HjemSystem veiledningOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste workforce management system

Finn de workforce management system som passer deg best

Ønsker du å få full oversikt over vaktplanlegging, tidsforbruk og bemanning i bedriften? Et workforce management system (WFM) gjør hele prosessen med bemanning, tidsregistrering og rapportering enklere og mer håndterlig. Workforce management-løsningene som er tilgjengelige på det norske markedet er moderne og skybaserte. De kan tilpasses slik at de gjør livet enklere for både deg og dine ansatte, uavhengig av hvor bedriften din holder til, hvilken bransje den tilhører og hvor kompleks den er.

Tidligere ble vaktplanlegging gjort med penn og papir. Så kom skiftplanleggingssystemer, som ofte var begrenset til å lette prosessen med å planlegge hvilke ansatte som skulle jobbe når. Men ettersom kravene til digitale systemer har økt, har skiftplanleggingssystemer også blitt mer avanserte. Stadig flere tilbydere har gått over til å bruke det engelske begrepet workforce management system – eller WFM, men uansett hva du kaller det, dreier det seg om moderne systemer som er langt mer omfattende enn før og inneholder alt som har med bemanning å gjøre: ** skiftplanlegging, rapportering, tidsregistrering og kommunikasjon.**

Før du velger WFM er det viktig å tenke gjennom og identifisere bedriftens behov. Tenk også gjerne fremover. Vil du vokse? Hvor skalerbart skal systemet være? Hva er dine spesifikke behov som selskap og hvilke behov har kundene dine? Riktig WFM kan hjelpe din bedrift å vokse og blomstre som forhandler så vel som arbeidsgiver.

Hos BusinessWith kan du sammenligne ulike WFM-løsninger på markedet ved hjelp av vår systemguide. La oss hjelpe deg med ditt valg, og ta kontakt med oss ​​til slutt hvis du har spørsmål.

7 fordeler ved å investere i et workforce management-system
Timeplan

Timeplan

Exsens AB

Timeplan er et komplett, skybasert planleggingsprogram for både små og store bedrifter. Vi tilbyr et brukervennlig system med flere funksjoner som letter planleggingsprosessen. Ansatte kan enkelt se timeplanen sin via appen eller nettet.

Lær deg mer om Timeplan

Les mer

Optimal for store selskaper. En komplett HCM -skybasert løsning utviklet fra grunnlaget for hele ansattes livssyklus ("From Hire to Practire"). Basert på mange år med detaljert, kunde -drevet forskning og design for å skape en brukeropplevelse for en ny generasjon systemstøtte, innovasjon og ny teknologi som digitale assistenter, AI, ML, blockchain og IoT. En brukeropplevelse om du bruker HR, økon...

Lær deg mer om Oracle Cloud HCM

Les mer
SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

SAP SuccessFactors

Verdens største HCM -leverandør. Det er alt fra talentstyringsløsninger til HR -mesterdata og lønn osv.

Lær deg mer om SAP SuccessFactors

Les mer
Smartplan

Smartplan

Smartplan

Smartplan er et lett og brukervennlig system for arbeidsplanlegging som gjør det enkelt å lage vaktplan og å holde styr på ansattes arbeidstimer. Løsningen kan også foreslå bemanningen ved hjelp av automatisk vaktplanlegging. Man kan være sikker på at man betaler alle medarbeidere for nøyaktig de timene de har jobbet.

Lær deg mer om Smartplan

Les mer
ATOSS-logo

ATOSS

ATOSS Software

Hva er ATOSS? ATOSS digital Workforce Management-løsning integrerer planlegging, tidsstyring, kapasitetsplanlegging, talentstyring, prognoser, HR-analyse og koblinger til alle relevante systemer i én enkelt løsning. Lufthansa, Pepsi, Lacoste, Hornbach, DB Schenker og Epiroc er blant de ca. 15 000 kunder som stoler på ATOSS. - Administrer multinasjonale arbeidsstyrker med ulike krav ved å veie hu...

Lær deg mer om ATOSS

Les mer
SameSystem-logo

SameSystem

SameSystem

SameSystem brukes av mer enn 1100 bedrifter i detaljhandel og serveringsbransjen. Systemet gir muligheter for å planlegge skift i henhold til når kundene pleier å besøke butikken, hvilket bidrar til maksimert salg og minimal overbemanning. SameSystem bruker AI og maskinlæring for å forutsi antall gjester og kundeflytt. Ansatte kan enkelt klokke inn og ut ved hjelp av mobilappen.

Lær deg mer om SameSystem

Les mer

Deel Engage er et workforce management-system som gjør det enkelt å holde oversikt over tidsplaner, fravær og engasjement. Det er lett å komme i gang med plattformen, og den kan tilpasses alle mulige behov. Ansatte kan kontrollere sitt fravær enten det er ferieønske eller permisjonsforespørsel, mens arbeidsgivere sparer tid ved å automatisere lønnsutbetalinger. Systemet integreres med Slack for å ...

Lær deg mer om Deel Engage

Les mer
Performly-logo

Performly

Performly

Performly Intra hjelper med å automatisere den interne kommunikasjonsprosessen for hele selskapet. Alle HR-dokumenter og skjemaer kan oppbevares på ett og samme sted, slik at forespørsler, godkjenninger og varsler får håndteres helt elektronisk. Systemet lar en holde oversikt over ansattes arbeidstid og feriedager, og kan skape daglige, ukentlige eller månedlige rapporter. Perfomly Intra kan integ...

