HjemSystemGuidenOm ossFor leverandører

Sammenlign Norges beste CPQ

Derfor bør du investere i CPQ

Hva er CPQ og hvorfor bør vi ha det? Det kommer an på hvem du spør. Og selvfølgelig i hvilken bransje du opererer. CPQ er et samlenavn for en lang rekke ulike systemer. De kan brukes i både design- og kalkulasjonsarbeid, for å forenkle for selgere eller hjelpe kunder med å ta beslutninger. Høres det vilt ut? Vi i BusinessWith vil forklare hvordan det hele fungerer sammen og hjelpe deg med å velge det beste CPQ-verktøyet for deg.

CPQ står for configure, price and quote. Dette er digitale verktøy som effektiviserer drift og prosesser, ofte integrert med flere andre systemer, som din e-handelsplattform. Mange forretnings- og CRM-systemer har CPQ-funksjonalitet innebygd, men det er like greit å starte fra den andre siden: Velg et CPQ-system og integrer andre systemer med det.

CPQ-systemer er ofte komplekse og det er lurt å vurdere behovene nøye. Gjør en analyse før du begynner å sammenligne. Bruk gjerne vår systemguide hvor du filtrerer og tilpasser søkene etter dine spesifikke ønsker.

Noen måter å bruke CPQ på

Test systemguiden

La våre algoritmer veilede deg til å velge riktig system.

Liste over 15 forskjellige CPQ

Sorter etter
Flowfactory

Flowfactory

Flowfactory

Skap kreative løsninger som samtidig strømlinjer virksomheten ved å bruke Flowfactory sin lavkodeplattform. Dette skybaserte verktøyet er designet med moderne lavkodingsteknologi som gjør det enkelt å reagere på plutselige endringer. Systemets grenser for kompleksitet utvides også ved muligheten til å bruke manuell koding og dermed tenke utenfor de standardiserte modulene. Alt dette kan skapes und...

Lær deg mer om Flowfactory

Les mer
Freshsales CRM

Freshsales CRM

Freshworks

CRM -løsning for mindre selskaper. Har gode grunnleggende funksjoner og også muligheten til å ringe direkte fra systemet.

Lær deg mer om Freshsales CRM

Les mer
PandaDoc

PandaDoc

PandaDoc

Med Pandadoc kan du enkelt administrere og lage dokumentasjon på en brukervennlig plattform. Få tilgang til mer enn 750 ferdige kontraktsmaler og et dra-og-slipp-redigeringsverktøy. Gjennomgå og samarbeid om dokumenter i sanntid. Dra nytte av innebygde CRM-integrasjoner som strømlinjeformer hele avtaleshåndteringsprosessen.

Lær deg mer om PandaDoc

Les mer

En global leverandør av CPQ-løsninger. Med Cincom CPQ kan du enkelt øke dine inntekter og lønnsomhet samt eliminere feil i salgsprosessen. Løsningen skaper dynamiske visualiseringer av produktene dine og sørger for kunden alltid får en nøyaktig pris. Analyseverktøyene lar deg raskt beregne og overvåke fortjenesten. Cincom CPQ kan implementeres både som on-premise eller skybasert løsning avhengig a...

Lær deg mer om Cincom CPQ

Les mer

Conga CPQ er en avansert løsning skreddersydd for å forbedre og strømlinjeforme bedriftens konfigurasjons-, prissettings- og tilbudsprosesser. En av de mange smarte funksjonene til Conga CPQ-plattformen er nemlig oppretelsen av tilbud og produktkonfigurasjoner. Dette gjør at dine salgsteam kan levere nøyaktige og konkurransedyktige tilbud til kundene dine på rekordtid. Plattformen inneholder også ...

Lær deg mer om Conga CPQ

Les mer
CPQ.se

CPQ.se

CPQ Sverige AB

Bygg et CPQ-system som er tilpasset bedriftens produkter og prisliste og som kan bidra til å øke salget ved å skape skreddersydde tilbud for kunden. Funksjoner for CAD-visualisering gir en ekstra dimensjon i avsetningen og bidrar til enda flere gevinstsmuligheter for virksomheten.

Lær deg mer om CPQ.se

Les mer
DealHub-logo

DealHub

DealHub

DealHub sin brukervennlige salgsplattform gjør det enklere å generere tilbud og gir deg sanntidsinnsikt i dine kunders engasjement og interessenivå. Løsningen er rask å implementere og integreres med noen av de mest brukte CRM-systemene. DealHub tilbyr funksjoner som veiledet salg, enkelt opprettelse av kundetilpassede tilbud og omnikanal-salg, noe som gir deg mer kontroll og forbedrer salgsproses...

Lær deg mer om DealHub

Les mer
Experlogix CPQ-logo

Experlogix CPQ

Experlogix

Experlogix CPQ er en brukervennlig CPQ-løsning som tilbyr funksjoner som veiledet salg, kostnadsoverslag og automatiske tilbud for å gjøre salgsprosessen mer effektiv. Systemet har innebygde verktøy for prissetting og rabatter, slik at brukerne kan lage og vedlikeholde komplekse prisregler uten programmeringsekspertise. I tillegg støtter Experlogix CPQ både 2D- og 3D-visualiseringer og integreres ...

Lær deg mer om Experlogix CPQ

Les mer

Infor CPQ er utviklet for å forbedre kjøpsopplevelsen for kundene dine. Med Infor CPQ genererer du flere tilbud gjennom et intuitivt og effektivt tilbudsverktøy, samtidig som du tilbyr dine kunder interaktive 2D- og 3D-visualiseringer. Infor CPQ kan integreres med ledende CRM- og ERP-systemer og har innebygde analyseverktøy for å hjelpe deg med å ta bedre forretningsbeslutninger.

