov for å maksimere prosjektledelsen.

Lær deg mer om Visma Project

Les mer
AddMobile

AddMobile

AddMobile

Gjennom Addmobile sitt prosjektstyringssystem kan selskaper enkelt sette sin virksomhet for å gjøre sin virksomhet gjennom bedre kontroll på feltet. Systemet hjelper selskaper med å øke lønnsomheten gjennom funksjoner for å håndtere tilbud, henvendelser og kostnader.

Lær deg mer om AddMobile

Les mer

Hva skal jeg kreve av et prosjektsystem?

Det kan virke som en stor og vanskelig oppgave å velge de riktige systemene for bedriften. Og det er heller ikke alltid like enkelt å få alle med på laget når det gjelder å endre eller implementere system. Forandring tar tid og krever lydhørhet fra ledelsen, eller fra den personen som er ansvarlig for å kjøpe et nytt system.

Ser du akkurat nå etter et prosjekthåndteringssystem? Da har du sikkert allerede oversikt over hva medarbeiderne dine trenger for å kunne håndtere prosjektene sine på best mulig måte. Det kan likevel føles som en jungel å finne det riktige prosjekthåndteringsverktøyet. Ett krav dere bør stille er at systemet skal være skybasert. Slik er du og medarbeiderne dine alltid tilgjengelige, uansett hvor dere befinner dere. Overalt går utviklingen i retning av å jobbe mer på farten, hjemmefra eller i felten – og derfor skal dere kreve at systemet skal være skybasert.

Brukervennlighet gjelder egentlig for alle systemer, ikke minst prosjekthåndteringssystemet. Å kunne jobbe friksjonsfritt og uten problemer er viktig for å kunne håndtere alle typer prosjekter. Påse at det systemet dere velger virkelig kan ta seg av alle prosjektets deler og aspekter. Det kan være utrolig frustrerende hvis det er noe som ikke dekkes av verktøyet.

Tilpasset, fleksibelt og smart – det er gode ledeord for et fullgodt prosjekthåndteringssystem!

Beskrivelse av prosjekthåndteringsfunksjoner

Dokumentbehandling

Viktig modul for alle som behandler mange dokumenter og sertifiseringer. En grunnleggende funksjon for å dele og behandle dokumenter.

Fakturadokumentasjon

Sørger for at man kan opprette fakturaer koblet til et prosjekt direkte i prosjekthåndteringssystemet.

Kundetilgang for prosjektstatus

Viktig funksjon for bedrifter som jobber med mange prosjekter der kunden eller bestilleren kan følge prosjektets utvikling og status.

Personallister

Menge bedrifter, blant annet i restaurant- og byggebransjen, er pålagt ved lov å føre personallister for virksomheten sin. Via prosjekthåndteringsverktøy kan man gjøre nettopp dette.

Planlegging

Kunne planlegge ressursene og bemanningen i prosjektet.

Resultatanalyse/ kostnadsoppfølging

Mange verktøy innen prosjekthåndtering gir mulighet til å analysere kostnader og resultat direkte i systemet.

Tidsrapportering

En vanlig funksjon i et prosjekthåndteringsverktøy er å kunne registrere og innrapportere tid. Finnes i mer eller mindre alle verktøy for prosjekthåndtering.

Tilbudsverktøy

På samme måte som fakturadokumentasjon kan man også opprette tilbud direkte via verktøyet.