Lær deg mer om Performly

Les mer
PPM Pro

PPM Pro

Planview

Planlegg virksomheten i henhold til ressurser og etterspørsel med PPM Pro og optimaliser ressursplanlegging og planlegging samtidig som planlegging for fremtidige scenarier er mulig. I løpet av arbeidet kan alt følges i sanntid og beslutninger om potensielle endringer kan tas på kort sikt men også på lang sikt ved hjelp av strategisk planlegging og analytiske rapporter. Rapportene er et viktig sup...

Lær deg mer om PPM Pro

Les mer
Puzzel

Puzzel

Puzzel

Puzzel WFM er en løsning for bemanningsplanlegging i bedriften hvis funksjoner er enkle å bruke og for å skape den ultimate kundeopplevelsen. Verktøyet er raskt å implementere og har kraftige funksjoner for å optimere planlegging og følge medarbeidernes arbeid i sanntid for å kunne handle på avvik så raskt som mulig. Planlegg samtidig for fremtiden med smarte prognoser som kan være nyttige for å t...

Lær deg mer om Puzzel

Les mer
Quinyx

Quinyx

Quinyx

En av Sveriges største spillere innen arbeidsplanlegging. Dette brukervennlige planleggingsprogrammet tilbyr AI-støtte og bemanningsplanlegging for å optimalisere bemanning og tid.

Lær deg mer om Quinyx

Les mer
Recman

Recman

Recman

Recman er en norsk bedrift som tilbyr et CRM-system samt et rekrutterings- og bemanningssystem. Har en stor funksjonsportefølje som brukes av bedrifter i både Sverige og Norge.

Lær deg mer om Recman

Les mer

Et fleksibelt tidsrapporteringssystem som er sin egen modul i systemstrukturen innen SD Worx og lønn.

Lær deg mer om SD Worx Workforce Management

Les mer

En global HCM -spiller som har funksjoner for hele arbeidslivssyklusen. Talent, Core HR, lønn, fordeler etc.

Lær deg mer om Workday HCM

Les mer
Workforce Suite

Workforce Suite

Workforce Software

Oppdag nye innovasjonsmuligheter og ytelsesmuligheter for personalledelse og personell ved hjelp av Workforce Softwares arbeidsstyrkestyringssystem. Intelligente funksjoner som hjelper i beslutningsprosessen er en god støtte for beslutningstakere å lene seg på for å øke besluttsomheten og ta de riktige beslutningene. Systemet har også mange integrasjonsmuligheter med SAP, Oracle og Workday, for å ...

Lær deg mer om Workforce Suite

Les mer
Asana

Asana

Asana

Asana er et enkelt tilpassbart verktøy for å lage prosjektplaner og holde frister. Gjennom deres brukervennlige dashbord får du en total oversikt over alle prosjekter og ting som må gjøres.

Lær deg mer om Asana

Les mer
Tamigo

Tamigo

Tamigo

Komplette, skybaserte planleggingsprogrammer som ønsker å hjelpe selskaper med å optimalisere arbeidsflyter og resultater. Tilbyr muligheten til å sende SMS gjennom systemet.

Lær deg mer om Tamigo

Les mer

7 fordeler ved å investere i et workforce management system

Velger du å investere i en WFM-løsning, vil du ikke angre deg. Systemet kan utgjøre en enorm forskjell for både deg og dine ansatte og øke bedriftens suksess. Hos BusinessWith har vi listet opp noen av de mest kjente fordelene med WFM:

  1. Skiftplaner. Skiftplanlegging er en grunnleggende funksjon for enhver WFM-løsning. Funksjonen sørger for at det alltid er riktig antall ansatte på jobb. Ved å analysere store datamengder kan systemet forutsi når det er toppbelastninger og når det er stille perioder. På denne måten slipper du å bruke unødvendige ressurser på overbemanning, og du unngår stress og misnøye på grunn av underbemanning.
  2. Skiftskifte. Med et arbeidsstyrkestyringssystem kan dine ansatte bytte vakt med hverandre via en mobilapp uten at du trenger å involvere deg.
  3. Regler og avtaler. Med en moderne WFM-løsning slipper du å tenke på om du overholder regler og avtaler. Systemet sjekker automatisk at alle regler overholdes.
  4. Tidsregistrering. Med et tidsregistreringssystem kan du få en bedre og mer enhetlig oversikt over de ansattes arbeidsmønster og overtid. Mange systemer gjør det mulig for ansatte å sjekke inn og ut via en app. Samtidig håndterer systemet alt fra fravær til pauser. Og sist, men ikke minst, kan data eksporteres til ditt lønnssystem.
  5. Medarbeidertilfredshet. Når vaktplanene er under kontroll og du har forholdt deg til over- og underbemanning, vil også de ansatte bli mer fornøyde. Det øker oppbevaring og gir høyere produktivitet som kan sees på bunnlinjen.
  6. Integrasjonsmuligheter. Mange av systemene på markedet kan integreres med hverandre, slik at du kan koble din workforce management-løsning til for eksempel ditt forretningssystem. Sammenkoblede systemer sikrer effektivitet, som igjen fører til bedre resultater på bunnlinjen. Optimalisering er alltid en god ting!
  7. Skybasert. Selvfølgelig må WFM din være skybasert slik at den kan brukes på tvers av alle enheter og av alle ansatte. Du får tilgang til det du trenger her og nå, enten det er via en iPad, en mobil eller via storskjermen på kontoret.

Denne listen viser bare noen av fordelene med et moderne arbeidsstyrkestyringssystem. Prøv systemguiden vår og filtrer etter behov for å finne det riktige systemet for din bedrift.