Lær deg mer om Infor CPQ

Les mer

Med Vendavo sin CPQ-løsning får både kunden og selgeren en guidet tur gjennom kjøpsprosessen ved hjelp av smarte funksjoner for prissetting og utforming av tilbud. Kundeopplevelsen blir detaljert ved hjelp av Intelligent CPQ Software sine 2D- og 3D-visualiseringer som lar kundene enkelt tilpasse produktene direkte på nettsiden, noe som reduserer manuelt arbeid for selskapets ansatte.

Lær deg mer om Intelligent CPQ Software

Les mer

Oracle CPQ hjelper selskapet ditt med å forkorte salgssyklusen og fullføre en avtale mer effektivt. Den skybaserte løsningen bidrar med kostnadsberegninger og hjelper begge selgere med å gjøre et salg og kunder med å kjøpe. Mulighet for integrasjoner med ERP- og CRM-systemer gjør Oracle CPQ enkel å integrere seg i virksomheten.

Lær deg mer om Oracle CPQ

Les mer

Tilpass tilbudene til kundenes behov og øk salget innad i selskapet med Salesforce CPQ-verktøy. Når en avtale er på plass, kan en kontinuerlig flyt opprettes ved hjelp av automatiserte fakturaer og bestillinger, noe som minimerer manuelt arbeid på arbeidsplassen. Løsningen er tilpasset bruk for omnikanaler og kan dermed brukes på flere ulike områder for salg og gir selgeren veiledning ved hjelp av...

Lær deg mer om Salesforce CPQ och fakturering

Les mer
Sculptor CPQ-logo

Sculptor CPQ

Twistellar

Leter du etter en brukervennlig og intuitiv plattform for å forbedre prissetting- og tilbudsprosessene dine? Da kan Twistellar sin Sculptor CPQ-plattform være noe for deg. Denne plattformen tilbyr en rekke nøkkelfunksjoner og fordeler som lar bedrifter automatisere og optimalisere salgsoperasjonene sine. Blant funksjonene finner du muligheter for produktkonfigurasjon, verktøy for tilbudsprosessen ...

Lær deg mer om Sculptor CPQ

Les mer
Tacton CPQ Software

Tacton CPQ Software

Tacton Systems AB

Tacton CPQ er hovedsakelig rettet mot produksjonsbedrifter og inneholder brukervennlige funksjoner for å bidra til en bedre kundeopplevelse og dermed høyere inntekter for bedriften. Ved å visualisere produkter og foreslå vanlige designinnstillinger får kunden en detaljert opplevelse av produktet.

Lær deg mer om Tacton CPQ Software

Les mer

XaitCPQ automatiserer oppretting og godkjenning av tilbud for å forkorte salgssyklusen og øke inntektene dine. Med kraftig automatisering eliminerer du feil og sparer mer tid til mer avsetning. Bedriftene som benytter Xait i sin daglige drift har økt lønnsomheten med opptil 26 %.

Lær deg mer om XaitCPQ

Les mer

Noen måter å bruke CPQ på

Utvalget av CPQ-verktøy er stort og systemene spenner over mange bruksområder og bransjer. Vi i BusinessWith har samlet noen glimrende bruksområder for CPQ.

Du som jobber som selger bruker CPQ for for eksempel å tilby en deal raskt eller for å kort fastslå prisen på en ordre mellom to B2B-selskaper. Ofte er flere systemer koblet til CPQ-programvaren og vurderer ting som kontraktspriser, produksjonskostnader og kvantumsrabatter, ganske enkelt ting som selgere ellers ville måtte gjøre manuelt.

For en kunde i B2C er CPQ noe helt annet, for eksempel verktøy hvor kunden selv kan designe løsninger, som for eksempel kassene på et gatekjøkken eller Ikeas planleggingsverktøy.

For en designer har CPQ tilleggsbruk. Der er et verktøy for CPQ nyttig når det gjelder både design og økonomiske kalkyler for produksjon, samt for å beregne forbruk av materialer.

Tenk på hvordan du kan bruke CPQ der du bor og finn de beste alternativene for akkurat din virksomhet. Når du er klar til å begynne å lete etter et CPQ-verktøy som passer for deg, er vi her. Bruk gjerne søketjenesten vi i BusinessWith har laget.

Beskrivelse av produktegenskaper

Automatiske designforslag

Ved visualisering av produktet kan systemet generere forslag til vanlige attributter som etterspørres ved tilpasning av produktet til kundens behov. Kunden kan deretter bruke disse ved utforming av produktet i systemet.

Automatiske tilbud

Genererer tilbudet uten manuell intervensjon, og sparer ansatte for tid til å fokusere på salg.

Integrerbart system

Systemet kan integreres med de vanligste økonomisystemene, noe som bidrar til en enkel implementering og en mer effektiv styring av virksomhetens salg.

Kostnadsoverslag

Verktøyet beregner kostnader og tilbyr priser til kunder avhengig av hva som etterspørres. De smarte funksjonene i systemet genererer et optimalt forslag for å tilfredsstille både selger og kunde.

Omnikanaler

Omni-channel betyr at verktøyet kan brukes på flere ulike plattformer samtidig, for eksempel ved salg via datamaskin, telefon eller ipad, og skal gi brukeren samme opplevelse på alle plattformer.

Statistikk og analyse

Denne funksjonen hjelper til med å kompilere statistikk i systemet som deretter kan analyseres for å utvikle prosessen.

Veiledet salg

Ved å gi forslag til kunde og selger om de neste trinnene i prosessen, veileder systemet både kunden og selgeren gjennom kjøpet for å skape en smidig handel.

Visualisering av produkter

Systemet kan visualisere produktet i 3D, forbedre kundeopplevelsen og skape en detaljert innsikt i produktets funksjonalitet.